UAOTZYV.COM

Центр развития ребенка Теремок

Адрес Київ, вулиця Велика Китаївська, 6
Метро Деміївська 0.99км
Телефон +380 (97) 688-02-65
Часы работы
понедельник09:00-13:00, 16:00-20:00
вторник09:00-13:00, 16:00-20:00
среда09:00-13:00, 16:00-20:00
четверг09:00-13:00, 16:00-20:00
пятница09:00-13:00, 16:00-20:00
Сайт teremok-kiev.com.ua
Рубрики Детский клуб, Центр дошкольного развития
Оценка 3.6 16 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Детский обучающий центр TEREMOK-UNION — просп. Миколи Бажана, 16
Похожие компании в категории
Sport Life Протасів Яр — вулиця Миколи Грінченка, 2/1
Фитнес-центр GYMMAXX — вулиця Андрія Верхогляда, 9A
Sport Life Печерськ — 59, вулиця Звіринецька, 59
I Live Centre — вулиця Васильківська, 23А

Центр развития ребенка Теремок отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лена
19 сентября 2023 в 8:49

Рекомендую, дуже чемний підхід до діток. Завжди йдуть на зустріч батькам. А головне, що дитина повністю готова до школи. Тож буду Вас рекомендувати усім. Дякую

Татьяна
07 июля 2023 в 5:16

Не рекомендую садок на пер. Стратегічний 5. Через 3 тижня після підписання договору завідуюча Тетяна розірвала з нами договір, кажучи: "вихователь Анастасія Шлапак не справляється з вашим сином". Від виховательки за 3 тижня кожен день були скарги, що син не спить в обід в 5 років, на музиці не слише команди вчителя. На англійській, математиці все добре. Ходимо вже другий рік до іншого садочка і все добре. А до професіоналізму Шлапак і завідуючої є сумніви

Svitlana
05 февраля 2021 в 11:29

На мою думку садочок Теремок на Стратегічному - один з найкращих в Києві. Сюди ходить менша дитина, старша ходила в інший приватний садок, тому є з чим порівнювати. Діти оточені справжньою любовью та теплом. Директор Тетяна Валентинівна справжній професіонал, яка вміє балансувати дисципліну та любов до кожної дитини, розуміє потреби та характер кожної дитини окремо. Індивідуальний підхід до кожної родини, всі питання вирішуються оперативно. Дуже крута підготовка до школи, і методика розроблена настільки грамотно, що діти отримують знання з величезним задоволенням. Стосовно творчої складової можна написати окремий відгук - настілько професійно організовані свята за участю дітей. Власники Теремок Юніон створили дійсно круте освітнє середовище для дітей. Рекомендую тим батькам, хто хоче бачити щасливі очі дітей, щирі обійми з вихователями та зацікавлену залученність в освітній процес! Дякую вам за тепло та любов, що дарили нам три роки! Вам успіхів та професійного росту!

Саша
29 апреля 2020 в 4:54

Водили в Теремок старшу доньку, тепер ходимо з меншою. Дуже задоволені садком, підготовка до школи, англійська та багато інших занять на високому рівні. Старша пройшла співбесіду до гімназії по програмі «Інтелект» з легкістю, абсолютно комфортно почуває себе в школі і адаптована до школи. З меншою - ходимо. Дуже цікаві заняття, хороші викладачі (Таня і Ліля️️️) і взагалі весь колектив суперовий. Натхнення вам і процвітання!

Виктория
23 апреля 2020 в 13:47

Відвідуємо міні садок на Кераміному. Син у захваті, йде із задоволенням. Підготовка до школи відмінна. Вихователі просто молодці. Ми задоволені. Рекомендую!

Женя
20 апреля 2020 в 0:54

Хочу оставить отзыв о детском садике полного дня, который на Малокитаевской 82. Дочь ходит в него уже почти 3 года, в этом году выпускной. Живём при этом далековато от сада, но на столько им довольны, что так 3 года и ездим к нему через весь район.
Прекрасный сад, адекватное соотношение «цена-качество». Хороший педагогический состав, прогрессивный, никакой савдеповщины. За это время у нас было 3 воспитателя и от всех дочь в восторге, умеют наладить контакт с ребёнком. Ни раз была свидетелем того, как воспитатели разговаривают с детьми, когда рядом нет родителей (когда думают, что ты уже ушёл), и очень довольна - всегда всё адекватно, за детьми тщательно следят. Хорошая обучающая программа и много развивающих и творческих занятий. Питанием тоже довольна, вполне разнообразное и всё вкусно. Также ценно то, что сад находится, можно сказать, в частном секторе и хороший воздух. Есть свой двор за высоким от улицы забором и видео домофон.
В общем, рекомендую.

Женя
30 марта 2020 в 20:46

Дуже задоволена і однозначно рекомендую. В садочку хороша атмосфера, всі надзвичайно добрі і привітні. Директор Тетяна Валентинівна завжди із розумінням віднесеться до Ваших побажань, це дійсно дуже важливо і необхідно.
Тут смачно і корисно готують.
Найбільше хочу відмітити старання вихователів:
Безмежно вдячна п. Наталії, яка має надзвичайний підхід до діток, я не знаю, як їй вдалося так швидко навчити мого синочка вживати продукти, яких він ніколи не їв, швидко підготувати його в школу, з нею він навчився любити математику та швидко читати. Вона така рідна, весела, щира і дуже віддано відноситься до своєї професії. Завдяки її старанням ми змогли з першого разу вступити в хорошу школу в якій були дуже високі вимоги. На сьогоднішній час він ходить вже в перший клас, але і досі проситься з молодшою сестричкою відвідати свій улюблений садочок, де зможе знову зустріти свою улюблену і рідну пані Наталію! Дякуючи п. Інні синочок відвідує англійську із задоволенням і відноситься до групи вищого рівня в школі.
Особливо вдячна п. Катерині та п. Марині (молодша група) в цих дівчаток дар від Бога бути вихователями, такі ніжні, милі, привітні, вони з любов‘ю так трепетно відносяться до кожної дитинки, одягнуть, якщо потрібно погодують з ложечки, заспокоять за лічені хвилини плаксивих, та передатуть нові знання доступно і швидко. Моя донечка із задоволення спішить в садочок, тому що там її друга домівка, там завжди тепло, смачно і весело! Саме там її завжди чекають з приємною усмішкою її улюблені вихователі та щасливі дітки.
Стратегічний провулок

Саша
21 марта 2020 в 2:23

Чудові гуртки для дітей. Займаємося більше року. Діти відвідують "Загальний розвиток 3-4 роки", "Англійська" та "Підготовка до школи: 1 рік до школи". Компетентні та привітні викладачі Люб'язна адміністраторка, яка детально відповає на всі запитання
Комфортні класи для дітей та облаштовані холи для очікування дітей батьками. Ми дуже задоволені ️

Михаил
09 февраля 2020 в 7:22

Гарний сад, добре підібраний педагогічний склад. Що дуже важливо годують дитину, тому що потрібно батькам і кожного індивідуально. Мінусів немає

Антон
08 декабря 2018 в 21:20

Не знаю по поводу центра, чему они могут научить детей как будить соседей сутра? Если сегодня суббота а у них музыка играет мало того что очень громко так еще и с 8 утра.

Ирина
28 ноября 2018 в 14:02

Валентина Ивановна - хамоватый и невоспитанный руководитель. Абсолютно не любит детей и лишь играет на публику перед родителями. Главная цель заведения не знания, а деньги от родителей.

Женя
11 ноября 2018 в 22:21

Абсолютный игнор на посещение больных детей данного центра. В хамской форме Вам расскажут, что книги отзывов и предложений у них нет и что посещение больных детей это ответственность родителей, так как: « Нам что за руку выводить их с занятий? ».

Женя
04 ноября 2018 в 4:47

Прекрасное место для развития детей! Но ОЧЕНЬ много людей. Помещение абсолютно не рассчитано на такое количество людей.

Виктор
26 октября 2018 в 11:11

Отличный детский сад. В группах по 5-7 человек. Есть группы полного и неполного дня а так-же развивалочки п часу в день. Приветливый квалифицированный персонал и приемлемые цены

Саша
25 октября 2018 в 3:08

Совершенный подход к детям. Ребёнок с удовольствием посещает все занятия и факультативы. Особенно хочу отметить английский и подготовку к школе. Мы начали читать в 4 года, в 6 читали наравне со взрослыми. Рекомендую.

Ирина
08 июня 2018 в 18:24

Валентина Іванівна – хамуватий та невихований керівник. Абсолютно не любить дітей і лише грає на публіку перед батьками. Головна мета закладу – не знання, а гроші від батьків.

Добавить отзыв