UAOTZYV.COM

CarGlassService Автостекло , ремонт , замена ,тонировка , полировка

Адрес Бровари, Броварской просп. 161А Киев
Телефон +380 (50) 755-66-55
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-17:00
суббота09:00-17:00
Сайт www.cgs.com.ua
Рубрики Автомастерская, Ремонт и замена автомобильных стекол
Оценка 4.4 20 отзывов
Похожие компании в категории
CTO Mr.Driver — Броварський просп., 44

CarGlassService Автостекло , ремонт , замена ,тонировка , полировка отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анатолий
18 марта 2024 в 10:20

Зробив заміну переднього скла на фольцваген поло. Все було зроблено вчасно і за розумну вартість, і якісно.

Саша
17 марта 2024 в 7:33

У моє лобове скло прилетів величезний камінь з-під вантажівки і постало питання замінити скло на нове. В першу чергу звернулася до офіційного сервісу, в якому обслуговується моя машина, але там за лобове скло загнули просто неймовірну ціну, так ще й треба було чекати 2 тижні!
І ось за рекомендацією друзів звернулася до Car glass servise. Що можу сказати, сподобалося все!
Спілкувалася з Антоном, він запропонував кілька варіантів скла з обігрівом і без, до речі, про наявність обігріву двірників у своїй машині я і не знала).
Наступного дня записалася на заміну.
Приїхала наступного дня, моє нове лобове скло фірми Pilkington вже чекало на мою машинку.
Хлопці все пояснили, сказали машина буде готова за 4 години.
У вказаний час я забрала автомобіль із новим склом. Дали гарантію 2 роки, ще вони мали акцію, покриття антидощ у подарунок. Чудова штука, мені дуже подобається.
Підсумок, відмінний сервіс, хлопці професіонали своєї справи, звертайтеся не пошкодуєте!
Усім миру та добра.

Артем
31 января 2024 в 20:12

Нещодавно був в них на заміні лобового. Все зробили якісно та швидко. Хлопці професіонали своєї справи. Рекомендую!

Коля
12 января 2024 в 23:13

Сьогодні завітав на ремонт лобового, адже були удари каміння з під фури, в результаті- сколи. Хлопці зробили в принципі швидко та якісно. За необхідності звертатимусь ще!

Георгий
29 декабря 2023 в 17:29

Клеїли полону на лобове - зробили неякісно.

Приїхав міняти лобове.
Лобове замінили якісно, ​​але не на те, що я просив. Власник розвів руками і сказав, що я винен. Рекомендую кілька разів уточнювати що саме вам роблять.

Були скарги на скрипи у сфері лобового. Звернувся по допомогу до Антона з цієї майстерні. Після огляду та тест-драйву виявилося, що з лобовим все гаразд, швидше за все проблема з пластиком у салоні. Якість роботи оцінити складно, оскільки за фактом була лише діагностика, але за діагностику з мене грошей не взяли, а Антон був привітний і виконав діагностику якісно, ​​за що йому дякую.

Дачник
03 июля 2023 в 2:14

Тонування зробили дуже не якісно.
Залишилося багато сміття та повітря під плівкою.
Приїхали, показали їхню погану роботу, на що відповіли «прикро, що так вийшло»

Жодної гарантії немає
Якщо надумаєте їхати на цей сервіс – сто разів подумайте. Бо ж за неякісну роботу тут ніхто не відповідає.

Кирилл
03 июня 2023 в 14:23

Чудовий сервіс.
Звернувся до сервісу з тріщиною від каменю в лобовому.
Діти пішли на зустріч, оперативно все зробили.
якщо не знати, то місце влучення каменю взагалі не знайдеш.
Друге здивування – ціна. До них заїхав у пару місць,
де назвали цінник вдвічі дорожчим і з чергою
в тиждень.
Загалом - відмінний сервіс, ціни демократичні.
Хлопців рекомендую.
Приємно, коли є такі сервіси.

Yevgen
21 марта 2022 в 11:53

Ремонтував тут тріщину в передньому склі. Роботою даного сервісу задоволений, по часу робота зайняла хвилин 40. Якщо не придивлятись - то й місце тріщини не видно. Дякую майстрам.

Саша
03 января 2022 в 12:29

Стекло сделали в принципе неплохо. Но будьте готовы час стоять на улице не смотря на погоду. Места для ожидания у них нет.

Sergii
16 декабря 2021 в 8:54

Звернувся з проблемою відклеєного лобового скла volvo v50, думав переклеєти, але спеціаліст одивився і виявив тріщіну знизу. Проконсультували та попередили про всі ризики. Вирішив міняти на нове. Спеціалісти швидко підібрали заміну і на наступний день ввечорі в мене стояло нове лобове скло.
Робота виконана дуже добре, вчасно і з гарантією 2 роки.
Сервісом задоволений, раджу!

Оксана
08 октября 2021 в 7:12

Любите свою машину? Если Вам нужен качественный сервис и долговечность тонировки стекол, то вам к профессионалам этого салона!

користувач
06 октября 2021 в 0:38

Сделали тонировку на Тигуан, быстро подобрали и проконсультировали. Дали гарантию на пленку, пленка США очень хорошая. В общем все понравилось, пользуюсь не первый раз услугами этого автосервиса. Плюс бонус: поставили кассеты под номера, смотрится отлично. Благодарен!

Владимир
26 августа 2021 в 1:01

Выбрал по принципу хороших отзывов и остался доволен! Быстро и качественно произвели замену лобового стекла на мой Тигуан. Цена и качество работы отличное. Рекомендую

Владимир
29 июля 2021 в 18:24

Привіт всім.
Звертався на CarGlassService як до професіоналів з тонування автомобілів.
Відразу хочу сказати не рекомендую в них тонувати авто:
- професіоналів там не має,
- до роботи відносяться халатно,
- керівник Антон за якість не відповідає,
А тепер по порядку:
10.07.2021 року, віддав авто на тонування. Приїхав на 9: 00, чекав поки відкриються. По відкриттю в роботу авто взяли практично одразу так як із клієнтів був тільки я. «Професіонал» Василь запропонували вибрати тонувальну плівку, після чого сказав що передзвонить по виконанню. Зателефонували близько 14: 00.
Приїхавши, авто стояло вже на вулиці, та припадало пилюкою, так як асфальтного покриття там не має. Підійшовши до автомобіля відразу побачив що пил покрив мокрі після тонування вікна, які в придачу були замацані руками. Прийшлось брати ганчірку та витирати всі вікна щоб роздивитись якість виконаної роботи. Після протирання першого вікна я одразу зрозумів чому для чого це все було зроблено, щоб в надії приховати якість своєї роботи.
Між плівкою та склом на всіх вікнах лишилося багато піску, навіть вимити вікна перед поклейкою не зуміли. На задніх вікнах, де лишився клей від старої плівки, ніхто навіть і не пробував його змити, наклеїли так. В двох місцях під плівку потрапили відрізки плівки яку вони клеїли, які теж так і лишились. Края плівки були також не доклеєні, так як не змогли вигнати всю воду.
Василь, якій тонував авто, почав завіряти що вони не відмовляються від своїх клієнтів, і всі дефекти він усуне коли підсохне волога яка лишилась під плівкою, та запропонував під’їхати в понеділок, і він без черги та очікування усуне дефекти. А якщо дефекти не можна буде усунути то переклеїть нову плівку. Я погодився та сказав що розрахуюсь коли робота буде закінчена, на що той заперечив та сказав що не віддасть ключі від авто поки я не віддам гроші. Щоб не поглиблювати конфлікт я віддав гроші та поїхав. До понеділка.
В Понеділок не склалось, так як майстер поїхав на виїзд, я приїхав у вівторок 13.07.2021р. Василь відразу сказав що зараз вийде, але чекати прийшлось хвилин сорок. Вийшов Вася з порожніми руками та почав пальцями та нігтями усувати дефекти, але побачивши що нічого в нього не виходить, почав говорити мені, що потрібно було вимити вікна самому, та позмивати клей перед тим як здавати авто на тонування. Я почав обурюватися, за що вони тоді гроші беруть. Почувши мої обурення до нас підійшов керівник Антон, який запитав в чому проблема. Я пояснив, на що отримав відповідь, що я сам винен що вікна не вимиті, і клієнтів у них багато і ніхто не жаліється на пісок який лишається під плівкою, і ніхто нічого усувати не буде, а переклеїти можуть за мій рахунок.
Ось так вони заробляють на людях.

Алекс
07 июля 2021 в 9:37

Производил замену лобового на Форд Куга в данной компании. Требованием было лобовое с полным обогревом. Предложили несколько вариантов, через 2 дня уже был с новым стеклом. Быстро, качественно, пунктуально. Хорошие цены. Рекомендую!

Артур
04 июля 2021 в 1:48

Очень быстро и качественно провели ремонт ветрового стекла на моём Ford Focus, утром заехал и после обеда уже забрал. Ко всему этому дали 2 года гарантии на свою работу. Надеюсь не понадобится, но если придётся, то опять буду обращаться в данный сервис.

Георгий
15 июня 2021 в 4:18

Были жалобы на скрипы в области лобового. Обратился за помощью к Антону из данной мастерской. После осмотра и тест-драйва оказалось, что с лобовым все в порядке, скорее всего проблема с пластиком в салоне. Качество работы оценить сложно, так как по факту была только диагностика, но за диагностику с меня денег не взяли, а Антон был приветливый и выполнил диагностику качественно, за что ему огромное спасибо.

Саша
22 мая 2020 в 17:46

Поставили на место бампер и заделали скол, благодарен за проделанную работу, результатом очень доволен.

Саша
21 мая 2020 в 13:46

Рекомендую! Сделали замену лобового стекла, все качественно и аккуратно! Хорошие спецы, знают свое дело! Спасибо!

Женя
20 мая 2020 в 11:15

Отличные специалисты, у них есть цель помочь вам. Все сделали качественно и оперативно. Осталась очень довольна.

Добавить отзыв