UAOTZYV.COM

Центр МРТ Нейромед (на Бажана) отзывы

Адрес Київ, просп. Миколи Бажана, 30
Метро Харківська 0.37км
Телефон +380 (68) 770-10-30
Часы работы 08:00-20:00
Сайт www.neuromed.ua/kiev
Рубрики Центр магнитно-резонансной томографии, Невролог
Оценка 4.1 11 отзывов
Похожие компании в категории

Центр МРТ Нейромед (на Бажана) на Миколи Бажана отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Надежда
21 февраля 2024 в 7:54

Мене направив невролог на обстеження МРТ шиї, сучасний центр обстеження і лікування хребта, дуже привітні адміністратори, гарне ставлення, все на професійному рівні, дуже дякую за приємний сервіс!
Масаж призначив лікар-реабілітолог, масаж на вищому рівні, дякую лікарю Бабіч Миколі Миколайовичу!

Ирина
30 ноября 2023 в 5:46

Доброго дня! Хочу подякувати працівникам «НЕЙРОМЕД» за допомогу. Декілька місяців тому я мучилась від сильних болей у спині, які стали інтенсивнішими після лікувального масажу, на який витратила чималу суму. Тоді лікар розводив руками і казав, що треба робити лише блокаду болю. Знайома порадила звернутися у «НЕЙРОМЕД» на Бажана. Чесно, я йшла без будь–якої надії. Але я же я тоді помилялася. Я звернулася за консультацією до фізіотерапевта, розповіла про свою проблему і лікар запропонував мені курс реабілітації. У мене був комплекс вправ та лікувальний масаж. Було важко, але фізіотерапевт дуже підтримував, здається, вірив у мене більше, ніж я сама) Десь через 4 заняття я відчула полегшення в грудному відділі. Далі – все тільки краще і краще. Вважаю, що тільки відповідальність лікаря, його підтримка та уважність допомогли мені побороти біль. Я дуже вдячна, що одного дня я потрапила у цей медичний центр. Ваші лікарі –– найкращі!

Марк
16 ноября 2023 в 18:59

Робота фахівців центру, які відповідальні за запис просто "вражає". Два дні уточнювали усі аспекти, необхідні для запису (направлення, тип процедури, інші моменти) і в кінці з'ясувалося, що підлітку в 14 років ця процедура у вас не робиться. Хоча вік дитини був озвучений із самого початку, більше того уточнювалося, що дитячого травматолога центр не має і висновок потрібно оформити в іншому місці і потім записуватися. Нащо тягнути час, якщо не маєте технічної можливості надати послугу?

Татьяна
01 октября 2023 в 10:36

Велика вдячність вашому центру, а саме реабілітологу Олександру Юрійовичу! Дякую обставинам за те, що потрапила саме до вас. Прийшла за рекомендацією лікаря (хоча прийшла - це гучно сказано) після травми коліна. Чесно кажучи, надії було мало, що щось глобально зміниться. Але! Видимий результат вже після першого заняття. Буквально пару місяців і коліно майже як нове. Дякуючи Олександру Юрійовичу все пройшло швидко, успішно, безболісно та з гарним настроєм. Дякую, що "полагодили" моє коліно)
Сервіс центру на найвищому рівні, у вас комфортно.

Маргарита
28 сентября 2023 в 2:03

Дуже засмутило, що важлива інформація не оголошується по телефону.
Коли записувала чоловіка на МРТ, мені по телефону не повідомили, що заключення лікаря ми отримаємо напротязі 2-х годин. А так як запис вечірній - то взагалі наступного дня. І якби нас про це повідомили, ми б планували запис до лікаря інакше. Але ж це нікого не цікавить, то вже наша справа.
На ресепшн виявилось, що у вартість МРТ не входить плівка. Про це, знову таки, по телефону не повідомили.
Для мене не зрозуміло, чому дівчина на ресепшн в клініці говорить все чітко по скрипту, а її колега в кол-центрі не отримала такого гарного скрипту, і не доносить повну інформацію до пацієнта.
Пацієнт засмучений. Бо довелось перенести прийом лікаря, бо ціна не відповідає заявленій, бо настрій зіпсовано.

Ольга
05 августа 2023 в 23:28

Проходила МРТ та лікування у лікарки Фролової Оксани Анатоліївни. Чудовий лікар, встановила діагноз з першого разу (сама з м. Умані, була у 5 неврологів, жоден з ний не встановив діагнозу, не розуміли ще й як мене лікувати, з направленням від мого сімейного лікар'я навіть не надали мені лікувальний лист, ось так респект нашим лікарям в місті)
пролікувала супер. Пітримувала мене, постійно консультувала. Просто неймовірно талановита людина. Я їй за це безмежно вдячна

Алексей
14 июля 2023 в 3:26

Проходив обстеження вперше в цьому центрі. Зручне розташування. Зустріли привітно, була незначна затримка з обстеженням (15 хвилин чекав). Але в загальному все ок. Чисто, якісно.

kil.
11 июня 2023 в 12:11

Чудовий мрт центр, дуже приємний персонал, все пояснюють, заспокоюють, прийом пройшов вчасно!

Таня
11 мая 2023 в 7:52

Хочу висловити подяку колективу Нейромед! Все на найвищому рівні! Молодці! Надалі користуватимуся вашими послугами. Спасибі.

Александр
08 мая 2023 в 5:06

Робив МРТ - питань до аналізу і висновку лікаря немає. Були деякі труднощі з персоналом, але адміністрація зреагувала дуже швидко і усунула моменти, отже, клініка переживає за свою репутацію і намагається бути найкращою! Раджу!

Евгений
02 мая 2023 в 6:08

Проходив курс для відновлення після травми, у реабілітолога Углова Євгена Сергійовича.
Я дуже задоволений відношеням лікаря до занять, лікар не шкодує, а робить все, щоб як можна швидше відновитись і насолоджуватись життям. Дякую, обов’язково звернусь до вас ще.

Добавить отзыв