UAOTZYV.COM

Чеський центр Моравія

Адрес Київ, вулиця Гетьмана Кирила Розумовського, 7
Метро Житомирська 0.43км
Телефон +380 (50) 300-06-40
Часы работы 09:00-21:00
Сайт www.czemoravia.com
Рубрики Языковая школа, Туристический агент, Переводчик
Оценка 4.7 9 отзывов
Похожие компании в категории
Speak Up м.Житомирська — Берестейський просп., 136
Slavic Education Center — вулиця Данила Щербаківського, 45А
MOVA center (Мова центр) Курсы Иностранных Языков — вулиця Василя Стуса, 35-37, офис, 102

Чеський центр Моравія отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
deenyse
29 января 2024 в 13:19

Високо оцінюю якість послуг у Чеському Центрі Моравії. Професійні викладачі використовують програми, які справді допомагають у вивченні чеської мови, роблячи заняття цікавим та ефективним.
Відзначу також високий рівень допомоги із документами. Команда центру надає підтримку у формуванні пакета всіх документів, необхідних для вступу, що значно полегшує весь процес та робить його прозорішим.
Також хочу наголосити на індивідуальному підході до кожного клієнта. Будь то допомога з документами або навчання мови.
Я задоволений послугами Чеського Центру Моравії та рекомендую його всім, хто шукає якісне навчання чеської мови та допомогу з вступом до різних ВНЗ Чехії.

FERK
21 октября 2023 в 17:14

Я хочу висловити подяку мовним курсам за їхню якість навчання чеській мові. Завдяки інтенсивним заняттям та ретельно розробленим урокам, я значно покращив свої навички спілкування чеською мовою.

Співробітники курсів допомогли мені у підготовці до вступу до вузу, надавши необхідну інформацію про вузи та обрали найвідповідніші вузи за спеціальністю. Також перевели та подали документи до вишу. Вони також допомогли з пошуком та адаптацією до гуртожитку.

Я настійно рекомендую ці мовні курси всім, хто прагне вивчити чеську мову та отримати повноцінну підтримку у процесі підготовки до вступу до вузу.

Татьяна
27 сентября 2023 в 23:45

Спеціально не писала відгук минулого року, що називається, на емоціях. Але минув час, а обурення не минуло. Отже, уклали ми договір із директором центру на супровід вступу до чеських ВНЗ. Внесла оплату 50%. Потім почалася війна. Директор у зв'язку з цією обставиною не ініціював припинення договору, продовжував мій син із ним займатися та готувався до вступу до Карлового університету. Далі були чималі витрати на переведення документів, поїздку до Києва за документами, поїздки сина до Праги на складання іспитів. А головне – йшов час. Після відповіді університету про вступ, випадково я дізнаюся, що сину студентську візу не дадуть, і тимчасовий захист теж неможливо отримати, оскільки син на той момент мав тимчасовий захист іншої держави ЄС. Тобто немає законних підстав перебувати у Чехії. І тут до мене дійшло, що даний центр та всі його послуги з супроводу надходження – Фількіна грамота. Жодних юристів, секретарів у центрі немає. Є один директор, який і дітей навчає і щось намагається супроводжувати. І таких випадків, як у мого сина, було кілька. Ми всі сподівалися на центр, але за фактом це виявилося фікцією.
Загальний підхід у роботі центру в частині супроводу вступу до чеських ВНЗ - якщо щось у Вас не вийшло з візою тощо - директором включається мороз, посилання на договір-пустушку. І Ви просто марнуєте час, гроші, надії. Звісно, ​​у нашій ситуації центр грошей не повернув. Була ще відповідь від директора – я відпрацював усе! Порада – якщо є бажання вивчати мову – це одне. Але всі питання з надходженням краще вирішувати самому, краще розібратися, вся інформація є на сайтах університетів. Інакше існує великий ризик, що директор центру вкотре змарнує дуже важливі моменти з візами, а в прольоті залишитеся Ви з дитиною.

Татьяна
10 декабря 2021 в 19:07

Исключительно положительные впечатления. Очень ответственные. По учёбе предлагают хорошие условия оплаты. Результатами обучения сын доволен. При тестировании на В1, по которому с этим центром занималися, получил максимальный балл

BioPro
24 февраля 2020 в 16:57

Впечатление - великолепное.
Думаю, что у многих бывает ситуация, когда необходимо быстро учить язык, с "ноля", при этом совершенно не понятно куда обратиться. И в этой ситуации два выбора - звонить по знакомым, ожидая рекомендаций о лучших курсах и преподавателях, или действовать в слепую.
У меня, по работе, возникла резкая необходимость в изучении чешского языка и при этом нет ни одного знакомого со знанием чешского. Поэтому совета спросить некого. Вот и пришлось садиться на телефон и обзванивать всех подряд. И тут, я считаю, что мне повезло. Я на втором звонке попал на директора центра - Антона. Он все четко объяснил и при этом предложил очень приятные цены за обучение. Так же понравилось, что была сформирована группа из трёх человек, с одинаковым уровнем знаний. Это очень важно потому, что в других фирмах былоо тяжело найти группу с равными знаниями.
Я отучился практически год, и теперь чувствую себя совершенно спокойно в общении с любыми чехами. Будь это в магазине или в кафе. То есть учась, два раза в неделю, я получил практически полный курс, как грамматики, так разговорного языка. По итогу могу сделать вывод - мне очень повезло. Я попал в нужное место, в нужное время. Огромное персональное спасибо Антону. Великолепный преподаватель. С чистым сердцем, рекомендую всем.

Владислав
09 декабря 2018 в 12:40

Отправили к ним сына на языковые курсы. Остались довольны! Заодно помогли нам выбрать годовые подготовительные курсы в Чехии. Центру большой привет от Артема, он поступил в ВШЭ. Всем удачи!

Юлія
18 ноября 2018 в 10:01

Дуже цікаві та ефективні заняття, індивідуальний підхід до кожного студента, навіть у групі =)

Андрей
12 ноября 2018 в 3:06

Навчаюсь в Чеському центрі "Моравія" майже рік. Дуже подобаються заняття чеською з Антоном Володимировичем. Відчуваю, що досяг певних результатів. Вважаю, що доказом цього є успішно складений тестовий екзамен в Чехії. Рекомендую.

Марина
02 ноября 2018 в 6:53

Очень благодарна центру Моравия за качественное и эффективное обучение. Удобный график, интересные уроки и хорошие преподаватели. Рекомендую всем, кто хочет выучить чешский язык.

Добавить отзыв