UAOTZYV.COM

Chicago Pizzza by Zeus отзывы

Адрес Київ, просп. Володимира Івасюка, 6К8
Метро Оболонь 1.91км
Телефон +380 (50) 980-90-90
Часы работы
понедельник11:00-22:00
вторник11:00-22:00
среда11:00-22:00
четверг11:00-22:00
пятница11:00-23:00
суббота11:00-23:00
воскресенье11:00-22:00
Сайт chicagopizzza.com
Рубрики Доставка пиццы
Оценка 2.7 46 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Chicago Pizza — просп. Володимира Івасюка, 6Б
Chicago Pizzza by Zeus — вулиця Печенізька, 35/43
Похожие компании в категории
MAFIA — вулиця Лугова, 12
Domino's Pizza — Оболонський просп., 14
ROLLHOUSE — просп. Володимира Івасюка, 24А
Pizza House — вулиця Нижній Вал, 37/20

Chicago Pizzza by Zeus на Володимира Івасюка отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
22 декабря 2023 в 3:33

Замовила піцу 4 сири, тісто хороше, а ось начинка суцільна сіль. Просто жах. З'їла через силу шматочок, решту викинула, шкода повернути не можна. Сама роблю піцу, просто вдома ремонт. Дуже незадоволена. Напевно, кухар закохався дуже сильно, що всі страждають.

Андрей
27 ноября 2023 в 22:01

Дуже здивований поганими відгуками. Якщо людей не влаштовує, що це не схоже за італійську піцу - ви дивились, що замовляєте?
Це класний пиріг, з великою кількістю сиру (для мене - великий плюс), цікавими варіантами начинки та смачними продуктами. Замовляв вже чи 3, чи 4 рази - залишався задоволеним. Так, якісь невеличкі проблеми саме з наявністю та доставкою були, але вирішувались швидко і з ініціативи самого сервісу.
Жодного разу не приходило погано виготовленим чи несмачним. Мені подобається, і в майбутньому буду замовляти і далі

Владимир
22 сентября 2023 в 8:51

У
Це відходи, а не піца. 750 грам заявлених із них 600 грам тісто. Напівсире. Не піца, а шматок тіста за 480 грн. Їсти неможливо. Відходи для тварин.

Єгор
13 сентября 2023 в 11:08

Раджу усе ж не звертати увагу на рейтинг, таки замовити піцу та скласти власне враження. Куштував їх піцу тричі — і для мене вона позитивно вирізняється серед інших. Поясню.

Ви маєте усвідомлювати, що це некласична піца, яку ви звикли їсти. Назва сервісу чітко відображає його суть: американська варіація піци (чиказька) — з високим бортом та дуже великою кількістю начинки. Певен, усе ж багато хто полюбляє насиченість інгредієнтами (у тій же домашній піці, наприклад, як звикли робити в сім'ях). Скажу відверто: двома шматочками уже наїдаєшся. Після трьох — вкрай. Тож, враховуючи таку кількість начинки, смак та доставку, ціну можна вважати виправданою.

Усі три рази, що я куштував їх піцу, інгредієнти мене не розчаровували. Вони дійсно смачні та в поєднанні теж хороші. Окремо я б відзначив їх вершковий соус з дор блю (куштував у піці BBQ) — мені він дуже прийшов до смаку. Якщо ви любите сир, то навряд пожалкуєте. Багато хто також зазначав, що тісто не дуже. Мені сподобалось. Воно м'яке, має власний легко виражений приємний смак.

Щодо часу на доставку. Просто майте на увазі: їх локація віддалена, замовлень може бути багато, через що вам доведеться на своє замовлення зачекати. Проте про це вам може повідомити менеджер по телефону. Тож, це некритично, адже ви поінформовані.

Певно, деякі люди схильні гіперболізувати певні недоліки, які вони, звичайно, суб'єктивно для себе виокремили — і аж до такої міри, що можна "розвалювати" репутацію закладу. Ураховуючи ситуацію, я би хотів цей заклад підтримати, адже в Україні не надто багато місць, де б готували такий незвичний і дійсно смачний формат піци як чиказька.

Анна
08 сентября 2023 в 22:40

Заказали первый раз, настолько не оправдана стоимость, чизбургер это просто пирог с мясом и не вкусной горчицей! Обычная пицца в магазине под домом намного вкуснее и причинен чем эта! Никому не рекомендую! Впустую потраченные средства

Bogdan
16 апреля 2022 в 10:55

Неплохо. Пробовали чизбургер и хот-дог пиццу. В этих очень много кетчупа (особенно в хот-доге). Будем пробовать и другие варианты.

Виктория
11 марта 2022 в 8:22

Бачу багато негативних відгуків, що дуже дивно, бо люди жаліються на формат страви, хоча вони знали, що беруть. Ми замовляли чікаго піццу вперше, і розраховували якраз на смачну піццу-пиріг з великою кількістю начинки, що і отримали. Нам сподобався сервіс: кур'єр був ввічливим і приємним, дизайн коробки був гарним, а Кіндер у подарунок для дитини - це взагалі ван лав ️ Може, ціна трохи завелика, але нам все сподобалося і ми будемо замовляти тут ще. Рекомендуємо тим, хто знає, чого хоче)

Віктор
07 марта 2022 в 21:13

Це просто неприйнятно. Що я не скуштував цю піцу раніше.

Одного вечору я дуже захотів піци і почав перебирати різні варіанти, перебрав купу відгуків і сайтів (бо замовляв в Києві в перший раз) і тут друзі з Харкову порекомендували цю піцу.

Коли я зайшов на сайт - я був настільки вражений роботою і підходом, сайт СМАЧНИЙ, прямо слина тече. Стільки різних піц - різноманіття вражає. Дуже круто, що можна взяти половинки і таким чином спробувати відразу два смаки. Замовив половинку лосось зі шпинатом та овочеву з білими грибами.

Після оплати мені зателефонували через секунд 20, щоб уточнити замовлення, сказали, що будуть готувати 1.30 +/-15-20 хв.
У процесі доставки виявилося, що кур'єр затримався і мені відправили замовлення на таксі за рахунок закладу.

І ось моє замовлення в мене в руках, дуже тепла коробка, нічого не капає і не тіче. Сказати чесно - відкриття цієї піцци схоже на то, як айфон в перший раз відкриваєш. Якісна, гарна коробка легенько відкривається і тут вже пішли запахи, види, фото прикладаю)

Вердикт: 10/10, суперовий сайт, оперативна служба підтримка, не зважаючи на складності, піца була доставлена в срок, високоякісне пакування, просто не передати словами, яка була піца - великі шмати лосося в ніжному сирі зі шпинатом, а на другій половинці хрумкі свіжі болгарські перчики і справжні білі гриби. Це було щось, я отримав гастрономічний оргазм)

Тепер просто зобов'язаний скуштувати інші піци цього закладу, що вам і рекомендую!)

Vladyslav
19 февраля 2022 в 5:17

Враження ніби мені за щось помстилися. Помста - це страва, яку подають холодною.

По-перше, чому не можна поставити нуль)
По-друге, вперше за життя не зміг доїсти піцу, точніше не зміг навіть розпочати.
По-третє, потрібно читати відгуки перед тим як замовляти. Дякую ресторану що на все життя навчив цій мудрості.

Саме блюдо:
- називати це піцою злочин, так не можна
- мокра, низ - просто вологе тісто
- ковбаса зроблена з гуми
- використовують простий кетчуп
- не знаю що з тістом, але навіть його не можна їсти як просто хліб

Женя
13 февраля 2022 в 14:28

Очень вкусная пицца. Доставка быстрая, в сроки уложились, курьер вежливый и приятный сейчас очень редко можно встретить приятных курьеров.

діма
06 февраля 2022 в 14:35

Щойно скуштували, дуже смачно!
Замовляли вперше, через 40 хвилин кур'єр вже стояв під будинком! Все оперативно) Рекомендую

Chip
28 января 2022 в 20:08

Не относитесь серьёзно к негативным отзывам в этом разделе, иногда полезно смотреть чуть шире на вещи, а не кричать - это не пицца, ставлю 0! Да, это не совсем пицца. Что-то среднее между пиццей и пирогом киш. Можно назвать - пицца на максималках, когда она уже почти пирог) Но это очень вкусно, сытно и качественно. Респект владельцам, что придумали такой формат. Заказывал уже раз 5 и планирую брать дальше. Очень вкусно и необычно: небанальные соусы, интересное сочетние игридиентов, так держать!

Элина
26 января 2022 в 21:31

Пицца, хуже которой я не пробовала.

доставка по киеву одной пиццы - 1,5 часа. Прайс - около 600 грн. Почти вся пицца - невкусное тесто и дешевый сыр.

в такси пицца приехала стоя НА ПОЛУ в фольге, даже без пакета. Там где люди становятся ногами - чтобы потом я поставила это на стол? Где пломба и нормальная упаковка, чтобы я была уверена, что никто не трогал заказ? Тихий ужас.

сама пицца - невкусная, пресная и очень хлебная. Тесто, думаю, 60% веса пиццы.

пицца чизбургер - ну как галимый чизбургер с подгулявшим мясом, овощная с белыми грибами - с одним вшивым кусочком гриба на кусок, остальное залито сыром и ккими то другими овощами. Грибного вкуса - ноль.

мы остались ОЧЕНЬ недовольны.

идите в мимозу, пайспот или тсп и ешьте нормальную пиццу, люди.

Татьяна
14 января 2022 в 4:24

Как жаль, что не почитала отзывы перед заказом. Пицца приехала холодная, начинки мало, тесто резиновое. Невкусно совсем (Кстати, подарок для ребёнка тоже не привезли.
610 грн. На ветер.

Кирилл
12 января 2022 в 19:28

Пицца лучшая, непонятно почему такие плохие оценки и отзывы, очень часто заказываю ни разу не подводили!
Самые вкусные курица ананас/пепперони/чизбургер, обязательно попробуйте

Саша
09 января 2022 в 19:52

Это полное разочарование. Брали папперони и с телячьей вырезкой. Ингредиенты по отдельности все любим, не понятно как можно в совокупности это испортить, сыр, тесто и мясо, КААААК? ! Просто ужасное тесто и жесткие огромные дубовые бортики. Цена выше средней по Киеву. Деньги в мусорку, вечер испорчен.

Женя
01 января 2022 в 23:53

Спасибо за вкусную пиццу, много начинки и сыррра, приятно удивила быстрая доставка, пицца была еще горячей! Успехов Вам!

Женя
01 января 2022 в 5:19

Отличная пица. Заказывали 5 разных на др. Все оказались вкусными, тесто тонкое, доставили теплыми и вовремя. Рекомендую

Анастасия
30 декабря 2021 в 0:03

Тесто тонкое, начинки много. Но, кроме лука, сыра и фарша ничего больше нет. Фарш не вкусный, сыр средний. Пицца не стоит своих денег. Второй раз не закажу

Максим
26 декабря 2021 в 19:38

Тесто не вкусное. Первый раз заказывали обычную пиццу- не понравилась. Второй раз заказали фирменную. Одна половина салями - нормальная, а что вторая половина гавайская- это ужас, было чувство что она не свежая, жена траванулась. Больше такое заказывать не будем. Пиццу крайне не рекомендую, потраченные деньги впустую и ко всему за такие деньги продукты должны быть свежие! Сырные бортики это развод их там по определению нет, они дают сыр в судочке.

Добавить отзыв