UAOTZYV.COM

Der Igel Tattoo Studio

Адрес Київ, вулиця Ярославська, 26
Метро Контрактова площа 0.34км
Телефон +380 (68) 194-94-65
Часы работы 10:00-19:00
Сайт derigel.com.ua
Рубрики Тату-салон, Пирсинг-салон, Студия перманентного макияжа, Удаление татуировок
Оценка 5 7 отзывов
Похожие компании в категории
Тату-салон TST — вулиця Костьольна, 15
STIGMATA TATTOO — вулиця Петра Сагайдачного, 35
MostBlack Tattoo Studio — Кудрявський узвіз, 5б
Імперія тату — Десятинный переулок

Der Igel Tattoo Studio отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Эльвира
07 февраля 2022 в 23:42

Делала татушечку у Евгения) Очень аккуратная работа! Руки у мастера золотые) во время сеанса я практически спала, хотя настроилась на адские и болючие пытки. Зажившая татушечка не поплыла, не поменяла цвета и вообще, выглядит идеально) очень рекомендую салон!)

Діана
19 января 2022 в 13:02

Хочу выразить слова благодарности потрясающему мастеру Евгению за его великолепные труды. Это не первая татуировка в этой студии и точно не последняя. TATTOO исполнено великолепно! Кроме того, что работа была проделана до мельчайших деталей, так и выполнена была ну очень быстро. У меня нет слов, как выразить свой восторг! 100 из 10 однозначно! По этому если Вы хотите качественную работу за кратчайшие время, поверьте мне, вам стоит обратиться к Евгению.
P. S. Уважаемый и мной любимый мастер Евгений, спасибо огромное, надеюсь я не доставила лишних хлопот во время подбора эскиза вы очень терпеливый и с золотыми руками. Обнимаю! Самая золотая и быстрая рука - это Вы!)

Вадим
17 августа 2021 в 4:08

Робив перше тату, на консультації все обговорили, запропонували пару варіантів реалізації ідеї, майстер був весь час на зв'язку. Коли прийшов робити, то спершу нанесли як перебивачку й потім ще редагували, щоб зображення сподобалось. Відповідально, з розумінням та безпечнечно:)

Саша
26 июня 2021 в 8:25

Хочу лишити відгук про студію та майстра Олега Пімченка. Відгук буде довгий, але раджу почитати, якщо ви шукаєте майстрів своєї справи та дружелюбність)
І так, про студію, студія дуже чиста, світла, охайна. Дуже класна стилістика студії та інтер‘єр. Приємний запах, що не мало важливо.
Сторінку студії знайшла в інстаграм, вирішила запитати на рахунок татуювання. Спілкувалась багато з якими студіями, тому думала що це чергова яка буде відповідати так, ні. Приходьте все роскажемо, але. Менеджер дала відповідь дуже швидко, та привітно.
Відповіла на всі мої питання, яких було багато, адже це наше перше парне тату. І ми одразу записались на консультацію в студії.
Майстра ми вибрали дуже швидко, якщо ви зайдете на сторінку Олега, ви зрозумієте.
Завітавши до студії, Олег нам все розповів, порадив як буде краще, розмір тату, місце, надпис, і все все. Ми записались на прийом.
Про Олега.
Олег прийшов вчасно, запропонував каву, чай, воду, був дуже привітний. Взагалі не мали сумнівів в ньому.
Почався сеанс, Олег постійно цікавився чи зручно, як себе почуваємо, запитував чи можливо перерву зробимо і тд.
Ось вже пройшло декілька днів після сеансу тату, все просто супер, крові немає. Робота настільки крута, що я навіть не можу описати, описати словами наскільки сильно Олег передав в роботі все те, що ми хотіли. Це дуже круто. Олегу хочу побажати багато таких же класний клієнтів як і він.
Студії процвітання та постійних відвідувачів.
А від нас, ми тепер ваші постійні гості. Є дуже багато планів на майбутні тату. Тому, Олег та Der igel, чекайте на нас адже ми повернемось ще не один раз. Як казав термінатор Т1000- «I’ll be back»!

TheMetalchord
20 июня 2021 в 5:07

Приємне місце для приємних людей. Персонал привітний, проконсультують, обговорять, порадять, як краще зробити тату. Набили півруки за 8 годин, робота була доволі кропітлива та важка, але я залишився задоволеним. Раджу записуватись на 2 місяці вперед, якщо ще остаточно не вибрали/сформували ескіз.

Марта
14 августа 2020 в 14:45

Дуже задоволена роботою салону, особлива подяка художнику тату Анні.
Вибір майстра був тривалим і робота її того варта

Андрей
11 августа 2019 в 22:16

Найвідповідальніша тату студія. Питання безпеки і стерильності на вищому рівні. Майстер тищу раз погодить ескіз перш ніж наносити татуювання. Радуж те, що це й соціально відповідальний бізнес, тому робити тату лише тут. В мене вже дві є. Третю також бити тут буду. Варто бронювати час, бо у хлопців календарик досить напружений.

Добавить отзыв