UAOTZYV.COM

Центр кінезітерапії Spina+

Адрес Київ, вулиця Героїв Дніпра, 43Д
Телефон +380 (68) 664-90-60
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-20:00
Сайт spinaplus.com.ua
Рубрики Рекреационный центр, Иглотерапевт, Мануальный терапевт, Массажист, Медицинский центр
Оценка 4.8 39 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Центр кінезітерапії Spina+ — вулиця Костянтинівська, 2 А
Центр кінезітерапії Spina+ — вулиця Велика Васильківська, 143/2
Центр кінезітерапії Spina+ — Берестейський просп., 121Д
Центр кінезітерапії Spina+ — вулиця Братства тарасівців, 2
Похожие компании в категории

Центр кінезітерапії Spina+ отзывы

39
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталія
24 января 2024 в 6:58

Доброго дня. Хочу поділитися своєю думкою про центр Спина+ що на Героїв Дніпра. В центрі працюють професіонали своєї справи починаючи від дівчаток на рецепції до реабілітологів та лікарів. Вони творять дива! У вересні прийшла до них з проблемою плеча та спини і вже сьогодні маю дуже гарний результат. Особливо хочу подякувати Ксенії, Денису та лікарю Богдану, завжди усміхнені, позитивні та привітні! Так тримати, Ви супер!

All
12 января 2024 в 13:51

Дякую. Дуже професійна команда. Такий комплекс вправ потрібен людям будь якого віку. Рекомендую. Бажаю всім здоровʼя.

Ирина
03 января 2024 в 9:26

Вітаю! Займаюсь майже рік на м. Героїв Дніпра. Центр рятує мене від болю в попереку, за що я вдячна. Дуже допомагає уважність кінезотерапевта Богдана, реабілітолога Дениса. В центрі чудові адміністратори.
Рекомендую реабілітологів Дениса та Олександра на мою думку вони найкращі!

Наталия
09 ноября 2023 в 1:14

Хороший заклад. Займається донька, через місяць вже побачила позитивні зміни в поставі. А також приємний і компетентний колектив завдяки якому ій хочеться займатись.

Константин
31 октября 2023 в 18:40

Доброго дня)
Відвідую центр Спина + на Героїв Дніпра.
Хочу поділитися враженнями, приємна атмосфера в центрі, високий рівень кваліфікації лікарів та масажистів.
Швидке та якісне обслуговування адміністраторів.
Відчуваю позитивний вплив, зникли всі больові відчуття з якими звернувся.
Задоволений можу сміливо рекомендувати.

Тата
03 сентября 2023 в 0:41

Всім привіт) хочу поділитись враженнями від занять і процедур у спина+ на героїв Дніпра.

Моя історія така: я, мабуть як і більшість людей, не звертаюсь до лікарів, доки не припече і щось конкретно не заболить, але в даному випадку мені вручили подарунковий сертифікат на перше відвідування і тренування. Я довго вагалась, пробувати чи ні, адже в принципі проблем зі здоровʼям у мене не було: то голова поболить, то спина, коліно, дихати важко і тп, загалом всього і по трохи.
Яким же величезним було моє здивування, коли вже на першому занятті терапевт Даша відкрила мені очі, пояснивши, що більшість цих дрібних, але неприємних симптомів можна позбутись, якщо просто регулярно займатись своєю поставою, укріплювати мʼязовий корсет та працювати над больовими точками.

Однією з моїх проблем є напруженість мʼязів, тому декілька разів мені ставили банки, клеїли тейпи і це дійсно знімає біль. А от на останньому огляді я наважилась на голкотерапію! Хочу сказати, що це зовсім не боляче і чудово розслабляє. Під кінець процедури я ледве не заснула.

Окремо хочу порекомендувати реабілітолога Максима: заняття з ним завжди проходять якісно і в чудовому настрої:)

Отже, якщо вагаєтесь, не знаєте чи йти чи ні — однозначно йдіть і спробуйте! Це вклад у ваше здоров’я і самопочуття.

Vitalii
16 августа 2023 в 7:59

Прийшов на пробне зайняття в центр на Героїв Дніпра. До того, чув лише позитивні відгуки від багатьох знайомих.
Поштовхом до проходження пробного заняття, стала також сидяча робота, що не приносить багато користі спині і вже викликає болі в шиї і попереку (думаю багато хто мене зрозуміє).
Приємно вразив рівень обслуговування, доброзичливий персонал, уважні лікарі та реабілітологи.
На заняттях вам приділяють багато уваги, допомагають з технікою виконання вправ, пояснюють які мʼязи задіяні і постійно перепитують як ваше самопочуття, щоб в разі чого змінити програму.

Планую завершити перший курс на 12 заняття і продовжити тренування ще на кілька місяців.

Инна
08 августа 2023 в 11:36

Прекрасний центр, хлопці – всі професіонали. Особливо задоволена тренуваннями з моїм улюбленим реабілітологом Сашком рекомендую

Yuliia
24 июля 2023 в 22:59

Тут найкращі лікарі, реабілітологи, масажисти. Професійні, уважні та добрі. Задоволена результата ми. Найкращі рекомедації!

Елена
13 июня 2023 в 0:53

Дуже раджу звернутись за допомогою до Спина+ якщо у вас є біль або дискомфорт у спині або м'язовий біль. Хожу сюди на тренування та на масаж - результат чудовий!

Саша
20 мая 2023 в 0:27

Ходжу в центр на Героїв Дніпра не перший день. Ефект від занять відчула після першого відвідання, мені дуже подобаються. Також долучили в програму ще й голки, бо сильно спазмовані м'язи, це я пробувала вперше. Рекомендую! Я була у ведучого спеціаліста Богдана

Олег
17 мая 2023 в 9:46

Дякую Богдану за професійний підхід, реабілітологам за дружню атмосферу та підтримку- ви молодці, ходжу із задоволенням

Аня
08 мая 2023 в 11:59

Команда професіоналів! Ходжу сюди щотижня із задоволенням. Всім рекомендую, якщо болить спина, тут вам допоможуть.

Інна
14 апреля 2023 в 17:26

Хожу в центр на Героїв Дніпра не перший день. Ефект від занять відчула після першого відвідання, мені дуже подобаються. Дуже подобається атмосфера в залі, всі реабілітологі такі веселі та чуйні, комфортно з ними займатись.
Також долучили в программу ще й голки, бо сильно спазмовані м’язи, це я пробувала вперше. В мене ведучий спеціаліст Богдан - чудовий спеціаліст!
Рекомендую!

Tata
14 апреля 2023 в 14:56

Живу поряд з центром, тому коли зажало сідничний нерв прийшла по допомогу. Проходжу зараз вже другий курс занять. Рекомендую, атмосфера дуже приємна, приходжу із задоволенням!

Світлана
28 марта 2023 в 12:30

Дуже чудовий і дружній колектив. Окремо, величезна подяка реабілітологу Назару. Відповідальний, уважний і компетентний. Хай щастить усьому колективу! Дякую!

користувач
27 апреля 2022 в 4:11

Мне очень нравится коллектив, они все очень внимательны и мне очень помогли и врач Марина и реабилитолог Назар и массажист Ахмед, я прошла курс 12 занятий и буду продлевать ещё 12 занятий

користувач
20 апреля 2022 в 0:36

Отличные ребята: и врачи внимательные, на вопросы отвечают ясно и просто, и реабилитолог Даша очень просто, с шутками давала упражнения. Приходишь вроде как домой) и благодарность всему коллективу за такое ощущение- спасибо большое)

Анна
26 марта 2022 в 6:44

Хочу подякувати за роботу керівникам і всім працівникам центру. Ви щодня старанно робите дуже важливу роботу. Наталя і Марина - прекрасні лікарі! Назар - дуже уважний і відповідальний реабілітолог. Вся команда - самовіддані люди, які справді бажають допомогти. Я багато подорожую, але, завдяки тренуванням у Спині+, проблем зі спиною не маю. Бажаю вам успіхів і процвітання!

користувач
18 марта 2022 в 20:01

На Героїв Дніпра я ходжу п'ятий місяць і ні разу не засумнівалась в професіоналізмі команди яка працює зі мною. Я хочу подякувати лікарю Наталії, реабілітологу Люді, масажисту Авіку, вони уважні, чуйні, позитивні. Ще я хочу відмітити адміністраторів Настю, Женю, Лену, які зустрічають вас з усмішкою і теплими словами. Це так приємно, приходиш наче додому.

Добавить отзыв