UAOTZYV.COM

DataRoot Labs, Inc.

Адрес Київ, 58, Yaroslavska St Astarta, Floor, 3
Метро Контрактова площа 0.72км
Телефон +380 (63) 885-57-24
Часы работы 00:00-24:00
Сайт datarootlabs.com
Рубрики Разработка продукции и исследования, Услуги по развитию бизнеса
Оценка 5 14 отзывов
Похожие компании в категории
Амадеус Украина Иностранное Предприятие — вулиця Григорія Сковороди, 19
Малая академия наук Украины — вулиця Дегтярівська, 38/44
Combat СпН — вулиця Семена Скляренка, 9

DataRoot Labs, Inc. отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вика
11 января 2022 в 11:29

Проходила курс Data Science Fundamentals. Отличный курс, особенно для начинающих, так как изучается весь процесс разработки и основы Data Science

Юрий
01 января 2022 в 20:54

Пройшов курс Data Science Fundamentals від DataRoot Labs. Дуже сподобався як сам курс (від необхідної теоретичної математичної і програмувальної бази до роботи з повноцінними завданнями з Data Science та Machine Learning), так і підтримка від співробітників з команди DataRoot University.

Evgeniy
10 декабря 2021 в 10:03

Проходил курс DS Fundamentals. Были в том числе классные лабораторные по реализации классических ML алгоритмов, сильно помогло в понимании их работы. Также отмечу общение с менторами, большое спасибо за помощь в непонятных ситуациях и советы по дальнейшему развитию. Спасибо за курс)

Дарья
09 декабря 2021 в 13:45

Курс від DataRoot Labs цікавий і змістовний. Я отримала максимум корисної інформації та практики. Все чітко організовано, кожен модуль викладено якісно.
Загалом враження дуже позитивні!

Kateryna
22 ноября 2021 в 15:37

Пройшла курс Data Science Fundamentals від DataRoot Labs і можу сказати, що курс дуже продуманий і чудовий.
Перш за все сподобалась складність і побудова курсу:
1) курс - динамічний, точно не заскучаєш, весь курс - це практичні завдання, а якщо чогось не знаєш, то тоді читаєш теорію
2) велика кількість релевантних силок на теоретичні питання, самі силки також були якісні
3) багато курсів, які я бачила до цього дають доволі прості завдання, або навіть просто туторіали: скопіюй звідси, встав, о працює (неочікувано =) ). Такий підхід нічому не вчить і доволі швидко набридає.
4) дуже сподобались блоки із алгоритмами, які покроково дають написати основні алгоритми, при цьому дається математика (без доведення, але достатня для написання і розуміння коду, деякі курси чомусь уникають математику)
5) курс дає цілісне уявлення про машинне навчання в реальності від розробки алгоритму до побудови сервісу
Побажання на майбутні курси:
1) у курсі багато алгоритмів, які розглядались, але можна ще більше, наприклад по деревах рішень, алгоритмах з ансамблюванням, тощо
2) чекатиму курси по комп'ютерному зору та NLP

Саша
08 ноября 2021 в 0:37

Очень понравился курс по машинному обучению, рекомендую пройти его всем начинающим в этой сфере

Женя
03 октября 2021 в 2:11

Пройшов курс Data Science Fundamentals від DataRoot Labs, можу з впевненістю сказати, що час витрачений недаремно. Головне, що виділяє його серед інших онлайн курсів - дає уявлення про загальний цикл створення проєкту - від отримання датасету і до імплементації моделі. Окремо хочу виділити наявність ментора, є кому підказати коли застрягаєш на певному етапі.

Volodymyr
08 сентября 2021 в 10:23

В этом месте не бывал, но компания очень хорошая. Проходил от них бесплатный курс по data science - он определенно стоит потраченных усилий, компания постаралась сделать его таким крутым и я ей безмерно благодарен

Саша
05 сентября 2021 в 20:49

Пройшла курс Data Science Fundamentals, він дав мені базові знання і бажання ще глибше занурюватися у дану тему. Дякую за його створення і підтримку.

Саша
28 августа 2021 в 5:34

Проходила курс Data Science Fundamentals.
Очень понравилась структура курса, отдельные модули по математике и программированию были очень полезны!
Больше всего понравились подборки теоретических материалов, так как статей и книг в сети полно, а выделить действительно качественные и важные среди них сложно, поэтому за это отдельное спасибо, материалов в избытке, останется чем заняться и после завершения курса!
Так же очень удобная система с менторством, когда застрял на каком-то задании и не можешь найти выход очень удобно, когда кто-то может свежим взглядом взглянуть на код и подсказать в каком месте может быть загвоздка.
Все очень понравилось, ребята молодцы, с нетерпение жду запуска курса с PyTorch:)

Саша
23 августа 2021 в 20:58

Відгук про DataRoot University: Data Science Fundamentals,
Гарний курс, що мотивує вивчати цю область знань та дає чудові підбірки ресурсів по всім темам, що можуть знадобитись, починаючи від математики та закінчуючи деплоєм моделей. Слід зазначити, що курс невпинно покращується, що не може не радувати. Якщо шукаєте з чого почати погруження в сферу - рекомендую

Саша
20 августа 2021 в 19:09

Безумно классный курс, который охватывает нужные для Data Scientist'а темы. Очень классные кураторы, которые всегда помогут и ответят на любой вопрос.

Оксана
09 августа 2021 в 17:47

Розробили крутий і продуманий курс з Data Science (загалом мають декілька безкоштовних курсів в рамках свого DataRoot University), ведуть цікавий телеграм-канал та розвивають спільноту.

Віталій
25 июля 2021 в 7:30

Пройшов курс Data Science Fundamentals від DataRoot Labs і отримав купу приємних емоцій. Курс дуже насичений і потужний, організатори сильно постаралися, щоб поєднати велику кількість тем в одну цілісну програму, завершення якої включає всі попередні кроки. Величезне дякую команді організаторів за те, що дали мені можливість пройти даний курс та побачити, скільки різних можливостей можна далі реалізовувати на основі отриманої бази знань та навичок.
Найбільше в курсі мені сподобалися круто складені лаби, починаючи від проекту "Змійка" і до фінального проекту. Вони дійсно зроблені так, що паралельно з вивченням алгоритму я у досить приємних умовах практикувався писати і розуміти код (у мене практики до цього було мало). Всі модулі були хороші, але особливо запам'ятався 4 модуль, який мені сподобався найбільше, але й часу на нього пішло фактично чи не найбільше. Сподобався саме тим, що було багато різних лабораторних і постійно доводилося проходити теорію, робити перші спроби виконання лаби, отримувати помилки, гуглити помилки, знову отримувати помилки і знову гуглити помилки і врешті отримувати більш менш функціональний результат, який можна далі покращувати. Саме на цьому модулі у мене змінився підхід до самого виконання завдань такого типу і у мене зник деякий страх, який був раніше при виникненні помилок.
Також дуже сподобалося те, що курс постійно оновлюється і покращується. Особливо я це відчув, коли завершив 7 модуль і перейшов до 8, адже приблизно в той час у 8 модуль додали туторіал по написанню файлу зі специфікаціями і це мені допомогло його зробити. Це показує, що комунікація між учасниками і організаторами дійсно дуже ефективна.
Дуже сподобалося те, що є чати для кожного модуля, де фактично були відповіді на більшість питань, що в мене виникали під час проходження курсу. У курсі фактично не було речей, які мені не сподобалися; були виклики, які треба було прийняти, і були проблеми, без яких я б не отримав значної частини користі від проходження курсу.

Добавить отзыв