UAOTZYV.COM

Частная лингвистическая гимназия

Адрес Київ, вулиця Вікентія Беретті, 7
Телефон +380 (44) 391-17-71
Часы работы
понедельник07:45-18:00
вторник07:45-18:00
среда07:45-18:00
четверг07:45-18:00
пятница07:45-18:00
Сайт lgymnasium.kiev.ua
Рубрики Частная школа
Оценка 4.6 10 отзывов
Похожие компании в категории
Тотоша — вулиця Радунська, 8/13
Гімназія Столиця / Лицей СТОЛИЦА — вулиця Петра Вершигори, 9Б
Приватна гімназія Академія школяра — вул. Миколи Закревського, 34е

Частная лингвистическая гимназия отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
17 июля 2023 в 3:43

Моя дитина закінчила вже другий клас цієї гімназії. І ми дуже задоволені. Це були дуже не прості 2 роки, спочатку covid, потім війна. Кожен виклик керівництво і педагогічний склад гімназії долають з гідністю і приймають кращі рішення для навчання дітей. Цього року у нас було три форми навчання: очна, онлайн і екстернат. Є група продовженого дня до 18.00 і багато додаткових гуртків. Дитина з радістю біжить зранку на навчання і я з спокійним серцем залишаю її під наглядом класного керівника і вихователів. Дякую вам

пользователь
17 июля 2023 в 2:31

З 4го класу мені довелося шукати для сина нову школу і ми обрали, Приватну лінгвістичну гімназію, завдяки гарним відгукам знайомих, діти яких навчалися там. Син пройшов тести і з 4го класу почав навчання у гімназії. Зараз закінчив 10й і перейшов до 11го класу. Тепер і я раджу своїм знайомим нашу улюблену гімназію.
В гімназії створені всі умови для якісного, комфортного навчання. Директор школи сформувала компетентний колектив викладачів, створила зручні умови для навчання учнів та їх відпочинку. Діти мають можливість вчитися як офлайн, так і онлайн, що є дуже важливим у наші буремні часи.
Резумуючи своє враження від гімназії можу сказати, що навчання побудовано так, щоб діти отримували гідні знання і в той же час почували себе в школі як вдома: у комфорті та захищені дорослими.

Не називаю імені, бо постраждає дитина
10 июля 2023 в 8:10

Заклад орієнтований на брехливу картинку. Батьки, які хочуть, щоб дитину не травили, мусять писати відгуки на сайтах і прославляти педагогів і саму Дашковську. В реальності, всіх незадоволених чекає моральне знищення. Директор і завучі не мають краплі людяності. Лише велике "педагогічне" его.

Olha
09 июля 2023 в 0:08

Впевнена, що мій відгук допоможе комусь прийняти рішення, віддавати свою дитину до гімназії, чи ні)
Син навчається у гімназії з 1 го класу. Зараз вже перейшов до 3го)
Абсолютно нічого поганого не можу сказати про цей навчальний заклад)
Дуже подобається те, що у гімназії панує домашня атмосфера. Діти старших класів товаришують з молодшими)
У школі проходить багато різних цікавих заходів: виставки, ярмарки, фестивалі. На шкільні свята запрошуються артисти з філармонії. Підтримуються українські звичаї.
Навчання дітей на високому рівні. Англійська кожен день. Завдяки цьому діти добре засвоюють весь матеріал. На групі продовженого дня вчитель допомагає дітям робити дз.
Окремо дякую нашій вчительці Олені Юріївні, яка дуже цікаво проводить уроки, придумує цікаві заходи для дітей.
Усім раджу Лінгвістичну гімназію.

Саша
28 июня 2023 в 19:08

Моя дитина навчалася в 4 класі у Валерії Віталіївни.
Хочу подякувати вчителеві за роботу та любов до дітей. В гімназії створені чудові умови для навчання та розвитку учнів. Навчальний процес організовано з урахуванням всіх можливих моментів наших реалій.
Дякую, за знання, вміння і усмішку моєї дитини!

Саша
11 апреля 2022 в 20:52

Хорошая школа. Прекрасный педагогический состав, огромное спасибо учителям английского языка, у ребенка это самый любимый предмет! Радует небольшое количество детей в классе. Отлично налажено дистанционное обучение. Цена за обучение, как для частной школы, очень адекватная. Все замечательно!

Зинаида
26 марта 2022 в 16:43

У нас (людей) принято оставлять плохие отзывы. Но, мне как маме ребёнка знакомо чувство тревоги за своё чадо, по этому я тут и надеюсь мой отзыв будет полезен. 4 года назад очень переживала за своего ребёнка и как многие мамы искала лучшее место, где ребёнку будет комфортно и будет получен достойный уровнь знаний. Сегодня мы уже выпускники 4-го класса и очень не хочется расставаться нам с Еленой Олеговной. Это человек, который не просто любит детей, нет, это добрая и светлая душа, готовая обогреть всех! Каждый праздник- это незабываемые впечатления, даже если вы не смогли присутствовать, фото-видео отчёт будет обязательно в группе. А онлайн занятия даже взрослых держат в напряжении (в хорошем смысле). Одним словом - человек работающий на результат! Отдельное спасибо Карине Романовне за группу продлённого дня, все Домашние задания всегда сделаны в школе. За всем этим организационным моментом стоит директор, Валентина Петровна. Это человек, который дорожит репутацией, самоотверженный и любящий своё дело! Просьбы родителей никогда не остаются незамеченными. К примеру: нам хотелось изучать испанский, и лучший преподаватель был приглашён для это. Рекомендую всем, кто в поисках хорошей школы и учителя для своего первоклассника!

Олена
19 марта 2022 в 19:44

Гарна школа. Працює вже 20 років. (А це вже про щось говорить!) Навчанням задоволені. Атмосфера дружня і спокійна. (Для нас це важливо) Діти на перервах грають в Лего (вільно стоїть біля класів), піаніно, маленький теніс. Є ідальня, а також є 2 мікрохвильовки і діти на перерві можуть підігріти їжу з дому і поїсти, навіть є невеличкий клас зі столиками і стільцями щоб присісти перекусити. По коридорах дивани і можна на перервах дитині відпочити. Ми знайшли своє місце!

Женя
16 марта 2022 в 22:25

Працюю в гімназії другий рік.
Дуже приємна і комфортна атмосфера для роботи. Є всі потрібні засоби навчання. Незважаючи на нестабільну ситуацію з захворюваністю і частими карантинами, налагоджене дистанційне навчання (всі уроки проводяться за розкладом, в повному обсязі, навіть група продовженого дня). Також працює змішана форма навчання, частина дітей, які не можуть в силу певних обставин бути на уроці в гімназії, мають можливість працювати з дому паралельно з класом за допомогою zoom.
Між дітьми і вчителями підтримується постійний зв'язок (групи у вайбері, телеграмі, класрумі, електронному журналі, де детально розписуються всі домашні завдання і навіть класні роботи надсилаються).
Після уроків діти мають можливість підійти до кожного вчителя і задати питання, якщо щось було не зрозуміло під час заняття.
Ще один важливий пункт, це комфортні умови. В гімназії завжди чисто (не тільки в коридорі, в класних кімнатах, туалетах), стоять куллери з водою, є холодильник, мікрохвильові печі (для тих діток, хто бере їжу з собою), на першому поверсі працює їдальня, на коридорах є дивани, де можна посидіти, відпочити, фортепіано (і не одне), столики з купою лєго, камін. Атмосфера максимально наближена до домашньої. В маленьких діток в класах є коврики, де можна гратися, пуфи, ліжечка, іграшки.
В кожному закладі можна знайти плюси і мінуси, і це вибір кожного особисто. Але на мій погляд, Приватна лінгвістична гімназія заслуговує як мінімум на те, щоб звернути увагу на цей заклад, познайомитися з сайтом, відвідати, поспілкуватися з адміністрацією, перш, ніж піти до інших шкіл. Хочаб для того, щоб мати можливість порівняти, не просто по відгуках в інтернеті, а побачити 'на власні очі'.
Свого сина планую привести до гімназії цього року в перший клас.

Наталья
26 февраля 2022 в 21:44

Пишу як мама 2 дітей, які, старший навчався, а молодша навчається в Гімназії.
Початкова школа взагалі вище всіх подяк, куратори за дітьми, як за курчатами, підхід до всіх індивідуальний.
Старша школа, один з великих плюсів має групи продовженого дня, діти знаходяться під наглядом до 18.00
Діти знаходяться в одному класі, всі класи оснащені кондиціонером та електронними дошками
Школа, як одна сім'я, всі всіх знають, у дітей виховують повагу до один одного та до дорослих

Добавить отзыв