UAOTZYV.COM

Центр Коррекции Зрения, Оптика

Адрес Київ, Харківське шосе, 11
Метро Дарниця 2.53км
Телефон +380 (50) 711-04-92
Часы работы
понедельник09:00-17:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-19:00
Рубрики Офтальмологический центр, Оптика
Оценка 4.4 14 отзывов
Похожие компании в категории
ЗІР 100 % Медичний Офтальмологічний Центр — Дніпровська набережна, 23
MKL — вулиця Євгена Сверстюка, 6

Центр Коррекции Зрения, Оптика отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
19 января 2024 в 22:59

Жахливе! Вирішили в даній оптиці замовити окуляри, пройшли діагностику оплатили 5000грн і чекали на окуляри. В назначений час прийшли отримати свої окуляри і по факту зрозуміли що окуляри не підходять, звернулись в іншу клініку для діагностики зору виявилось що в даній клініці не вірно поміряли зір тому і окуляри приносять дискомфорт, на що пані лікар О. В сказала так має бути ви звикнете! Питання еавіщо людині з зором - 2.75 звикати до лінз -4.5? Окуляри переробити відмовились, гроші повернути також! Тому не рекомендую дану клініку і даного лікаря якщо не хочете зіпсувати собі зір ще більше!

Светлана
12 января 2024 в 10:26

Я користуюсь послугами Центру корекції зору з 2020 року.
Центр надає великий
спектр послуг. У центрі можна перевірити зір, пройти повне якісне обстеження на сучасному
устаткуванні, за необхідності можна пройти
апаратні процедури, що підтримують зір. Так само можна підібрати лінзи та замовити окуляри. І лінзи та оправи
високої якості.
Прийом пацієнтів проводить спеціаліст високої кваліфікації, професіонал своєї справи, кандидат медичних наук Малєєва Олена Володимирівна. Це людина, яка повністю віддається своїй роботі, уважно і тепло ставиться до пацієнтів, дуже докладно і
Зрозуміло все пояснює.
Медсестра Марія також працює на високому рівні.
Ви найкращі! Дуже рекомендую
цей центр дорослим та дітям!
.

Tetiana
05 сентября 2023 в 9:32

Тут працюють найкращі фахівці! Діагноз не могли поставити ні в Олександрівській лікарні, ні в Новому Зорі, а в цьому Центрі мені встановили діагноз і призначили ефективне лікування. І також правильно підібрали окуляри! Дякую Вам!

Ксенія
30 августа 2023 в 15:52

Користуємося послугами центру з 2020 року. Дуже задоволені. Олена Володимирівна дуже уважний і професійний офтальмолог. Міопія - проблема мого сина це її спеціалізація як кандидата медичних наук. Дуже хороші результати після апаратного лікування, яке проходимо в центрі періодично. Рекомендую!

Елена
17 августа 2023 в 23:27

Доброго дня, хочу сказати дякую центру корекції зору, за професійний підхід, тут дійсно працують фахівці.
Тому раджу всім завітати до центру корекції зору

Карина
15 августа 2023 в 20:27

Відвідую з 2015 року, дуже професійний лікар - Малієва Олена Володимирівна. Дуже задоволена, щороку стараюсь проходити апаратне лікування. Великий перелік послуг. Є апаратні процедури, які підтримують зір, а також можна замовити лінзи парагон. Все підберуть якнайкраще.

Женя
06 августа 2023 в 16:59

Ми уже давно відвідуємо центр корекції зору.
Проходимо ми завжди обстеження зору і апаратне лікування. Хочу подякувати офтальмологу Малієва Олена Володимирівна кандидат медичних наук за професіоналізм і чуйне ставлення до своїх пацієнтів. Все чітко в доступній формі дає рекомендації.
Дай Бог їй здоров'я!
Також хочу написати, що ціни на апаратне лікування нормальні. Медсестра тоже на вищомі рівні.
Рекомендую100%

Тетяна
29 июля 2023 в 7:14

На рідкість на сьогоднішній день є місце, де можна і зір перевірити, і пройти повне обстеження (томографію ока, тиск ока). Лікар є! А який!
Отже якщо вам треба оптичні послуги і не бажаєте "відмотати" все місто - ЦЕ ТУТ! Центр Корекції Зору.

Саша
22 июля 2023 в 5:01

Доброго дня! Нам дуже подобається обслуговування у вашому Центрі Корекції Зору. Дякуємо Малієвій Олені Володимирівна та її помічниці Вікторії! Ви найкращі фахівці у своїй роботі. Усім вас рекомендуємо.

Славик
13 июля 2023 в 0:12

Хорошее место, квалифицированный, опытный персонал.
Люди работают открытые и дружелюбные, на все мои вопросы ответили, объяснили все на примерах. Показали как пользоваться аппаратурой, рассказали что, куда, как и зачем это делается, вобщем сервис огонь!

У меня астигматизм, проходил здесь аппаратное лечение еще в далеком 2014г, тогда они мне очень помогли, зрение заметно улучшилось после курса занятий.
Сейчас пришел к ним повторно чтобы подкорректировать зрение, аппаратуры и специальных программ у них стало больше, для меня данное лечение очень эффективно, результат заметен после первого посещения (не приходится напрягать зрение чтобы сфокусировать взгляд на предметах вдали)
Продолжаю проходить корректировку, спасибо центру за качественное лечение!

Ирина
10 июля 2023 в 14:50

Центр Корекції Зору нам дуже подобається! Спочатку пройшли повне обстеження зору. Зараз проходимо вже другий курс апаратного лікування для дитини.
Лікар Малієва Олена Володимирівна та її помічниця Вікторія кваліфіковані спеціалісти своєї справи, дуже уважні, приділяють максимум часу для обстеження та відповідей на всі запитання!
Лікар надала добре зрозумілу консультацію щодо лікування, вся необхідна діагностика була проведена, приємна у спілкуванні!
Рекомендую клініку з її кваліфікованими спеціалістами, які завжди з радістю та привітністю вас зустрінуть!

Viktoriia
01 июля 2023 в 23:33

Проходжу апаратне лікування в цьому центрі з 10.07.2017 року. Хочу подякувати Малієвій Олені Володимирівні (Кандидат медичних наук) за професіоналізм, чуйне ставлення та корисні поради під час огляду. Вона пояснила мені результати обстеження в доступній формі, відповіла на всі питання і розкрила всі нюанси. Я задоволена на 100%

Славик
21 июня 2023 в 19:34

Добре місце, кваліфікований, досвідчений персонал.
Люди працюють відкриті та доброзичливі, на всі мої запитання відповіли, пояснили все на прикладах. Показали як користуватися апаратурою, розповіли що, куди, як і навіщо це робиться, загалом сервіс вогонь!

У мене астигматизм, проходив тут апаратне лікування ще далекого 2014р, тоді вони мені дуже допомогли, зір помітно покращився після курсу занять.
Зараз прийшов до них повторно щоб підкоригувати зір, апаратури та спеціальних програм у них побільшало, для мене це лікування дуже ефективно, результат помітний після першого відвідування (не доводиться напружувати зір, щоб сфокусувати погляд на предметах вдалині).
Продовжую проходити коригування, дякую центру за якісне лікування!

Юра
03 июня 2023 в 16:07

Викачка грошей, ніякої конкретики. Після досліджень на кількох апаратах за три тисячі грн, лікар сумнівається в діагнозі.

Добавить отзыв