UAOTZYV.COM

Діла отзывы

Адрес Київ, Оболонський просп., 49
Метро Героїв Дніпра 0.12км
Телефон +380 (800) 21-78-87
Часы работы
понедельник07:00-17:00
вторник07:00-17:00
среда07:00-17:00
четверг07:00-17:00
пятница07:00-17:00
суббота08:00-13:00
воскресенье08:00-13:00
Сайт www.dila.ua
Рубрики Медицинская лаборатория
Оценка 4.3 36 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Діла — просп. Володимира Івасюка, 24А
Дила — вулиця Юрія Кондратюка, 8
ДИЛА / Діла — вулиця Героїв полку Азов, 34
Діла — Оболонський просп., 1
Похожие компании в категории
Сінево/ Synevo / Синэво — вулиця Вишгородська, 56/2
Сінево/Synevo/Синєво — вулиця Північна, 2, 58-А

Медицинская лаборатория Діла на Оболонськом отзывы

36
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Яна
19 декабря 2023 в 13:55

Все швидко, якісно, безболісно. Все пояснюють, розповідають, відповідають на питання. Медперсонал дуже коректний. Сподобалось.

Alona
05 декабря 2023 в 9:01

Дочці 11 років, здавали кров з вени, зазвичай це істерики, але тут нас дуже гарно прийняли, заговорили її і вона спокійно здала аналіз. Дуже професійно беруть кров, не боляче. Приємний персонал, клієнтоорієнтовні.

Танита
08 ноября 2023 в 23:56

Одні із найкращих лабораторій! У Добробуті завжди рекомендують здачу аналізів саме у Ділі, оскільки довіри більше.

А найголовніше - дівчата, що роблять забір крові Навіть мій 7 річний син не боїться! Дуже вдячна!

Анна
13 октября 2023 в 3:44

Чудова лабораторія, сервіс дуже сподобався. Окрема подяка за знижку на аналізи та солоденький бонус за сміливість.

Инна
18 сентября 2023 в 2:51

Звертаюся не вперше, саме у це відділення завжди все чітко, швидко, якісно. Щиро дякую адміністратору Ользі і медсестричці Вікторії.

Александр
12 сентября 2023 в 7:42

Гарний сервіс та якісна робота - такі мої перші асоціації з назвою Компанія Діла.

Кожній людині інколи доводиться завітати на сдачу аналізів.
Я теж декілька разів здавав біоматеріал на перевірку саме в цієй лабораторії.
Все було на вищому рівні.

Якщо бажаєте дбайливого відношення, економії часу, бистрого та якісного результату аналізів, то вам потрібно в Ділу.

Женя
25 августа 2023 в 23:22

Здавала багато аналізів у цій клініці протягом кількох років. Під час війни були втрачені результати, оператор відповідає, що моя карта є, а результатів немає!
Не рекомендую звертатися в цю локацію, з документацією пацієнтів повна плутанина, персонал байдужий до проблеми пацієнтів, коли лікарям терміново потрібно звірити зміни показників

Christina
23 июля 2023 в 17:55

Задоволена цією лабораторією, вже не перший рік користуюсь її послугами: всі матеріали стерильні, працівники - ввічливі, уважні та кваліфіковані, можна здати як аналіз венозної крови, так і більш розширений спектр послуг, н-д, всі аналізи «на кріслі». Подобається можливість заздалегідь оплатити аналізи онлайн, так скорочується час очікування

Саша
12 апреля 2022 в 5:30

Может для кого-то это важно - принимают в общей очереди с тестами на ковид и обычные анализы. Неужели нельзя организовать вход на ковид в другой части помещения?

Сдавала ребёнку развернутый анализ крови (через страховую). На кассе у меня спросили - 31 или 35 показателей. Ответила, что 35, на что мне сказали, что нельзя, могут только 31 и дают бумагу подписывать, что я настаиваю на 31. Вопрос - зачем надо было спрашивать, а потом перекладывать на меня "ответственность"? Предложили позвонить в страховую. Я отказалась, аргументируя тем, что это может занять очень много времени, а находиться в одном помещении с людьми, которые явно заболевшие, не сильно хочется. Потом одна из работниц разыграла спектакль и якобы позвонила в страховую и там сказали, что 31 показатель. Серьезно? ! Даже номер полиса не взяла и информацию по пациенту - просто взяла телефон, отошла в сторону и через минуту вернулась и радостно сообщила, что надо 31 показатель. Смешно и убого это выглядело. Потом ожидали в очереди 15 минут, когда возьмут сам анализ. Пациентов, которые оформились после нас - приглашали на анализы (в 2 и 1 кабинеты, где берут именно кровь), а я с ребенком всё ожидала. Потом не выдержала и подошла уточнить не забыли ли о нас. На что мне ответили, что вначале берут пациентов у кого простой анализ крови, а потом всех остальных. КАК? Объясните - где об этом написано? После моих возмущений нас наконец-то приняли. Единственный плюс - медсестра взяла хорошо кровь из вены, за что ей спасибо отдельное. Мой вывод - в этом отделении работает искусственно вежливый персонал, который не решает вопросы, а перекладывает ответственность на пациентов и чтобы показать свою "важность" - сам расставляет приоритеты очереди на сдачу анализов после регистрации.

Мария
06 апреля 2022 в 5:36

Являюсь постоянным клиентом этого отделения лаборатории. Всегда улыбчивый и вежливый персонал, ждать долго в очереди не приходится, людей не много, результаты всегда быстрые. Спасибо Вам за вашу работу!

Майя
25 марта 2022 в 23:26

Отличная лаборатория. Очень радует круглосуточная работа. Мало где в Европе можно найти такого высокого уровня круглосуточную лабораторию. Профессиональный и очень приятный коллектив. Справляются работать в таких сложных условиях пандемии, со скандальными и сложными пациентами. Спасибо вам большое!

Катерина
28 февраля 2022 в 16:05

Дуже гарне відділення.
Хороший сервіс, особливо подобається увага і підхід до діток.

Ми дитину возимо сюди з іншої частини масиву, хоча біля нас є теж відділення Діла (самі ходимо в ближче до себе, але дитину возимо саме сюди).

користувач
21 февраля 2022 в 9:08

Ходила до прививок на пцр тесты каждую неделю в связи с работой. За все время карантина сделала около сотни тестов на ковид и в диле, и в медлайфе, это Дила больше всего нравится. Очень хорошее обслуживание, бахилы, гардероб вместо шкафчиков, немного людей и оперативно предоставляют результаты.

Эдик
01 октября 2021 в 9:29

Хочу залишити найкращий відгук цьому відділенню- особливо хочу відмітити Наталю, яка є суперпрофесіоналом - вона щойно взяла у моєї дружини кров з вени з першого разу. Тоді як в інших лабораторіях кололи вени по кілька разів. Всім кому потрібний супер професійний забір крові - всім в Ділу в відділення на Героїв Дніпра до Наталі!

користувач
10 сентября 2021 в 3:59

Впринципе всё отлично, но до сих пор жду результаты на свою почту, сделал тест 04.07, но уже как бы 15.07, обещали что максимум за минут 45 прийдёт, но.

Александра
08 сентября 2021 в 2:17

Питання до адміністрації закладу: чому коли ти здав аналізи на ковід антиген, враховуючи, що вони оплачені наперед і цей тест називається ШВИДКИЙ, ти маєш очікувати поки 2 особи персоналу їх друкують дуже не спішно 15 хвилин 18.07. Тест здавали ще вранці до 9.00, приїхали забирати о 14.00. Хіба не можна роздрукувати наперед? Заважаючи, що минулого четверга ми забирали так само готові бланки результататів вже готовими в цьому ж відділенні Діла і ніхто не казав, що роздруковують тільки після того як покажеш чек, хоча воно ж все оплачено як цього разу казала пані Лисюк Ольга.
Прохання все таки не економити на бланках і швидше та по готовності друкувати аналізи.

Марина
26 августа 2021 в 8:50

І знову маю приємне враження від роботи відділення "Діла" (пр-т Оболонський, 49). Приємний персонал - професіонали своєї справи, обслуговування - на вищому рівні, комфорт до дрібничок (навіть звичайний лейкопластир змушує усміхнутись), відмінна якість виконання аналізів, приємні знижки за умови наявності карти аптеки "Доброго дня"створюють затишну атмосферу та викликають лише позитивні відгуки. Дякую "Діла" #033! Ви-найкращі Рекомендую
P/s: Було дуже приємно після здачі аналізів
ще й отримати маленький подаруночок)

Ирина
02 августа 2021 в 20:40

Чудове відділення, я зворушена уважним та доброзичливим ставленням персоналу, і графік роботи зручний

Олена
16 апреля 2021 в 7:46

Вчора (23.03.2021) перший раз здавала кров в відділенні 033, за адресою пр-т Оболонський, 49. Чесно кажучи, йшла дуже хвилюючись, так як вени після хіміотерапії і взяти кров завжди було дуже проблематично. З самого входу зустріла привітна дівчина, запропонувала залишити речі в роздягальні і поки я розгублено і переживаючи знімала верхній одяг, вже принесла мені талон на відвідування! Зразу ж і попросили пройти на касу номер 2, де прцівник допомогла розібратись з аналізами, згрупувати їх за приорітетністю для мене так, щоб і з фінансової сторони я вклалась в ту суму, що запланувала (дуже дякую Вам за підтримку і професіоналізм, нажаль, не знаю Вашого імені)! Окремо хочу сказати слова ВЕЛИЧЕЗНОЇ подяки ЗІЛЕВИЧ ТЕТЯНІ, яка з розумінням і чуйністю поставилася до моєї проблеми, з'ясувала всі особливості забору крові у мене в попередній період, передивилась всі місця імовірного проколу і прийняла правильне рішення! Це перший раз за останні роки, коли була взята кров з першого разу! Тетяна, я безмежно Вам вдячна! Дай Вам Бог здоров'я! Дякую "Діла" за професіоналізм ваших співробітників!

Алексей
26 марта 2021 в 23:05

Сразу же встретила хамовитая работница, в помещениях уже веет старьем и совком. Плохо убраны уборные и урны. В целом веет совком как от обычных поликлиник

Добавить отзыв