UAOTZYV.COM

Дитяча клініка Френдлік (Каховська) Приватний педіатр

Адрес Київ, вулиця Каховська, 60
Метро Лівобережна 1.32км
Телефон +380 (800) 33-03-06
Часы работы
вторник10:00-17:00
среда10:00-17:00
четверг10:00-17:00
пятница10:00-17:00
суббота09:00-17:00
Сайт friendlic.clinic
Рубрики Медицинская клиника, Педиатрический центр, Детский психолог, Детская поликлиника, Детская больница
Оценка 3.8 22 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Клініка Френдлік — вулиця Михайла Максимовича, 3д
Похожие компании в категории

Дитяча клініка Френдлік (Каховська) Приватний педіатр отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ксенія
15 марта 2023 в 23:53

Трохи осуду за ваші ж гроші - схоже на девіз лікарки Ганни Дрох.
Ми привезли дитину на вакцинацію, я хотіла з'ясувати кілька супутніх питань, спираючись на рекомендації нашого педіатра у Львові. Лікар не просто осудила наші дії у минулому, вона знов і знов піднімала тему того, що ми придумуємо проблеми нашої дитини і неправильно їх лікуємо вже кілька місяців. При тому що спиралася я виключно на рекомендації лікаря (лікаря доказової медицини, доречі), яка вже перевірена часом і цю тему (лікування у минулому) я пропонувала не розвивати. Не розумію як взагалі можна лікувати так людей, якщо вони не можуть чесно сказати лікарю про свої дії не боячись потрапити під засудження. Навіть чоловік був здивований ставленням.
Потім, після того як я сказала, що дитину ми висаджувати не плануємо, лікарка примусово висадила її у себе на руках.
Пасивно-агресивна поведінка і вислови ідуть у комплекті з відповідями на запитання.
Найцікавіше, що по ітогу, лікарка забула нас попередити про високу вірогідність підняття температури у дитини саме після вакцини інфанрикс, яку нам зробили. Вночі прийшлося шукати самостійно, що робити і при якій температурі. Окремо згадаю що у серії вакцини була помилка, але це можливо просто людський фактор, не так уж і важливо мені було.
Із хорошого, лікарка зрозуміло розповіла про прикорм.
Хоч би там як, але я вважаю згадані дії непрофесійними. В клініку може й звернусь ще, а от до лікарки навряд чи.

Надія
04 февраля 2022 в 6:14

Хороша дитяча клініка з доказовими спеціалістами.
Під час запису на візит кол-цент відповідає на усі питання у межах своєї компетенції.
Особлива подяка лікарю Кудиненко Юлії, яка відразу знайшла спільну мову з дітьми).
У кабінеті вакцинації звіряють усі дані вакцин (назву, серію, термін придатності) для кожної дитини. Розповідають про метод введення.
Наступного дня телефонують, щоб дізнатись про стан діток після вакцинації.

Дмитрий
07 декабря 2021 в 5:45

Не рекомендую задавать анализ крови в этой клиникена ул. Каховской, 60. Результата можете не дождаться. В моем случае здал детям анализ крови общий он мне нужен был для педиатра чтоб она назначила лечение детям, но прошли сутки дети болеют, а результата нет. Когда пришол лично в клинику забрать результат администратор вежлево извенился и сказал что результат будет завтра (может быть) и обвенил меня что я неуточнил что мне надо СРОЧНО. Теперь мои дети в больнице и задают повторно анализ крови. ОГРОМНОЕ СПАСИБО ЭТОЙ КЛИНИКИ ЗА ОПЕРАТИВНОСТЬ.

Саша
30 ноября 2021 в 3:35

Методом долгих проб и ошибок, был найден замечательный педиатр Мария Шемет-Иванова, оказалась прекрасным специалистом, который действительно любит свою работу. Имеет современный подход ко всему, году нужно разъяснит, а где нужно рассмешит. Очень внимательна и дружелюбна к ребёнку, который впервые не плакал на приеме, а с удовольствием шёл на контакт с ней. В целом клиникой довольна, приветливый персонал, чай, кофе предлагают и ребёнка развлекают)

Саша
22 ноября 2021 в 17:31

Відвідали сьогодні цю клініку з дітьми і враження залишилися двоякі. Ніби все гарно, чистенько, привітно, але так зазвичай у всіх приватних клініках.
І так, на візит сюди я наважилася так як неодноразово читала хороші відгуки та чула, що всі лікарі доказові. Назбиралася низка питань та ще і дитина прихворіла. Попередньо за пару днів здали кров, тому що була підозра на анемію. І дійсно, аналіз анемію підтвердив.
В результаті- із 40 хв прийому, лікарка 15 хв намагалася поміряти дитині пульсоксиметром сатурацію, мовчки. Потім, коли я вже не витримала і спитала чи можна без цього, то вона сказала, що це в принципі не обов‘язково і завершила цю безглузду справу. Через декілька хвилин їй подзвонили, що колезі потрібна допомога і вона ще й вийшла хвилин на 5. В результаті чого, дитину то ніби і оглянули, на питання деякі відповіла, і час прийому закінчився! Знову їй подзвонили, що чекають інші пацієнти і вона нашвидкоруч тицьнула мені папірець і побігла до інших. І ось ніби і прийом пройшов, і лікарка ввічлива, але залишився осад. Тому що препарат заліза нам так і не призначили! І якось так сухо все відбувалося, ніби кожне слово потрібно було витягувати. Мій висновок - даремно витрачені гроші і час на відвідування даної клініки.

Инна
13 ноября 2021 в 4:11

Всюди пишуть, що керуються Доказовою медициною, але на огляді в дерматолога на питання про висипи на обличчі дитини (на ГВ) почула від так званого доказового лікаря, що це я «щось не те з‘їла»!
вже весь сучасний світ знає, що дієта та ГВ не потрібна і що молоко виробляється з лімфи і т. Д. І що тільки алергени можуть потрапляти в молоко, але у Френдліку про це не чули: (
я ще і перепитала чи не про АКБМ іде мова, але лікар впевнено продовжила про помідори, червоне і т. Д.
другий візит був до педіатра- на прийомі дитина 4 міс покакала, так нам заборонили поміняти памперс в кабінеті- сказали- ідіть в кімнату годування ПІСЛЯ прийому (це відбулося на початку прийому) ставлення до клієнтів таке собі

Анна
31 октября 2021 в 16:35

Вечная проблема с анализом, сдаём здесь второй раз и не вовремя приходит.

В этот раз вообще треш случился, пришли с ребёнком, спросили фамилию, мы разделись, надели бахилы, и тут на говорят вам в красную зону, мы стоим дальше, ожидая что нас заберут, нам обратно говорят, вам в красную зону, я говорю хорошо, стоим дальше ждём, нам говорят вам в красную зону…. Оказывается это у них вообще другой вход, что тяжело сразу предупреждать? Я должна два раза раздевать -одевать ребёнка? ! В шоке немного, что на колл центре не сказали, что здесь не могут нормально объяснить, я что блин, должна знать, что такое у них такое эта красная зона ….

А сама клиника очень симпатичная и обустроена для деток, хорошая Медсестра и внимательный мальчик на рецепции.

Женя
18 октября 2021 в 17:26

Наша улюблена клініка, особливо любимо нашого лікаря Марію Шемет-Іванову. Дякуємо, що спостерігаєте за розвитком нашої донечки)

Лора
19 июля 2021 в 21:00

Були на прийомі у офтальмолога Саназ Арьян, прийом дуже сподобався, професійно, чемно, доступно роз'яснили і сказали що робити. Лікар доказовий, тому нічого зайвого не призначалось, що дуже радує.
Недолік, що у Вас нема ігрової кімнати очікування (чи може нам її просто не запропонували, так як ми були останні клієнти в той день) очікували 30 хв поки подіють краплі в кабінеті, де нажаль дитині не зовсім цікаво і можливості нормально погодувати не було (а хотілось, бо їхали довго з іншого кінця міста спеціально до цього лікаря)

Полина
08 мая 2021 в 6:39

Клиника может и хорошая, но нам видимо не суждено с ней познакомится лично. Пытались записаться на вакцинацию, нас по телефону кормили завтраками, в итоге вакцинировались в другом месте. Второй случай был с записью к ортопеду, точно так же нас по телефону кормили завтраками МЕСЯЦ, обещали поставить в лист ожидания и перезвонить, никто не нам позвонил, а когда да уже перезвонила я, осталось пару свободных мест. В итоге записались в другую клиники, а во Френдлик я больше никогда не обращусь, это какое-то издевательство над людьми.

Дима
13 апреля 2021 в 13:25

Навіщо мені послуги клініки, якщо для того, щоб додзвонитися потрібно витратити годину? Навіщо на сайті вказувати «Ми обов’язково передзвонимо вам протягом 2 х», якщо насправді зворотній дзвінок через 45 хвилин? Сервіс починається не з «дбайливих лікарів», а зі знайомства. Можливо, хороша клініка, але для тих, хто готовий вислуховувати виправдання. Я не такий, не рекомендую.

UPD: клініка прокоментувала мій відгук, але функціонал Гугл Мепс не дозволяє мені дати відповідь, тому додаю апдейтом. Клініко Френдлік, ок, припустімо, ви з’ясували мету мого дзвінку стосовно вакцинації (яку я все таки зробив не у вас). А як щодо моїх попередніх дзвінків стосовно запису до невролога, терапевта та загальної консультації, на які ви мені просто не відповіли?

Повторюю, у мене та у моєї дитини немає 20+ хвилин, щоб слухати гудки. Хочете бачити мене клієнтом — збільшуйте штат операторів або перетелефонуйте через 2 хв, як заявлено на сайті. Ні? — на все добре, виправдання залиште собі.

Milena
23 февраля 2021 в 16:52

Ходим исключительно из-за доктора (великолепный специалист, приятный и вежливый человек Анна Липовая) Организационные моменты клиники оставляют желать лучшего, к сожалению. Ориентированность на клиента и комфорт для тебя, как для посетителя, не ставится в приоритет, хотя цены в клинике на достаточно высоком уровне.

Ольга
08 февраля 2021 в 19:44

Уважні дівчата на рецепції, мила і дуже компетента лікарка, ласкава і мегааккуратна медсестра. Чудова і заспокійлива атмосфера. Я в захваті!

Britain
17 января 2021 в 18:36

Нам очень понравилось в Френдлике. Обращались за вакцинами и когда болели. Внимательный и добрый персонал, современный подход. Ребёнок (3х летний мальчик) обычно не хочет уходить, играясь с интересными игрушками там. Ещё плюс, если в государственной поликлинике боишься лишний раз зайти чтобы не заразится чем то от больных, то в этой клинике отдельные части для пациентов кто потенциально больные, и те кто только на профилактические процедуры. Лекарства прописывают с учетом особенности ребёнка, в общим мы довольны, рекомендую уверенно.

Екатерина
03 января 2021 в 6:26

Отличная клиника. Отношения к клиенту на высшем уровне. У меня двое деток, и весь осмотр и вакцинация с улыбкой и позитивным настроем. Ребенок доволен, и вся семья довольна:). Тут вас угостят чаем или кофе. Услышат и ответят на все ваши вопросы. Рекомендую от чистого сердца. Действительно Дружелюбная медицина.

Женя
02 января 2021 в 6:23

Дуже любимо клініку Френдлік.
Довіряємо нашому педіатру Думенко Анастасії, яка завжди з нами на зв‘язку, завжди заспокоїть схвильованих батьків.
Наша донечка в надійних руках, кожен візит посміхається на огляді та почуває себе комфортно. Є всі умови щоб погодувати, перевдягти, і не хвилюватись, що за тобою черга, бо кабінетів вдосталь, для татусів є смачна кава. А взимку щоб дитині не було холодно під час огляду, підігрівали температуру повітря, і це дуже турботливо до немовлят.
Персонал привітний, гарний сервіс, все чисто, іграшки дезинфікуються після кожного клієнта, навіть підгузками виручили, коли ми не були підготовлені до сюрпризу від дитини.
Також сподобалась нам невролог, відповіла на всі питання та навіть більше, дуже ретельно оглянула дитину і ще більше розпитала та уважно вислухала про поведінку в звичних умовах.
А ще ортопед, дитина була втомлена, але своїми диво рухами тва спілкуванням, знайшов контакт і дав рекомендації.
І ще окремо дякую психологу Юлії Миколайчук, яка допомогла віднайти підхід до дитини, та без істерик і сліз вчитись засинати без сильних асоціацій.
Після візиту до клініки ми спокійні і натхненні.

Саша
31 декабря 2020 в 7:40

Понравилось профессиональное отношения персонала! Все детально объясняют родителей, успокаивают ребёнка. Все супер! Стоит своих денег. Рекомендую

Вадим
29 декабря 2020 в 20:00

Воспользовался услугой вакцинации от гриппа и столбняка в клиники Friendlic.
Остался очень довольны уровнем сервиса. Сотрудники клиники был приветливы и заботливы. Очень боюсь уколов но вся процедура прошла на высшем уровне, абсолютно ничего не почувствовал.
Большое спасибо.

Taliia
16 декабря 2020 в 22:48

Обирали клініку за відгуками друзів. Хотілося потрапити до уважних лікарів, що спираються на доказову медицину, а не на "бабусині практики". Бо мене аж бісить, коли кажуть, що дитину обов'язково треба сповивати або дати водички у 2 місяці Тож потрапили куди треба Нічого зайвого, всі рекомендації по суті!
Дуже задоволені відділенням на вул. Каховська, 60! Чисто і затишно. Є окрема кімната для годування, завжди запропонують каву або чай.
Так само тут можна вакцинувати свою дитинку.
Розумію що з фінансової точки зору приватна клініка це не районна поліклініка, але воно того варте, якщо вам шкода часу та нервів на черги й непрофесійний підхід лікарів радянської школи.

Роман
11 декабря 2020 в 18:06

Очень высокий уровень организации приема и качества лечения. Больше всего понравилось антистресс-интерьер дизайн, униформа красивая у всех педиатров и персонала - не халаты! 5 летний сын раньше орал при виде докторов, а теперь стал их любить после посещения Френдлик.

Добавить отзыв