UAOTZYV.COM

Центр первинної медико-санітарної допомоги №2 Солом'янського району

Адрес Київ, вулиця Солом'янська, 17
Метро Вокзальна 2.09км
Телефон +380 (44) 249-90-92
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота09:00-15:00
Сайт med.kyivcity.gov.ua/medportal/medview/80.html
Рубрики Больница
Оценка 1.9 38 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Дерматовенерологія ТМО — вулиця Саксаганського, 72
Травмпункт — 1/37, вулиця Богдана Хмельницького

Центр первинної медико-санітарної допомоги №2 Солом'янського району отзывы

38
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Iriska
23 февраля 2024 в 18:28

Жахліва поликлиника! Просто жах! Неможливо потрапити до лікарів! Реєстратура дуже непривітна, одне розчарування. Я буду обирати тільки платні! Там завжди є місце для запису і нормальний сервіс!

Марія
06 апреля 2023 в 15:48

Присвячено офтальмологині астрологині Гіруштіній Наталії Валеріївні яка працює в КНП "КДЦ" Солом'янського р-ну на вул. Солом'янський 17.

Лікарка дозволяє собі не етичну поведінку та не компетентна.
Не змогла виміряти внутрішньоочний тиск, поставила невірний діагноз, та призначила не цільові ліки.
Розказувала про своє життя, зробила якусь натальну астрологічну карту, дозволила собі коментувати моє життя та вибір професії. Повідомила мені що я не маю життєвого досвіду в бо 26 років що це за вік але от народжувати вже пора.

Короче якщо Ви були у неї на прийомі, краще залишити скаргу завідувачу.
Бо це не ок коли працюють такі лікарі, які можуть нанести шкоду здоров'ю пацієнтів.

Антоніна
08 января 2023 в 20:26

Дуже вдячна своєму сімейному лікарю Желіхівській Людмилі Іванівні за своєчасне виявлення хвороби у мого тата! Ви лікарка від Бога! Терпіння вам і наснаги, Людмилочко Іванівна!

Женя
20 января 2022 в 20:15

На регистрации полное хамло!
Отвратительно себя вела, подгоняли, хотя получала сразу ответ. Трубку никто не берёт или вечно занято! По-поводу вакцинации ничего сказать не могут!
Полная отвратительная хамка!

Саша
17 января 2022 в 8:34

Врач Кочерженко в качестве дежурного врача поликлиники, продержала в очереди с температурой и подтвержденным ковид 5 часов!
Побольше бы таких врачей! (
Респект врачу!
И доброго здоровья!

Нина
04 января 2022 в 1:24

Даже по Хелси записаться невозможно! Направление есть, а записаться к специалисту не реально. Так и написано на сайте на странице врача: запись недоступна. Куда идти?

Дмитрий
24 декабря 2021 в 8:10

Оператор, который на входящей линии полное хамло, спрашивал можно ли тест сдать-записаться, на что услышал не адекватные вопросы и в итоге бросила трубку

Ксения
20 ноября 2021 в 19:07

Звонила в регистратуру по поводу вакцинации, на меня накричали, нагрубили и бросили трубку. Затем вообще перестали отвечать на звонки
Прошу обратить внимание на подобное хамское поведение, так как я считаю, что такие люди с отсутствием воспитания и понятия коммуникации с людьми, не могут принимать звонки других людей и не в состоянии оказать им должную консультацию и помощь, когда они не могут адекватно вести беседу

Женя
14 ноября 2021 в 0:55

Жахлива поліклініка. Я пацієнтка сімейного лікаря Желіхівської Людмили Іванівни. Людина дозволяє собі обливати брудом своїх пацієнтів, посилати їх, звинувачуючи тих же пацієнтів, що її не поважають та вона, ПРАЦЮЮЧИ СІМЕЙНИМ ЛІКАРЕМ, повинна приймати своїх пацієнтів, коли їм це терміново необхідно. І це при тому, що вона дозволяє собі закрити двері на ключ у свій прийомний час і пити чай, незважаючи на те, що у людей також є свої справи і вони, записавшись на певний час, мають ще сидіти додаткові півгодини в чекати, доки їх приймуть поза час запису. Дуже не рекомендую дану особистість, як сімейну лікарку і в принципі поліклініку, як лікувальний центр.

Женя
25 октября 2021 в 19:47

Жахлива полінелініка! Сімейні лікарі посилають своїх пацієнтів, у реєстратурі хамство. Хотів отримати сертифікат про вакцинацію, так як він терміново необхідний, сімейний лікар, Желіхівська Людмила Іванівна, відмовила, розказавши яка в мене непорядна родина і приходимо завжди не по запису, хоча ми були в неї лише один раз і вона сама сказала прийти до неї. Люди знають, куди ідуть працювати. Можливо, щоб змінилось ставлення до лікарів, лікарі мають проявити хоч трохи поваги до своїх пацієнтів!

Andrii
25 сентября 2021 в 2:49

Хотів швидко підписати декларацію з сімейним лікарем, але виявляється для цього потрібно відбути 2-годинну чергу. Запис тільки з 8 до 12 у кабінеті статистики, треба чекати у невеликому коридорчику, набитому людьми. Ремонт всередині очевидно не проводився від часів радянського союзу. На реєстратурі теж довга черга, спілкування з жінкою там не дуже приємне. Одним словом, совок. Знайшов іншого сімейного лікаря у приватному закладі.

Женя
23 сентября 2021 в 18:59

Отвратительное обслуживание. Звоню в регистратуру по поводу вакцинации, сплошное хамство. На вопросы отвечают откуда я знаю, бросают трубки. Такое впечатление, что люди не на работе выполняют свои обязанности, а на отдыхе, и очень недовольны, что их побеспокоили.

Дарина
02 сентября 2021 в 19:00

Ужасное консультирование по телефону! Бросили трубку потому что наверное ответа не знали на вопрос

Peviol
29 августа 2021 в 8:23

Біля входу, встановлений пам'ятник медичним працівникам які пожертвували своїм життям в боротьбі проти Covid -19

Саша
24 июля 2021 в 0:26

Змушена залишити дуже негативний відгук про роботу закладу КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги №2" Солом'янського району. Сімейний лікар звільнився і ми з чоловіком залишилися без декларації і без допомоги. На богаторазові звірнення в реесратуру отримала відповіда про можлівість записи до лікаря у якого не має вільної записи протягом двох найближчих тижнів. Допомагайте собі самі. Дуже вдячна за медичну реформу.

Оксана
23 июня 2021 в 13:17

Місце жахливе, навіть якщо не брати до уваги стан приміщення: при запису до офтальмолога на 16: 30 год, о 17: 11 год. Ще навіть не перша, зате пацієнти на уколи, які є платними, рухається дуже швидко

Мария
13 июня 2021 в 23:47

Большая поликлиника, есть практически все нужные врачи. Здесь работают очень приятные люди - и на регистратуре, и врачи и остальной медперсонал. Только положительные эмоции от посещения.
Для операции с общим наркозом мне нужно было сдать много анализов. На большую часть из них семейный врач дала мне бесплатные направления. То что делала здесь платно - гораздо дешевле чем в частных лабораториях.
Но нужно быть готовым, что периодически не все оборудование у них работает и само здание старенькое - это не частная клиника. Также иногда на прием или процедуры нужно записываться за неделю - пациентов много.

Сабрина
08 июня 2021 в 14:06

Ужассссс просто ужассс весь день не могу дозвониться чтобы попасть к специалисту к которому меня направил мой врач (по декларации) просто доходит до абсурда ккогда тебе грубят в трубку что не работает компьютер просят перезвонить после 17 все время выбивает потом вообще не дозвон. Позвонила в 15 51 сказали что решат эту проблему но Господи когда в Украине все так быстро решалось чтобы вы понимали до сих пор не записалась. Я надеюсь что просторы интернета читаются и кто то мне все таки даст ответ.

Kazhan
29 мая 2021 в 6:35

Якщо це ще не занепад, то до нього недалеко.
Стоматолог-терапевт Нехаєва (419?). Звернувся по консультацію щодо конкретної проблеми. Оглянула, дала нерелевантні поради, яких не питав. Консультація тривала менше 10 хвилин, попросила 100грн, на питання "якого б? " сказала що це за прайсом, звісно не надавши жодного чека.
Направила на рентген, куди неможливо потрапити, бо пруть "по запису", а це типу приорітетніше ніж "за направленням". Там таки біля рентгенкабінету "пасуться" ковідні та їх родичі, відкрито обговорюючи свої симптоми та навіть не натягуючи маску на носа. Не залишалось нічого, як втікти звідти.
Половина лампочок в коридорі не працюють, поверх не провітрюється.
За що даю аж зірку, не знаю. Може за каво-автомат на 1-му поверсі. Але я ту каву не куштував. Та й коштує вона як заварна вулична.

Саша
25 мая 2021 в 2:10

Сьогодні мала щастя потрапити в черговий кабінет (симптоми застуди), так як сімейний лікар у відпустці, до іншого записатися неможливо. Зайшла, в кабінеті темно, сидить мужчина-лікар (пенсійного віку) і якась жіночка, просто ведуть мило бесіду. Коли я запитала чи можна звернутися, цей чудо-лікар відповів "що вам треба"сядьте там, там не сідайте, встаньте, заберіть сумку. Ще такого хамства, я не бачила, тим паче, що така ситуація з covid в країні. Треба бути людяними хоча б.

Добавить отзыв