UAOTZYV.COM

DAN-IT отзывы

Адрес Київ, просп. Павла Тичини, 1В
Метро Гідропарк 2.28км
Телефон +380 (44) 290-22-44
Часы работы
понедельник09:00-22:00
вторник09:00-22:00
среда09:00-22:00
четверг09:00-22:00
пятница09:00-22:00
суббота10:00-16:30
воскресенье10:00-16:30
Сайт dan-it.com.ua/uk
Рубрики Образовательный центр
Оценка 4.7 24 отзыва
Похожие компании в категории
DEC education — вулиця Князів Острозьких, 8
GoIT — вулиця Євгена Коновальця, 36

Образовательный центр DAN-IT на Павла Тичини отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алексей
22 января 2024 в 4:56

Багато обіцяють, але НЕ виконують. "Гарантія працевлаштування" - максимально лживий лозунг.
Ніхто тебе не працевлаштує, буде одне консультаційне відео І ВСЕ!
Тобі ще скажуть відгук гарний написати, щоб отримати доступ до нього.

Ніхто, абсолютно НІХТО за рік не працевлаштувався з тих з ким ми фінальний проект писали, НІХТО!
Хоча ми все здали, проект прийняли, похвалили.

Далі про тебе забувають і починають ігнорувати.

Відчуття після цієї школи максимально огидні.

Ти цікавий тільки поки гроші платиш, тобі посміхаються, ставлять високі бали, щось обіцяють, а після закінчення тебе просто відшивають, ігнорують.

Адміни, приберіть з реклами "З гарантією працевлаштування", не обманюйте людей.

На ваш коментар можу відповісти наступне:

Пропоную Вам перегляну ВСІХ ваших учнів з балом більше 80%, яким ви обіцяли працевлаштування, запитати в них "як справи" та допомогти бажаючим з обіцяним працевлаштуванням.

Таня
26 декабря 2023 в 1:31

Якщо ти такий же як і я, хочеш з нуля змінити професію. Якщо ти вперше бачиш код, але хочеш у ньому розібратися, то налаштуй себе на те, що буде непросто. Інколи доведеться відмовитися від зустрічі з друзями, від походу у кіно. Натомість твої вихідні будуть у компанії твого вірного залізного друга Ранок вихідного буде починатися з лекції у офісі із прекрасним виглядом на Дніпро (це якщо ти обереш офлайн
навчання у Сільвер Бріз) У тебе будуть думки «а може ну його те навчання», але через 3-4 години ти знайдеш баг і тебе попустить. Ну а якщо не знайдеш, то можеш позадовбувати онлайн чи офлайн ментора. Коротше, буде цікаво. Якщо обираєш школу, то тобі у DanIt

Your
21 декабря 2023 в 15:42

Для мене важливою була командна робота, і це тут є. Самому освоїти матеріал можливо можна, але коли є діалог з такими ж, як я в команді, що вирішує загальне завдання, підтримка менторів, які показують у якому напрямку рухаться, це піднімає розуміння матеріалу зовсім на інший рівень.
Тищенко Сергій Сергійович

Евгений
15 декабря 2023 в 12:32

Я дуже вдячний DAN. IT за надану можливість пройти навчання за грантовою програмою. Дякую Вам за такого класного викладача Alexey Rykhalskiy, який завжди допомагав і пояснював усі питання, за менторську підтримку та Вашу організаторську роботу. Бажаю Вам успіхів та вдячних учнів.

Оксана
04 декабря 2023 в 23:02

В складний воєнний період навчання в DanIT було світлим п'ятном. Кожну лекцію чекала з нетерпінням. ДЗ - поле для роздумів і праці. Ідучи на курс я планувала отримати знання, але отримані навички і знання в рази перевищили мої очікування. Кожна успішна робота і степ-проекти змушували пишатися собою) загалом навчання було непростим, але дуже цікавим і продуктивним. І бонусом ще прийшло знайомство з чудовим колективом. Дякую DanIT за цікавий і плідний рік. Наступний крок: принести всі ці знання у світ frontend у вигляді якісних робіт. Мій захват від школи і знань відчувають оточуючі і кожен просить поділитись контактом)

Ярослав
25 ноября 2023 в 8:32

Вітаю, мене звуть Грошев Ярослав Андрійович, і я закінчив курс по Frontend. Цей курс виграв в конкурсі ITGeneration, і перед тим як розпочати навчання я абсолютно нічого не знав про школу DAN. IT. Після проходження курсу можу сміливо рекомендувати цю школу, як дуже ефективну та гнучку. Вважаю, що темп навчання в DAN. IT підібраний максимально коректно та правильно, він дозволяє встигати готуватися до лекцій і вчасно виконувати домашні завдання. Також, варто особливо відмітити гнучкість у навчанні: якщо у групи виникають проблеми з розумінням чи опануванням певної технології, то школа може поставити додаткові лекції задля закріплення матеріала, що в свою чергу говорить, що школа зацікавлена в тому щоб люди саме навчились, а не просто пройшли цей курс. Особлива вдячність нашему викладачу Cтаніславу Чирві та ментору Богдану Будак!

Таисия
01 ноября 2023 в 1:54

DAN. IT - крута школа, навчатись нелегко, але скоуп знань відповідний. Гарні вчителі і гнучка система навчання. Великий плюс - це наявність оффлайн і онлайн ментора, які допомагають протягом всього курсу.

Ирина
11 сентября 2023 в 16:05

Закінчила курс BI. Усі викладачі дуже сильні та грамотні практики. Хороше занурення в предметну область, чудовий виклад матеріалу. Курс унікальний тим, що містить той мінімальний набір знань, який потрібен Джуну на старті. Навчання - це правильна інвестиція у себе. Мої найкращі рекомендації та побажання у розвитку та процвітанні школи DAN. IT.

Роман
26 августа 2023 в 12:35

Проходив тут навчання. Зараз працюю за новою спеціальністю вже півроку, використовую близько 30% всіх знань, що отримав на курсі, тобто навчають більше, ніж потім ти будеш використовувати на початку першої роботи

To Ma
17 августа 2023 в 18:53

Гарно розроблена програма та чудові викладачі, що мають досвід та вміють доступно поясни інформацію

Darth
15 августа 2023 в 0:35

Пройшла курс Front End у цій школі. Дуже сподобалось. Викладачі – професіонали, матеріал викладено зрозуміло. Особливо ціную практичну складову – багато практики на реальних проектах. Школа стежить за останніми тенденціями у світі Front End, що є важливим. Плюс гарна атмосфера серед студентів. Рекомендую!

Андрей
29 июля 2023 в 16:39

Ставлю 2. Робив спроби навчання у цьому закладі, 4 рази. Я думав це у мене особисто лижі не їдуть, але коли в 4 рази я пішов туди вчитися, а перед цим 2 місяці вчився з репетитором, я зрозумів, що це не я поганий танцюрист. Коли я почав ходити до ментора в дан іт, який мені належить по навчанню, він сказав, тільки 10% учнів доходять до кінця курсу. Та й сам ментор був за знаннями як людина, яка ці курси не закінчила. Так от я віддав 1500 доларів за курсом на той момент, отримав багато плюшок у вигляді паркування для авто та каворкінгу, але знань я там не придбав. Потім я пішов до школи, яка коштує 800 доларів і знань там давали в рази більше, ніж тут, але за підсумком заняття з репетитором вирішили. Раджу не витрачати час на цю школу, якщо хочете подарувати школі гроші та не отримати знання, вибирайте школу дешевше. Якщо хочете навчитися чогось шукайте репетиторів або менторів.

Анна
16 июля 2023 в 15:02

Проходила навчання за спеціальністю IT Recruiter в період з 29.01.23 по 10.05.23. Процес був гарно структурований та поступовий, ми знайомились з професією рекрутер, робили огляд на сферу IT, розбирали види компаній, працювали з вакансією, знайомились з технічними та нетехнічними спеціалістами, дізнались про види пошуку кандидатів та спілкування з ними, знайомились з алгоритмами та методами проведення співбесід, складали оффер, вивчали етапи онбордінгу, підготовлювали резюме, профіль в LinkedIN. У нас було багато практики по командах, та домашні завдання. Також ми проходили стажування на якому, ми працювали зі студентами школи, допомагали зі створенням CV та Cover letter, проводили співбесіди українською та англійською шукали вакансії для них. Також проводили пошук кандидатів на роботу на позицію викладачів, спілкувалися з ними та призначали співбесіди.
Дуже дякую нашому викладачу Марії! Вона створила дуже комфортну атмосферу і викладала матеріал доступною мовою. Вона просто закохала нас у цю професію! Матеріалу дуже багато, щось давалось складніше, а щось — легше, але завжди була допомога у питаннях.
Рекомендую цю школу і цей курс для навчання!

Максим
14 июня 2023 в 11:03

Окончил курс UX/UI Design и могу уверенно рекомендовать данную школу. Попал на курс благодаря программе ITG в октябре 2022 и общаясь со многими ребятами, которые попали в другие школы, делаю вывод - самая топовая школа и преподаватель. Критерии оценки:
- часы программы. 250 часов на курс - это достаточно, чтобы проработать «базовый набор дизайнера» и на выходе уметь пользоваться этим набором.
- курс координатор. Администрация держит руку на пульсе жизни группы.
- препод. Наставник вникает в работы, даёт обратную связь, качественно доносит материал на понятном аудитории языке.
- программа курса. Начинаем с базовых вещей (инструменты и основных идей в дизайне), заканчиваем сложными штуками как CRM система. Лекции, воркшопы, курсовые - всему своё место.

5/5.
Горячо рекомендую.
Благодарю

Никита
22 июля 2021 в 13:47

Окончил курс Front End от Dan. IT в мае, смело могу рекомендовать эти курсы
очень комплексная и сложная программа, без чего невозможно получить должный уровень знаний
ребята дают действительно применимые на практике навыки

комфортный офис, где есть просторный open space, в котором можно учиться вместе со студентами и менторами

Клим
13 июля 2021 в 20:45

Чудові освітні курси, дають гарну базу знань, радують краєвиди правого берегу
Закінчував курс designer UX/UI - достатньо було кількість теорії, а саме головне - практики‍ Особлива подяка Олександру Войтенко, який вкладає душу в студентів і дійсно переймається їхніми досягненнями, навіть після закінчення курсу

Станислав
06 июля 2021 в 6:22

Прекрасные курсы! Дают действительно хорошую базу, я без проблем получил первый оффер еще даже не закончив курс по фронту а это, как по мне, лучший показатель эффективности)

Отдельно хочется отметить работу администрации. Такого теплого и отзывчивого менеджмента я давно не встречал!

Сам колледж тоже удивительное место, вместе с учебой получаешь в комплекте супер коворкинг с шикарным видами и каждодневным доступом с 10.00 до 22.00.

Однозначно рекомендую!

Александр
05 июля 2021 в 22:51

Закончил курс по фронтэнду. Были интерсные проекты и домашние задание с отличным сопровождением онлайн ментора. Хороший уррвень преподавания. Главное, что после завершения обучения, на курсах помогают с трудоустройством. Мне удалось попасть на испытательный срок в компанию.

Алиса
11 июня 2021 в 12:03

Я работаю web-дизайнером давно, устроился сразу после института, но никак не получалось продвинутся, сказывалось отсутствие опыта. Решила закончить курсы в DAN-IT, и поняла что этого мне как раз не хватало, теперь все стало на свои места, работать стала намного эффективнее и успешнее. Очень довольна️

Ирина
09 июня 2021 в 4:05

Училась в DAN-IT, хорошая школа, преподаватели держат уровень, отсидеться не получится. Понравился подход к обучению, много практики.

Добавить отзыв