UAOTZYV.COM

Detail Club F&P -Тонировка авто . Химчистка салона. Полировка кузова ,фар .

Адрес Київ, вулиця Затишна, 7
Метро Позняки 2.96км
Телефон +380 (99) 411-70-71
Часы работы 09:00-21:00
Сайт instagram.com/detail_club_
Рубрики Тонирование стекол, Чистка и полировка автомобиля, Химчистка, Услуги полировки металла, Оклеивание автомобиля плёнкой
Оценка 4.7 31 отзыв
Похожие компании в категории

Detail Club F&P -Тонировка авто . Химчистка салона. Полировка кузова ,фар . отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
02 июня 2024 в 4:26

Потрібна була чистка салону кросовера з повним його разбиранням, чистка воздуховодів автокодиціонера. Машина дісталась від попередника дуже в занедбаном стані, ще й з слідами проживання маленького гризуна.
Результатом роботи хлопців дуууже задоволений! Відеофіксація проміжних етапів роботи, позначення виявлених супутніх проблемних питань, їх рішення в межах можливостей, надання пропозицій з предмету звернення та супутніх питань, узгодження своїх дій з власником. Під час роботи приємна комунікація стосовно проміжних результатів.
Результат вище похвал!

Иван
17 января 2024 в 9:40

Доброго дня! Робив у хлопців хімчистку Форд Едж. Задоволений на 200%! Швидко, якісно! Рекомендую!

James
16 января 2024 в 20:34

Дуже задоволений працею хлопців. Роботу виконали швидко, якісно та професійно. В процесі виконання- надали фахові вичерпні відповіді на усі запитання, а також рекомендації щодо подальшої експлуатації!
Результат здійснених робіт - значне зростання естетичних характеристик, привабливий, оновлений та збагачений зовнішній вигляд!
Однозначно рекомендую!

Вячеслав
12 декабря 2023 в 19:39

Професіонали своєї справи. Машинка трохи поплавала, в салоні була вода. Взяли в роботу у вихідний, поза чергою, за що дуже вдячний. Весь процес роботи скидали у телеграм, всі додаткові дії погоджували. Додатково перепровірили всі блоки і електроніку, просушили саби. Зробили все на найвищому рівні. Після виконаних робіт салон як новий. Рекомендую. Детейлінг салону теж зробили. Машинка як з салону.

Олег
06 октября 2023 в 17:01

Шикарна робота.
Головний майстер все розповідає у деталях і дає подальші рекомендації по експлуатації та доглядом за авто.
Каже що краще робити і де можна економити.
Видно що людина горить цією справою.
Найголовніше що тут на 100% вас не кинуть на гроші. А отже сюди хочеться повертатись. Все круто, якісно, ціна якість найкраща.
Дуже рекомендую. Без вагань можете користуватись послугами Петра.

Антон
05 октября 2023 в 11:57

Все грамотно, чітко, за часом і по сервісу (дали пораду, що краще клеїти і показали приклади на інших авто).

Робив собі тонування вперше, пізно зауважив (трохи більше місяця минуло), що на задній "кватирці" є огріхи (крапки), без питань переклеїли, хоча могли сказати що гарантія була лише на місяць.

Початкове спілкування з клієнтом та подальший сервіс на найвищому рівні. Тепер тільки сюди за тонуванням та обов'язково рекомендувати знайомим.

Марина
27 сентября 2023 в 9:52

Віддала машину на полірування кузову. Уперше зіткнулась з цією послугою, адже маю маленький водійський досвід і перше авто. Тепер хочеться всьому світу показувати, яка в мене дзеркальна та гарна машина, бо я ніколи не бачила її в такому стані раніше.
Відмінно побудована комунікація з клієнтом - запис на конкретний день і час, оцінка об"єму робот, прорахування бюджету і можливість обрати послуги за ціновою категорією. Фіксація нюансів і проміжні результати під час роботи, повністю прозора комунікація щодо усіх недоліків покриття, максимально докладені зусилля задля їхнього усунення і рекомендації на майбутнє. Найголовніше - це дотримання строків по готовності робіт.
Хлопці викладаються на повну в роботі і помітно, що в захваті від результатів, а не гоняться за швидкістю і приймають автівки на потоці.
Щиро вдячна за роботу та сервіс. Рекомендую всім, хто ще обирає, куди віддати авто на полірування

Александр
09 сентября 2023 в 3:19

Супер! Здавав авто тойоту камрі на хімчистку, полірування та керамику. Авто вичистили ідеально, покриття теж - ідеально. Коли забрав, пішов одразу дощ і на лобовому навіть каплі стікали.

KINO
16 июля 2023 в 21:20

Робив тут антихром та полірування задньої оптики. За виконаною роботою все сподобалося. Сервіс та ставлення до клієнта на гідному рівні. Всім раджу!

Вячеслав
12 июля 2023 в 0:39

На протязі останніх років робив тут свої сімейні машини (Тонування скла, поліровку фар, повна хімчистка салону). Хочу відзначити кваліфіковану роботу за приємними цінами. Рекомендується до вживання! Велика дяка і пошана Петру, та його майстрам!

Александр
01 июля 2023 в 5:24

Хочу подякувати за якісну та швидку роботу по моєму авто. Робив хімчистку салону та полірування, автівці вже 8 років, і до цього часу нічого такого не робив. Був дуже приємно здивований результатом, оскільки отримав авто в стані, як на мене, кращому ніж коли купував в салоні. І ззовні і в середині все зроблено дуже якісно. Тому, хочу ще раз подякувати, за відмінну роботу, буду рекомендувати своїм знайомим та друзям.

Михаил
14 июня 2023 в 17:05

Раніше робив хімчистку, але коли заїхав сюди, зрозумів що таке якість. Поприбирали сліди старих «майстрів», підправили косяки користування, відмили і відновили машину. Я її раніше такою ніколи не бачив) дуже раджу скористатись

Сергей
11 июня 2023 в 12:51

Отличная мастерская с профессионалами своего. Дела. Лучшие качество, цена и сервис в Киеве, и наверное в области

Myhailo
17 марта 2022 в 1:24

Записався на тонування та антикор між святами 3-5 01. Зробили вчасно, якістю задоволений.
Мінус нема терміналу.

Женя
16 марта 2022 в 7:34

Делал у ребят детейлинг химчистку салона, все было на уровне. Работу сделали качественно. На очень высоком уровне отношение к клиенту.
Спасибо ещё раз большое ребятам.
Через недельку заеду на полировку)

Роман
03 марта 2022 в 4:38

Обратился к ребятам за услугой химчистка салона и не пожалел. Все выполнено в срок и качественно. Светлый салон выглядит как новый. Каждый кто садится обращает на это.
Теперь буду делать у них и тонировку.

Дмитрий
25 января 2022 в 4:53

Менял старую тонировку одного стекла — супер оперативно сняли/поклеили, дали гарантию, приятно иметь дело

Dermapen
07 января 2022 в 15:30

Делал тонировку, повредили стеклоподъёмник, сказали мол был поломан до этого, хотя до них все работало отлично, через две недели стеклоподъёмник сдох окончательно.
Тонировку делал 27 марта.
Поехал к мастеру, который обслуживает авто, тот сказал чтобы сказал "спасибо" мастеру, который тонировал и повредил стеклоподъёмник.

Дима
05 января 2022 в 9:45

Тонировал авто у ребят. Ещё зимой. Решил оставить отзыв через время, что бы посмотреть как плёнка будет вести себя в жаркую погоду.
В целом работой ребят доволен, хочу особенно отметить коммуникацию (очень быстро отвечают) и скорость работы (затонировали под Европу за час).
Поставил 4/5 из-за следующего: у меня на задних и боковых стёклах шелкография, и плёнка на эти места ложится не ровно. И про это я узнал уже по факту выполнений работы. А должны были предупредить перед работой.

Dmytro
15 декабря 2021 в 17:50

Самый ужасный сервис. Договорились тонироваться на 9 утра мастер опоздал приехал к 10. Очень долго клеил. Переклевали водительское так как первый раз поклеили с тремя точками воздуха. Чтобы затонировать снимают стекла. Самое ужасное что в итоге разбили стекло. Потом за мои же деньги купили стекло назвав цену в два раза выше стандартной цены на разборке. Нормальный сервис за свои бы косяки сам бы платил а не типа на половину а в итоге 100% стоимости. Также у них два бокса предложили оставить машину с разбитым стеклом у них, в одном из боксов но я выбрал свой крытый паркинг с охраной. Дали скидку на следующую тонировку или услуги 10% но я же туда в жизни не поеду. Очень не рекомендую. Причинили массу неудобств. Все очень и очень плохо советую не вестись на то что у них немного дешевле мне все обошлось в итоге в два раза дороже. Перебирал старые визитки решил оставить в гугле отзыв несмотря на то что уже прошло немного времени этот ужас не забыть) был у них 24 августа 2019. Работу закончили через 6 дней 29 августа 2019)

Добавить отзыв