UAOTZYV.COM

Coffeemolka отзывы

Адрес Київ, вулиця Прирічна, 25а
Метро Героїв Дніпра 1.62км
Телефон +380 (98) 657-06-56
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт www.instagram.com/coffeemolka_service
Рубрики Ремонт мелкой бытовой техники
Оценка 4.6 17 отзывов
Похожие компании в категории
iFix Минская — вулиця Левка Лук'яненка, 21, корпус 12А
ООО Сервис Групп лтд — просп. Володимира Івасюка, 14Б
Ремонт побутової техніки — вулиця Героїв Дніпра, 31Б

Coffeemolka отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
21 января 2024 в 20:00

Порадили хлопців як спеціалістів. Усі дуже чітко. Прийняли, перевірили, виправили/полагодили. Були додаткові питання - набрали все розпитали, дали висновок і документ. Все дуже добре.

Виктор
12 декабря 2023 в 13:28

Звернувся щоб зробили ремонт кавової машинки, перший ремонт за 6ть років. Співробітник Сергій дуче чемно прийняв машинку, все детально переписав. Потім ще дзвонив уточнював чи робити повне ТО і декальцінацію, я попросив зробити усе необхідне, бо за 6ть років жодного разу не було проблем і весь час я робив декальцінацію по інструкціїї! Після смс про готовність поїхав і забрав свою машинку сплативши 1 800грн.
Не пройшов і місяць і машинка при увімкненні почала виливати дуже багато води. Я взяв машинку і повіз її знову, хоча майстерня знаходиться від мене в 25км.
Коли я пояснив що за проблема сталася, Сергій одразу запитав якою водою я користувався, я відповів що із бювету (я принципово користуюсь і перевіряв якість води) на що Сергій одразу сказав, що він зробив ремонт якісно і ця поломка саме через використання поганої води. На моє питання як машинка 6ть років проробила і це тільки перший ремонт він нічого не пояснив, просто погана вода, чи може він надати мені фото чого саме зламалася машинка він так само не схотів цього робити, але сказав, що цей ремонт платний і я винен 600грн.
На моє глибоке переконання це такий "РАЗВОД" спочатку ремонтує неякісно, або не робить повне ТО, а потім ще можна підзаробити. Я відмовився платити за такий сервіс і нашу суперечку зміг вирішити лише директор компанії, тільки із-за того, що не пройшов ще місяць, а вони надають гарантію на свої роботи протягом цього терміну то я можу нічого не оплачувати.
Коли я забирав машинку Сергій стояв у мене поза спиною і бідний так схлипував, що я думав йому знадобиться Швидка.
І начебто все сталося, але ні, коли я виходив із майстерні Сергійко кинув мені таку фразу: "Ну ви ж розумієте, що вашу машинку більше не будуть тут ремонтувати". На що я відповів: "Що я більше не звернусь 100%, але ще й напишу відгук про такий "СЕРВІС" від Сергія, я так зрозумів що саме він вирішує з кого і скільки брати грошей не надаючи ЯКІСНИЙ сервіс!
Не рекомендую звертатись до даного ремонту, або просіть, щоб не Сергій займався ремонтом кавової машинки, дуже неприємна людина!

Светлана
03 декабря 2023 в 2:34

Дуже задоволені сервісом.
Провели діагностування швидко та ретельно перевірили. Майстер зв'язався розповів що трапилося, що потрібно замінити та приблизно в яку суму обійдеться ремонт.
Після согласування пройшло пару днів, і машинка вже в дома.
Роботою та сервісом задоволенні на всі 100%.
Дякуємо Вам за швидкість та якісну роботу.

Роман
06 ноября 2023 в 4:24

Сервіс відмінний! Справжні професіонали своєї справи! Чітко, зрозуміло, професійно! Дякую!

Savor
30 сентября 2023 в 14:37

Поставили нам в кавʼярню нову кавомашину, провели повну т. О (вплоть до відполірування кнопок).
Сказати, що ми задоволені - це нічого не сказати. Велика подяка)

Павел
17 июля 2023 в 10:44

Купив б/у кавомашини Delonghi Magnifica S ECAM 22.110. B віддав її на сервісне обслуговування, знайшли дефекти та усунули їх, в цілому задоволений ціною та сервісом.
купую у них каву, мені до вподоби арабіка ефіопія 100%,
помітив що ремонтують багато професійних кавомашин також є вибір придбати автоматичні камомашини
загалом 5 з 5

Саша
03 июня 2023 в 10:18

Был поражен профессиональностью персонала и оперативностью решения проблем. Были получены ответы на все интересующие вопросы, а обслуживание оборудования практически в масштабе реального времени. Молодцы! Так держать!

Александр
02 июня 2023 в 16:43

Професійна команда. Провели сервісні роботи дуже якісно та швидко. Кофемашина запрацювала краще ніж нова. Дуже дякую. Рекомендую!

Olha
25 мая 2023 в 15:01

Зранку зламалася улюблена кавоварка saeco, терміново почала шукати сервіс і на щастя знайшовся він біля дому-Coffemolka! Принесли машину туди і вже за чотири! Години хлопці все полагодили, провели ТО, все ретельно розʼяснили що і як і коштувало це супер адекватні гроші! Тепер ще кавомашинка робить каву набагато смачніше, ніж до цього, і при її приготуванні не так гучно працює! Красно дякую за такий швидкий і якісний сервіс!

Ярослав
28 апреля 2023 в 13:56

Сучасний сервіс в кавовій індустрії потребує миттєвої реакції, стабільноі якості та помірної ціни. Все це я знайшов в компанії Coffeemolka Service. Дякую, в цей важкий час, ваша робота та клієнтоорінтованость дійсно вражає.

Надя
30 июня 2022 в 9:00

Спасибо Вам огромное. Вы команда МОЛОДЦОВ! Все супер. Вам удачи и процветания. Всем советую своим знакомым. Цена, качество СУПЕР!

Espresso
15 июня 2022 в 17:16

Очень доволен. Почистили, настроили. Быстро и главное качественно. Цены приятно удивили. Ещё и кофе у них купил, супер вкусную Эфиопию по 300 грн.
Рекомендую!

Саша
12 марта 2022 в 7:51

Сервисом пользуюсь не впервые. Свою домашнюю кофемашину покупала у ребят, так что и обслуживать решила тут же. При последнем обслуживании, очень затянули со сроками (почти на неделю). Это и "подпортило" оценку.
Оказалось, что мастер приболел, а передавать машинку в руки неопытному мастеру не в их правилах.
Так что мне сделали скидку на текущий счет и дали еще скидочку на кофе)

користувач
14 января 2022 в 12:17

Хочу поделится своим отличным опытом.

К сожалению крайне вежливо и неприлично быстро обслужили.
Ну хоть бы отправили поздно, так и тут все мгновенно.
В целом - огорчен:) Спасибо, Вы лучшие! Менее суток с момента заказа и я его забрал! Сервис вне всяких похвал!

Славик
10 января 2022 в 3:30

Даю ребятам в ремонт кофеварочку, работаем не первый год, делают быстро, качественно, а главное не дорого!
Так же можно прикупить вкусный кофе домой)
Всегда приветливый коллектив, и приятные менеджера ️
Рекомендую данный сервис, ребята работают на высоте!

Сергей
30 мая 2021 в 3:32

Ребята, просто супер профессионалы, давно обслуживаю у них свою кофемаштну, качественно, быстро, и не дорого.

Сергей
06 июня 2020 в 0:39

Как раз в домашний карантин поламалась кофемашина Zelmer. Качеством, быстротой и стоимостью ремонта очень доволен! Рекомендую!

Добавить отзыв