UAOTZYV.COM

Cosmolux / Кліника лікаря Бреннера (Dr.Brenner Laser Clinic)

Адрес Київ, вулиця Євгена Сверстюка, 6
Метро Лівобережна 0.67км
Телефон +380 (44) 339-93-30
Часы работы
понедельник10:00-20:00
вторник10:00-20:00
среда10:00-20:00
четверг10:00-20:00
пятница10:00-20:00
суббота10:00-20:00
воскресенье10:00-17:00
Сайт brennerclinic.com.ua
Рубрики Косметологическая клиника, Аллерголог, Косметолог, Поставщик косметических товаров, Дерматолог
Оценка 4.6 43 отзыва
Похожие компании в категории

Cosmolux / Кліника лікаря Бреннера (Dr.Brenner Laser Clinic) отзывы

43
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Am M
08 ноября 2023 в 7:32

Проходила подвійну процедуру видалення новоутворення. Перший раз не спрацював, тому робили другий раз, але після нього ще гірше стало. Ця вавка стала у два рази більша до видалення, вона стала червоною, випуклою, опухлою раною, яка ще болить іноді (до видалення взагалі не боліло ніяк). Вирішила видалити, через естетичне порушення, а зараз воно ще більш огидно виглядає, завдяки операції, так ще й болить. Не повертатимусь до клініки, якщо ви збираєтесь також видаляти щось лазерним ножем, не раджу робити це тут.

Алекс
07 сентября 2023 в 12:31

Все добре, дерматолог - дуже вічлива та професійна, дякую.
Але з адміністрацією були питання:)

Sergii
06 сентября 2023 в 2:06

Наталія дуже професійний і захоплений дерматолог з 12+ річним досвідом.
Вона була дуже милою та прямою.

Дуже рекомендую

Саша
15 августа 2023 в 22:57

Дуже вдячна лікарю Аллі Василівні за уважність та турботу. Відчувається її дійсно велике бажання знайти проблему і допомогти. Таке сьогодні не часто зустрічається. Щиро дякую!

Александр
25 июля 2023 в 19:51

Був на консультації у лікаря-трихолога Зименкової Анастасії. Дуже сподобалось, все дуже детально розповіла і призначила лікування, яке аргументувала.

Персонал дуже ввічливий та уважний. Відвідувати клініку дуже приємно) Однозначно рекомендую)

Саша
19 июля 2023 в 17:21

Дуже тішуся знайомству з професіоналами, яким можна довіряти своє тіло. Дуже раджу! Результат і ставлення до клієнта на вищому рівні.

Bogdan
18 июля 2023 в 0:18

Був на консультації у Наталі Анатолівни. Ніколи раніше не був у лікаря-косметолога, але вже мабуть прийшов час. Так детально мене ще ніхто не оглядав і не розпитував) Дуже приємно, до речі. Процедури призначила логічні, все зрозуміло пояснила, пообіцяла швидкий результат. Спостерігаємо)

Анастасія
24 июня 2023 в 0:22

Протягом року мене мучив жахливий зуд та висип на пальцях рук, розчухувала руки аж до крові. Протягом року руки не заживали, що викликало дискомфорт. Зверталась до 2 лікарів, проте їх лікування не допомогло.
Випадково в інтернеті (зважаючи на відгуки) знайшла цю клініку. Прийшовши на консультацію до лікаря Перехрестенко А. П, він одразу направив мене на аналіз і вже потім назначив лікування. Вже сьогодні мої руки стали ідеальними та всі симптоми пройшли.
Дуже рада що звернулась саме до них, адже лікар просто професіонал своєї справи. Він зміг підібрати коректне лікування і виявити проблему.
Буду рекомендувати знайомим вас.

Инна
25 мая 2023 в 1:07

Являюсь постійним клієнтом цієї клінікм на протязі багатьох років. Місце куди хочеться повертатися знову і знову. Завжди привітні та усміхнені дівчата на ресепшені). Слід відзначити, що в клініці завжди все чисто, стирильно та комфортно. Косметолог Наталія неймовірний професіонал, який з уважністю ставиться до будь-якого побажання клієнта. В неї завжди професійний підбір процедур, які дають гарний результат, особливо якщо дотримуватися усіх її рекомендацій. Якщо ви бажаєте підкреслити свою чарівність та підкорити світ своєю красою, і просто провести приємно час, то вибір косметолога Наталії допоможе вам втілити вашу мрію.

Вікторія
12 мая 2023 в 14:41

Лікарка Наталія - чудовий спеціаліст! Дуже уважна, скрупульозна, окрім того, що вона дуже якісно видалила гімангіоми, все було чітко так, як лікарка сказала опісля, ще й виконала все дуже обережно, кажу навряд, бо маю сильно чутливу шкіру!

Словом, планую продовжити лікування, адже Наталія підмітила важливі порушення, і дуже вчасно! Раджу всім, кому важлива увага, якість, і професіоналізм!

Сергей
01 апреля 2022 в 7:16

Вирішив написати цей відгук під враженням від того, які чудові лікарі працюють у цій клініці.
Моя 12-тична донька вже більше 2 років страждала від висипки на обличчі та на шиї. Де ми з нею за цей час тільки не лікувалися від цього, та все без результату. За час карантину, висипки стало ще більше, і донька вже була мало не в розпачі.
Знайомі порадили звернутися у клініку Brenner. З певною насторогою, але ми записалися і врешті прийшли на прийом до лікарки Голишкіної Марини Олександрівни. Вона одразу поставила правильний діагноз і призначила лазерне лікування, та пояснила що знадобиться всього 1-2 сеанси. Я не вірив, що це може бути так просто, але звісно погодився. Зараз з того часу пройшло 2 тижні, і все вже закінчилося – обличчя дитини чисте!
Дякуємо за ваш труд! Буду вас рекомендувати!

Вадим
25 февраля 2022 в 4:16

Хочу выразить свою благодарность персоналу клиники за радушный прием. Очень понравилось, что в клинике нет столпотворения, все организовано, соблюдаются все правила дезинфекции и санобработки. Особую благодарность выражаю своему лечащему врачу Драгановой Наталье Анатольевне за профессионализм, выполненную работу на отлично и просто за человеческие качества! Всегда приятно возвращаться к вам в клинику.

Юлия
12 февраля 2022 в 21:29

Приветствую всех! Я блондинка и испробовала на себе уже различные аппараты лазерной эпиляции, и к моему неудовольствию, почти без результата. Сегодня могу с уверенностью сказать – немецкий диодный лазер "Медиа Стар", который используется в клинике «Бреннер» - идеальный вариант! Он наиболее лоялен в плане болевых ощущений и при этом результат прямо отличный.
Так вышло, что побывала на процедуре у нескольких врачей, но на результате это никак не отразилось. Всегда кропотливо (но достаточно быстро) проходят всю зону обработки (и даже немного больше), приветливы к клиентам! Короче говоря, атмосфера у них более чем комфортная. Без сомнений, я могу рекомендовать эту клинику!

Радислава
21 января 2022 в 18:14

Обратилась в эту клинику впервые, очень довольна обслуживанием и качеством предоставленной мне помощи. Хочу выразить благодарность Марине Александровне и Андрею Петровичу, за профессионализм и терпимость к моим вопросам! Всем знакомым вас теперь рекомендую!)

Женя
19 января 2022 в 20:46

Видаляв папіломи по тілу і обличчю у лікаря Марини Олександрівни Голишкіної. Процедура пройшла швидко та безболісно. Почервоніння і скоринки зійшли за кілька днів. Хочу висловити подяку за чуйне ставлення, гарне обслуговування і високий професіоналізм!

Наталия
02 ноября 2021 в 0:01

Андрій Перехрестенко лікар - дерматолог дуже допоміг у лікуванні запущеної себореї. До цього лікували довго і безуспішно.
Лікар уважно вислухав, з'ясував всі нюанси проблеми, дуже детально пояснив курс лікування. Результатами задоволені.
В клініці є надсучасне обладнання, щоб пройти всі необхідні обстеження і аналізи дерматології.

Лола
14 октября 2021 в 10:28

Была на консультации у специалиста онколога с мамой.
Врач Перехрестенко Андрей Петрович-осмотр, консультация, рекомендации по лечению-все было сделано профессионально. Получили ответы на все вопросы. Обслуживание не навязчивое и приятное. Рекомендую к посещению, так как лично я выбирала клинику тоже по отзывам.
Две звезды сняла за "радушие"администратора-с вашей улыбки и приветствия начинается наше мнение о клинике.
Врачам-моя благодарность за ваш труд

Вера
12 октября 2021 в 8:22

Очень понравился теплый прием, от аппарата в восторге, очень приятный доктор, с назначениями согласна, все супер. Надеюсь, что курс лечения даст положительный результат. Спасибо огромное. Рекомендую всем, кого беспокоит состояние родинок и других новообразований кожи!

Саша
30 сентября 2021 в 15:41

Очень довольна клиникой Особенно доктором Натальей Драгановой, профессионал своего дела, ориентировпна на результат ️

Виктория
23 февраля 2021 в 18:39

Дуже хочеться подякувати лікарю дерматологу Перехрестенку Андрію Петровичу за його чуйне ставлення до своїх паціентів. Дуже ввічливо, призначив тільки дійсно потрібні аналізи. Вислухав мене уважно, прийом тривав довго, розповів все дуже детально. Призначене лікування допомогло вже на п'ятий день. В цілому взагалі дуже гарна клініка, дуже ввічливий персонал. Дякую, прийду ще до вас)

Добавить отзыв