UAOTZYV.COM

Детский сад Школа Монтессори Новой Эпохи

Адрес Київ, вулиця Олексія Шовкуненка, 6
Метро Вокзальна 1.15км
Телефон +380 (95) 067-10-80
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
Сайт mnas.com.ua
Рубрики Школа Монтессори, Ясли, Начальная школа, Детский сад, Частная школа
Оценка 4 8 отзывов
Похожие компании в категории
Apple Montessori school — бул. Лесі Українки, 7Б

Детский сад Школа Монтессори Новой Эпохи отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Надя
02 марта 2022 в 19:53

В садочку гарне ставлення до діток. Смачна кухня, яку дітки полюбляють.
Зацікавленість відвідування дітьми садочк.

Anatol
19 июля 2021 в 0:25

Найкращий садочок Монтессорі системи, який ми знайшли. Своя територія для прогулянок, закрита від сторонніх; своя кухня; крута команда вихователів; зручне розташування.

Саша
10 июля 2021 в 10:45

Вау, оце так відгук!? Моя дитина ходить до цього садочку вже два роки і можу сказати, що на хлібі дитина не сидить. Оскільки ми вдома не вживаємо хліб, то моя дитина і в садочку не обирає хліб. Мушу сказати, що, коли обирала навчальний заклад для дитини, то одним з важливих факторів було саме харчування, бо моя дитина має алергічні прояви на деякі продукти. Переглянула меню, проконсультувалася із медичною сестрою садочку, разом скорегували індивідуальне меню в рамках загального. І коли почали ходити і харчуватися у садочку, "стул" моєї дитини стабілізувався, а в нас були проблеми. Подобалось та подобається те, що мій син може брати добавки, а він їсть «дай Боже»! АЛЕ ЦЕ НЕ ГОЛОВНЕ. Головне, що моя дитина З ВЕЛИКИМ БАЖАННЯМ І НАТХНЕННЯМ іде кожного ранку до садочка. Приходячи з садка, робить нам "презентації», розповідаючи, що він дізнався. Зараз моїй дитині майже 6, він може читати (за його словами сам навчився, хоча я знаю що це заслуга вихователів, в мене не вистачало терпіння та сил цим займатися), пише свої казки та мріє стати письменником. Математика у нас теж в порядку. Але я веду до того, що образливо чути негативні відгуки про садочок до якого, скоріш за все, ви навіть не «навідалися» та не познайомилися з педагогами. Бажаю вам успіхів та мрію, щоб кожна мама могла знайти «правильний» садок, ми вже свій знайшли.
Дякуємо колективу "Школи Монтессорі Нової Епохи"!

Baby
01 июля 2020 в 13:57

Консультация администрация была грубой, незаинтересованной и сразу желание отпало идти к ним

200дол в месяц стоит за 1,5 часа в день и 10 000грн первоначальный, обязательный взнос.

Меня цена НЕ ОТПУГНУЛА. Дело в общении админа по телефону! Цены пишу для людей, что бы зря не звонили вам.
НЕ цепляйтесь за что нибудь, в данном случае ЗА ЦЕНУ, правила вступления и тд что бы как-то оправдаться. До правил мы не дошли. В первого грубого "ало" было всё понятно! Если вы умеете читать внимательно, то я написала, что админ ГРУБЫЙ до ужаса а не что цена смутила. НЕ придумывайте ответы на несуществующий комментарий.

И никакое "хорошее" отношение не может быть к детям, когда ваш админ со взрослым человеком общаться даже не умеет. И это говорит вам очень спокойный чел, который культурно попрощался с невоспитанной, странной персоной.

Каждая мама пусть делает выбор сердцем. Всё равно правда всплывает. Вначале или ребенок скажет после. Удачи вам. Работайте для детей и нашего будущего а не думайте о деньгах (если получится)!

Світлана
18 июня 2020 в 23:19

Рада, що мої діти більше не ходять у цей садочок!
Плюси: є відеокамери, тому дітей ображати не будуть; говорять українською мовою, до дітей ставляться з повагою.
Мінуси: Жодні зауваження не сприймаються керівництвом, на все отримується відповідь, що ми знаємо, що і як робити. Після того, як покинули садочок, отримали відповідь, що вони робили все чудово, і це виключно з нашої провини ми покинули цей садочок, але вони не засмучуються, тому що мої діти хороший матеріал для навчання для них: (. Як мінімум — так писати не професійно. Дітей не зустрічають зранку — не виконується правило 3-х хвилин, яке, на мою думку, має важливе значення, тому що дитина бачить, що її раді та чекають. Був день, коли дитина не прийшла в садочок, і ніхто не запитав, де вона. Не має адміністратора, що значно ускладнює комунікацію. Хоч і до дітей ставляться наче добре, але є чітке дотримання правил, що не є погано, Але — це не по методу Марії Монтессорі, занадто жорсткі рамки. Щодо приміщення та території навколо — застаріле, але до цього зауважень немає, тому що ми бачили, куди віддавали дітей. Протягом адаптаційного періоду в кінці місяця надсилається звіт по дитині. Насправді вони не надсилаються в кінці місяця - а коли попало. І у звіті всі негативні риси дитини висвітлюються в першу чергу, без добирання належних слів.

Dmytro
12 июня 2020 в 0:34

Попал случайно - заехал вместе с другом за его чадом. Разительный контраст с совковыми коммунальными учреждениями. Жаль, взрослых не берут - я б там жил)
Отдельный респект долготерпению и такту директорки - в аналогичной ситуации я б и сам себя послал за такие глупые вопросы в конце рабочего дня)

Виктория
21 октября 2018 в 15:28

Двомовний українсько-англійський садочок, гарна навчальна база, професійні вихователі, власна територія й харчування, смачні корисні страви. Моїй дитині подобається!

Алиса
19 октября 2018 в 18:01

Моя дочь выпускница этого садика. Спасибо большое ВСЕМ преподавателям за профессионализм и любовь к детям! Нашему ребенку было очень интересно, комфортно, безопасно и хорошо у вас! Сейчас мы первоклассники и к сожалению пришлось сменить школу, которая казалась неплохой (наверное отчасти потому что после нашего садика планка оказалась слишком высока. И ребенок проучившись пол года в школе каждый день причитал что НИЧЕГО нового не узнает и что в школе неинтересно. От всей души желаю коллективу развития, пусть у вас будет как можно меньше преград и сложностей (бюрократических в том числе), потому что вы -ЛУЧШИЕ. С уважением, благодарностью и наилучшими пожеланиями-мама сашули чабанюк:)

Добавить отзыв