UAOTZYV.COM

Діла отзывы

Адрес Київ, вулиця Вишгородська, 56/2
Телефон +380 (800) 21-78-87
Часы работы
понедельник07:00-17:00
вторник07:00-17:00
среда07:00-17:00
четверг07:00-17:00
пятница07:00-17:00
суббота08:00-13:00
воскресенье08:00-13:00
Сайт dila.ua
Рубрики Медицинская лаборатория
Оценка 3.8 28 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Дила — вулиця Юрія Кондратюка, 8
Діла — вулиця Вишгородська, 33
Дила — просп. Василя Порика, 7Б
Діла — просп. Європейського Союзу, 45-а
Похожие компании в категории
Сінево/ Synevo / Синэво — вулиця Вишгородська, 56/2
Діла — Оболонський просп., 49

Медицинская лаборатория Діла отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
17 мая 2024 в 6:04

Обслуговування чудове! Ходжу саме в цю лабораторію, бо не колупають руки, не "пробують", в мене з судинами проблема, для мене це важливо. Гарного дня сьогоднішній лікарці)
А, і ще, в кого додаток Укрзалізниці і багато подорожуєте (я по волонтерці, наприклад) - можна бали за поїздки обміняти на знижку 20%)

Ірина
12 мая 2024 в 1:46

Брали венозну кров у дитини 3 роки.
Є місце для малювання зі всім необхідним.
Мені сподобалося відношення персоналу до дитини. Зробили все швидко, з дитиною постійно розмовляли, відволікали від процесу. Після похвалили смачним печивом

Vi Lux
16 февраля 2024 в 7:13

Чудовий сервіс, привітний персонал, приємні ціни. А ще ця дуже гарна і сучасна лабораторія пропонує знижки при оформлені замовлення по телефону.
Бажаю всім гарного здоров'я, але при необхідності користуйтеся цією лабораторією.

Ольга
14 февраля 2024 в 7:18

Дуже гарна лабораторія
Чудовий, привітний, кваліфікований персонал! Процедури усі швидкі та безболісні. Можливість отримання знижки 10% при замовленні послуги онлайн. Дякую за Вашу працю

Maxsim
12 января 2024 в 15:43

Дуже гарна лабораторія. Чиста та охайна. Дуже ввічливий персонал та лікарі. Все зручно та вчасно. Першим візитом дуже задоволений.

Катя
16 ноября 2023 в 6:41

Дуже гарне обслуговування та легке взяття крові з вени) Дуже задоволена роботою лабораторії. Дякую Діла!

Анна
30 сентября 2023 в 0:30

Були вперше з сином 6 років, дівчатка привітні, розповіли, що потрібно коли будуть результати, після хв 2-3 зачекали, прийшла привітна жіночка робити забор крові в сина, розповіла показала, що все стерильне, син почав плакати, почала відволікати, забавляти, швидко обережно все зробила і пригостила подарунком солодким від Діли, всім задоволені, всім рекомендуємо, сервіс чудовий. Персонал профі)

S S
13 августа 2023 в 0:33

Подія трапилась трохи більше 2х місяців тому. Потрібно було зробити аналіз крові у доньки 10ти місяців. Забір проводила на вигляд вже не юна жінка. Такого ставлення до дитини ми з дружиною не бачили ніде і ніколи! Аналізи здавали не в перше, але після цього разу дитина стала панічно боятись всіх лікарів, хоча завжди ходила до них з посмішкою та весела. Навіть в той день вона посміхалась, але лікар була настільки жорсткою що вмить сміх переріс у дикий крик… дуже жорстко проводився забір крові з пальчика, у дитини посинів пальчик, і в норму прийшов тільки через декілька годин, для того щоб лікар не зламала пальчик або навіть руку, мені довелось контролювати силу зтиснення руки лікаря. Дружина не витримала цих криків і непрофесійного відношення лікаря і забрала дитину… від лікаря небуло ніяких заспокійливих слів донечці, ні посмішки, нічого! Окрім - мені треба швидко набрати кров, бо ви не здасте ніяких аналізів, бо не буде з чого! Таке відчуття що робила забір не у 10ти місячної дитини, а у бугая років 40…. Я думаю що і в мене б посиніли до чорта пальці від того стискання … ні про які вибачення і мови не йшлося, тільки злий погляд в нашу сторону та фраза - ми вам аналізи не зможемо зробити, треба було тримати міцніше свою дитину…
Дитина ще пів години була у шоковому стані… тепер до всіх лікарів ходимо з істериками, дякую вам фахівці Діли

Базилик
14 марта 2022 в 11:17

Неймовірно милий персонал. Все зробили дуже швидко. Чисте, приемне приміщення. Залишилася дуже задоволена, обов'язково повернуся ще)
п. С. Пачечка печивка після мазку на ковід - це наймиліша дрібничка, яку для мене коли-небудь робили в мед. Закладі: ,)

Александр
20 февраля 2022 в 5:13

Очень хорошее обслуживание, даже на фоне других лабораторий "Дила". Отличный и приятный персонал. Рекомендую.

Алекс
03 декабря 2021 в 1:16

Почитал комментарии и понял, что нихрена Дила не изменила. Хотел все написать тоже самое, что люди писали 2 года, год, несколько месяцев назад.
Жду ответ ctrl C ctrl V про мой телефон и более конкретную информацию. У вас этот ответ один на всех

Valeri
12 октября 2021 в 13:56

Дезинформировали в колл-центре, сдавали клеща на анализ инцифалит и лайма, уточнили несколько раз точно ли берут на инцифалит и на колл-центре и на месте в лаборатории сказали да, по факту пришел результат только по болезни лайм, зачем так не компетентно работать, от это го же жизнь человека зависит, когда начали звонить разбираться ничего толком нам не сказали и в итоге просто бросили трубку и дозвониться теперь не возможно. НЕ РЕКОМЕНДУЮ ПОЛЬЗОВАТЬСЯ ЭТОЙ ЛАБОРАТОРИЕЙ ЕСЛИ ВАМ НУЖНЫ ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ВАЖНЫЕ АНАЛИЗЫ КОТОРЫЕ ПОВТОРНО СДАТЬ НЕ ВОЗМОЖНО, ПОТЕРЯЕТЕ ВРЕМЯ И ЧТО ЕЩЁ БОЛЕЕ ВАЖНОЕ ЗДОРОВЬЕ

Дарья
08 октября 2021 в 10:46

Водила сына на сдачу анализа крови, для нас это всегда «задачка со звездочкой», хоть сын и подросток, но панически боится всех медицинских манипуляций. Этот раз не был исключением, рыдал, не давал руку, нервы потрепал достаточно, НО при этом ни один сотрудник, ни девочки лаборанты, ни рецепционисты не выразили своего недовольства или раздражения. Вошли в наше положение и с любовью и заботой старались помочь. Спасибо большое!

Utilka
08 сентября 2021 в 5:20

Девушка на ресепшене молодец, увидев что у меня в двух пакетах анализов есть дубликаты предложила пересоставить мне заказ, тем самым секономив мне 200 гривен, неожидано и очень приятно.

в моем опыте очередь на улице была довольно малой, 1-3 человека, и ждал своей очереди я недолго.
возможно дело в 8 часах утра.

всеравно живая очередь хуже чем система с записью, или електронной очередью, но очередь небольшая такчто терпимо.

внутри все чисто, кровь у меня брала человек который чтото в этом понимает.
в гос учреждении например мне перетягивали жгут, а потом удивлялись что кровь едва идет, при том что вена у меня хорошо видна на поверхности и жгут почти не нужен.

Ольга
16 августа 2021 в 6:57

Обратились утром к 7-00. Очередь была из 4-х человек. Оформили быстро. Забор крови медсестра выполнила отлично. Персонал был вежливый, внимательный.

Галина
09 июля 2021 в 20:14

В целом все хорошо. Не всегда есть коммуникация между сотрудниками отделения и главным офисом, особенно при обслуживании корпоративных клиентов. То невозможно дозвониться, то один говорят одно, другие - другое. Но, все в масках, все стерильно, профессионально и вежливо. Честно стараются помочь. Девочки на рецепшине не смотря на нестандартную ситуацию, помогли, за что им спасибо большое. Однозначно - рекомендую!

Саша
28 июня 2021 в 22:08

Замечательное обслуживание, очень хороший и приветливый персонал, цена отвечает качеству, очень довольна, рекомендую

Татьяна
24 июня 2021 в 10:22

Обслуживание супер всё стерильно, что не мало важно. Внимательные и заботливый персонал, рекомендую

Дарья
22 июня 2021 в 12:56

Неякісно проводять хімічні аналізи. Результат невірний. Після вимоги повернути кошти, пропонують повторну здачу і аби не визнавати свою помилку, ПІДРОБЛЯЮТЬ результат на такий самий. Бачу таке вперше. Якась дічь. Не рекомендую цю лабораторію. Шахрайство та некомпетентність, які коштують чималих грошей

Богдан
19 июня 2021 в 11:43

Обслуживание на отличном уровне. Ранее консультировался по этому пришёл уже подготовлен к сдаче анализа. Цена хоть и высоковата, но себя оправдывает. Спросили перед сдачей крови: "Как я переношу забор крови"? Приятно удивлён был такой обходительностью. Везде чисто, в манипуляционом кабинете все стерильно. Однозначно приду к вам ещё раз.

Добавить отзыв