UAOTZYV.COM

Цигун Киев; Айкидо Киев; Ушу Багуа Чжан Киев - Центр Розвитку Свідомості®

Адрес Київ, просп. Академіка Глушкова, 1, ВДНГ, корпус, 20
Метро Іподром 0.59км
Телефон +380 (93) 573-89-49
Часы работы 08:00-20:00
Сайт www.qigong-aikido.org
Рубрики Оздоровительный центр, Центр альтернативной медицины, Спортивный зал, Школа боевых искусств, Клиника спортивной медицины
Оценка 3 2 отзыва
Похожие компании в категории
Фитнес Експерт / Fitness Expert — вулиця Васильківська, 34
SuperFit EMS тренировки Лико град — вулиця Василя Симоненка, 5А
Mixstyle Dance Studio — просп. Науки, 11
Турклуб Университет — вулиця Васильківська, 2А, 2A

Цигун Киев; Айкидо Киев; Ушу Багуа Чжан Киев - Центр Розвитку Свідомості® отзывы

2
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
20 октября 2018 в 22:48

Какое имеет отношение цигун к айкидо - загадка. Ну а видео, где Тищенко "силой мысли" толкает людей - вообще шедевр. В общем, галимый развод, рассчитанный на маообразованных идиотов и экзальтированных старых дев.

Валерий
15 октября 2018 в 8:43

Почав займатися цигуном кілька років назад. Для отримання результатів, потрібно регулярно займатись. Можна провести паралель з тренажерним залом. Якщо сходити 1 раз, результату не буде, нічого не зрозумієш і не відчуєш, якщо будеш регулярно займатися впродовж кількох років, з’являться м’язи, почнеш відчувати і контролювати м’язи про які раніше навіть і не знав, з’являється осанка, фігура.
Так само і тут, через певний час регулярних тренувань, починаєш відчувати рух певних енергій всередині тіла та ззовні, відчуваєш енергетичне тіло, стаєш менш вразливим до дрібних роздратувань (перестають дратувати черги і якісь інші схожі проблеми і ситуації, які і не є проблемами). З часом, завдяки певним технікам навчився знімати біль (головний біль, біль від ударів, порізів), коли регулярно тренувався, доходив до таких станів що міг бачити деякі енергії, і це було не один раз. Якщо працюєш, досягаєш результату, не працюєш, результату не буде.
А щодо коментаря від Maryna Gladyrevska «Какое имеет отношение цигун к айкидо». Відповім. Дуже пряме. Засновник Айкідо Моріхей Уесіба вивчав дуже багато мистецтв, в тому числі і цигун, і про це пишеться в книгах які видавали його нащадки (його сім’я). Читайте першоджерела і дивіться архівні відеозаписи. А якщо ти чогось не бачиш, у щось не віриш, або чогось не знаєш, то це не означає що цього не існує.

Добавить отзыв