UAOTZYV.COM

Calm Клиническая Академия Лазерной Медицины

Адрес Київ, Коломийський провулок, 17/31А
Метро Васильківська 0.28км
Телефон +380 (97) 439-61-79
Часы работы
понедельник10:00-20:00
вторник10:00-20:00
среда10:00-20:00
четверг10:00-20:00
пятница10:00-20:00
суббота09:00-14:00
Сайт calm.ua
Рубрики Медицинский центр, Дерматолог, Акушер-гинеколог, Гинеколог, Хирургический центр
Оценка 4.3 27 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории

Calm Клиническая Академия Лазерной Медицины отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Майя
19 мая 2024 в 21:59

Все чудово. Я отримала консультацію, яка була мені необхідна. Чудово, на позитиві, поспілкувалася з лікарем, Пірусом Володимиром. Все зрозуміло. Лікар покроково і професійно все розказав і пояснив нюанси.

Яна
17 мая 2024 в 4:26

Сьогодні була на консультації у Піруса Володимира Петровича. Хочу висловити наскільки я задоволона увагою, порадами, діями, великим досвідом та бажанням зробити найліпше. Хочу йому дуже подякувати за це.

Наталия
24 марта 2024 в 11:40

Я дуже рада що маю вибір. У 2022 році мені чуть не зробили конусну операцію, не знаю точно чи причина у лікарі Єйсмонт Інна, чи причина у лабораторії куди надсилають аналізи, але 2 роки після поставленого діагнозу дисплазія тяжкого ступеня, я раз на пів року здаю Пап тест, онкомаркер, і отримую у заключені що я здорова. А у вашій клініці мені світила операція коли мені було 25 і я ще ненароджувала, тому адресую всім пацієнтам, не спішіть щось відрізати від себе та проконсультуйтеся ще не в одному місці.

Кукса
25 февраля 2024 в 9:09

Дуже гарний медичний заклад. Привітливий персонал починаючи з ресепшин. Лікар Красовська Олександра Володимирівна, гінеколог-ендокринолог, пояснила всі моменти лікування, розказала всі нюанси, без зайвих аналізів. Також є в клініці інші спеціалісти, добре що все а одному місці

Viktoriia
03 февраля 2024 в 3:30

Користуюсь послугами клініки (відділення на Мінський) вже не перший рік. Влаштовує професіоналізм лікарів, доброзичливість та коректність адміністраторів, облаштування самої клініки.
Окремо хочу лишити подяку лікарю Ляшуга Маргариті Анатоліївні за прекрасні знання своєї справи і небайдуже ставлення до пацієнтів.
Дякую! Рекомендую!

Алина
25 января 2024 в 5:09

Дуже не задоволена візитом до гінеколога, тому й не раджу дану клініку.
При місцевій проблемі було призначео ряд аналізів, що стосуються взагалі інших спеціалістів.
Спілкування зверхнє особливо на відмову від гормональних препаратів, до яких взагалі
немає підстав.
Лікар навіть не озвучила результат УЗД поки її не спитали.
Варто пошукати лікаря краще.

Anelo
23 января 2024 в 10:24

Була у Лікаря Красовської. Лікар - спеціаліст, уважна. Все доступно пояснила. Візитом задоволена.

Галина
01 января 2024 в 11:51

Хочу подякувати Clinic_CALM і особисто Єфремову Артемію Юрійовичу.

Це сучасна, з новим обладнанням клініка з професійним та уважним персоналом. Я робила блефаропластику верхніх вій. Все почалося з консультації на яку я прийшла і після цього зрозуміла, що саме в цій клініці я буду робити операцію (я рік шукала лікаря та клініку).

Мені дуже сподобалося, що на місці можна здати аналізи дешевше ніж у інших лабораторіях (я перевіряла). Я дуже боюся уколів і особисто здавати кров з вени, втрачаю свідомість, але чудова медсестра так мені все зробила, що я навіть нічого  не відчула, до речі вона ж мені і катетер перед операцією вставляла, я теж майже не відчула, золоті руки. Нажаль я не знаю її ім’я, але я знаю що вона медсестра у анестезіолога. Анестезіолог дуже уважний, вислухав мене (в мене було до цього два наркози у 2023 році) і зробив так, що я дуже легко відійшла після операції нічого не відчула, майже і нічого не робили (мені є з чим порівняти). І нарешті мій пластичний хірург,  Артемій Юрійович, це ПРОФІ своєї справи, він чарівник, та ще при цьому світла і позитивна людина, він таке робить, що я не знаю як це взагалі можливо. Його роботи можна подивитися у інстаграм та телеграм. А ще маленький бонус, але дуже приємний, коли я йшла до дому, то мені вручили брендовий пакет з ліками, якими я маю користуватися, та брендовану папку з випискою в якій все дуже докладно написано, що мені робити на реабілітації.

Окрема подяка засновникам які підібрали чудовий колектив та постійно удосконалюють професійні навички та обладнання. Дуже сучасна клініка. Дякую колективу клініки. Раджу всім, будьте здорові та красиві.

Юлія
06 августа 2023 в 1:12

Видаляла родимку на обличчі. Дуже задоволена результатом та сервісом від самого початку до сьогодні (вже пройшло 3 місяці від операції). Дякую Лікарю Хірургу Артему Юрійовичу за професіоналізм та людяність. Дуже сподобалося, те що клініка має вищий рівень компетентності та професіоналізму, та не за всі гроші світу. Дійсно працюють на результат. Адже в мене вже був не приємний досвід, де з мене викачували кошти, тому мені є з чим порівняти. Також приємно здивувало, що Лікар після операції постійно телефонував, консультував та питав про самопочуття. Та через 3 місяці теж поцікавився, як все зажило. Раджу цю клініку навіть рідним.

Саша
09 мая 2022 в 10:38

Вдячність хірургу-урологу Люлько Сергію Володимировичу. Уважний, детально і розгорнуто надав інформацію. Хороший спеціаліст з багаторічним досвідом.

Саша
25 декабря 2021 в 0:22

Неоднократно была в клиниках на Сеченова и на Оболони, всем довольна. В этот раз записалась в клинику на Коломийском переулке, и полное разочарование.
Процедуру (дерматоскопия), ради которой пришла и которая была оплачена, пришлось буквально выпрашивать у врача. Так как врач и так все прекрасно видит на глаз. Все было очень сумбурно, в спешке (весь прием занял минут 5, хотя ожидать приема пришлось минут на 15 дольше назначенного времени). В итоге даже консультационный вывод не выдали. Я конечно понимаю, что врач высшей категории (кстати консультация его дороже обычной) и что опыт многолетний, но это не повод не проводить прием так, как положено (все таки есть же какой-то протокол проведения консультационного приема).
В итоге на следующий день пришлось ехать в другую клинику, снова платить деньги, чтобы все таки получить ответы на интересующие вопросы.

Олег
26 ноября 2021 в 15:02

Записався на прийом до дерматолога, той до кого я записувався захворів і мені запропонували іншого, ну ок. На прийомі лікар сказала що вона не дерматогол і мені потрібно до дерматолога! А я до кого записувався! На вигляд наче солідна клініка а по факту цілковита безвідповідальність.

Женя
18 октября 2021 в 23:32

Дуже вдячна всьому персоналу клініки! Особлива подяка-Войток Тарасу Григоровичу, професіонал з величезної літери, талант від Бога, віртуоз у своїй справі, дуже внятно все пояснює. Сестрички, анастазіолог-спеціалісти високого рівня. Відношення як до рідної людини.
Дуже всим рекомендую.

Саша
09 октября 2021 в 6:37

Благодарность хирургу-гинекологу Войток Тарасу Григорьевичу.
Я обращалась к нескольким специалистам и помощи не получила. Прийдя к Тарасу Григорьевичу, диагноз был поставлен правильно и назначено эффективное лечение.
Сейчас доверяю профессионализму этого врача.
Современная клиника высокого уровня.

Alona
28 сентября 2021 в 9:15

Год назад пыталась убрать шрамы хирургическим путем на колене. ИТОГ: с 5 мм вышло 2,5 см и 1,2 см ширины. Целый год пытаюсь исправить ситуацию. Большой шрам в который вложила столько денег (шлифовка, уколы, лекарства.), времени. И все ЗРЯ! Моя большая ошибка что обратилась в клинику!

Sol
02 сентября 2021 в 18:12

Благодарю весь состав хирургического отделения клиники CALM за профессионализм и трепетное отношение! Отдельная благодарность доктору-гинекологу Эйсмонт Инне Васильевне, хирургу-гинекологу Войток Тарасу Григорьевичу, анастезиологу Паличуку Михаилу Ивановичу и операционной медсестре Инне! Спасибо за Вашу работу, Вы- ПРОФЕССИОНАЛЫ своего дела!

Ирина
02 сентября 2021 в 11:06

Огромная благодарность всему коллективу хирургического отделения клиники CALM. Имею большой медицинский опыт, ранее прошла оперативное вмешательство 8 раз в достойных клиниках Украины, Академии медицинских наук. Хочу искренне отметить, что в этой клинике хирургом Войток Тарасом Григорьевичем и его хирургической бригадой осталась очень довольна, выражаю благодарность за отличное медицинское обслуживание, внимание медицинского персонала и избежание всех возможных психологических неудобств. Друзья! Если вы нуждаетесь в квалифицированной медицинской помощи на высоком уровне, внимательном и доброжелательном отношении - ОБРАЩАЙТЕСЬ В КЛИНИКУ CALM. С ЛЮБОВЬЮ и УВАЖЕНИЕМ!

liliia
30 августа 2021 в 22:25

Велика подяка колективу клініки CALM від мене, і безумовна рекомендація тим, хто потребує надання якісних медичних послуг)
Професіоналізм - візитна картка клініки.
Приходила в клініку на консультації лікарів, а також робила операцію (Коломийський провулок) - колектив працює злагоджено та супер професійно, спокійна атмосфера, турботливий персонал, чистота в приміщеннях.
Окремо хочу подякувати лікарю-гінекологу Войтку Тарасу Григоровичу, вже майже 10 років консультуюсь тільки у нього і ні на кого іншого не проміняю)
Також, дякую лікарю-анестезіологу Палічуку Михайлу Івановичу (анестезія чітко спрацювала на час операції, перенеслась легко)
І звичайно ДЯКУЮ дівчатам-медсестрам, які готували до операції та доглядали під час та після неї, дуже уважне та доброзичливе ставлення.

Виктория
23 августа 2021 в 10:53

С огромной благодарностью хочу поделиться своим отзывом о клинике Calm! Была на приеме у дерматоонколога Гордиенко Татьяны Владимировны, удаляла родинки. Все прошло замечательно, быстро, безболезненно, заживление проходит хорошо. Доктор располагает к себе с первых минут общения, очень внимательная к пациенту.
Сама клиника очень понравилась своим дизайном и совсем не больничной атмосферой. Рекомендую всем, кто не может определиться с выбором клиники и доктора!
Я сама искала в интернете, очень рада, что остановилась на этой клинике.
Спасибо огромное, Татьяна Владимировна!

Катя
23 августа 2021 в 3:20

Прекрасная клиника!
маммолог Артём Юрьевич и анестезиолог Михаил Иванович прекрасные врачи!
Хорошее обслуживание в палате, медсестры тоже молодцы, всегда были на связи и во всем подходили и помогали!
Рекомендую эту клинику, весь персонал молодцы и профессионалы своего дела)
Довольна всеми процедурами которые делала в этой клинике ️

Добавить отзыв