UAOTZYV.COM

ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ КАРДІОЛОГІЇ ТА КАРДІОХІРУРГІЇ

Адрес Київ, вулиця Юрія Іллєнка, 24
Метро Лук'янівська 1.21км
Телефон +380 (44) 238-78-07
Часы работы 00:00-24:00
Сайт cardio.org.ua
Рубрики Детская больница, Больница
Оценка 4.7 12 отзывов
Похожие компании в категории

ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ КАРДІОЛОГІЇ ТА КАРДІОХІРУРГІЇ отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Русла
06 марта 2024 в 2:55

Мене протягом 9 років лікує лікар Слобода Ганна Олексіївна. Перше моє знайомство із цією лікарем відбулось, коли я прийшов до неї у незрозумілому для мене стані. Перед нею пройшовши багато лікарень, де мені не могли поставити точний діагноз. Мені її порекомендував мій керівник (мабуть не витримавши моїх безкінечних відпрошень у лікарню). Анна Олексіївна діагностувала у мене передінфарктний стан і сказала, щоб терміново пройти коронарографію. Де і підтвердився її діагноз. Дуже вдячний їй за врятоване вжиття. Після чого усі мої рідні кожен рік проходять обстеження у неї. Ми сімейно любимо і глибоко поважаємо цю тендітну, розумну лікарку, котра неодноразово спасала життя моїм рідним. РЕКОМЕНДУЮ! ВОНА НАЙКРАЩА!

Юрий
07 января 2024 в 2:09

Дуже вдячний особисто лікарю - хірургу серцево-судинному Мохнатому Сергію Івановичу. Високий професіоналізм цього лікаря, поважне ставлення до пацієнтів, заслуговують довіри найціннішого у людини - її життя. Дякую!

Виктор
06 января 2024 в 21:17

Найвища оцінка професурі, лікарям і всьому колективу інституту за блискучий фах і чисто людяне ставлення до пацієнтів. З вдячністю і повагою оператор-постановник кіно і телебачення, лауреат Державної премії України В. Кущ

Vita
08 декабря 2023 в 9:59

Надзвичайно високий професіоналізм лікарів та рівень обслуговування, алгоритмізаці всіх процесів поєднана з чуйністю персоналу,! Особливо вдячна Марушко Євгену Юрійовичу. Лікар з Великої букви

Любовь
02 ноября 2023 в 0:57

Дуже вдячна лікарю Сілко Тетяні Русланівна. Мені зробили абляцію серця, пройшло 9 місяців почуваю себе добре. Дуже задоволена персоналом всі чудові фахівці своєї справи. Тетяна Русланівна ви лікар від бога, бажаю вам всього найкращого у вашому житті. Дякую.

Лілія
21 августа 2023 в 19:03

Була просто вражена!
Зателефонувала за допомогою у реєстратуру, замість допомоги якась жінка накинулась на мене типу, « це дитяче відділення і так далі», а звідки мені знати. Я знайшла в інтернеті інформацію, і був вказаний лише один номер, туди і зателефонувала. А у відповідь замість допомоги просто отримала хамське ставлення, груба людина. Просто цікаво чи з усіма вона так спілкується у дитячій кардіології чи тільки зімною? ! (

Женя
09 августа 2023 в 11:37

Юрій 52 роки. Обстежувався і стендувався. Професійне обстеження, зважені рішення. Виділяю професіоналізм команди, позитивний, турботливий персонал, чіткість і системність, комфортні палати.
Почуваю себечудово, дуже вдячний! Бажаю успіхів та розвитку в вашій дуже важливій для людей діяльності.

Валентина
28 августа 2022 в 10:42

Висловлюю подяку Зав. Відділенням кардіології Марушко Євгену Юрійовичу за його чуйне сердце та добре ставлення до хворих, за те, що повертає людей до життя. Низький Вам уклін та подяка за Ваші руки, які справляються навіть з самою складною хворобою. Спасибі за добре серце, щирість і відповідальність з якими ви підходите до кожного пацієнта. Дякую за вашу чуйність, надану мені допомогу.
А також хочу висловити подяку Вашому медичному персоналу за чуйне ставлення до пацієнтів, увагу та кваліфіковане надання допомоги.

Ольга
13 июля 2021 в 8:12

Лікарі професіонали, є багато різних обстежень, зробила операцію все чудово, Велика вдячність всім лікарям, а особливо завідуючому та кардиологам, медсестрам 3 поверху, Мяряні Євгенівній вітання.

statuscue
14 июня 2020 в 13:37

Большое спасибо и благодарность врачам и сотрудникам клиники. Профессионализм, уважение, понимание, очень хорошое отношение.

Дарья
29 октября 2018 в 1:10

Благодарю персонал клиники и лично доктора Шаповалову Е. А. За помощь и чуткое отношение.

Женя
20 октября 2018 в 12:51

Щиро вдячний всім лікарям і мед. Персоналу в особливості кардіохірургу Ємцю Іллі Миколайовичу!

Добавить отзыв