UAOTZYV.COM

Дитячий садок (Милий сад)

Адрес Київ, 56-а Садова вулиця, 79
Метро Осокорки 1.58км
Телефон +380 (73) 132-98-88
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
Сайт sweetgarden.com.ua
Рубрики Ясли
Оценка 5 5 отзывов
Похожие компании в категории
Детский сад Тимка на Позняках — 25 вулиця, Дніпровська набережна
Детский обучающий центр TEREMOK-UNION — просп. Миколи Бажана, 16
BABY SMILE - частный детский сад-ясли — вулиця Анни Ахматової, 5
Школа-дитячий садок Олімп — вулиця Срібнокільська, 4 а

Дитячий садок (Милий сад) отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Татьяна
19 июля 2021 в 21:09

Хороший Детский садик. Индивидуальный подход, учитывают пожелания. Профессиональные педагоги. Рекомендую!

Вероника
13 июля 2021 в 12:50

Хотите чтоб ребенок ходил в сад с удовольствием и без истерик? Вам в МИЛЫЙ ЛАД! Отличный коллектив профессионалов и просто хороших людей, которые заботятся о детишках.
Отдельное спасибо шеф-повару! Всё мего вкусно (сама пробовала).
Увлекательные ежедневные занятия, уютная атмосфера, вкусная еда и ответственные воспитатели - идеальный тандем для отличного настроения детишек, в то время, когда нас - родителей нет рядом.
Ищите детский сад, тогда вам сюда)!

Олеся
15 июня 2021 в 3:12

Гарний садочок і професійні вихователі. У разі зауважень чи побажань, керівництво завжди прислуховується і обов'язково все враховує. Дуже вдячні за догляд і виховання нашої дівчинки! Продовжуйте в такому ж дусі і ставайте все краще і краще!)

Марьяна
03 июня 2021 в 23:21

Хороший садик. Ходим не первый год. Ребёнок идёт с радостью. Внимательный персонал. Безопасная площадка и комфортное помещение. Отличное питание. Рекомендую!

nata
29 декабря 2020 в 8:54

Найкращий садочок в Києві! Вихователі чудові, їжа смачнюча, як у мами, місце чудове, заняття розвиваючі, цікава англійська мова і дошкільна програма. Возимо сюди доню вже 3 роки і за цей час не було, навіть, думки змінити садочок!

Прочитала тут відгук Ольги Шокаревої, яка написала його явно, керуючись виключно емоціями, що її дитину не взяли в садочок. А далі школа +інститут.)
А ще писати у відгук про чужу дитину, вказуючи на відхилення у розвитку, дуже, ну от дуже не гарно, це виходить за будь-які рамки! Я точно знаю, що за 3 роки не було жодної такої дитини — там небагато діток, і за цей час моя дитина була і в молодшій, і в середній, і зараз в старшій групі. Там всі знайомі. А ще вона писала про те, що якась дитина сидить постійно на руках у вихователя — то це говорить лише про те, що там піклуються про діток, і якщо необхідно, тримають на ручках, і це абсолютно нормально. Звичайно в державному садочку, та і не в кожному приватному, навіть, таке побачиш) вона, як мама, просто ображена, що її дитина соціально не пристосована і сама вона цього бачити не хоче. І не вірю в те, що директорка садочку могла порадити їм піти в більш дорогий садок — звичайно, я знайома особисто з директоркою, вона приємна, тактовна людина, більш того — допоможе і завжди піде на зустріч, коли це потрібно.

За всі роки відвідування садочку я ні разу не пошкодувала про наш вибір. Ми колись приїхали в цей садочок, і моя дитина в перший же день вляглася там спатки) при тому, що до цього в декілька садочків категорично відмовилась просто зайти!
Батьки вибирають, а дітки — відчувають. Довіряйте своїм діткам, прислухайтесь до них;)

Добавить отзыв