UAOTZYV.COM

COMFY отзывы

Адрес Київ, DREAM berry, Оболонський просп., 21Б
Метро Мінська 0.51км
Телефон +380 (800) 30-35-05
Часы работы 10:00-21:00
Сайт comfy.ua/ua
Рубрики Магазин бытовой техники, Магазин фото- и видеотехники, Магазин электротоваров, Магазин электроники
Оценка 2.9 22 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Комфи / Comfy — ТЦ Городок, пр, просп. Степана Бандери, 23
COMFY — просп. Європейського Союзу, 47, ТРЦ Retroville
COMFY — ТЦ Район, вулиця Миколи Лаврухіна, 4
Comfy — ТРК ТЦКосмополит, корпус А, вулиця Вадима Гетьмана, 6
Похожие компании в категории
Palladium — 9, вулиця Сирецька
F.ua — Тот самый магазин — вулиця Героїв полку Азов, 12
Фокстрот — просп. Степана Бандери, 21
ELDORADO Магазин електроніки / Ельдорадо — просп. Степана Бандери, 23

Магазин электротоваров COMFY на Оболонськом отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
24 мая 2024 в 2:38

Відношення до покупців пробиває дно. Сьогодні спостерігав таку картину. Об'явили тривогу. Баба з дідусем під 70 просять пропустити їх на вихід через торговий зал (там ближче вихід). Охоронець супермаркету (здоровий лось з східно-азійським акцентом) починає на них кричати, щоб йшли геть, одночасно опускаючи ролету. Дід робить хлопцю зауваження що не треба хамити старим людям, на що охоронець відповідає - закрийте ваші їп. Ла й зачиняє ролету. Все це відбувається у присутності охоронців розташованого поряд Сільпо, які просто випали в осадок. Це як? Я й у 90ті такого не бачив. Чи може мережа вже судимих/злочинців/ нелегальних мігрантів наймає на роботу? Ні ногою туди, не лишайте їм ні копійки.

Ольга
22 мая 2024 в 23:00

Це найгірше комфі в якому я була. Зазвичай, коли заходжу в комфі, то обов'язково підходть представник і супроводжує вксь час перебування у магазині. Радить щось, комунікує. Тому максимально здивована такою байдужістю в цьому магазині. У працівників жодного бажання працювати. Їм байдуже на роботу, на клієнтів. Працівники купкою стоять та регочуть, у них свої справи.
Шановне керівництво, зверніть увагу на цю точку. Бо ці працівники псують вашу репутацію.

Nataliia
03 декабря 2023 в 22:44

Жахливий сервіс. Віднесла товар на сервісне обслуговування, мало того, що не зорієнтували конкретно по термінах ремонту, так надіслали биту лінку, по якій неможливо перейти перевірити статус ремонту. Перший раз подзвонила на лінію, мені дали неправильний номер виробника, який займається ремонтом, це взагалі треш!

Анастасия
07 ноября 2023 в 4:38

Вітаю) чекали поки хтось підійде, бо в нашому радіусі нікого не було! Почали самі розглядати годинник, таблички «чіпати» не було) коротше, розглядаю годинник, почало пищати, звісно я одразу поклала на місце, ну і звичайно всі починають підбігати, ну понятне діло, вони (консультанти) думають «о краде», але один бородатий мужчина витріщився на мене з таким поглядом, ще й добряче так скривився. А я думаю «нарешті буде допомога» так ні, до мене і мого хлопця приставили охорону, щоб придивилась за нами, але так ніхто не спробував запитати для чого ми завітали в цей магазин! Я була дуже зла, із за зверхнього відношення до гостей Вашої мережі! Із за принципа я пішла в інший магазин техніки і купила за дорожче, щоб відсоток з купівлі не дай Боже комусь капнув з тих мужчин) всього доброго!

Ника
07 октября 2023 в 1:40

Купили холодильник та мікрохвильову піч, хлопчик пробив іншу, відповідно кур'єри привезли не ту що ми хотіли. Пізніше стверджували продавці, що ми хотіли саме цю, хоча ми розглядали виключно без ручок сенсор і не могли вибрати механіку.
Сенс брехати? Будемо робити повернення, витрачати час і гроші, щоб її привезти і повернути.
Правда, чоловік і дівчина консультанти дуже ввічливі, але продавці в комфі, будьте хоч чесними і вмійте визнавати що налагодили

Ярослав
21 апреля 2022 в 10:44

Цены, рекомендованные производителями. То есть одинаковые с другими официальными интернет магазинами.

Александр
30 августа 2021 в 11:15

Для меня магазин техники номер 1 Вежливые консультанты, всегда готовы помочь и в целом хорошая атмосфера, возникающие вопросы решают быстро

Даниил
18 августа 2021 в 4:52

Покупали компьютер, монитор и все аксессуары к нему, сервис отличный, консультант Влад всё рассказал, показал. Вообщем рекомендуем. Всё на высшем уровне!

Богдан
15 августа 2021 в 2:16

На полиці стояла праска за ціною 1399грн. На кассі пробили чек з ціною 1499грн. На наше прохання розрахувати нас за ціною яка вказана на полиці, у нас на це є повне право, нам було відмовлено. Сказали щоб звертались в службу підтримки, оскільки їм, а тут цитата "пох. Й". 100грн не такі великі гроші, але по факту це є шахрайство магазину. З покупками у цьому магазині закінчено назавжди.

Катерина
02 августа 2021 в 20:01

Ужасное обслуживание. Мало того что все продавцы втыкают в телефоны, так им вообще пофигу что ты хочешь и зачем пришёл. Обратился с запросом на зарядное на ноутбук, вместо помощи и продажи, мне начали рассказывать 100 отговорок и рекомендации обратится в сервисный центр.

Valeron
02 августа 2021 в 8:29

Делал сегодня покупку, покупал смартфон. До оплаты смартфона все было отлично, нашли быстро и оперативно именно ту модель, которая меня интересовала. Мне предложили купить услугу настроек смартфона, я отказался. Я сделал оплату и попросил сотрудника магазина открыть коробку и включить смартфон, данный сотрудник так же предложил купить услугу настроек, я снова отказался. После чего сотрудник нажал на кнопку включить и передал мне смартфон, я уточнил этому сотруднику что мне нужно включить телефон до главного меню, что бы я мог проверить камеру и т. Д, на что сотрудник магазина комфи ответил мол - Вы же не покупали услугу настроек, вот и сами разбирайтесь. Я объяснил что с таким сервисом мне не нужен этот смартфон и хотел его отдать обратно, но после этого сотрудник комфи все же сделал то о чем я попросил. Ужасное обслуживание сотрудника комфи. Не советую здесь покупать что ли бо.

Loska
26 июля 2021 в 2:22

Будьте внимательны и не слушайте консультантов, смотрите глазами и думайте головой когда покупаете технику здесь

Игорь
21 июля 2021 в 7:26

Отличный магазин, внимательный персонал, встал возле кассы ожидая очередь. Подошли, уточнили что предварительный заказ, тут же вынесли. Спасибо!

Женя
17 июля 2021 в 2:11

Добрый день вам, прошу вас рассмотреть мою заявку, Жэлаю я приобрести идокционную нержавеющею17 16 15 14, скороварка. Спасибо.

Игорь
14 июня 2021 в 6:51

Відвідав магазин Комфі в ТЦ Дрім Таун 2,2 тижні тому, дуже був потрібен браслет до смарт годинника. Після попадання в магазин обійшов сам весь магазин консультанти навіть не звернули увагу, після прохання допомогти у "кучки консультантів" тому що вони стояли четверо і теревенили між собою отримав відповідь- "Ми нічого не знаємо, є сайт, заходьте і шукайте"
Після цього я попросив книгу скарг і побажань, на що отримав хамовиту відповідь - " В нас такої немає"
Після конфліктної ситуації мені викликався допомогти консультант Сергій, якому я дуже вдячний, за кваліфіковану допомогу.
В магазині повинні бути зацікавлені співробітники, а не один з 15.

Антон
05 июня 2021 в 4:37

В современном мире, это пункт выдачи товара!
Иногда они прям удивляются наличию товара на складе и отсутствию его в зале.)
Но метаются быстро.
Умнички.

Яна
01 мая 2021 в 21:54

Делали крупную покупку! Техника для дома, стиралка, сушилка, посудомойка, мелкая техника для кухни, холодильник и ещё куча всего. Супер! Внимательный подход. Много разных предложили установок, было удобно, что не нужно искать людей, которые все это поставят и подключат. Доставка быстро, в оговорённые дни. Не пришлось ждать долго. В магазине все по технике подсказали, посоветовали. Вернёмся за телевизорами и кондиционером ближе к лету! Спасибо за приятные бонусы и хорошие цены! Все работает, и, надеемся, ещё долго и качественно будет работать!

Женя
12 апреля 2021 в 4:49

Відвідала сьогодні магазин Комфі в Дрім Таун 2, враження двоякі
Спочатку мене зустріла і проконсультувала Кристина, яка змогла підібрати мені товар, також мене проконсультували по розстрочці, але потім до нас підійшов консультант Ігор і почав нав‘язливо пропонували якісь страховки і налаштування. Після моєї ввічливої відмови, він ще раз підійшов і почав навішувати те саме!
Після такого зникає будь яке бажання купувати щось в магазині

Роман
25 марта 2021 в 1:36

Хочу выразить благодарность продавцу Кристине за уровень обслуживания и позитив. Обслуживаюсь у нее не в первый раз, оставляет только приятные впечатления!

Ольга
12 марта 2021 в 0:00

Классный магазин. Хорошее и быстрое обслуживание. Ребята понимают о чём говорят и легко объясняют. Всем довольна!

Добавить отзыв