UAOTZYV.COM

CARLEONE отзывы

Адрес Київ, просп. Валерія Лобановського, 56
Метро Вокзальна 2.76км
Телефон +380 (67) 649-41-44
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота10:00-18:00
воскресенье11:00-17:00
Рубрики Продажа автомобилей
Оценка 4.6 35 отзывов
Похожие компании в категории
Автосалон American Fleet - Подержанные авто - Киев — вулиця Миколи Грінченка, 18
ПрАТ Українська Автомобільна корпорація — Велика Васильківська, 15/2
Газ на авто - GASitaly / Электромобили Киев. Elcars — вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, 63
InterCarDrive — вул. Антоновича, 172, офіс, 614

Продажа автомобилей CARLEONE на Валерія Лобановськом отзывы

35
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Евгений
30 марта 2024 в 21:37

Вітання!
Пару слів та відгук про компанію. По-перше, комунікація на високому рівні: переписка, дзвінок, питання, а це важливо.
По-друге, авто в гарному стані + ще пройшло обслуговування в Норвегії.
Тому, рекомендую

Алексей
21 января 2024 в 3:10

Всім привіт. Придбав я собі гольфа на 24 кВт. Замовляв через компанію Carleone з Норвегії. З Максимом ми дуже швидко знайшли автівку яка мені сподобалась, буквально за три години, потім уклали договір і Максим підписав контракт із продавцем на купівлю авто. Далі треба перерахувати компанії Carleone всю суму за авто (це був самий стрьомний момент, перераховуєш гроші не понятно куди і кому, але все вже позаду і ми з машиною). Потім була пауза на етапі доставлення авто із Норвегії до України, нам трішки не повезло так як на митниці були затримки, але ми її дочекалися) Ольга дякую Вам за логістику авто! Потім авто приїхало у Київ і тут настав час Артема! Артем - молодець! Помив машину, зробив хімчистку салона та дуже швидко знайшов нам евакуатор на якому нам привезли авто з Києва у Дніпро (прямо до дому під двір) Дякую тобі Артем! Взагалі я задоволений роботою компанії Carleone. Всім Вам ДЯКУЮ! Нарешті здійснилася наша мрія, машинка дуже подобається. Скоріш за все будем через Вас замовляти ще одного гольфа тільки вже на 36 кВт. Всім рекомендую компанію Carleone!

Анна
08 декабря 2023 в 13:15

Добрий вечір
Залишу відгук компанії Карлеон.

Молодці, справились з завданням) привезли авто, яке я хотіла, в той бюджет який я виділяла, процес роботи задовільний. Все ж таки знають свою справу люди.
Олексій, Ольга, Артем - дякую за роботу.

Раджу цю компанію та бажаю ще більше клієнтів.
Хто ще сумнівається чи боїться - не переживайте, точно отримаєте авто)

Ирина
23 ноября 2023 в 2:38

Всім добрий день доби. Хочу поділитись нашими враженнями від роботи фірми KARLEONE. Чоловік звернувся до кількох фірм, щоб підібрати нам електромобіль і тільки працівники фірма КARLEONE поставилася до наших бажань і вимог як до своїх) Вони були постійно на зв'язку, підшукували нам відповідний за нашими вимогами автомобіль і коли ми визначилися з вибором, менше двох тижнів, і мрія перетворилася на реальність. Менеджери реально молодці, співпрацювати з ними одне задоволення. Хотілося щоб усі були такими ж фахівцями у своїй справі як вони. Рекомендую всім.

Елена
08 ноября 2023 в 13:19

Замовляли доставку автомобіля через цю компанію і залишилися дуже незадоволеними. Затримка у термінах доставки, відсутність чіткої комунікації, а також виявлені пошкодження на автомобілі, які були приховані при замовленні. Серйозні проблеми з професіоналізмом та відповідальністю. Не рекомендую!

Анастасія
25 августа 2023 в 22:48

Вітаю залишу і я свій відгук про компанію CARLEONE та машинку, яку замовляла.
Отже, довго наважувались щоб ось таким чином купити мені авто, і все таки зважились!
Зателефонувала я за оголошенням і почалась наша історія підбору автомобіля в якій супроводжував нас Дмитро! Ми розповіли з чоловіком який автомобіль ми хочемо і сказали на яку суму ми розраховуємо (зрозуміло, що хотіли подишевше, з повною комплектацією і в дуже гарному стані, типу без рижиків, вм'ятин та різних дифектів).
25.06 ми приїхали щоб залишити аванс. Доречі, якщо хтось боїться типу щоб вас не обманули (ми теж переживали звісно ж), то ця компанія на рахунок цього чесна! Ну і після 26.06.23 нам почали потихеньку скидати варіанти, але скидали всякі варіанти (з дифектами, ржавчиною), ми відповідали, що саме нам не подобається і Дмитро мужньо далі вів нам підбір) Коротче 06.07 нам скинули черговий е-golf з такою комплектацією і пробігом який ми хотіли, сказали, що цей автомобіль в їхніх партнерів і вони можуть його забирати, що там немає питань по кузову і батарея в чудовому стані, ну ми і згодились через те що Дмитро наголосив, що це їхні партнери і авто було оглянуте і все там прекрасно! 7.07 ми привезли кошти і всі необхідні документи і включила я режим ждуна, бо не терпілось вже отримати авто!
По автомобіль ми приїхали аж 01.08 до Києва (я вже виписувала їм з періодичністю, бо виклали відео, що автомобілі приїхали, а мені ніхто не писав). Приїхавши чоловік відразу побачив, що на автомобілі є "рижики" по кузову, а ще коли ми відкрили задні пасажирські двері, було явно видно ржавчину на порогах, хоча нам наголосили, що авто в ідеальному стані без підкрасів і тд! Переоформляли авто ми разом з Артемом, вони нам з цим допомагали і впринципі це дуже зручно! Автомобілем користуюсь активно вже місяць і можу сказати, що проїзджає автомобіль десь 120-130км, а не 150км в середньому. Тому впринципі замовляти в них можна, вони стараються, але напевно не на всі 100%, якось треба страхувати себе на рахунок того, що говорять ідеально все там по машині, а як приїзджає авто, то там далеко не ідеально! За ржавчину прям ппц як обідно, тому оцінюю роботу на 3+

Вероника
24 августа 2023 в 17:14

Дуже боялась приганяти, але все ж замовила собі Нісанчика. Менеджер казав, що може бути корозія, але мені пощастило. На моїй машині її немає. У мене 2012й рік, 9 паличок і запас ходу чесних 110-115км. Більше не виходить.
Дякую, рекомендую!

Женя
22 августа 2023 в 14:04

Добридень! Хочу поділитися враженнями про купівлю Nissan Leaf 2018 через компанію Карлеоне. На початку про хороше: авто прибуло в обумовленій кондиції, комплектації та стані, без але і якщо. Я був приємно здивований, що стан у результаті перевершив мої очікування. За що дякуємо компанії та персонально менеджеру Михайлу. До речі, Михайло завжди виходив на зв'язок моментально. Машину отримав чистою та зарядженою, із сертифікатом відповідності, і тут же у ТСЦ поставив її на українські номери. У цьому мені надав допомогу Артем. За що йому так само дякую. Коли машина була вивантажена та помита, Артем надіслав мені відеоролик стану авто. За процедурою - як тільки я вніс суму викупу авто, було створено персональну групу у вайбері для вирішення моїх питань щодо доставки. Передзвонила менеджер з логістики Ольга, і докладно розповіла про те, як відбувається доставка та в які терміни. Результат- я щасливий власник авто, яке замовляв. Тепер трохи дьогтю в бочку з медом. Моє авто 23 дні добиралося з Норвегії до Польщі. Я через 2 тижні поцікавився десь авто і дізнався, що з Норвегії ще не вивозилася. У результаті в моєму випадку термін від моменту внесення коштів до оформлення на номери зайняв 35 днів. Нічого критичного, але хотілося б, щоб менеджери з логістики якось інформували клієнта про затягування термінів. У зв'язку з тим, що я компанію знайшов на ОЛХ, мені довелося добряче покопати інформацію про компанію (чи не перебуває вона в стані закриття, судові справи по ній, місце розташування і відповідно відгуки з різних джерел). Напружило трохи чи навіть багато процес переказу коштів. Хотілося б, щоб цей найважливіший процес для покупця відбувався через сайт компанії. Все пройшло бездоганно, але за існуючої системи оплати є можливості для шахраїв, до того ж не пов'язаних із Карлеоном. В іншому - мій досвід спілкування з компанією, говорить про те, що компанія Карлеон гідна поваги. Порадив би я її друзям.

Ihor
06 августа 2023 в 18:00

Дуже класна компанія, оперативно підібрали авто, від покупки до прибуття в Україну зайняло 10-12днів, я вважаю аж заскоро, рекомендую всім, підберуть і доставлять автомобіль під ваш бюджет та смак, удачі та розвитку вашому колективу та фірмі

Олександр
20 июля 2023 в 23:42

Добрий день. Напишу свій відгук про компанію Карлеоне автотрейд. Рішення про покупку автомобіля давно висіло у повітрі, але війна внесла свої корективи. І ось у травні 2023 року несподівано зрозумів, що для моїх потреб мені цілком вистачить електрички із запасом ходу більше 100 км від однієї зарядки. Звернувся до Карлеоне, загалом обмовили процес доставки, ціну, вимоги до авто, вніс аванс 500 USDT (якщо хто не знає це криптовалюта).
Так як літо було не за горами, авто був потрібен вже зараз, то я через день смикав представників компанії (для цього був створений окремий чат у Телеграмі). Десь через днів вісім, взагалі, не зрозумілим для мене чином, шляхом якогось торгу, за суму на яку я розраховував (12500 у. О.), мені запропонували авто з салону з ціною в Норвегії 119000 крон (близько 12000 у. О.) а ще ж доставка! Машина в жирній комплектації, на рудій шкірі, безключовий доступ, активний круїз-контроль, світлодіодні фари. Обговорили наявність двох зарядок, двох пар коліс. Наступного дня я вніс суму, що браквало і став чекати. Доставка затягнулася трохи довше місяця. Коли машина була в Польщі і готувалася зайти до України зі мною зв'язалися та попросили оформити нотаріальну довіреність на кількох водіїв для транспортування, розмитнення (мені обійшлося у 700 грн). При розмитненні треба переказати гроші (24 кВт коштувало 1000 грн.) і ось у п'ятницю ввечері машина у Києві. Я попросив постаратися видати мені її в цю суботу і мені пішли на зустріч. Довелося доплатити за сертифікацію послуги "бігунка", який у сервісному центрі пропихав усі необхідні дії. Реально, я приїхав у призначений час, підписав необхідні папери та через 20 хв отримав номери (сертифікація, постановка на облік та послуги "бігунка" трохи більше 7000 грн.). Авто чекало мене на стоянці сервісного центру, помите всередині та зовні. Авто з Норвегії відрізняється від тих, що продаються в Україні: дуже акуратна експлуатація, практично відсутні її сліди, підвіска збита, приємно пружна без будь-яких сторонніх звуків.
Щоб не склалося враження, що все взагалі ідеально, був неприємний момент: був відсутній другий комплект коліс і друга зарядка. Представник Карлеоне пообіцяв виправити цей "косяк" і я вирушив до рідних Черкас. Чекати на колеса і зарядку було дуже довго, але співробітники Карлеоне виконали свою обіцянку і днів через десять я отримав все у відділенні Нової пошти. До речі, вся гума і на машині, і на другому комплекті коліс у дуже хорошому стані. З того, що я не зробив: я не оформив страховий поліс цівілки, а як з'ясувалося, його не можна оформити онлайн день у день, тобто страховка починається тільки з наступного дня. Тому довелося так їхати. На цьому досить, усім українцям миру і добра!

slanky7
17 июля 2023 в 10:19

Непонятна компанія, хто зна чи можна довіряти, ніхто правди не скаже, гроші наперід платити, а що привезуть невідомо

Евгений
12 июля 2023 в 16:28

Всім доброго дня чи вечора) хочу поділитися своїми враженнями з придбання мого першого і тепер я впевненний, не останнього електрокара. К електротранспорту приглядався давно, але завжди щось заважало, нарешті цього літа наважився і почав шорстить інтернет. Зупинився на 2-3 авто, які подобаються і вміщаються в мій бюджет. Потім почався вибір компанії, яка втілить мою мрію в реальність. Carleone вийшли на мій запит одні з перших і в розмові з їхнім менеджером Максом, я поняв, що вони знають свою справу. По моїм запросам ми отстаточно визначились з авто і запустили процес пошуку. Згодом я отримав 3-4 варіанта, вибрав один із них, далі зустріч в офісі, підписання договору, проплата і початок очікування) взагалі час на доставку озвучили 2-3 тижня, але попередили, що можливо і 4 із-за перетину кордону. На всьому етапі доставки авто співробітники Carleone завжди були на зв’язку і відповідали на всі питання. По часу вийшла заминка так як по ходу поміняли авто через нюанси з власником гольфа. Хлопці оперативно підшукали друге авто, ми узгодили і ось тут вже все дійсно заняло 2 тижня і машинка в Київі! Тут вже підключився Артем, менеджер з сервісного супроводу- гольфа помили з дороги, почистили, підзаправили! Наступного дня я приїхав на зустріч, машина була вже з сертифікатом і готова до постановки на облік, що ми і зробили тут же в СЦ протягом 30хв! Все зручно і комфортно) Чуть не забув, ще дівчина Ольга, менеджер з логістики, все чітко провела і взагалі особливих питань не виникало.
Тепер за косяки, без них нікуди)
1. Це звісно заміна вибраного авто по ходу, коли виявились підводні камні з обраним варіантом і необхідність пошуку альтернативного, звісно згаяний час і настрій так собі.
2. Як по мені не хватало інфо по руху авто с фото по етапах доставки. Маю на увазі аналогію, коли замовляв авто із США, то там присилали фотозвіти з аукціона, з порта перед завантаженням, з порта Одеси, погрузки на автовоза.
3. Десь в процесі доставки загубилась полка багажника і що саме неприйнятне- зарядний пристрій, той що для домашньої мережі. З зарядним питання вирішили майже одразу, Артем (дякую) віддав з свого Гольфа, а полку обіцяли знайти і вислати (почекаю)
Взагалі нашою співпрацею я задоволений! Результат -білий, сяючий Гольф возить мене вже 3 дні, поки що політ нормальний) фото є, але не того формату, сподіваюсь з часом добавлю, як і відгук про перші враження від водіння.
А команді Carleone, хочу побажати ще більше задоволених клієнтів і виконаних замовлень, розвитку і бути #1 на ринку України! Чи можу я Порекомендувати їх своїм знайомим - однозначно так! Всім добра і мирного неба!

Борис
08 апреля 2023 в 13:46

Искал порядочных перегонщиков из Норвегии. Сначала попал на хамов, но пообщавшись с менеджером Алексеем из Карлеоне, решил пригнать через них. Не пожалел. Менеджер отвечал на все вопросы, а их было много, поскольку время тяжелое, а деньги не малые. Была небольшая задержка, предупредили, подарили хим. Чистку салона за ожидание.
Порядочная компания. Внимательный менеджер. Рекомендую.

E-Golf
20 марта 2023 в 17:37

Привезли добрий Е Гольф. У Чернівці! Дякую за роботу. Запас ходу 150 ілометрів. 2015й рік, За 11.900 привезли

Олександр
10 марта 2023 в 21:17

Замовляли Renault Zoe з Норвегії.
Вся процедура від купівлі до отримання автомобіля пройшла за планом те без зайвих хвилювань.
Хлопці молодці та знають свою роботу!

Олег
25 февраля 2023 в 23:24

Ответственные ребята, помогли купить Jeep Renegade из Америки. От аукциона до получения ключей проблем не возникало, всё шло как оговаривалось.

Ольга
19 февраля 2023 в 12:41

Порекомендувала подруга, сказала знає особисто керівника філії у Київі. Не підвели. Дякую. Можу рекомендувати. Замовляла Ліф з Норвегії.

ігор
13 февраля 2023 в 15:20

По началу начитавсь отзивів довго не міг рішиться бо були й погані але всьо ж заїхав в офіс до хлопців на встречу, коли був у києві проїздом. Задача була купівля авто з США і коли я познайомився з пацанами, то всі сумніви відпали. Як я поняв компанії вже багато років багато купили машин і знають шо роблять. Туарег на дизелі хотів купити, но купили на 3,6 бензині, бо дизельні в США дорогі. Но на газ поставить мені його в Києві помогли і нормально добра машина.

Георгій
05 февраля 2023 в 20:26

Купували в родину Санта-Фе 20го року з США. Трохи затягнули з ремонтом, бо довго чекали дві запчастини. Автівка гарна. Дякую! Мирного всім неба!

Екатерина
01 февраля 2023 в 14:11

Имела исключительно положительный опыт работы с Карлеоном. На пять звёздочек!
Хотела оранжевый миникупер - получила оранжевый миникупер)
Чуть подождала, чуть понервничала когда участвовали в аукционах, но по итогу я счастлива на своей новой малышке! Однозначно рекомендую команду Карлеон, и, в частности, менеджера Алексея за его терпение ко мне и качество работы)

Добавить отзыв