UAOTZYV.COM

Бюро переводов L-agency

Адрес Київ, вулиця Солом'янська, 5 офіс 602А-1
Метро Вокзальна 1.72км
Телефон +380 (93) 980-05-05
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт www.lagency.pro
Рубрики Переводчик
Оценка 4.3 21 отзыв
Похожие компании в категории
Бюро переводов LANGUAGE SOLUTIONS PRO — Офіс 18-19, вулиця Бульварно-Кудрявська, 33 Б
Бюро переводов AB-Land — SD HOOKAH ZONE, вулиця Рогнідинська, 4
Native Speaker Translation — вулиця Прорізна, 22

Бюро переводов L-agency отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валерий
24 ноября 2023 в 18:54

Найкраще бюро яке зустрічав!
Часто замовляю переклади, співпрацював з різними бюро, та L’agency виявилися найкращіми, шкодую що не звернувся до них раніше. Завжди швидко і якісно виконують свою роботу.
Окрема подяка менеджеру Анастасії, яка завжди на зв’язку, швидко і зрозуміло відповіда на запитання! Раджу!

Юлия
31 октября 2023 в 17:55

Ми вже багато років користуємось послугами бюро перекладів L'agency.
Мови: українська, російська та німецька.

Спектр перекладів широкий: від перекладу довіреностей з подальшим нотаріальним засвідченням до перекладу складної медичної документації. З нами швидко зв'язується менеджер по роботі з клієнтами Анастасія Вотякова. Переклад документів здійснюється якісно і в найкоротші терміни. При необхідності такі завдання, як відправка документів в інше місто, також бере на себе бюро перекладів L'agency.

Ми дуже задоволені співпрацею з бюро перекладів L'agency і рекомендуємо звертатися в бюро перекладів L'agency, якщо ви бажаєте отримати професійний переклад в більш короткі терміни.

Женя
09 сентября 2023 в 6:48

Зробили все дуже якісно та оперативно. Рекомендую. Діти профі. Мені важливими були терміни. Як попросив, так і зробили. Гарна компанія.

Дарья
20 августа 2023 в 1:21

Дуже вдячна бюро перекладів за їхню роботу! Потрібно було перекласти медичну карту бійця на англійську мову, т. Я. Він іноземець. Переклад був зроблений за один день, дуже точно, оформлено чудово! І безкоштовно для бійця! Бажаю вам успіхів та процвітання! Я безмежно вам вдячна!

Чучковских
11 августа 2023 в 22:32

Не перший рік ми у тісній співпраці з Бюро перекладів L'agency. Всі необхідні документи (в тому числі апостильовані) перекладаємо виключно у Вас.
Якого б змісту не стосувався документ, переклад завжди якісний, професійний, надійний і точний.
Вам під силу перекласти навіть найважчий за змістом і структурою текст, за що окремо дякуємо.
Вражає рівень комунікації, індивідуальний підхід, строки виконання (навіть тоді, коли потрібен нотаріально завірений переклад).
Не менш важливим є гнучка цінова політика.
Рекомендуємо скористатись послугами бюро.

Olha
30 мая 2023 в 23:24

Чудове бюро перекладів. Звертаюся до них не перший рік, як стосовно особистих документів, так і робочих. Паспорти, виписки з державних реєстрів, декларації, медичні довідки, апостиль та багато іншого. Все робиться якісно та у визначені терміни. Переклади у форматі ворд, з печаткою бюро, або завірені нотаріально, всі виконуються дуже добре. Найкращий сервіс, якість, швидкість та ціни. Всім рекомендую.

Андрей
09 мая 2023 в 18:20

Дякую фахівцям Бюро перекладів L'agency за якісну оперативну роботу з термінового перекладу диплому та за найвищу якість сервісу!
Особисто пані Світлані дякую за гарний настрій та добрий гумор - це зараз на вагу золота!
най щастить!

Андрій
10 апреля 2023 в 18:31

Я хотів би висловити свою вдячність вашій компанії за професійне та якісне виконання перекладів. Я звертався до L-Agency з декількома замовленнями на переклади різноманітних документів, включаючи бізнес-документи та особисті документи.

Був приємно здивований швидкістю та оперативністю виконання замовлень, а також відмінною якістю перекладів. Ваша команда забезпечила мене точними та вірними перекладами, які дозволили мені зрозуміти та виконати всі мої завдання.

Загалом, я дуже задоволений своїм досвідом співпраці з L-Agency та рекомендую ваше бюро перекладів іншим користувачам, які шукають якісні та надійні переклади.

Саша
05 марта 2022 в 16:44

Дуже рекомендую скористатися послугами даного Бюро перекладів. На моє прохання щодо швидкого перекладу офіційних документів відреагували миттєво. Допомогли перекласти на іспанську мову та проконсультували з приводу оформлення документів на в'їзд туристів. Навіть здійнювали моральну та психологічну підтримку (бо ситуація була нетипова). Дякую Вам, шановні перекладачі за якісну, вчасну роботу.

Саша
01 февраля 2022 в 1:17

Доброго дня. Три дні тому замовляв переклад на англійську мову 2 довідок з апостилями. Мені буквально за годину-дві були готові довідки і вислані у вайбер. Менеджери (Анастасія та Світлана) з якими я контактував швидко змогли допомогти мені і приємні до спілкування. Більше того, надсилали повідомлення вже після того, як я забрав довідки, щоб переконатися чи не виникло якихось проблем. Рекомендую усім, а особливо тим у кого мало часу. Дякую дівчата ще раз. Плідної праці кожного дня бажаю.
З повагою та вдячністю клієнт Сергій.

Ольга
28 февраля 2021 в 2:35

Пользуемся услугами уже не первый год. Супер клиентоориентированность даже вне рабочего времени, професинальный перевод (делали и технических тоже), перевод всегда делают в срок и главное это прекрасные менеджеры, которые всегда постараются решить Ваш вопрос. Советую обращаться:)

Юлія
27 февраля 2021 в 11:05

Хамське відношення до клієнтів, особливо тієї жінки, що сидить за телефоном. Навчіться спілкуватися з клієнтами. Розмовляє, ніби їй всі щось винні.

Юлия
03 февраля 2021 в 15:51

Пользуемся услугами данного агенства уже 3 года. Всегда индивидуальный подход, подбор переводчиков под тематику работы, качественная работа даже в условиях сжатых сроков.
Рекомендую к сотрудничеству!

Катя
29 января 2021 в 16:13

В бюро переводов L’ agency обращаюсь не впервые. Письменный перевод документов был сделан быстро и качественно. Также срочно подобрали квалифицированного устного переводчика, исходя из нашей ситуации и требований. Спасибо большое! Будем обращаться снова и рекомендовать знакомым:)

Максим
19 августа 2019 в 18:32

Рекомендую сотрудничать с нотариусом, который понимает разницу между заверением подписи переводчика, и заверением копии документа. Нотариус Устименко, с которой вы сотрудничаете, не в курсе этой разницы.
Ситуация проста- требовалось нотариально удостоверить ПОДПИСЬ ПЕРЕВОДЧИКА, но нотариус отказалась это делать, поскольку твердо убеждена, что заверяет КОПИЮ ДОКУМЕНТА, срок действия которого истек, разницу в этих понятиях донести до нее не удалось.
Как можно с такими познаниями сидеть на переводах, это, конечно, вопрос, который стоил мне 2000 грн, выброшенных на ветер. Дело было 11 июля на Михайловской, ваши сотрудники в курсе, я думаю.

Игорь
10 декабря 2018 в 1:52

Попросил подождать до 18: 00 покуда приду. Был на связи, пришел в 18: 00. Уже в 17: 50 не отвечали, закрылись, ушли. С таким отношением, сотрудничать. Ну как бы не охота.

Женя
24 ноября 2018 в 16:43

Приглашаю в Бюро переводов L-agency. Качественные и профессиональные переводы с английского и немецкого порадуют Вас!

Рита
21 ноября 2018 в 3:21

Наша компания часто пользуется Вашими услугами
перевода документов на
английский и немецкий. Спасибо! Всё отлично!

Елена
11 ноября 2018 в 8:52

Помогли очень быстро и качественно с переводом. Не пожалела, что обратилась именно к вам. Обязательно посоветую друзьям.

Галина
07 ноября 2018 в 12:00

Очень благодарна за грамотный перевод документации с немецкого. Все быстро и качественно. Спасибо.

Добавить отзыв