UAOTZYV.COM

Центр кінезітерапії Spina+

Адрес Київ, вулиця Братства тарасівців, 2
Метро Харківська 0.78км
Телефон +380 (68) 064-90-60
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-20:00
Сайт spinaplus.com.ua
Рубрики Рекреационный центр, Иглотерапевт, Мануальный терапевт, Оздоровительный центр, Массажист
Оценка 4.9 26 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Центр кінезітерапії Spina+ — вулиця Велика Васильківська, 143/2
Центр кінезітерапії Spina+ — вулиця Костянтинівська, 2 А
Центр кінезітерапії Spina+ — вулиця Героїв Дніпра, 43Д
Центр кінезітерапії Spina+ — Берестейський просп., 121Д
Похожие компании в категории
УТОГ ПУЩА-ВОДИЦА — вулиця Курортна, 6
Санаторій Перемога — вулиця Бударіна, 3
МДЦ АРТЕК — 14-та лінія, 04075
Mantra Space — вулиця Юрія Іллєнка, 61

Центр кінезітерапії Spina+ отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ігор
06 января 2024 в 5:38

Щиро раджу та вдячний центру Spina+ за допомогу у вирішенні моєї проблеми! Саме завдяки спеціалістам центру вдалося полегшити страждання від постійного болю у спині та шиї. Через сидячу роботу та малорухливий спосіб життя відчував постійну втому та болі у шийному та грудному відділі хребта. Постійні болі, хронічна втома, погіршення сну. Вже третій місяць займаюся у даному центрі та відчуваю покращення. Щиро вдячний реабілітологу Владиславу, лікарю Максиму та масажистам Олексію та Олегу за уважність та бажання допомогти! Також щиро вдячний всьому персоналу центру Spina+ за щирість, доброзичливість, гарний настрій та чудовий сервіс!
Буду займатися і надалі до повного розв'язання своєї проблеми.

Анна
05 января 2024 в 0:27

Моя щира рекомендація для всіх! Центр кінезітерапії на Харківській це ваш квиток у здорове майбутнє)
Ніколи б не подумала, що можна позбутися болю за рахунок правильно підібраних вправ! А це виявилось можливим!
Потрапила до центру за рекомендації мого лікаря терапевта. Маю стабільне загострення і кожні півроку зазвичай лікувалась медикаментозно, але не цього разу!
Тут ви знайдете кваліфікованих лікарів та професійний підхід! Максим Вікторович робить ґрунтовний огляд і призначає індивідуальну програму, яка постійно коригується, в залежності від стану та самопочуття. У залі ви будете під пильним наглядом спеціалістів, які корегують кожний ваш рух та перетворюють тренування у задоволення) Час там летить непомітно) А масаж, виконаний кваліфікованим спеціалістом, доповнить список див для вашої спини!
У центрі дуже затишно. Завжди чисто, все продумано до дрібничок! Дівчата на рецепції завжди підберуть зручний час і допоможуть вирішити всі питання.
Тож хочу висловити велику вдячність колективу центру за їх невтомну працю, турботу та професіоналізм!

Андрей
10 декабря 2023 в 3:26

Хочу щиро подякувати Центру Spina+, який знаходиться біля метро Харківська.
Наше знайомство відбулося після того, як мій брат отримав важке поранення рук.
Пройшовши всі операційні етапи, перед нами постає питання його реабілітації.
Пройшли курси в кількох реабілітаційних центрах, але вони не були дієві.
І ось ми займаємося в Spina+.
Хочу відмітити, що це неймовірно чудове місце, де почуваєшся комфортно на всі 100%, в приміщенні завжди чисто та охайно. Сучасне обладнання та тренажери. Привітні та усміхнені адміністратори, супер класні масажисти та реабілітологиз фантастичною атмосферою в залі.
Окрема величезна подяка лікарю Максиму Вікторовичу за його професіоналізм, підхід до лікування,
компетентність!

Рекомендую цей центр та дуже дякую

Лилия
27 ноября 2023 в 2:16

Займаюся у центр spina+ у мене сколіоз. Максиму Вікторовичу дякую за обстеження, займаюся з реабелітологами Володимир та Анастасія дякую вам, ви просто круті

Влад
02 ноября 2023 в 9:08

Хотів би залишити відгук про центр кінезіотерапії СПІНА+ на харківському.
На ресепшені дівчина Оксана дуже привітна та доброзичлива.
Мій провідний лікар Олександр Віталійович чудовий спеціаліст свого профілю. Тренер Владислав – майстер своєї справи. Контроль правильності виконання вправ на вищому рівні, що не мало важливо. Завдяки команді СПІНА+ після трьох місяців тренувань моє самопочуття стало в рази краще, і далі рухатимуся до наміченої мети.
Окреме спасибі Максиму Вікторовичу та Ганні. Бажаю всьому колективу процвітання, терпіння та більше вдячних клієнтів!

Ярослав
07 октября 2023 в 9:33

Займаюсь в центрі Спина плюс біля м. Харківська. Пройшов перший курс занять. Рекомендую лікаря Максима Вікторовича, реабілітологів Вадима та Дмитра, масажиста Романа Вішняка.

Александра
06 октября 2023 в 19:56

В «Спина Плюс» я потрапила за рекомендацію подруги.
З першого візиту приємно вразило доброзичливе і професійне ставлення до клієнтів. Кожні 3 заняття - огляд лікаря, коригування програми.
Дуже приємний молодий тренерський склад.
Ну і територіально мені зручно.

Наталия
24 июля 2023 в 8:04

Турбували болі в спині та шиї, плечі були весь час напруженні, дуже боліло в зоні між лопатками, сама не помічала як горбилася (сидяча робота). Пробувала займатися дома - ефекту мало. Подруга порекомендувала спину і приблизно за місяць вже видно результати - постава рівніша, плечі розвернулися рівно і болі
не турбують. Спина і плечі значно укріпилися. За рахунок покращення постави і живот не так вибирає вперед як раніше.

Максим
24 июля 2023 в 5:11

Дуже подобається цей центр, якісний підхід до кожного пацієнта, та чудова атмосфера в залі, кожний раз приходжу на тренування та масажі з гарним настроєм.
Всім рекомендую центр на метро Харківська

Олег
12 июля 2023 в 9:48

Я вже другий раз після 2х років звернувся в даний заклад. І знову дуже задоволений результатом. До цього переніс операцію і були запалення в суставах, спина боліла, ходив тільки з корсетом, а після п'яти занять вже бігаю. Стільки сили з'явилось.
Ліки, уколи це добре, але поки не почнете займатись собою самі то вам ніякий лікар не допоможе. Я поважаю медицину, але причина хвороб в нас самих.
Тому раджу записуватись всім, і здоровим, щоб підтримувати себе в формі, і хворим щоб бути здоровими.
Персонал чудовий кожну вправу допоможуть правильно зробити, програму постійно підбирають і міняють індивідуально під кожного.

Дуже вам дякую!

Женя
27 июня 2023 в 3:21

Повести дитину займатися до SPINA+ було одним з кращих рішень! Ходимо у центр на Декабристів. Персонал просто космос️ Від дівчаток на ресепшені, до реабілітологів- усі профі) Індивідуальний підхід до кожного і видимі результати. Пройшли курс, залишилися надзвичайно задоволені. Обов'язково будемо ходити ще!

Саша
26 июня 2023 в 13:52

Два місяці тому звернулась у центр кінезітерапії Спина+ на Харківській. Наразі придбала вже третій абонемент

Хочу відмітити кінезітерапевта Максима Вікторовича, корегує комплекс вправ кожні три заняття, контролює процес виконання вправ в залі, і, що для мене вкрай важливо, завжди прислухається до прохань.

Вже після першого тижня було значно краще, а після двох місяців регулярних тренувань сколіоз майже не помічається. Постава вирівнюється і тіло стає підтягнутим.

Усі реабілітологи професіонали своєї справи, але найбільше хочу відзначити Володимира Шепілова. Дуже прискіпливий та уважний до правильності виконання вправ. Змусить робити найскладніші вправи з посмішкою та гарним настроєм.

Взагалі атмосфера дуже приємна, ніби у колі друзів. Дуже дякую

Наталія
19 мая 2023 в 10:26

Прийшла до центру з гострим болем у попереку, немогла розігнутися. Зараз займаюся та в курсі в мене процедури голкотерапії. Біль та загострення минулі, але потрібно працювати з м'язами. Дякую за допомогу

Олена
08 мая 2023 в 12:03

Ходжу із великим задоволенням до центру. Заняття та масажі 3 рази на тиждень. Поки перший курс, але я відчуваю вже перші результати. Продовжую і всім рекомендую

Олександр
19 апреля 2023 в 16:11

Все подобається. Дякую Олександру за програму вправ, відчув покращення вже через тиждень занять. Тож рекомендую!

Євгенія
18 апреля 2023 в 11:20

Була минулого тижня на консультації у спеціаліста Максима Вікторовича, турбують болі в попереку та є грижа і протрузії. Консультацію провели компетентно, все розповіли, де проблемні м'язи та спазми, чому болить, протестували на занятті. Мені сподобалося, навіть краще стало після вправ, тому націлена ходити!

Ксенія
17 апреля 2023 в 21:24

Проходжу курс реабілітації колінного суглобу після операції, розрив ПХЗ та зшивання медіального та латерального менисків, в центрі Спина+ на Харківській. Ведучий спеціаліс Олександр Віталійович, рекомендую Всім, відповідально відноситься до своєї роботи та прислухається до будь яких змін в моєму організмі при різноманітних вправах. Скажу Вам чесно я дуже прискіпливий пацієнт
Колектив дуже позитивний та відповідальний. Масажисти вправно роблять свою роботу і є результати)

Алёна
16 октября 2021 в 21:24

Огромная благодарность коллективу и специалистам Спина +! Для меня занятия - буквально спасение: улучшается здоровье, и красоте тоже уделяем внимание, тело приобретает лучшую форму. Своевременные консультации Марии корректируют комплекс упражнений, что помогает достигать наилучших результатов. Приезжаю на тренировки издалека, потому что знаю: здесь - лучшие специалисты! Спасибо вам большое!

користувач
02 октября 2021 в 10:16

Прошла 1 курс (12 занятий). Не довольна подходом с точки зрения медицины и лечения. Просто физкультура. На консультациях у врача, толком не получила индивидуальных рекомендаций и схемы лечения проблемы спины в комплексе. Просто всем подряд распивают стандартные упражнения, меняя через раз. Врач Мария при первой встрече провела не плохой осмотр - и на этом всё) Дальше при повторных осмотрах особо не вникала в динамику и процесс «лечения», в конце прохождения курса осмотра не было вообще. По сути после первой встречи и оплаты курса - заинтересованность в пациенте и приветливость пропала) В итоге сравнить до и после, сделать выводы по динамике лечения не удалось. Врачам минус к подходу. Из плюсов процедуры массажа (массажисты неплохие). И процедура банок. Из тренеров только 1-2 человека внимательные попались, которые понимали зачем делается то или иное упражнение.

користувач
25 сентября 2021 в 1:00

Хочу выразить огромную благодарность мастерам своего дела- тренерам и докторам за консультацию и процедуры) Приятная атмосфера в зале, приятные цены, приятные работники) Продолжаю проходить курс массажа и сейчас. Уверенна, в скором времени удасться восстановиться полностью имея уже некоторые результаты! Очень рекомендую;)

Добавить отзыв