UAOTZYV.COM

Черноморка Подол отзывы

Адрес Київ, вулиця Ярославська, 5/2
Метро Контрактова площа 0.42км
Телефон +380 (67) 954-05-05
Часы работы 09:00-22:30
Сайт chernomorka.ua
Рубрики Ресторан морской кухни, Кафе, Рыбный магазин, Устричный бар, Поставщик устриц
Оценка 4 79 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Оселедцева на Ярославській — вулиця Ярославська, 5/2
Шульц / Черноморка — Tts Univermah Ukrayina, площа Перемоги, 3
Чорноморка Победы / Черноморка — Берестейський просп., 1
Черноморка Мельникова — вулиця Юрія Іллєнка, 83А
Похожие компании в категории
Egersund Seafood — вулиця Хрещатик, 38/2
Catch Seafood Restaurant — вулиця Володимирська, 12
Naprosecco Oyster & Co — вулиця Петра Сагайдачного, 41
Adriatic — вулиця Інститутська, 19

Кафе Черноморка Подол отзывы

79
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ольга
23 декабря 2023 в 6:18

Були перший в ресторані на Подолі. Все сподобалося. Дуже смачний олів'є з лососем. Устриці Чорноморка свіжі і теж осінь смачні.

Лена
02 декабря 2023 в 18:24

Все добре, смачно, веселий привітний персонал, столик треба бронювати, інакше можна не знайти місце. Зразу отримали комплімент від шева - юшку з риби, дуже смачна була. Єдиний і великий мінус - дуже жарко. Взимку, коли всі в теплих кофтах і знімати з себе немає чого, це реально проблема. Хотілось посидіти попити і поїсти ще, але довелося піти, бо просто вже не витримували спеку.

YP Hsiao
27 ноября 2023 в 12:09

Раніше місце було хорошим. Порція пасти з морепродуктів і рапану зменшена на 50%. У майбутньому не буде приходити так часто.

Дима
20 октября 2023 в 3:43

Все сподобалось, смачна їжа, швидко готували і саме головне офіціант молодий хлопець (начебто Валентин) обслуговував швидко та якісно. Якщо порівняти з Чорноморкою на Оболоні, то на багато кращий підхід до гостей. Приємний бонус тортик для іменинника.

Дарья
13 октября 2023 в 21:56

З мінусів: при бронюванні вказували, що будемо святкувати день народження, але тортик і привітання так і не отримали.
офіціантка всім видом показувала, що їй не цікаво розповідати нам про різновиди і відмінності барабулі та устриць.
з плюсів: швидка подача, смачно, класний антураж, демократичні ціни.

Елена
27 августа 2023 в 18:56

Брали їжу на виніс, котлетки з лосося, які виявилися настільки солоними що їсти нереально (навіть ті пів помідора і пюре, що йдуть до котлеток не спасають ситуацію (
Також не дуже зрозуміло, чому всі офіціанти ігнорують вас, як тільки за вами закріплюється хтось хто приймає замовлення, вас наче не існує в закладі для всього іншого персоналу.

Настя
21 августа 2023 в 3:26

Була однією з улюблених «Чорноморок» атмосфера дуже класна. Але вже третій косяк підряд, спочатку муха в оселедці, ну добре таке буває, потім резинонові креветки і кальмар, залишили відгук через це з нами зв’язались і в якості вибачення запропонували завітати в будь яку Чорноморку та отримати ці страви безплатно сказавши що ми «ревізори». Як же не зручно було нам і адміністратору в Чорноморці на Оболоні які нічого про це не знають і допомогти не можуть. Висновок, спочатку вам зіпсують вечерю, а потім поставлять в дуже не зручне положення.

Вячеслав
20 августа 2023 в 4:59

Все смачно
Зарядка на телефон - будь ласка
Води - будь ласка
Вибрати столик – будь ласка
Персонал

Илона
20 июля 2023 в 16:15

Доброго дня. Була в цьому «ресторані», принесли різотто пересолене, офіціантів не вистачає, зона парки використовується як зона для паління. Столики біля дороги повністю прокурені. На зауваження ніхто не реагує. Обслуговування нижче плінтуса (

Дима
27 июня 2023 в 12:16

Хороший заклад у серці Подолу, недалеко від метро і транспортного вузла на тихій вулиці. Інтер'єр цікавий, з різними цікавинками на морську і рибну тематику. Є другий поверх з кількома столиками, також є літня тераса. Є великий вибір риби на вітрині, можна одразу вибрати що тобі приготують. Обслуговування ввічливе і швидке, можуть порадити по меню та напоях. Вибір страв величезний, також часто бувають місяці чи то пак тижні якогось продукту. Наприклад, ми потрапили на тиждень креветок. Страви смачні, готують їх швидко. Варто завітати.

Наталия
29 января 2022 в 12:35

Уютно и современно! Персонал вежливый и приветливый! Выбор блюд - превосходный. Приготовили наш обед быстро и безумно вкусно! Сказать что нам понравилось -это ничего не сказать! Очень и очень! Однозначно рекомендуем и станем постоянными клиентами!

Аркадий
15 января 2022 в 23:52

Риба завжди свіжа. Обслуговування чудове, швидко приймають замовлення та швидка подача страв. Ресторан притрумуется карантинних обмежень, на вході перевіряють ковід сертифікати, це безумовно добре.

Руслан
14 января 2022 в 8:03

Столик нужно заказать заранее, бронь держат 20мин. Салаты с добавлением морепродуктов - ни о чём, заказывать только морепродукты.

Елена
31 декабря 2021 в 8:47

Набрали разной черноморской рыбы, при нас её почистили и подарили. Было вкусно. А вот с рапанами - беда. Были жутко резиновые, хотя соус вкусный.
Обслуживание быстрое, официанты приятные, компетентные. Спасибо)
В общем, впечатление о Черноморке приятное

Maryna
27 декабря 2021 в 19:54

Дуже смачно, швидкий сервіс навіть при повному закладі. Трохи душнувато було в тому місці, де сиділи. Чек трохи вищий за "м'ясні" заклади, але бачиш, за що платиш.

Светик
19 декабря 2021 в 12:21

Вкусная еда, внимательый персонал, приятная атмосфера и замечательная компания.
Только положительные эмоции!

Саша
17 декабря 2021 в 22:09

Устрицы круглый год, это же прекрасно. Кто захочет попробовать огромного "Черного принца" что ли, не помню, будьте осторожны, он огромездный!

користувач
15 декабря 2021 в 15:25

Из всех Черноморок эта нравится больше всего. Единственный недочет - небольшое пространство. В остальном - мы довольны и ваши частые гости.

користувач
14 декабря 2021 в 5:19

За форшмаков ходим только сюда!) Правда лучше всё-таки ходить когда летник открыт, а то запах рыбы внутри для меня слишком тяжеловат.

Helga
09 декабря 2021 в 21:00

Часто ходили з командою на ланч сюди. Цього разу були на вечері. Риба та креветки були смачні. Коктейлі також. Трохи людно і шумно. Столик варто бронювати.

Добавить отзыв