UAOTZYV.COM

Центр здорового тела Джевага

Адрес Київ, 192-а Садова вулиця, 71-73
Метро Осокорки 0.4км
Телефон +380 (68) 583-05-75
Часы работы
понедельник08:00-21:00
вторник08:00-21:00
среда08:00-21:00
четверг08:00-21:00
пятница08:00-21:00
суббота08:00-16:00
Сайт www.dzhevaha.com
Рубрики Реабилитационный центр, Оздоровительный центр, Спортивный зал, Массажист, Личный тренер
Оценка 5 41 отзыв
Похожие компании в категории
Центр позвоночника Eurospine — просп. Миколи Бажана, 12
Адонис / Центр здоровья семьи ADONIS FAMILY — Дніпровська набережна, 26-К
Доктор Бартош — вулиця Олени Пчілки, 7

Центр здорового тела Джевага отзывы

41
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Кирилл
14 мая 2024 в 16:42

Дуже гарний плейс. Тренера зі знанням справи знаходять підхід до кожного клієнта. Допомагають позбавитись дискомфорту у спині від сидячого образу життя, відновитись після травм, виправити поставу.
Сам прийшов з проблемами зі спиною, займаюсь 4 міс, маю вже відчутні результати по самопочуттю.
Атмосфера завжди дружня, займатись комфортно і весело
Рекомендую <3

Alyona
06 мая 2024 в 4:17

Займаюсь у залі вже декілька років.
Звернулась з болями у спині, шиї від сидячої роботи. Гарно підібраний комплекс вправ та навантаження швидко дало результат. Займаюсь з тренером Наталією, подобається її індивідуальний, комплексний підхід, не тільки по моїм проблемним точкам, а й підбір профілактичних вправ для укріплення мʼязів. Залишаюсь тут, бо подобається атмосфера, інтерʼєр, в якому можна розслабитись і переключитись, спілкування з тренерами, повага до кожного клієнта, а також ефект в тілі, який хочеться підтримувати.

Ксения
03 марта 2024 в 7:35

Відвідуємо індивідуальні тренування у центрі Джевага родиною з трьох людей: 54,45,11 років, тому маю як особисте, так і загальне враження. Для кожного з нас тренування з Євгеном стали величезною допомогою з покращення здоров’я. Він підбірає індивідуальні вправи, пояснює їх користь, тренує витривалість. Для дитини - комплекс вправ на поставу та профілактику сколіозу, вправи для підйому стопи (вальгусна деформація), тренування концентрації уваги та витривалісті. Дитина відвідує зайняття с задоволенням та має домашні завдання з вправ, підібраних Женєю.
Для себе відкрила світ бодібілдингу, як можливість підтримувати гарну форму тіла. Євген допоміг подолати вправами болі у спині та попереку (грижі). Масаж трігерних точок після кожного тренування полегшує або взагалі знімає будь які больові постефекти у м’язах.
Раджу колектив центру, як досвідчених, маючих профільну освіту та люблячих свою справу професіоналів.

Алекс
24 января 2024 в 22:22

Ходжу сюди на індивідуальні тренування вже півроку, все подобається тренери дуже класні, приязні та добре знаються на своїй справі

Інна
21 января 2024 в 11:11

Дякую тренеру Євгену за та всьому колективу спорт-центру Джевага. Дякую за вашу велику роботу та професіоналізм. Під вашим керівництвом та завдяки розроблених вами програм тренування, я досягла вражаючих результатів. Лише за два місяці я скинула п'ять кілограмів, підтягнула свою фігуру, отримала більше енергії та відчуття легкості. Дякую вам за підтримку та можливість вдосконалити себе.

Liz
08 января 2024 в 16:11

Вражена професіоналізмом та відданістю реабілітаційного центру. Під керівництвом тренера Євгенія відчула неоціненну підтримку на шляху до позбавлення болі у спині. Його індивідуальний підхід та ефективні методи стали вирішальними у моєму шляху до відновлення. Велика подяка за якісну роботу та позитивний вплив на моє життя.

Олексій
17 ноября 2023 в 14:14

Звернувся до центру Джевага майже рік тому із постійним болем в попереку та трьома протрузіями в поперековому відділі хребта. МРТ через півроку тренувань в Джевага-центрі показало зменшння розміру всіх трьох протрузій. Також пройшов постійний біль в попереку.

Джевага-центр сподобався мені тим, що навідміну від подібних центрів застосовує індивідуальний та комплексний підхід до кожного відвідувача. Мій тренер Дмитро на першому занятті підібрав індивідуальний комплекс саме для мого стану. В процесі занять він корегував вправи та навантаження на кожжному занятті відповідно до мого поточного стану та під час загострення.

Отримати результат мені допомогло те, що тренер підібрав такий комплекс вправ, який був спрямований не тільки на зменшення болю, але і на посилення слабких м’язів, чию функцію компенсували інші м’язи. В інших центрах на це не звертали уваги і відповідно я не отримав результату.

Загалом рекомендую «Джевага» як реабілітаційний центр, де переймаються твоєю проблемою, знають як її вирішити і досягають результату.

Лиза
15 ноября 2023 в 5:51

Однозначно рекомендую! Ходила до Наталії, дуже задоволена заняттями! Показала вправи з якими я тепер живу без болей! Дуже вдячна!

Illia
11 октября 2023 в 23:23

Це дуже вайбовий спорт зал, з професійними тренерами та реабілітологами. Це не "комерційний" зал, а зал в якому допоможуть з будь якими питаннями по здоров'ю і будуть вести до результату. Вже рік відвідую і не планую кидати.

Марина
28 апреля 2022 в 16:07

Отличный зал. Классный дизайн, удобное расположение, внимательные тренеры, необычная программа занятий. Тренировки проходят безопасно, что, как по мне, очень важно. Массаж во всех смыслах слова)

Александр
24 апреля 2022 в 11:41

Отличный центр. Была травма колена, операция. Обратился в реабилитационный центр для восстановления и мне очень помог тренер Владимир. Огромная благодарность.
Ну и в целом крутое место для тренировок.

Марис
26 февраля 2022 в 2:06

Уже советовала друзьям и знакомым и продолжаю рекомендовать! Потому что жить в здоровом красивом теле приятнее, чем в кривом и больном) Результатами тренировок очень довольна. Атмосфера в зале тоже нравиться. Отношение, вежливость, юмор, индивидуальный подход, за все благодарю!

Женя
30 января 2022 в 14:36

Я тренируюсь в центре Dzevaha уже больше года. Пришла в зал с болью в спине и очень рада, что тогда - год назад, моему тренеру удалось "поселить" в моей голове мысль, что спортом нужно заниматься регулярно. Это была первая "победа")
В течение 2021 года, регулярно тренируясь каждую неделю, я отлично подготовилась к восхождению на Казбек, пробежала первый в жизни короткий трейл, чувствую и вижу, что мое тело меняется, становится красивее, здоровее и выносливее.
Еще хочу отметить работу моего тренера Вовы - в нем я вижу человека, который очень любит спорт, следит за здоровьем, старается привить любовь к физической активности своим клиентам и своей команде.
Такой пример мотивирует меня продолжать)
Тем, кто хочет полюбить регулярный спорт, стать активнее и жизнерадостнее - рекомендую центр Джевага)

Игорь
09 сентября 2021 в 19:42

Крутой Центр!
Рекомендую всем!
Системный подход, дружественная обстановка и результат после первой тренировки.

Юлія
29 августа 2021 в 15:11

Обратилась в центр с целью реабилитации после удаления грыжи в позвоночнике. Сначала я пришла на консультацию к Евгению, после нее сразу приняла решение заниматься с ним. После второго занятия я уже перестала носить корсет, боли постепенно уходили. Результатом довольна, продолжаю заниматься. Спасибо за всё, Евгению! Хороший центр, рекомендую!

Юля
29 августа 2021 в 4:58

Посетила консультацию в центре Дживага. Очень рекомендую!

Евгений доступно и интересно рассказал о слабых и сильных сторонах моего опорно-двигательного аппарата. Я узнала о мышцах в своем организме, о существовании которых даже не подозревала

Мы выполнили комплекс упражнений, направленный на усиление слабых мышц и расслабление зажатых. Так что теперь могу заниматься в удобное время.
Ведь всегда лучше предупредить болезнь чем лечить ее =)

Tetiana
28 августа 2021 в 10:18

Редко беру на себя смелость что-то рекомендовать, но Центр Джевага могу смело всем советовать. Обратилась пару месяцев назад с протрузией межпозвоночных дисков. У меня был ранее неудачный или просто бесполезный опыт обращения в другие центры лечения спины. Но здесь мне реально помогли. Джевага - это грамотный комплексный подход, не шаблонный, люди понимают, что делают, и как решить именно вашу проблему.

Александр
22 августа 2021 в 9:18

Очень сильные профи своего дела)
Атмосфера неповторима. Раньше я думал, что занятие ЛФК это скучно. Ребят, теперь я просто бегу с огромным желанием и интересом на тренировку. За Стиль Зала и вообще за внимание к мелочам 100 балов

Катерина
18 августа 2021 в 6:08

Від роботи в центрі реабілітації DZHEVAHA склались лише позитивні враження.

Звернулась зі сколіозом, болями в шийному відділі і між лопатками. За три місяці роботи мій фізичний стан став набагато кращим. Больові симптоми значно послабились, а тіло стало більш сильним і витривалим.

Реабілітолог Євгеній – відмінний спеціаліст своєї справи. Заняття з ним завжди в задоволення! Кожне тренування не схоже на попереднє – цікаве, ефективне і на різні групи м’язів. А завершується воно масажем тригерних точок, який доповнює тренувальний комплекс.

Вдячна за професіоналізм, індивідуальний підхід і приємну атмосферу! Команда DZHEVAHA повертає здоров’я!

Влад
21 июля 2021 в 18:18

Занимаюсь по методике Жени и Вовы, вижу результат и советую всем у кого есть проблемы со спиной, коленями (осанкой в целом) не искать врачей, реабилитологов, массажистов, а идти к братьям Джевагам.
Ребята не только качественно и тонко подойдут индивидуально, а действительно помогут, и не на время, как многие, а на результат. Всем рекомендую, уверен что не пожалеете, обратившись к ним!)

Добавить отзыв