UAOTZYV.COM

Дім малечі

Адрес Київ, вулиця Василя Касіяна, 1
Метро Іподром 0.67км
Телефон +380 (66) 583-70-16
Часы работы
понедельник08:00-19:30
вторник08:00-19:30
среда08:00-19:30
четверг08:00-19:30
пятница08:00-19:30
Сайт www.dimmalechi.com
Рубрики Школа Монтессори, Ясли, Детский сад
Оценка 4.6 11 отзывов
Похожие компании в категории
Дитячий садок Montessori Kyiv — вулиця Приозерна, 6
Детский сад Школа Монтессори Новой Эпохи — вулиця Олексія Шовкуненка, 6
Apple Montessori school — бул. Лесі Українки, 7Б
Монтессорі садок Классики — вулиця Старонаводницька, 6b

Дім малечі отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
19 июля 2021 в 14:08

Очень рады, что нашли этот сад, ездили с левого берега с удовольствием каждый день. Очень нравится подход к воспитанию, к работе с детьми, много творческих занятий. Радует стабильный коллектив и профессиональный уровень воспитателей. Все сделано с душой и от души:)

Руфина
10 июля 2021 в 17:33

Дуже ввічливий колектив. Донька завжди ходила із задоволенням. До школи готова була на 200%
Дуже вдячна за вашу працю!
Всім рекомендую!

Tetyanka
07 июля 2021 в 7:59

Якщо Ви хочете побачити, що таке справжній садок Монтесорі, то варто завітати в "Дім малечі". Дивовижний і гармонійний простір, де малеча стає самостійною, впевненою і щасливою. На це не можна дивитися без захоплення. Діточок багато, і у Монтесорі садку це перевага. Адже всі дітки виховані і чуйні, ніжно турбуються про найменших, допомагають іншим. Супроводжують діток Педагоги, гарні особистості і професіонали. Я рада, що мій синок в оточенні таких людей. Ще додам, що тут виховують нове покоління украінців, які цінять нашу планету і нашу спадщину. Загалом програма Монтесорі цікава, дитина вчиться краще пізнавати світ і себе. Рекомендую!

Женя
29 июня 2021 в 7:45

Це чудовий заклад дошкільної освіти!

Закохалася з першого погляду, коли зайшла до приміщення і розчулилась від побаченого. Світ для маленьких дітей, розміщено все так, щоб зручно було дітлахам, щоб приміщення грало роль ще одного педагога.

А які чуткі педагоги та команда Дому малечі. Для мене при виборі садочком головним було, щоб садочок був безпечний: і не тільки у розумінні фізичної безпеки (приміщення, меблі, тощо), а і психологічної безпеки (повага до дитини, сприймання її індивідуальності). Тут все це є.

І звісно система. Чиста система Монтесорі, і справжня. Не просто напис в назві або на фасаді. Це дійсно люди та приміщення з цінностями Монтесорі?

Дім малечі є ще і екологічним закладом. І цікаво, що це заклад, де є тісна взаємодія з батьками, проводяться освітні заходи з батьками та індивідуальні зустрічі, щоб обговорити успіхи дитини.

Я спокійна, коли мій син тут, а він щасливий відвідувати такий садочок.

Любимо і обіймаємо вас, команда Дому малечі ️

Александра
21 июня 2021 в 23:22

Лучший садик, который можно только представить.

В нем прекрасно все:
- принципы воспитания деток (самая правильная версия системы Монтессори, если так можно выразиться). И наверно этот пункт самый важный.
- коллектив (за много лет коллектив не поменялся и это безумно радует)
- время работы до 19: 30 + дополнительные бонусы в виде детских вечеринок (ох, сколько раз это спасало и радовало нас)
- родителей мотивируют развиваться вместе с детьми, проводя семинары (когда ты в заботах каждый день, воспитатели чуть ли не силой вырывают тебя из повседневных дел на семинары. За это отдельное спасибо)

Огромное спасибо всему коллективу за прекрасные 3 года жизни с вами. За то, что научили моего ребенка жить в социуме, понимать себя, свои желания, прислушиваться к другим, ощущать границы, чувствовать уверенность в себе и своих силах.

Отдельное огромное спасибо Олесе за созданное пространство и людей, которых вы объединили в одном доме, в Дім Малечі.

Полина
20 июня 2021 в 10:20

Дім малечі з першого погляду закохав в себе- з розумом та душею обладнане Монтессорі середовище, чуйні, розумні, талановиті та гарні педагоги та персонал закладу. Тут моя донечка провела більше 2-х років життя, яскравих, наповнених такими враженнями, досвідом та знаннями, яким я заздрю! Чому в моєму дитинстві не було таких закладів ‍️ для мене у виборі була перевагою сама система Монтесорі, і тут це дійсно працює, а не пусті слова. Ставлення до кожної дитини- з урахуванням її індивідуальних потреб, вподобань, повага до особистості- це все є у Дім малечі! На додачу ми отримали еко-виховання, і тепер Солосія знає як сортувати сміття і нас, дорослих, цьому навчає, знає що пбатарейки не можна просто викинути. Пісні, які діти співають у Колі, запам’ятали та співаємо досі. А також семінари для батьків - це те, куди я бігла наче студентка на танцюльки, цікаві нові знання від педагогів садочку, досвід інших сімей, обговорення за чашкою чаю. Наша родина неймовірна щаслива та вдячна, до доля звела з Дім малечі у такий важливий час, як дорослішання нашої донечки Соломіі, становлення її особистості! Раджу всім сміливо!

користувач
15 июня 2021 в 23:33

"Тут цікаво, весело і найкраща дитяча площадка" - Ельдар 5р.

"Дім малечі" - це прекрасний педагогічний склад та Монтессорі-середовище, що сприяють комфортному розвитку дитини. Кожного дня у малечі цікаві теми для обговорення та дослідження. Ще йога, музика, танці, логопедичні заняття, підготовка до школи, поні, піжамні вечірки, сімейні заходи, регулярні семінари для батьків.
Для нас "Дім Малечі" - це справжня знахідка.

Чудовий садок - рекомендуємо!

Анна
03 июня 2021 в 7:23

Це Дім з великоі букви, тому що там, як у себе: затишно, тепло, з лбов‘ю до кожного. Дітки розвиваються з цікавістю до всього. Кожен вихователь несе відданість до своєі справи та безумовну любов до дітей. Я щиро вдячна за новий Дім для сина, в якому дитина не тільки доглянута, а і є особистістю. Я з цікавістю спостерігаю за кожним кроком розвитку своєі 3-і дитини.
Низький уклін всім і Хазяйці, бо саме так виходить із душі.

Мария
23 мая 2021 в 11:48

Хороший Монтессорі садок для дітей віком від 3 років. Одна група, зручно продуманий і обладнаний для розвитку дитини простір, велика кількість Монтессорі матеріалів. Педагоги і весь персонал віддані своїй справі.

Женя
23 мая 2021 в 2:45

Чудовий садочок, де вихователі і увесь персонал надзвичайно відповідальні, фахові, по-справжньому закохані у свою справу люди. Вони не лише професіонали методики Монтессорі, а й справжні друзі дітей! Майже родинні стосунки між дітьми, їхніми батьками та вихователями "Дому малечі" - найкраще тому підтвердження!

Світлана
05 июля 2019 в 4:28

Телефонувала в садочок та запитала чи є місця. Відповіли: "Приходьте на семінар, який, між іншим, 500 грн коштує і ми вас запишемо в чергу". Сходила в садочок, атмосфера сподобалась, АЛЕ - при спробі записати на наступний рік - відмовити, ніякого списку в них немає, тобто ніякої черги теж немає, набирають по знайомству. Коли я захотіла меншу дитину через 2 роки записати в чергу - теж відмовити. Висновок - закритий садочок для своїх, даремно витрачений час на платний семінар. Могли б і відразу сказати, що мість немає, але - ні.

Добавить отзыв