UAOTZYV.COM

Clinic laser / Medlas

Адрес Київ, вулиця Хорива, 3
Метро Контрактова площа 0.22км
Телефон +380 (800) 33-19-00
Часы работы 09:00-21:00
Сайт www.medlas.ua
Рубрики Медицинский центр, Лазерная эпиляция, Подиатр, Косметологическая клиника, Удаление татуировок
Оценка 4.7 36 отзывов
Похожие компании в категории
Институт Красоты ЗАО / Інститут Краси — вулиця Богдана Хмельницького, 9А
Медицинский центр ПРИЗМА — вулиця Петра Сагайдачного, 25
Гінекологія Українська Медична Група — вулиця Стрітенська, 4/13

Clinic laser / Medlas отзывы

36
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
07 мая 2024 в 16:43

Лікувала грибок нігтів на нозі тривалий час у подолога Вертоняка Єлизавета Сергіївна, після курсу лікування, який включав курс обробки нігтів лазером і протимікотичних препаратів, лікар повідомила що ніготь відросте за 8 місяців, результату взагалі не було. Почекавши ще проміжок часу, так як не було результату, грибок так і залишився на місці і за два роки ніготь не відніс до здорового стану, звернулась на повторний аналіз до цього ж лікаря. Аналіз був з результатом позитивним. Витративши купу грошей та часу за період лікування розчарована клінікою і лікарем. У відповідь до адміністратора лікарні як так може бути, мені відповіли у вас поганий імунітет і просто продовжити лікування. Тоді чому лікар не приклав зусиль щоб це передбачити? Куди я витратила кучу грошей та часу?

Серж
03 февраля 2024 в 9:31

Руслан Юрієвич дуже фаховий лікар. Все доступно, зрозуміло розповів. Дав рекомендації і безболісно зробив необхідні процедури. А я вже фантазвував собі перед прийомом.
Клініка дуже добра, знаходиться в зручному місці поруч з метро. Клініку рекомендую.

Диана
20 января 2024 в 22:29

Я у захваті від кваліфікованості працівників я прийшла з таким болем і проблемами а пішла з посмішкою і це лише за один прийом.
Рекомендую усім

Іvanna
14 января 2024 в 1:53

Дякую, клініці Medlas і чудовому фахівцю лікарю Руслану Марусиченку за допомогу, фаховий підхід до проблеми і чудовий результат!

Юра.
09 января 2024 в 13:27

Сьогодні був на прийомі у лікаря Катренко Анастасії Андріївни. Дуже задоволенний, ввічливий лікар, особливий підхід, гарне обслуговування. Дуже вдячний.

Наталія
13 ноября 2023 в 20:39

Була задоволена відвідуванням клініки. Персонал дуже уважний приємний у спілкуванні. Окрема подяка Катерині Віталіївні. Чудовий спеціаліст своєї справи!

Алла
08 ноября 2023 в 9:26

Я рекомендую це клініку. Мені дуже сподобалося ставлення персоналу та фахівців до пацієнтів. А особливо мені сподобалася фахівець Дідено Юлія Сергіївна.

Светлана
08 ноября 2023 в 5:26

Дуже сподобалось ставлення персоналу до пацієнтів. Хочу відзначити професіоналізм Інни Штода. Дуже рекомендую звертатися до неї за консультацією!

Алёна
29 октября 2023 в 0:32

Дуже дякую Катренко Анастасії Андріївні, дуже уважна, ввічлива, акуратна, спеціаліст в своїй справіЩиро дякую адміністраторам привітні, уважні, профі. Залишилась дуже задоволена відвідування гарной і чистой клінікой.

Сергей
22 августа 2023 в 8:10

Врач Юлия супер, сделала меня счастливым за 5 минут. Буду рекомендовать клинику своим друзьям, до этого не мог носить обувь, кроме сандалий.

Pawa
21 августа 2023 в 19:33

Обслуговування добре! Лікарка робила процедуру дуже обережно та чітко. Почуваєш себе комфортно. По ціні не знаю дорого чи дешево, але мене влаштувало. Загалом відвідування закладу склало приємне враження. Дякую лікарю!

Валентина
09 августа 2023 в 0:34

Швидко, привітно і уважно обслужили мене на ресепшені. Навіть пропонували чай або каву Дякую лікарю Катренко Анастасії Андріївні за уважний і якісний огляд, гарне відношення до мене. Буду рекомендувати вашу клініку знайомим. Всім бажаю міцного здоро‘я, миру і процвітання.

Leyla
25 июля 2023 в 16:25

Приємні й чемні працівники: дівчата на Рецепції, досвідчена майстриня лазерної епіляції Тетяна.
Затишна атмосфера.
Все подобається, буду користуватися і надалі)

Ольга
24 июля 2023 в 10:43

Лікар- подолог Діденко Юлія Сергіївна відзначається своїм професіоналізмом та уважним ставленням до пацієнта. Детально консультує і професіонально проводить маніпуляції. Робила в клініці накладання скоб а також педикюр. Скоби добре тримаються. Педикюр зроблений якісно і обережно. Рекомендую

Вера
03 июля 2023 в 19:35

Кваліфіковані та приємні фахівці, привітні співробітники та сучасне обладнання. Дуже люблю цю клініку!

Ирина
15 июня 2023 в 20:24

В моєму особистому досвіді кріоліполіз це найбільш ефективна методика схуднення, з усіх що я спробувала. Результат помітний за 2-4 місяці. Майже безболісно. Схуднення у тих місцях, яких Ви хочете. Дискомфорт повністю проходить за тиждень.
З недоліків тільки досить висока ціна.
Обслуговування просто Чудове!
Дякую!

Анастасия
11 мая 2023 в 14:27

Сьогодні робила процедуру лазерної епіляції у лікаря Тетяни Сергіївни. Прямо дуже задоволена:) Взагалі не боляче, всім раджу) Ставлення персоналу теж дуже хороше! Лікар відповідала на всі запитання Обов'язково прийду ще

Анна
15 февраля 2023 в 14:30

Ужас ужасный! Никому никогда не порекомендую сюда обращаться. При записи на процедуру тут вас убедят, что вы получите 100% результат. По факту вы получите его отсутствие. На своё обращение об отсутствии результата - услышите только хамство. Руководительница центра - невоспитанная и неадекватная особь, которая понятия не имеет что такое сервис и корректное общение с клиентом. Стратегия этой мадам - лучшая защита нападение. Запись разговора мною велась и обязательно будет выложена на просторах интернета. Предоставить должный результат или вернуть деньги мне отказались и бросили трубку.
Жаль, что ранее не увидела множество негативных отзывов об этом месте.

Женя
06 апреля 2022 в 8:36

Каждый раз ухожу с этого места довольной с улыбкой до ушей. Прекрасные специалисты, доброжелательные администраторы и качественные услуги - всё это вы сможете найти в клилинике Медлас. Однозначно рекомендую!

Саша
14 марта 2022 в 6:26

Дякую дерматологу Аліні Клейменовій за професійний підхід та вичерпні відповіді на всі запитання. Пощастило знайти свого лікаря:)

Добавить отзыв