UAOTZYV.COM

Центр Клінічної Офтальмології отзывы

Адрес Київ, група приміщень 316, Берестейський просп., 42
Метро Шулявська 0.25км
Телефон +380 (44) 363-08-83
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт cco.com.ua
Рубрики Офтальмологическая клиника
Оценка 4.8 18 отзывов
Похожие компании в категории
MIOKI Оптика MIOKI Очки MIOKI Лизы — вулиця Коперника, 12д
Центр Ока — вулиця Коперника, 12-Д
Родина і Медицина — вулиця Тетяни Яблонської, 6

Центр Клінічної Офтальмології на Берестейськом отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ольга
14 ноября 2023 в 15:44

Рекомендую цей центр, зверталися усією родиною. І заміна кришталика, і перевірка зіру, і ще декілька складних маніпуляцій. Лікарі великі професіонали. Дякуємо за теплі слова підтримки) за людяність.

Ольга
12 августа 2023 в 9:31

Чудова клініка зі спеціалістами найвищого рівня. Я звернулась в ЦКО до Лєпіхової Олени Петрівни. Олена Петрівна зробила для мене неможливе - за одну операцію майже повністю виправила косину після двох невдалих операцій в дитинстві. Це неймовірна вдача, що я потрапила саме до неї (завдяки іншому офтальмологу, який не наважився мене оперувати і рекомендував Олену Петрівну). Я невимовно вдячна ій та персоналу ЦКО за цей результат.

Олег
02 августа 2023 в 21:45

В мене БУЛА до операції дуже важка форма глаукоми, я остаточно і безповоротно втрачав зір. Тепер Я БАЧУ і сам пишу, хоча лікування ще не скінчене! Боротьба в клініці за мій зір була важкою але переможною! ВЕЛИЧЕЗНА ПОДЯКА всім співробітникам Центру Клінічної Офтальмології за професіоналізм, чуйність, турботу. Наталія Олександрівна і Анна Олександрівна цілую ваші руки, важко уявити що ви для мене зробили!
З нескінченною вдячністю Камєнцов Олег (позивний Лєзя).

Козімко Сергій Вікторович
29 июня 2023 в 10:54

Доброго дня. У 2005 році мені було зроблено операцію по косоокості. Лікар яка робила мені операцію звати Олена Петрівна, я її безмежно дякую. По сьогодні у мене з цим не має ніяких проблем. Але так сталося, що при виписці я не зберіг ніяких документів, а зараз у мене така ситуація, що ці документи дуже потрібні. Тож якщо є така можливість і у Вашій клініці є архівні документи будь ласка допоможіть мені. Дякую Вам за все. Все буде Україна. Мирного неба.
телефон для контакту 0962469445.

Максим
05 апреля 2023 в 6:18

Лікують військових безкоштовно! Зекономели мені 15 000 грн. І при цьоиу мають одних з кращих спеціалістів! Приємна атмосфера, привітний персонал. Дуже вдячний!

Саша
19 марта 2022 в 0:34

Прекрасная клиника с опытными, и главное профессиональными врачами и с приятным персоналом. Оперативно и эффективно предоставили помощь. Особую благодарность хочу выразить врачам офтальмолагам Рубану Андрею Николаевичу и Пархопчук Лесе Владимировне.

користувач
14 марта 2022 в 5:33

Дуже дякую вітреоретинальному хірургу Фархату Хассану за професіоналізм, легку руку та уважне ставлення до пацієнта.
Операція по видаленню епіретинальної мембрани та заміни кришталика пройшла безболісно, успішно і швидко!
Вдячна всім медичним працівникам, які супроводжували операцію, всьому персоналу клініки.

kolomiets
21 февраля 2022 в 12:06

Робив крослінкінг на одне око. Детально проконсультували, зробили багато обстежень до операції спостерігався десь півроку. Після операції навіть покращився зір.
В Центрі багато різної апаратури для діагностики, дуже якісна операційна зала.

користувач
30 октября 2021 в 13:56

Я, Лавренко В. Г у серпні 2021 проходив в ЦКО обстеження з подальшою операцією по заміні кришталика. Хочу відзначити професіоналізм персоналу центру та уважне ставлення до пацієнтів! Висловлюю особисту подяку лікареві Костюк Наталії Олександрівні як чуйній людині і відмінному фахівцеві! Результат мого звернення в ЦКО дозволяє з впевненістю
рекомендувати центр всім, хто має проблеми із зором!

олена
03 октября 2021 в 10:46

П*ять зірок - замало для оцінки клініки, а особливо лікаря РУБАНА АНДРІЯ МИКОЛАЙОВИЧА. Минуло вже 4 місяці, як мене прооперував пан Андрій з приводу макулярного розриву сітківки лівого ока. Праве прицьому можна було вважати відносно здоровим. Так от - на сьогодні ліве, проопероване око бачить краще ніж праве. Я читала тут відгуки про захмарні ціни в клініці, то це не об*єктивна інформація. Порівняйте ціна на сайтах інших клінік! і! Низько вклоняюся перед ЛІКАРЯМИ і всвіма, допомагає забезпечувати їм опікуватися нашими ОЧИМА!

Галина
19 июля 2021 в 21:48

Дуже сподобалася якість всіх послуг, які надають в цій клінікі. Ввічливий та професійний персонал. Кваліфіковані лікарі. Особисто для себе мінусів не знайшла. Лікуємось тут всією сімєю. Рекомендую.

Ирина
09 июля 2021 в 6:08

Привозила отца на обследование и консультацию. Провели всё хорошо, нормально рассказали, посоветовали, что нужно сделать и сколько стоит.
Спасибо за оперативность и то, что втиснули в свой плотный график.
Кстати, нашего врача никто не отвлекал и такой беганины не было, как писали в предыдущих отзывах. Может из-за карантина, не знаю.

Валя
18 августа 2020 в 20:11

Коли я втратила зір то був біль, відчай, страх, але завдяки лікарям клініки, при першій зустрічі все зм інилось Велике спасибі лікарю Фархату Хасану, який прооперував і повернув мені зір дякую всім працівникам,

Татьяна
13 августа 2020 в 13:17

Благодарна за профессиональное лечение и внимательное отношение к своим клиентам. Далеко не всегда готова оставить положительный отзыв за медицинское обслуживание, но рада, что есть исключения и такие врачи, как Костюк Наталья Александровна. При посещении клиники получаешь ощущение, что можешь не переживать за здоровье близких, которые проходят лечение. Спасибо!

Оля
26 июля 2020 в 23:17

Только сейчас решилась написать отзыв. Была в этой клинике в декабре 2019. Записалась на поверку зрения. Пошла с мамой, так как она больше знает историю моего зрения чем я. Первые впечатления были очень хорошие, но потом они поменялись. Была записана на приём на 14: 00. В указанное время мы приехали, повели меня на проверку зрения, потом сказали сидите ждите врача. Прождали мы в холле 1.5 часа, объясняли нам это тем что у врача приём. Хорошо, но это оказались ещё мелочи. Когда нас уже приняли, к врачу заходили и отвлекали другие врачи, нам приходилось напоминать о чем мы разговаривали. Когда нас попросили выйти, чтобы врачи поговорили, мой врач пригласил на приём другого пациента, а мы остались сидеть в коридоре. В итоге, помимо моего приёма, врач приняла ещё двух пациентов. Притом что они были записаны после моего приёма. Вышли мы с центра около 17: 00.
Скажите, это нормальное отношение к пациентам? Я заплатила 650 грн за приём за то что во время моего приёма и беседы с врачом, ее отвлекали другие врачи и она принимала ещё других людей и провести столько времени в клинике. Это УЖАС.
Если я иду в частный центр, я хочу получить нормальное отношения, а не черт знает что. Если бы я хотела экстрим, я бы пошла в государственную клинику.
Наведите порядок у себя в центре.

Дополняю отзыв. Была на приеме 03.12.2019 года на имя Ольга.

O.C.
17 марта 2019 в 4:56

Сучасна офтальмологічна клініка світового рівня. Високопрофесійні, чемні, прогресивні лікарі та медичний персонал. Рекомендую.

Света
13 марта 2019 в 12:51

Нова будівля, якісний ремонт і обладнання. Привітний і професійний персонал (дитячий офтальмолог). Робили операцію, плюс дають з собою потрібні ураплі

Оксана
04 января 2019 в 8:47

Скористались послугами центра в серпні 2018, залишились тільки з позитивними враженнями від персоналу і результатом. Маму оперував лікар Шаповалов Олег Святославович, лікар від Бога. Зумів знайти підхід, правильні слова, після операції запущеної катаракти у мами повернувся зір. Дуже вдячні!

Добавить отзыв