UAOTZYV.COM

Дитячий центр Sunny Garden отзывы

Адрес Київ, Голосіївський просп., 97 А
Метро Виставковий центр 0.47км
Телефон +380 (67) 353-34-14
Часы работы
понедельник08:00-18:30
вторник08:00-18:30
среда08:00-18:30
четверг08:00-18:30
пятница08:00-18:30
суббота10:00-17:00
Сайт www.sunnyartgarden.com/Contact
Рубрики Ясли, Художественная студия, Образовательный центр, Языковая школа, Подготовительные курсы
Оценка 4.9 15 отзывов
Похожие компании в категории
Пан Пух — вулиця Голосіївська, 13-Б
Європейський Колегіум / Садочок Маленька Європа — вулиця Михайла Максимовича, 28-В
Домашній садок Чудо-Чада — вулиця Степана Рудницького, 3/7

Дитячий центр Sunny Garden на Голосіївськом отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
20 октября 2021 в 21:20

Дуже гарний садочок, завжди різноманітні зайняття, прогулянки на свіжому повітрі, смачна їжа. Особисто мій досвід, це дитина почала розмовляти через 2 місяці, будує речення, і навіть шуткує)
Дитина йде із задоволенням, немає істерик чи фраз "не хочу до садочка", навпаки - перераховує діток по іменам і йому там добре.
Особливу подяку, хочу виразити директору закладу пані Світлана Володимирівні - вона створила затишок та приємну атмосферу.

P. S. Приємним бонусом є те, що кожного дня на вайбер надсилають фото та відео чим займаються дітки.

Дарья
23 сентября 2021 в 18:55

Отличные воспитатели и прекрасная кухня. Помещение садика неоднозначное, когда начинали ходить и детей было мало-вполне достаточное. Но при завершении отношений-детей стало слишком много для такого скромного помещения.
Об уходе из садика тоже ничего позитивного не могу сказать, нас меньше, чем за неделю предупредили, что ребенка в саде больше видеть не хотят. Специфичный, однако, подход к родителям, про ребенка даже не буду говорить. Мы эту историю пережили с минимальными потерями для себя, но очень жалею, что повела ребенка в этот сад, руководствуясь отзывами.

Ольга
31 июля 2021 в 8:38

Прекрасный детский садик, ребенку 3,5 года, ходит каждый день с удовольствием.
Индивидуальный подход к каждому ребенку за счёт небольших групп. Дети очень дружные, старшие опекают младших.
Много разных занятий, прогулок (рядом Голосеевский парк, чистый воздух).
Воспитатели и директор отзывчивые, прекрасно общаются с родителями.

Анна
17 июля 2021 в 4:32

Хочу подякувати Sunny Garden і особисто Світлані за прекрасні 3,5 роки справжнього дитинства для нашої доньки. Ви для нас виявилися надзвичайною знахідкою і без перебільшень - ми відчули, що ви вклали в цей садочок все своє натхнення і душу! Кожен день був насиченим, прекрасним і цікавим. Дититна не хотіла йти з садочка як і решта дітей. Усі дітлахи хотіли ще трошки побути у садочку, дограти, дозбирати пазли, домалювати і батьки на них сиділи і чекали) Це перший показник, що дітлахам було настільки комфортно в садочку, що вони не хотіли його полишати! Свята, театральні вистави, походи, уроки з екології, які влаштувувались в Sunny Garden, це було щось надзвичайне! Малюнки і аплікації були справжніми витворами мистецтва. Моя донька досі хоче повернутися до вас, але нажаль це вже неможливо. Нам від того досі сумно, але, незважаючи на це, Світлано, ми бажаємо вам і вашій команді стати ще кращими і зробити щасливими тих діток, які знайдуть вас на новому місці!

Женя
05 июля 2021 в 9:36

Хочу подякувати за професійне навчання та виховання моєї доньки у стінах закладу!
Ми вже переходимо до другого каласу, але все ще з теплом згадуємо наш сонячний садочок-вихователів та друзів!
Хочу подякувати Світлані та всьому колективу за те що вкладаєте душу у свою
справу та дітей, для нас це був не садочок, а справжній затишний дім, у який йшли з задоволенням зранку та повертались ввечрі з новими знаннями та приємними емоціями!

Liudmyla
29 июня 2021 в 14:31

Прекрасное место для гармоничного развития ребенка! Здесь всегда весело и интересно, дети не хотят уходить домой! Много времени уделяется не только развивающим программам, но и играм, физическому развитию, а также творчеству.

Оксана
24 июня 2021 в 12:10

Хочу подякувати усьому колективу за те що 3 роки моя донька почувала себе доглянутою, веселою та щасливою! Гарно підготували до школи, адаптація пройшла легко. Дитина буда добре налаштована! Дякую Світлані за усе!

Яна
22 июня 2021 в 10:08

Уже четвертую субботу, без прогулов, посещаем с ребенком мастер-классы по живописи и лепке. Сказать, что дочь в восторге, ни чего не сказать. Каждый раз что то новое и увлекательное. Очень профессиональный педагог. Атмосфера творческая. На достигнутом не остановимся) спасибо вам за работу. Рекомендую всем! Приходите сами и приводите деток.

Марианна
17 июня 2021 в 14:20

Дуже раді, що потрапили в цей садочок. Крім зручного для нас розташування та дуже демократичної вартості, можемо виділити: увагу до індивідуальності кожної дитини, націленість на кооперацію і конструктивне вирішення конфліктів, різнобічні заняття з дітьми, допомога дітям подружитися між собою, оперативну комунікацію з батьками. Особливо порадувала можливість додатково отримувати заняття з логопедом. Логопед Тетяна - одна з найкращих, яких ми зустрічали. Синок займається із задоволенням. За два місяці садочка суттєво розширив словниковий запас, адаптувався до нових правил, дуже схвально описує діток і виховательок, з радістю збирається вранці. Рекомендую!

Gorguliya
15 июня 2021 в 6:45

До вибору садочка я поставилася з усією відповідальністю - обійшла усі дитячі садки району - і державні і приватні, у кожному поговорила з директоркою і кимось з вихователів, почитала відгуки у інтернеті. І виявилося, що ціна зовсім не гарантує якості. Скрізь мені щось не подобалося. Навіть на перший погляд були помітні проблемні місця у роботі закладу. Sunny Garden був передостаннім у списку і найдальшим від дому. Ентузіазму вже не було. Але вже з телефонної розмови зі Світланою я зрозуміла, що маю справу з дуже професійною людиною і вона дійсно знає про виховання дітей якщо не все, то мйже все. Коли ми приїхали з донькою подивитися садочок, сподобалося усе: організація приміщення, іграшки, навчальні матеріали і навчальна програма, температурний режим, режим дня, вихователі, меню і сама кухар. Донька сказала, що буде ходити саме у Sunny Garden і ні у який інший не хоче. Рішення прийняли одразу і потім до самого випускного жодного разу не пожалкували. Логопед, танці, англійська, підготовка до школи - усе на тому рівні, що дитина без проблем пішла у перший клас рівно у 6 років (і 0 місяців) повністю підготовлена. На сьогодняшній день моя донька закінчила перший клас школи і навіть жалілася на уроки англійської: "скучно: ми це все вже у садочку вчили".
І до того ж, вона знайшла у садочку гарних друзів і найкращу подружку з якою разом пішла у перший клас і зараз спілкується кожен день.
Єдине про що ми з Мірою жалкуємо, що після Sunny Garden немає Sunny School.

Лариса
06 июня 2021 в 16:36

Дякуємо усьому колективу садочка Sunny Garden! Найтепліші спогади залишилися! Син відвідував садочок три роки, уже навчається у 2-му класі, а досі згадує всіх) Чуйні і турботливі вихователі, які знайдуть підхід до кожної дитини; є заняття з англійської (чудовий фундамент іноземної мови), заняття з підготовки до школи (дуже хороший результат, до школи і справді дитина була готова на всі 110%), мистецтво, логіка, заняття з логопедом - цікаві ігрові заняття. Сміливо рекомендую усім батькам! Вітання усій сім'ї садочка!

Mezi
26 мая 2021 в 16:03

Моя дочь посещала мастер-клас по живописи в студии и осталась очень довольна, прекрасный преподаватель и творческая атмосфера просто завораживает.

Александр
19 июля 2020 в 18:02

Лучшего садика для вашего ребенка и быть не может! За 3,5 года только позитивные эмоции, сын каждый день шел в садик с радостью! Лучшие воспитатели, внимание к каждому ребенку. Очень довольны выбором этого садика, и всем рекомендуем!

tashka
02 июля 2020 в 16:58

Задоволені заняттями, які пропонують та проводять в студії!
Дитина має можливість розкрити свої таланти, знайти, що їй більше подобається!
Належним чином проводяться інтелектуальні уроки, після другого уроку наша дівчинка заспівала пісеньку англійською мовою!
Також дуже раді, що організовано активні заняття для фізичного розвитку. Є уроки з хореографії, гірка, прям у групі, толокари, та батут! Це здорово

Svitlana
26 мая 2020 в 21:09

Садочок рекомендую, дуже уважне ставлення до діток- підтримка, догляд, розвиток, а також навчання, розваги, культурне виховання.
Віддавала 'мамиину доцю' в 2,4 рочки- і в наш тривалий час звикання поверталась з повною довірою що все з нею добре).

Добавить отзыв