UAOTZYV.COM

Центр реальной инклюзии Эрудит отзывы

Адрес Київ, просп. Степана Бандери, 34В
Метро Почайна 1.58км
Телефон +380 (44) 333-94-98
Часы работы 09:00-18:00
Сайт erudit-inclusion.com
Рубрики Реабилитационный центр
Оценка 4.3 6 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Центр реальной инклюзии Эрудит — вул. Академіка Заболотного, 37
Похожие компании в категории

Центр реальной инклюзии Эрудит на Степана Бандери отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дарья
06 декабря 2023 в 3:32

Я дуже вдяч спеціалістам центру Ерудит. Я не тільки сина водила до чудового спеціаліста, Олени Михайлівни, але і сама скористалася послугами психолога. Алла, неймовірний психолог яка найшла підхід і виявила проблему, а саме головне допомогла мені переосмислити свої страхи.
Мій син залюбки відвідував всі занятті. Дуже дивує підхід сеціалістів до дітей. Завжди подарунки, маленькі нагороди за досягнення, поробки, танці, співи і неймовірно щаслива дитина.
Ерудит, ви робите неймовіно чудову справу!

Екатерина
01 октября 2023 в 3:03

Оплачували дитині весь день перебування в центрі, як не прийдемо він безладно бігав коридором або сидів біля входу
Консультація Геннадія досі для мене загадка, навіщо вона була потрібна? Дорога розмова по відеозв'язку, по суті, просто знайомство з батьками, відтоді вона більше жодного разу не цікавилася і не з'являлася.
Жодного нового слова після всіх занять у саду не було, все нові слова починав говорити виключно від спілкування з домашніми.
У сенсорних кімнатах укладали його спати просто на підлозі! І це при тому, що дитину приводили не раніше 10 ранку, і вона чудово висипалася і вдома.
І дитина потім удома півночі заснути не могла!
Був випадок коли були підозри у нас, що викладач підняв руку на дитину, попросила відео заняття і мені його так і не надали! Просто написали, що переглянули і все ок!

За дитиною ніхто особливо не дивився, речі зіпсовані все в фарбах, тому що фарби вручили і малюй, мабуть, що хочеш і як хочеш.
Брали додатково гроші на похід до розважального центру та не водили.
Кілька разів приходили несподівано, коли він мав бути на майданчику, а він просто як завжди сидів у коридорі.
Ішов туди у сльозах постійно і ми думали це нормально для нього.
Пішли в результаті у звичайний сенсо-моторний сад, туди дитина біжить із задоволенням, за тиждень мільйон нових навичок та покращення поведінки тощо.

Евгения
11 января 2022 в 16:22

Найкласніший центр із усіх, де нам довелося побувати. У мене двоє діток, у обох діагноз аутизм, і підібрати центр, де б враховували всі їхні потреби, було дуже складно, але, як виявилося, можливо, тому що ось він-Центр Ерудит. Відмінні фахівці, грамотний підхід адміністрації, чудове приміщення із зручною зоною відпочинку, де можна почекати дитину із заняття-сюди хочеться повертатися знову і знову. Прогрес дітей очевидний, грамотні фахівці завжди готові дати корисну пораду із занять вдома, відзначити наявність проблем і запропонувати шлях для їх вирішення. З величезною подякою бажаю центру Ерудит процвітання, а всьому персоналу-радості та добра.

Olena
19 декабря 2020 в 20:59

Ерудит найкращій заклад в Києві, професійний підхід до кожної дитини! Я Вам дуже вдячна!)

Анна
14 сентября 2019 в 15:39

Чудовий Центр, індивідуальний підхід, професійна команда! Займалися до цього в різних центрах, але рівних Ерудиту в Києві точно немає. Дуже рекомендую.

Елена
01 июля 2019 в 16:47

Для тех, кто сомневается, могу сказать - берите своих деток и приходите, вы не пожалеете. Очень профессиональные, открытые люди, которые делают свое дело на совесть! Отходили курс и результатом довольны, главное что он появился к концу.

Добавить отзыв