UAOTZYV.COM

Центр кінезітерапії Spina+ отзывы

Адрес Київ, Берестейський просп., 121Д
Метро Житомирська 0.38км
Телефон +380 (73) 099-90-60
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-20:00
Сайт spinaplus.com.ua
Рубрики Рекреационный центр, Иглотерапевт, Мануальный терапевт, Массажист, Медицинский центр
Оценка 4.9 31 отзыв
Ближайшие филиалы компании
Центр кінезітерапії Spina+ — вулиця Костянтинівська, 2 А
Центр кінезітерапії Spina+ — вулиця Героїв Дніпра, 43Д
Центр кінезітерапії Spina+ — вулиця Велика Васильківська, 143/2
Центр кінезітерапії Spina+ — вулиця Братства тарасівців, 2
Похожие компании в категории
УТОГ ПУЩА-ВОДИЦА — вулиця Курортна, 6
Санаторій Перемога — вулиця Бударіна, 3
МДЦ АРТЕК — 14-та лінія, 04075
Mantra Space — вулиця Юрія Іллєнка, 61

Центр кінезітерапії Spina+ на Берестейськом отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ира
13 мая 2024 в 16:45

Відвідую центр Спина + на Житомирській не першій рік, тому з певненістю можу сказати, що потрапивши сюди кожен отримає кваліфіковану допомогу та чудовий настрій. Адміністратори завжди зустрічають з посмішкою. Вдячна лікарю Ілоні за індивідуальний, турботливий та кваліфікований підхід, а також реабілітологу Владу, за підтримку та уважність під час виконання вправ! Завдяки професіоналізму Ілони та Влада, я відчуваю полегшення та мобільність в суглобах, покращення постави, загальну легкість руху.
Рекомендую Ілону та Влада, як одних з найкращих фахівців.

Turchin
19 января 2024 в 11:13

Шив меніск, проходив реабілітацію + масаж 2 місяці. Все пройшло добре, після кожного заняття відчував, як коліну все краще і краще. За 2 місяці майже повністю повернув м'язовий об'єм травмованої стегна. Безмірно вдячний) Їхні ціни дуже порадували)

Виктория
27 декабря 2023 в 14:38

Після психоемоційної травми мій організм почав розпадатись на молекули. Ходити, лежати сидіти було боляче і важко.
Дякую моїм друзям, які мене підтримували і підказували, що треба робити, щоб організм прийшов у нормальний стан.
Так я потрапила в реабілітаційний центр Спина+ на станції метро Житомирська.
Я не очікувала такого результату за такий короткий термін. Професіоналізм, доброзичливість, увага і відповідальність — характеризує колектив центру. Доброзичливі і обовʼязкові дівчата на рецепції Марія, Галина та Яна, лікарі Марія та Сергій, які слідкують за перебігом стану здоровʼя та через кожні три заняття, корегують програму вводячи нові елементи, реабілітологи Вікторія, з якою я займалась індивідуально, та інші які не відходять від тебе постійно слідкуючи за правильністю виконання вправ і коригують навантаження та масажисти, Петро, Олександр та Артем які після тренування розслаблять мʼязи і приводять організм в тонус. Це команда фахівців, до речі, всі з вищою спеціальною освітою, які віддані своїй професії і це дружня сімʼя, в яку я попала, дякувати моїй подрузі, яка теж у них проходила реабілітацію після складної операції.
Чому я це пишу - хочу щоб ви знали, що в нас є де отримати допомогу без ліків, крапельниць і уколів, потроху виконуючи не дуже тяжкі вправи, які відновлюють рухові функції організму.
Велике ВАМ ДЯКУЮ!

Николай
07 декабря 2023 в 0:55

Займається донька більше двох місяців, результат ми побачили вже після першого місяця відвідувань, молода, чудова команда центру підбере найефективніше лікування для кожного. Привітні адміністратори на рецепції проконсультуються по всіх питаннях. Ми дуже задоволені!

Лина
27 ноября 2023 в 17:28

Моя велика вдячність всій команді.
Уважні, доброзичливі, професіонали у своїй справі. Ігор Вікторович, лікар який завжди уважний навіть до дрібниць, турботливий, людина- професіонал.
Можна багато писати тільки доброго і хорошого про центр, куди ходить моя донька. Вона теж задоволена результатом занять у центрі.

Денис
02 ноября 2023 в 13:04

Дуже уважний і вічливий персонал, весь! І професійно виконують свою роботу. Якби можна було поставити 10 зірок, так би і зробив

Вікторія
29 октября 2023 в 23:08

Вітаю всіх! Хочу подякувати хлопцям і дівчатам за допомогу мені і мамі. Коротко розкажу про причини які заставила зайнятися собою і мамою. Біль в попереку й в області куприка, дійшло до того що не могла сидіти хоч трохи. Доводилося роботу виконувати лежачи на животі або стоячи. Мама після важкої хвороби тата, де треба було піднімати, саджати, повертати чоловіка з великою вагою щодня, отримала нестерпний біль в спині. Блокади, уколи, купа ліків знімали біль лише на тиждень і знову все поверталось. Втрачались сили, уповільнювався рух. Дійшло до того що більше лежала ніж рухалась. Шукали вихід як привести себе в норму і насолоджуватися життям. Добрі люди порадили Спину + на м. Житомирська. Зручно добиратись. Дівчата на ресепшені Галя, Маша і Яна можуть допомогти підлаштувати заняття та масажі під ваш графік роботи. Не пожалкувала жодного дня. Вдячна колективу, їх злагодженій і професійній роботі, позитиву, порадам і підтримці. Дякую всім, реабілітологам центру за вашу допомогу і терпіння, особливо Ігорю, Владу, 4-м Сашам) Лікарям: Інні, Ігорю, Сергію. Які не тільки оглядають, вислуховують але й дають слушні поради. Масажисту Артему за його знання та вміли руки! Спочатку дійсно важко, десь боляче, некомфортно, але воно того варте бо на наступний день літаєш)
Як добре що ВИ є! Дякуємо!

Валентина
11 октября 2023 в 15:03

Турбота про здоров'я починається зі Spina+
Високий рівень професіоналізму лікарів і реабілітологів центру, доброзичливість і чудова приємна атмосфера це все про Spina+.
Дитина відвідує з задоволенням і має гарні результати.
Щиро вдячна за компетентність та піклування про пацієнтів!
Рекомендую всім цент Spina+ на м. Житомирска.
Успіхів та процвітання.

Игорь
17 июля 2023 в 8:08

Гарні та привітливі адміністратори, досвідчені лікарі та дуже уважні реабілітологи. Рекомендую!

Валентин
11 июля 2023 в 10:13

Хочу подякувати всьому колективу за чудову атмосферу в залі, уважність реабілітологів до пацієнтів, привітливість адміністраторів з першого дня відвідування. Лікар корегує вправи з урахуванням фізичних можливостей (через кожні 3 заняття). Все дуже подобається. В зал на Героїв Дніпра є бажання ходити не дивлячись ні на що). Дякую.

Ольга
04 июля 2023 в 4:14

Моє улюблене місце для занять кінезітерапією! Зручна локація, обладнаний зал для занять, професійні спеціалісти, працюють реабілітологи, лікарі, адміністратори завжди допомогаютт вирішувати питання. Помітила, що за рік занять тут, моя постава дуже змінилась в кращій бік. Рекомендую!

Валентина
25 июня 2023 в 16:38

Центр класний, професійні реабілітологи, масажисти. Атмосфера просто чудова. В березні проходила заняття, спина більше не турбує. Дякую центру, дякую професіоналам. Рекомендую

Клавдія
05 июня 2023 в 18:12

Не могла самостійно ходити з-за болю у лівому коліні. Сама дома займалася місяці три різноманітними вправами. Але не полегшало. Звернулася до центру Спіна+, за місяць тренувань сама почала ходити сходами (без допомоги чоловіка, як було). Дуже велике дякую лікарю Інна та реабілітологу Назар. Ввічливі, кваліфіковані, та головне є результат. Звісно, місяця замало, але нам, пенсіонерам, важко зараз знайти гроші. Можливо восени ще прийдемо з чоловіком. Йому теж сподобалося і спині стало легше, дякувати лікарю Сергію та реабілітологу Олександру.

Валентина
17 мая 2023 в 9:53

Хочу поділитися враженнями від центру. Адміністратори завжди посміхаються, допомагають из записом та вирішують всі питання, дякую. Мій лікар - Сергій, дякую за мою спину, ви допопогли позбутися болю, а реабілітологи, то взагалі великі молодчинки, що хлопці, що дівчата. Рекомендую

Галина
22 апреля 2023 в 11:10

Дуже подобається центр Спина +, всі професіонали, дуже привітний персонал. Заряджаюся не тільки здоров‘ям а і позитивною енергією кожного разу

Марія
20 апреля 2023 в 15:40

Дуже подобається центр на Житомирській,
Душевна атмосфера, висококваліфіковані спеціалісти! Абсолютно рекомендую

19 апреля 2023 в 14:02

.
Ніколи не думала, що можна поліпшити своє самопочуття, не вдаючись до уколів і ліків, а лише виконуючи вправи і не пропускаючи заняття. І при цьому, я отримуючи не тільки користь, а й задоволення від сприятливої ​​ситуації та спілкування. Процвітання вашої Клініці.

Олена
19 апреля 2023 в 10:28

Потрапила я у центр ще восени, від постійної сидячої роботи почала дуже боліти спина та поперек. По ітогу в мене перекіс тазу та плечей діагностували та ще й гіперлордоз. Проходжу вже третій курс занять і масажів. Дуже подобається, почуваюся набагато краще, постава набагато рівніша, а поперек не болить. Дякую команді за мою спину!

Светлана
14 апреля 2023 в 23:04

Беспокоили боли в спине, уже спать нормально не могла. 7 лет назад была авария, на рентгене все вроде нормально, но начались жуткие боли. И с возрастом меня это все больше и больше беспокоило, да еще и работа сидячая. Понимала, что надо что то делать, но все откладывала (
Посоветовал Ваш центр, муж сестры и я записалась.
Приехала раньше назначенного времени, девушки на ресепшене были вежливые и все мне рассказали и показали центр. Что касается результатов: По началу было тяжело, но это того стояло, я начала чувствовать себя лучше уже после двух недель процедур и упражнений. Еще в центре прекрасные мастера массажа. Спасибо всей команде Спина +
Очень по-доброму относитесь к пациентам, так держать!
А ещё я похудела это не может не радовать)

Ксения
13 апреля 2023 в 16:08

Прекрасный центр и хорошие люди там работают.
Туда хожу как на праздник
Пришла с многими проблемы, о сейчас просто хожу для профилактики

Добавить отзыв