UAOTZYV.COM

Центр кинезиологии Дмитрия Бондарука - остеопатия, прикладная кинезиология, массаж лица, лечебный массаж, реабилитация

Адрес Київ, провулок Академіка Філатова, 3/1
Метро Либідська 0.52км
Телефон +380 (97) 961-23-00
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-19:00
Сайт ckbondaruka.com.ua
Рубрики Остеопат, Остеопатолог, Кинезиолог, Массажист, Реабилитационный центр
Оценка 5 14 отзывов
Похожие компании в категории
Мельников Александр Владиславович — вул. Павла Скоропадського, 63
Мануальный терапевт — вулиця Олексіївська, 10/12
Остеопатія для дітей та дорослих — бул. Дружби Народів, 24
Центр здоровья Ayurveda 192 — вулиця Василя Липківського, 16 а

Центр кинезиологии Дмитрия Бондарука - остеопатия, прикладная кинезиология, массаж лица, лечебный массаж, реабилитация отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Катерина
11 марта 2024 в 1:07

Найкращій спеціаліст в Києві!
Ми всією сімʼєю вже більше 10 років є клієнтами Дмитра.
За цей час Дмитро допоміг багато разів позбавитись від серйозних проблем всім членам моєї родини, батькам, а чоловіка відновив після серйозної травми плеча після падіння з коня.
Сервіс на вищому рівні, це коли спеціально під тебе клініка купує твій особливий чай без кофеїну! Дуже вдячні за все!

Андрей
10 марта 2024 в 11:40

Познайомився із Дмитром десять років тому. Отримав спортивну травму. Традиційна медицина повідомила, що без операції нічого не можна зробити. Друзі порекомендували звернутися до остеопат і я зустрівся з Дмитром. За три місяці його роботи, потреба в операції відпала, рентген показав повне відновлення після травми.
Вже десять років я та моя сім'я щотижня відвідує прийоми остеопату/кінезіолога Дмитра БОНДАРУКА. За ці роки я бачив, як він за один сеанс ставив на ноги людей, яких я привозив до нього і вони не могли самостійно дійти до кабінету.
Окремо хочу сказати, що це не просто ФАХІВНИК, але ще й дуже ерудована, добра і чуйна людина.
Дуже рекомендую!

Наталья
23 февраля 2024 в 18:20

Відгук для тих, хто втратив надію!
Вже 5 років як я мучаюся з болями в шиї та руці. Я обійшла всіх чарівників і побувала у всіх знаменитих клініках, моя завзятість і надія що мені до допоможуть, покидала мене щоразу, коли після численного разу, я розуміла, що я тільки віддаю гроші в нікуди.
У листопаді 2023 року я потрапила до Дмитра, мій досвід ходіння був великий, я ні на що не сподівалася, при тому, що кожен фахівець казав, що тут нічого серйозного. Але в результаті мої болі так і не залишали мене.

Діма мені відразу сказав, що легко не буде, але він постарається мені допомогти, великий клубок, який потрібно розкручувати поступово.
І ми почали цей шлях, Діма не просто кінезіолог чи остеопат, це людина з бібліотекою в голові та золотими руками!
Ми пробували всілякі підходи до мого тіла, працювали з головою прибираючи травми, лікували внутрішні органи, працювали на ментальному та фізичному.

І так…. За 5 років Дмитро єдиний фахівець, який не опустив руки, докопав до джерела мого болю і вирішив проблему.
Я вдячна за шанс жити без болю.
Я рекомендую Дмитра всім, хто втратив надію!

Ivanka
11 февраля 2024 в 18:10

«В мене тут щось болить, треба аби Ви глянули» і «Хочу повторний курс масажу обличча» це мої запити з якими я вже декілька років прихожу до спеціаліста Ференцій Андрій.
Довіряю як собі і завжди задоволена результатом.
Дякую!

Mirra
14 декабря 2023 в 2:28

Хочу виразити подяку Дмитру за його професіоналізм та допомогу! Декілька років відчувала біль в плечі та під лопаткою, після першого сеансу почала дихати по- іншому, відчула новий поштовх і силу! Дійсно, майстер своеї справи! Дякую, що в нас е такі фахівці, які допомагають людям!

Sergiy
07 декабря 2023 в 2:37

Ми з Дмитром колеги, знайомі вже близько десяти років, та я час від часу звертаюся до нього, адже моє тіло також потребує допомоги. Це один з тих спеціалістів, которому я можу довірити своє тіло, бо головний принцип в медицині "Не нашкодь". Дмитро дійсно майстер с своїй справі, постійно розвивається, відточує професійні навички, шукає новітні методики, та навчається у самих провідних спеціалістів з усього світу. Його техники діагностики та лікування точні виверині, та послідовні в правильної лозиці алгоритмів пошуку причини виникнення проблеми та їх вирішення. Це одночасно якісна робота як з тілом на сеансі, а також рекомендації щодо закріплення позитивних результатів, котрі при ретельному та серйозному підході у виконанні тільки збільшуються. Але не тільки сучасні знання притаманні Дмитру, я впевнений, що в нього є дар, тонка інтуіція чутливість, та золоті руки, які допомагають йому розбиратись у складних випадках. Всім раджу!

Діма
26 августа 2023 в 8:50

Дмитро майстер своєї справи!
Після того як він руками вирівнює ваше тіло, ви начебто народжуєтесь заново, вам знову хочеться жити.
Біль кудись дівається і більше спина не турбує
Раджу спробувати і ви не пошкодуєте

Ann
24 августа 2023 в 18:35

З щирістю можу сказати, що моє життя поділилося на ДО і ПІСЛЯ відвідування клініки і завдяки неймовірному таланту його фахівців пройшли навіть ті проблеми, які я і не думала що можна полікувати.

По-перше, біль у спині та попереку. Сидячий спосіб життя (працюю віддалено, весь день за компом) привели до болю від яких страждала вже кілька років. Лікувалася, щось пила, ходила на масажі, але не дуже допомагало. І тільки Діма зміг діагностувати (буквально за кілька хвилин!) справжню причину, яку він та Андрій змогли повністю прибрати лише за кілька сеансів. Я начебто й розумію, що цьому є наукове обґрунтування, але для мене це залишається просто якоюсь магією)

По-друге, взагалі не знаю як це можливо, але Діма зміг прибрати мігрені, які у мене з дитинства, всього за 1 сеанс! Те, що він - геній своєї справи (як багато хто тут і пишуть) це безперечно.

По-третє, на остеопатичних масажах Андрій також працював із нервовою системою (так, тут особливу увагу приділяють цілісному походу). Я людина за природою емоційна, нервова, але завдяки цим масажам я стала набагато спокійнішою, перестала болісно реагувати, набагато, набагато простіше переживаю стресові ситуації.

Взагалі, підхід Андрія викликає окреме захоплення. Залежно від ситуації він застосовує різні техніки (і остеопатичні, і акупунктури, і традиційний масаж, і кінезіологію), також дає різні дуже прості, але ефективні вправи завдяки яким самому, вдома можна коригувати якісь м'язові болі та спазми, коли вони виникають.

Взагалі, окрема подяка за такий підхід - що тут не тільки діагностують та лікують, а й дають вправи та навчають як не допускати більше таких больових ситуацій, а якщо вже щось і сталося, то як самому полегшити свій стан.

Те, що мені в гугле видалася ця клініка - це просто подарунок життя і я не уявляю, що я робила б без неї. Я щиро можу сказати, що люди тут - генії своєї справи і я рекомендую її всім - і для профілактики, і для лікування, і навіть просто для того, щоб прибрати всі негативні наслідки стресу, що накопичився.

Ірина
21 сентября 2021 в 13:37

Дмитрий Бондарук - лучший специалист в области остеопатии, с которым я пересекалась в поисках решения проблем с опорно двигательным аппаратом, бессоницей и тревожным эмоциональным состоянием, сбоев в работе ЖКТ. Дима владеет различными техниками, всегда ищет лучшее решение и проявляет нелинейный подход в поиске причин той или иной проблемы пациента. Мне очень импонирует его готовность инвестировать время, деньги, силы в дальнейшее развитие, несмотря на то, что он является высокопрофессиональным и очень опытным специалистом. Мне рекомендовали Дмитрия коллеги и я уже рекомендовала его десяткам своих знакомых. Искренне желаю Дмитрию и его команде успехов!

Леся
16 сентября 2021 в 8:56

Очень благодарны остеопату Дмитрию Бондаруку, ведь здоровье - большая ценность для современного человека. Неоднократно профессионализм Дмитрия возвращал к полноценной жизни меня и членов моей семьи. Особенно яркой была история с отцом, 74 года. Безрезультатно метались мы от специалиста к специалисту в течение 3-х недель. Если честно, скорее от безисходности, чем с надеждой на чудо мы пришли к Дмитрию. В тот же день боль ушла, а папа ожил. Спасибо огромное доктору!

Ирина
17 августа 2021 в 12:49

В восторге от посещения и сервиса Центра. Воспользовалась услугами массажиста Владислава, квалифицированный специалист и мастер своего дела. Посоветовал лифтинг массаж для лица, я не ожидала такого эффекта и результата уже после первой процедуры. Продолжаю ходить и не могу нарадоваться своим отражением в зеркале, ушла отечность, стал выразительнее контур лица и здоровый цвет лица появился. В общем, рекомендую - попробуйте, не пожалеете.

Владимир
16 февраля 2021 в 18:11

Дмитрий помог отцу снова стать на ноги при проблемах с коленом. После посещения трёх врачей, семи таблеток в день и постоянных уколов.

Margaryta
08 сентября 2020 в 5:51

Сделала пока что только один лифтинг массаж лица у специалиста Андрея, и осталась очень довольна! Недавно заметила, что мои веки стали терять симметрию (от природы оба глаза были очень симметричны, прям один в один, но пару месяцев назад увидела, что одно веко стало проседать, расстроилась), а после одного массажа стали вновь симметричны! Пойду ещё) хочу пройти курс.

W O L F I K
20 августа 2019 в 5:59

С удовольствием оставлю отзыв об этом центре.
Спасибо за профессионализм и качество услуг.

Добавить отзыв