UAOTZYV.COM

Центр позвоночника Eurospine отзывы

Адрес Київ, просп. Миколи Бажана, 12
Метро Осокорки 0.34км
Телефон +380 (44) 228-89-15
Часы работы
понедельник08:00-22:00
вторник08:00-22:00
среда08:00-22:00
четверг08:00-22:00
пятница08:00-22:00
суббота09:00-19:00
воскресенье09:00-19:00
Сайт www.eurospine.ua
Рубрики Медицинский центр, Массажист, Невролог, Реабилитационный центр
Оценка 4.5 48 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Центр позвоночника Eurospine — вул. Оноре де Бальзака, 55Б
Центр позвоночника Eurospine — 104B, Берестейський просп., 104Б
Похожие компании в категории
ТРИ-НИТИ / ТРІ-НІТІ — просп. Петра Григоренка, 28
Клиника Борис / Медичний центр Добробут — просп. Миколи Бажана, 12А
Медицинский центр Моя Клиника — 21, вулиця Княжий Затон

Центр позвоночника Eurospine на Миколи Бажана отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
24 января 2024 в 15:08

Займаюся кілька місяців. Результат дуже помітний. Дискомфорт у спині набагато менше. І візуально постава покращала. Продовжую займатись.

Anastasiia
18 декабря 2023 в 12:46

Відгуки залишаю не часто. Зазвичай, аби попередити про неякісний товар або низьку якість надання послуг. Щоб реальні люди використавши мій досвід, не розчарувались так як я. Але у цьому випадку я хочу, щоб мій ПОЗИТИВНИЙ досвід приніс комусь користь. І порекомендувати хотіла б саме Євроспайн. Звернулась з дискомфортом у шиї, бо сидяча робота має свій вплив. Навіть і не думала, що все так пов’язано і може впливати на стан, настрій, самопочуття та якість життя. Але завдяки спеціалістам цього центру я багато чого дізналась…. Що я неправильно сиджу, ходжу, підіймаю важкі пакети…навіть сплю! Раніше ніколи не задумувалась про такі речі. Дізналась про центр від знайомих, які вже не вперше проходять там курс. Дуже скептично поставилась одразу, бо якщо не в перше, отже з першого разу не допомогло…. Але мені пояснили, як знайомі, так і співробітники, що регулярне профілактичне оздоровлення невеликими курсами дає неймовірний результат. Прийшовши на консультацію, я була приємно здивована, бо вона тривала більше години. Я отримала відповіді на всі запитання (а у мене їх завжди багато), ще й купу рекомендацій, як з приводу лікування, так і простих побутових. Лікар уважний, вислухав, подивився знімки, провів різні діагностики і по поличках розклав мені всю симптоматику, причину і наслідки. Мені порекомендували забагато, як мені здалося одразу, АЛЕ…. Коли я пройшла перший день лікування, то зрозуміла, що саме комплекс процедур позбавив мене в перший же день від ниючого болю. Я додому не йшла, а летіла. Окрема вдячність масажистам. У них золоті руки, свій підхід до справи, я навіть не можу сказати, хто кращий, бо вони всі супер! Реабілітологи в залі слідкують як ти виконуєш вправи, які саме вправи ти виконуєш, навіть як ти дихаєш. Важко описати всі відчуття від мого відвідування. Це приємні посмішки адміністраторів, виконання всіх побажань по запису, приємні знижечки, реальний результат, розслаблююча музика, комфортна приємна атмосфера, супер спеціалісти… я навіть всього не перерахую. Скажу коротко, навесні прийду на профілактику…вже не можу дочекатися. До речі, курс може зайняти і місяць, і навіть 2, але воно того варте. Ще з плюсів, зручне розташування. Однозначно рекомендую спробувати!

Юлія
23 ноября 2023 в 5:33

Звернулася в центр Eurospine на Осокорках вперше цієї осені. Відвідує центр син 8 років з діагнозом сколіоз першого ступеня, жалівся на дискомфорт та біль в грудному відділі спини. Вже пройшли 10 масажів та 24 витяжіння. Результатом задоволена, син практично не скаржиться на дискомфорт, біль зникла. Візуально теж є гарна динаміка, лопатки та плечі вирівнюються, краща стала постава. Весь персонал на своєму місці: дівчата на рецепції дуже уважні до клієнтів, завжди допоможуть, порадять, реабілітологи - досвідчені, уважні, індивідуально підходять і знайдуть підхід і до дітей. На масажі ходили в зручний час, тому потрапляли до різних масажистів, всі хороші спеціалісти. Плюсом також є те, що кожні 10 сеансів дивиться лікар, корегує якщо треба, відповідає на всі запитання, що турбують. (Доречі це входить у вартість курсу) Також приємним бонусом є часті акції на масажі, витяжіння і т. Д, і взагалі наявність інших процедур, зручно що все в одному місці. Центр на Осокорках рекомендую.

Полина
07 ноября 2023 в 9:09

Пройшла курс лікування. Дуже задоволена. Велике спасибі всім лікарям та реабілітологам, масажистам, а також головному лікарю Хаміду Хамідовичу.

Саша
22 октября 2023 в 4:43

Рекомендую! Привітний персонал: показав, розповів, дав безкоштовне пробне заняття. Особливо рекомендую тим, кого турбують болі

Виктория
15 октября 2023 в 18:47

Місце, де ви можете отримати професійну допомогу і оздоровити свій хребет на 100%. Рекомендую завдяки Eurospine моя спина себе почуває так як не почувала себе у 16.

Маргарита
23 июля 2023 в 12:46

Ходжу в "Eurospine" на Осокорках уже рік, з перервами. Це необхідність для людей, які працюють за комп'ютером, а може, і для всіх, хто не займається фізкультурою.
Заняття на тренажерах під керівництвом уважних реабілітологів розвантажує хребет, знімає напруження в м'язах, позбавляє болю в спині. Особисто я не уявляю свого життя без такої терапії. Тож дякую і лікарям, і реабілітологам, і масажистам, і дівчатам на рецепції за їхню щоденну самовіддану працю, адже вони не припиняли роботу навіть в найважчі часи, коли сиділи без світла і тепла. Також тут надають безкоштовну допомогу військовим і переселенцям, постійно проходять акції та знижки. Зараз, наприклад, надають 50% знижки на лікування сколіозу у дітей.
Це досить близько від метро, тож доступно мешканцям не лише Лівого берега.

Олег
17 июля 2023 в 6:26

Займося з дтитною 7 р в центрі Евроспін, на Осокорках, дуже задоволені. Всі спеціалісти висококваліфіковані, уважні, дівчата на рецепції завжди привітні і грамотно відповідають на поставлені запитання. Вже за 10 занять видно результат, зменшився перекос тазу та вирівнялась постава.
Всім раджу!

Таня
13 июля 2023 в 21:46

Фаховий підхід, увага та бажання допомогти. Індивідуальний підхід до кожного. У центрі використовують спеціальні лікувальні тренажери, що не виснажує фізично і дає ефективний результат. Звернулись до центру по допомогу разом з чоловіком. Вже після першого заняття відчула полегшення, біль у спині почала потроху зникати після третього заняття. У комбінуванні з масажем працює чудово. У чоловіка більш серйозні проблеми зі спиною ніж в мене, має операбельну грижу, проте відвідування занять у центрі дали надію, що можна обійтись і без операції. Будемо продовжувати заняття
Рекомендую.

Михаил
08 июля 2023 в 9:54

Дуже задоволений лікувально-профілактичними процедурами в Центрі хребта "Eurospine" на Осокорках. Дуже професійні масажисти. Дуже відповідальні та фахові реабілітологи. Дуже чемні та уважні адміністратори. Рекомендую всім, хто має проблеми зі спиною звертатись до цього Центру

Лена
04 июля 2023 в 22:08

Виконую вправи БМТ під наглядом чудової команди центру Eurospine на Осокорках, в якій кожен спеціаліст -унікальна особистість, що вкладає частку себе у працю, а разом всі вони - лікарі, реабілітологи, масажисти роблять добру справу, звільняючи пацієнтів від болю, стресу і страхів!

Наталия
04 июля 2023 в 21:05

Звернулася до центру на Осокорках, з проблемою остеохондроза хребта. На ресепшені зустріли приємні дівчини, які оформили і направили до лікаря. Консультацію провела лікар Веселова Інна Юр'ївна, вона якісно провела обстеження та призначила сеанси на спец пристрої для відновлення хребта. Сеанс провела реабілітолог Наталія, дуже приємна і уважна. Вже після першого сеансу відчула полегшення, маю надію, что лікування буде ефективним.

Марина
17 августа 2022 в 10:36

Рекомендую центр Eurospine на Осокорках. Чудовий персонал та методи лікування. Ретельно обстежують та призначають потрібний курс лікувань. Буду рекомендувати вас.

plenty
31 июля 2022 в 23:49

Вы предлагаете оплатить полный курс терапии по акции, онлайн, а потом нужно прийти на прием к доктору.
а если выяснится, что этот курс не подходит по здоровью, что тогда? Вы вернете деньги?
странный подход

Альбина
11 июля 2022 в 4:13

Отличная клиника. Лечимся всей семьёй. Хорошие профессионалы, администрация всегда идёт навстречу.

Тетяна
13 апреля 2022 в 14:50

За рекомендацією подруги відвідала центр Eurospine. Лікар-реабілітолог надав професійну консультацію і вичерпні відповідіді на мої питання. Масажисти, консультанти в залі з тренажерами, адміністратори - професіонали своєї справи. А головне, я отримала результат і позитивні зрушення зі станом хребта вже під час проходження курсу. Привітно. Професійно. Ефективно. Рекомендую!

Алена
19 марта 2022 в 6:38

Спасибо большое за уделённое внимание. Организацияю в приобретении абонента, подборе врача, учёта всех пожеланий. Предоставления услуг и приятного общения.

Женя
10 марта 2022 в 20:20

Звернулася в центр із-за проблеми в поясничному поперику. Не могла не сісти, не встати. Прийшовши в клініку Eurospine на прийом до врача Ковпак Т. В, зразу попросила зробити блокаду і назначити таблетки. Зачекайте - почула відповідь. Дуже уважно вислухавши і ретельно оглянувши, я почула відповідь: " Ніякої блокади і таблеток, через 2 дні буде краще. Зараз ідете на масаж, потім на гімнастику. Після чарівних рук масажистів, через 2 дні я могла сама взуватися. На такий ефект я не очікувала. Дуже приємно здивована гімнастикою, де індивідуально все підібрано, і поступово дається нагрузка. Реабілітолог Наташа-це просто фея, чарівниця своєї справи. Видно, як вона любить роботу. Своїм підходом і чарівним тоном вона просто зачаровує. Дуже уважні на ресепшині дівчата. Чітко, швидко реагують на все, якщо щось забув то нагадають. Молодці! Ходиш із задоволенням. І головне, що є резельтат. Так, що без блокад, без таблеток можна полікувати спину. Займайтеся собою і все буде добре

Женя
08 марта 2022 в 20:39

Добрый день! Очень рада и благодарна, что мне порекомендовали посетить этот центр. Я много лет, потратила, и финансов, чтобы жить и работать в своем режиме. / протрущии, грыжи, одна лишь 9 мм, /,
Я хочу поблагодарить коллектив на, Осокорках, -реабилитолога Наталью/отдельная благодарность за профессионализм, терпение, чуткость ко всем участникам. /, нашим администраторам/ всем троим, но запомнила имена-Ирине, Людмиле. /, все уютно, комфортно, как дома. А главно, что после второго занятия я поняла, что эта методика РАБОТАЕТ!

користувач
28 февраля 2022 в 0:17

В том году Эвроспайн помог справиться с сильными болями и протрузиями. К сожалению я не проходила весь прописанный мне курс, но долго хотела завершить начатое, не смотря на то что боли не возвращались я хотела сделать свою осанку идеальной, а здоровье прекрасным. Спустя год я вернулась и занимаюсь по полной программе прописанной врачем. С каждым днем чувствую себя лучше, а на фото видны результати изменения в лучшую сторону. Рекомендую!

Добавить отзыв