UAOTZYV.COM

CarFinder - подбор авто. Поиск и проверка.

Адрес Київ, вулиця Стеценка, 19\91
Телефон +380 (97) 017-00-77
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
Сайт carfinder.ua
Рубрики Автоброкер
Оценка 5 63 отзыва
Похожие компании в категории

CarFinder - подбор авто. Поиск и проверка. отзывы

63
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Антон
16 января 2024 в 10:35

Перше авто, коли нічого не ясно як це все працює, на що точно звернути увагу, коротше, для того, хто тільки починає шлях автомобіліста - прям дуже топ. Написав свій запит і бачення як має бути в ідеалі. Зворотній зв’язок прилетів через 2 хв. Обговорили на що можна реально претендувати враховуючи бюджет, ситуацію на ринку, безпроблемне користування в майбутньому, тощо. Під тебе створюється чат з 10 людьми в команді. Там і експерт, і персональний менеджер, який веде тебе до кінця угоди і бот, що автоматично підтягує всю інфу по варіантам авто. Далі був шлях з 56 днів, більше 20 варіантів і 3 реальних претендентів. Все побудовано так, щоб самому приймати мінімум участі в пошуках і в перегляді. Мені, як новачку, сподобалось те, що все пояснюють і консультують аж до моменту покупки і навіть після неї. Є вигідні умови по страховкам і по інших плюшкам.
Так, прайс високий, але ти розумієш за що. Раджу скористатися послугами, бо сам також прийшов по рекомендації від сусіда. І очікування справдились. І

Sad
30 декабря 2023 в 21:51

Дуже, прям дуже раджу цих хлопців! Шукав трохи інше, але на досвіді підібрали класне авто на котре навіть не дивились. Вже майже два місяці кайфуємо родиною! Рекомендую - не те слово!

Ольга
08 ноября 2023 в 21:09

Дякую за оперативну і якісну роботу з пошуку і підбору авто.
Ви знайшли таааакі дрібниці про існування яких я і не здогадувалась за ретельність і уважність окреме дякую

Саня
15 октября 2023 в 18:42

Дуже професійна команда, яка мало того, що допоможе обрати гарну машину, так ще й зніме з вас багато мороки і зайвого клопоту

Виктор
29 сентября 2023 в 14:22

Супер відповідальні і досвідчені хлопці. Знайшли те про що я навіть не думав. Дуже задоволені співпрацею!

Юлия
16 сентября 2023 в 21:10

Щиро раджу цю агенцію, допомогли знайти дуже чудову першу машину, шукали довго (1.5-2міс) і прискіпливо, але знайшли саме те, на що розраховували одразу. Коли я вже мала великі сумніви що можна знайти добру майже нову машину, не биту, з мін пробігом, хлопці кожного разу заспокоювали і не давали впасти у відчай, дуже чемно відповідали на всі мої безкінечні питання, відсіювали мотлох що я пропонувала, навіть в деяких питаннях підлаштувавшись під низьку пропозицій на ринку, розширили пошуки. Провели мене за руку від початку пошуку і до отримання ключів:) Неймовірна вдячність, дійсно приємно було співпрацювати.

Valentyn
29 августа 2023 в 0:50

Чудовий сервіс! Зручна та швидка комунікація. Відповідальний та досвідчений персонал. Відповідають на усі питання. Допомагають знайти те єдине авто мрії. Супроводжують весь процес з початку і до кінця, нема потреби нервуватися і думати що далі. Рекомендую, буду звертатися ще.

Антон
06 августа 2023 в 20:56

Дуже позитивний досвід роботи з CarFinder – кваліфікована команда, гарне ставлення та турбота про клієнта, у результаті – виправдано витрачені гроші!

Евгений
05 августа 2023 в 14:17

Рекомендую! Перша машина, вибирали 2 тижні, знайшли майже нову за хорошою ціною. Нас як дітей провели за ручку через процес відсіювання варіантів, відповідали на всі наші дурацьки запитання, пояснили які моделі ок які ні на наш бюджет, перевіряли авто по повній, навіть торгувались за нас з продавцями:) Залишились задоволені, думаю за ті гроші що заплатили ми зекономили купу нервів і мінімізували ризик бути ошуканими.

Андрей
09 июля 2023 в 0:08

Якщо шукаєте першу машину, раджу не економити, брати у хлопців пакет де вони вам будуть шукати варіанти за вашими параметрами, тоді точно поїдете на гарній машині в найкоротші терміни. Оперативні та приємні люди, з якими процес пошуку автомобіля перетворюється з пекла перекупів в приємне проведення часу

Олег
30 июня 2023 в 19:57

CarFinder допоміг у виборі Гольф 7 варіант 2.0 tdi. Авто, яке я відкинув на початку пошуків було саме моїм Варіантом та ще й в гарній комплектації. Назва кольору на сайті Авторіа ввела в оману. Порівнявши велику кількість пропозицій, які знаходили хлопці, повернулись до нашої машинки. У процесі вибору багато сумнівних авто було відкинуто завдяки накопиченій базі даних CarFinder. Спасибі команді за професійну роботу. Окремий респект Роману та Володимиру за такт і терпіння.

betzy
25 июня 2023 в 1:37

Сервіс - вогонь! Була мрія, мрію здійснили. За 3 дні був вже на новій машині. Дякую за допомогу! Обовʼязково звернусь, коли прийде час. Особливо хочу відмітити оперативність і сучасний сервіс.

Александр
18 февраля 2022 в 8:38

Быстро нашли желаемый автомобиль, понравилось что всё показывают в подробностях, сопровождение на каждом шагу.

Karyna
11 февраля 2022 в 13:18

Супер компанія. Дуже швидко допомогли обрати машинку, навіть кращу, ніж я очікувала. Не довелося самостійно торгуватися) дуже професійний підхід. Дякую вам!

Женя
23 января 2022 в 0:06

Обратилась за подбором авто по совету знакомых и очень довольна результатом. Ребята настоящие професионалы - подобрали автомобиль, который превзошел все мои ожидания! Спасибо!

Виктор
20 января 2022 в 18:59

Ребята находят того, чего на рынке живим не бывает. С клиентом работает целая команда: отдельно ищут, отдельный человек осматривает, боты которые сразу пробивают машину где только можно, консультанты по финансовым вопросам и доступным в бюджете вариантам. Если они машину рекомендуют - это хорошая машина.

Kostyantyn
12 января 2022 в 7:14

Остались довольны процессом. Ребята наладили всю процедуру: от заключения договора, коммуникации и до отчетов.
Нам не очень повезло с количеством предложений на рынке (или время неудачное или требования специфичны). В подавляющем большинстве варианты отваливались ещё на рассмотрении объявления. Но что? Правильно, у них много контактов, следовательно есть автомобили которые ещё не попали на площадку. Так нам удалось и найти наш вариант.
Всегда помогут советом или альтернативным мнением так что однозначно рекомендуем!

Никита
08 января 2022 в 14:13

Очень толковые ребята. Делают всё максимально качественно и с серьезным подходом. Подбирали машину полностью удаленно, пока я был заграницей. Очень удобно, что связь в телеграмме.
В МРЕО оформление было сложным, но успешным и с минимальным стрессом благодаря Ростиславу и всей команде.
Более того, сторговали скидку ровно на цену услуг, что весьма порадовало.
Следующую машину буду искать так же через CarFinder!

Саша
04 января 2022 в 22:54

Шукали бюджетний варіант до 8к.
Знайшли фієсту автомат 2012 року в прекрасному стані і пробігом 71к.
Близько двох місяців з моменту купівлі, жодних нарікань і машина довкладень не потребувала. Єдине що замінив масло в АКП.
Дуже сподобалсь робота хлопців і комунікація, все вчасно і чітко!

Роман
23 декабря 2021 в 8:38

Дякую команді CarFinder за допомогу в виборі авто! У мене не було ні експертизи ні знайомих, які б допомогли зробити правильний вибір, і не було часу вникати в деталі процесу. CarFinder став партнером, який взяв на себе все, що стосувалось вибору, перевірки і переоформлення автомобіля. Якщо автомобіль знаходиться в іншому місті, або ви не дуже любите торгуватись за ціну, без CarFinder ніяк:) В моєму випадку це був точно win-win, тому що знижка, про яку їм вдалось домовитись, в 5 раз перевищувала вартість їх послуг, при тому що авто в прекрасному стані.
Вже порадив кільком знайомим, впевнений що соромно не буде! Ще раз дякую всій команді!

Добавить отзыв