UAOTZYV.COM

Детская парикмахерская Симпа-Позняки

Адрес Київ, вулиця Михайла Драгоманова, 29
Метро Позняки 0.46км
Телефон +380 (93) 000-21-62
Часы работы 10:00-20:00
Сайт simpa.kiev.ua/5-simpa-na-poznyakah.html
Рубрики Салон красоты, Пирсинг-салон, Парикмахерская
Оценка 4.1 46 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Детская парикмахерская Симпа - Олимпийский — Tts Olimpiysʹkyy, Велика Васильківська, 72, 3 этаж
Детская Парикмахерская Симпа - Оболонь — ул. Полярная, 20-Д ТЦ Эпицентр, детский отдел Эпик, 2 этаж
Похожие компании в категории
Corleone — Дніпровська набережна, 26
Салон красоты Фифа — просп. Миколи Бажана, 12
Фабрика Грез — вулиця Михайла Гришка, 6А, 6A
Центр красоты и здоровья Лайт Шер — Дніпровська набережна, 14

Детская парикмахерская Симпа-Позняки отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Woolfie
07 октября 2023 в 14:54

Нікому не рекомендую цю перекарню, якщо хочете зберегти свої нерви і дитини. Абсолютно непрофесійний підхід, зверхнє ставлення до відвідувачів, негатив і неуважність до побажань. Більше ніколи туди свою дитину не поведу.

Дарина
12 августа 2023 в 1:24

Проколювала донці (10 міс.) вушка.
Поки ставили розмітку доня повередувала, похникала (бо її чіпає незнайома тьтя). А після проколу безшумним пістолетом- як нівчому небувало. Ми залишились задоволені

fesa1977
25 июля 2023 в 9:49

Були сьогодні з сином в цій перукарні, враження дуже негативні:
1. Перукар не спробувала налагодити контакт з дитиною, навіть слова їй не сказала - просто взяла ножиці і почала стригти, як результат у малого страх і істерика.
2. На запитання як малий буде стригтись: сам чи в мене на колінах, відповів, що на колінах, але "майстер" поставила машинку, в яку дитина сідає одна. Враження, що відповіді або не почула, або не розчула або думала про щось інше під час розмови.
3. На моє зауваження, що їй, як людині, яка працює з маленькіми дітьмі, потрібно поговорити з дитиною перед тим, як стригти, щоб дитина звикла і не боялась, відповіла, що в такому разі нам треба приходити заздалегідь. На відвідування одного клієнта дається 30 хв, сьогодні через 15 хвилин ми вже були пострижені і навіть перевдягнені, тобто 10 хвилин перед стрижкою для контакту з дитиною можна знайти, було б бажання. Здається, що ваш "майстер" знаходиться не на своєму місті і їй з маленькіми дітьми краще не працювати.

Наталья
16 апреля 2022 в 22:31

Супер парикмахер Галина! Спасибо ей огромное. Справилась с кричащим ребёнком

Всё также ходим к Гале, только уже в ТЦ Центрум

Екатерина
07 февраля 2022 в 7:11

В принципе в сравнении с другими то довольно адекватная детская Парикмахерская, лично от себя рекомендовала бы сделать хорошую уборку, обустроить нормальное место админу

Ольга
06 ноября 2021 в 1:36

Прекрасная тихая парикмахерская. Девочки все приятные и стригут отлично! Нам повезло попасть к мастеру Ирине, мы очень довольны. Сын ждёт когда его подстригут и он будет очень красивый;)! Рекомендую!

Инна
07 сентября 2021 в 12:47

Уже 4 года водим сюда стричь нашего мальчика и очень довольны!
Всем мамам и бабушкам рекомендуем

Алина
21 июля 2021 в 19:43

Чудова дитяча перукарня, прекрасні і професійні працівники, докладають максимум зусиль, щоб маленький клієнт був задоволений. Але є і незначні мінуси, по-перше, як на мене, мале приміщення, по-друге не вистачає іграшок, щоб зацікавити найменших капризунів.

Ольга
16 июля 2021 в 18:39

Понад 4 роки стригла сина в цій перукарні. Але більше не прийдемо (
Сьогодні негативний досвід.
Вимушено запізнились на 7 хв, бо паркувались біля епіцентру так довго. Майстра бачу вперше, старша жінка. Зустріла вона нас м'яко кажучи без настрою, з виразом глибокого незадоволення нашим запізненням. Я перепросила за нього.
Дитина не захотіла дивитись мультик, розкричався, затуляв вуха руками. Хотів інший мульт. Але хлопчик поряд дивився свій мультик, і я ясна річ перемкнути не могли. Домовлятись мій не думав. Продовжував канючити.
Майстер не домовлялась геть, стояла з руками скланими на груд і промовляла "ох і характєр". Яке тобі діло до характеру чужих дітей? ! Дитину вмовляла я і інший майстер, + мама іншого хлопчика. Та "дитяча перукарша" стояла і з міною на обличчі говорила про "правіла іх парихмехєрской". Це є класичний дитячий підхід говорити про правила!) вмовляли ми його 6-7 хв. і тут вона почала причитати "ну всьо, всьо я єво нє успєю уже пастрічь, у мєня ви нє одні". Причому записуючись я просила забронювати годину, бо у сина густе волосся і його завжди стрижуть понад 40-45 хв. Я псізанула і поїхала геть.
1) Просять Вас годину, то забронюйте годину. Або поставте до відома мене, що немає можливості годину забити і я буду шукати місце де є ця година
2) заберіть з перукарні людей, які не вміють працювати з дітьми!

Максим
04 июля 2021 в 7:48

Прокалывал себе уши. Все объяснили, показали серьги на разный вкус, дали памятку о правильном уходе за проколами. Всем доволен

Юлія
03 июля 2021 в 21:14

Це єдине місце, де погоджується підстригтись мій синочок (2 роки). Ну дуже привітний персонал. З першої секунди перукар знаходить спільну мову з дитиною.
Останні 3 рази їздили спеціально в Сімпу)

Олена
25 июня 2021 в 18:00

Вначале писать отзыв не собирались, не смотря на плохую работу парикмахера, отсутствие подхода к ребенку и большую стоимость за несколько движений машинкой (даже не стрижку, ее так и не смогли завершить из-за истерики ребенка и, конечно, без отметки за стрижку, но с ее оплатой), по времени мы просили выделить на нас час, но следующего клиента все равно записали через пол часа, конвейер сплошной. Уже бы и забыли тот ужас, но хуже всего узнали чуть позже - ребенку занесли ВШЕЙ машинкой для стрижки из-за несоблюдения норм обработки! "Мастер" не чистил машинку ни перед нами, ни после нас. Так что большая цена "стрижки" и накрученная репутация не означает стерильность и индивидуальный подход к ребенку.

Алёна
17 июня 2021 в 18:04

Сьогодні ми прокололи вушка нашій маленькій дівчинці. Якісно. Швидко. Стерильно. Пояснили як доглядати та обробляти поки не заживуть. Ще й диплом видали, на пам'ять

Юрий
22 мая 2021 в 13:44

Хороша перукарня, але можна було б не крутити всі мультики російською. Це не проблема знайти мультики українською в інтернеті.

PS: це неправда, що пропонують вибрати мультик. Коли приходиш, там вже крутяться мультики російською за замовчуванням, а переключити ніхто спеціально не пропонує. Чому не можна крутити мультики українською, а перемикати на прохання окремих клієнтів? Знижую оцінку до 1 після неправдивої відповіді.

Иван
22 мая 2021 в 2:47

Интерьер хорошо продуманный для детей, само заведение находиться в суперудачном месте вобщем работодатели сделали все максимально возможное чтобы обеспечить комфортные условия для клиентов и работников, но вот рекрутинг как говорится - мимо.
Менеджер - молодая девушка, её качества как работника, ничего общего с её должностными обязанностями не имеют.
Исполнитель - девушка с огромным опытом и хорошей квалификацией, исполнила прокол ушей отлично. Но она неумеет находить контакт с ребенком, ну как же так? Дети из всех людей это самые простые индивидуумы.
Итог. Я бы своего ребенка сюда никогда, неводил бы!
Добро пожаловать в столицу - красивая обёртка, разворачиваем, а внутри кака. Ка

Ксения
28 марта 2020 в 3:49

Понятно, что мастер на мастера не приходится, раз постригли дочку хорошо, второй раз на тяп ляп, сделали вообще не то о чем договорились, а когда я попросила поправить, мне сообщили, что времени больше нет и до свидания

Артем
14 февраля 2020 в 7:54

Найкраща дитяча перукарня міста! Я не уявляю які нерви у цих дівчат. За ними з часу перошої зачіски і проколу вух!

Ruslana
30 января 2020 в 6:46

21.12.2019 приехали подстричь ребёнка перед операцией КИ. Сами с Харькова. Мастер подстригла очень хорошо, быстро и аккуратно! Как оказывается в этой парикмахерской особенных деток (у нас Дцп и тугоухость) стригут бесплатно! Чему мы были приятно удивлены! В Харькове таких приятных сюрпризов не было. Огромное спасибо персоналу!

Violetta
27 января 2020 в 14:35

Стрижём ребёнка на Позняках (в эпицентре) уже больше года. Всегда очень приветливые мастера! Приятная атмосфера, всегда показывают мультфильмы, стригут в креслах-машинках! Ребёнок доволен!

Алена
17 января 2020 в 12:15

Прокалывали тут своей принцессе ушки. Приятная девушка мастер, аккуратно, вежливо. Все прошло хорошо. Спасибо:)

Добавить отзыв