UAOTZYV.COM

Бюро перекладів і легалізації документів NT idea

Адрес Київ, вулиця Прорізна, 5
Метро Хрещатик 0.21км
Телефон +380 (63) 243-85-25
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-17:30
Сайт ntidea.com.ua
Рубрики Переводчик, Офис компании, Юридическая фирма
Оценка 4.8 49 отзывов
Похожие компании в категории
Бюро переводов Дружба Народов — вулиця Дмитра Дорошенка, 61, кв. 1
Бюро переводов LANGUAGE SOLUTIONS PRO — Офіс 18-19, вулиця Бульварно-Кудрявська, 33 Б
Бюро переводов AB-Land — SD HOOKAH ZONE, вулиця Рогнідинська, 4

Бюро перекладів і легалізації документів NT idea отзывы

49
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Екатерина
05 января 2024 в 23:16

Якщо потрібна якась допомога з документами або з перекладом, звертаємося лише до цієї агенції. Вже не вперше користуємося їх послугами, все завжди швидко, якісно, професійно. Швидка комунікація, грамотна та якісна робота з документами. Ціни доступні. Навіть з доставкою жодного разу не мали проблем. Все на вищому рівні, дуже задоволені.

Лилия
15 декабря 2023 в 22:38

NTidea все зробили швидко та якісно. Зв'язок з менеджером був завжди, на всі свої питання я отримувала відповіді, тому в мене не залишилося сумнівів. Дуже задоволена роботою, тому можу всім рекомендувати NTidea.

Иван
09 декабря 2023 в 13:56

Рекомендую всім. Робота для мене була зроблена на відмінно і короткий термін. Дуже Вам вдячний!

Sandra
05 декабря 2023 в 11:01

Мені було дуже приємно мати справу з цією агенцією. Уважно вислухали мої запити і надали всі можливі варіанти для вибору. Ретельно пояснили процедуру та відповіли на всі запитання. Дуже професійний сервіс, який надається чесно і з повагою. Рекомендую

KROSS
21 октября 2023 в 17:15

Будьте вирішені. Головне не тягнути з оплатою, якщо боїтеся то вас не обдурять. Навіть якщо ви за кордоном. Зроблять те, що вам потрібно. Дякую бюро послуг дуже хороша робота.

Алекс
13 октября 2023 в 23:14

Замовляв (д. П. Н.)
все зроблено чітко в визначений термін, можу сміливо радити цю організацію………………………

Оксана
08 сентября 2023 в 14:16

Я з маленькою дитиною приїхала до Київа на тиждень і ця компанія допомогла нам з усіма документами (переклади дипломів, апостилювання і багато іншого).
Дійсно- вони Професіонали!
- клієнтоорієнтовані!
- вміють слухати і робити неможливе іноді,
- дуже швидко приймають рішення в складних та нестандартних ситуація!
- грамотно та чітко поясняють усі юридичні деталі!
Буду рекомендувати вам усім друзям!
Нехай ваша компанія процвітає та всього вам найкращого! Миру!

Нікіта
05 сентября 2023 в 19:01

Так як тут немає функції відповіді на відгук, відповідаємо у форматі нового відгуку
Вітаємо, Юліє. Довго намагались з Вами зв'язатись, але Ви не відповідали на дзвінки і заблокували нас у вайбері.
Ви самі сказали, що помилка не критична і не впливає ні на що («частного нотариуса»/«частному нотариусу»). У Ваших відгуках Ви надаєте недостовірну інформацію. Адже ми готові були переробити документи і навіть повернути Вам кошти (переписка у нас збереглася). Щодо цін, перед замовленням Вам було озвучено вартість і Ви погодились, але у відгуках Ви пишете що ціни високі, добре. Щодо громадянина іншої держави, чому тоді Ви не вказуєте у відгуку що документи робили для громадянина росії? Помилку ми спеціально не робили, але пішли на зустріч прийняли таке замовлення.
Щодо перекладача, ім'я якої Ви вказуєте, це теж недостовінра інформація, тому що переклад робив інший перекладач, (така практика існує в багатьох бюро).
Замість того щоб відповісти нам на дзвнки і на вайбер, щоб вирішити ситуацію, Ви чомусь вирішили залишити відгуки в усіх що можна соц. Мережах. Ну добре, сподіваємось, що документи прийняли і Вас все гаразд.
Для себе ми також зробили висновки, за що Вам дуже вдячні, так як такий досвід теж досвід. Бажаємо Вам успіхів!

Юля
21 августа 2023 в 2:12

Дуже вдячна за виконану роботу! Консультанти були завжди на зв'язку, відповідали на всі запитання. Ціни помірні. Я за кордоном, тому все йшло трохи довше ніж очікувалося, але для мене це не проблема, головне що все зроблено професійно! Ще раз дякую команді! Буду звертатись тільки в цю фірму і рекомендувати друзям тому що перевірено мною)

Анна
10 августа 2023 в 19:17

Дякую за швидкий та чіткий сервіс, відновили швидко Свідоцтво про народження та відправили за кордон

Иван
26 июля 2023 в 14:46

Заказывал услугу перевода веб-сайта на английский язык с украинского. Всё выполнили в обещанный срок.

Юлия
04 мая 2023 в 16:25

С учетом моего опыта общения с этой конторой могу предположить, что положительные отзывы о них написаны их же сотрудниками.

Юлия
04 мая 2023 в 16:24

Заказывала перевод с украинского на русский свидетельства о нахождении в живых и еще одного документа. Переводчик Соболевская Мирослава Ивановна допустила ошибку в свидетельстве (короткий документ на несколько строчек). Менеджер на мое замечание ответил, что ошибка была допущена, так как в документе речь шла о гражданке другого государства (!), и я должна вообще быть благодарна, что мне сделали этот перевод. Не рекомендую связываться с данной конторой. Их поведение в моей ситуации считаю непрофессиональным. К тому же, цены у них завышены. Нотариальное заверение одного перевода - 250 грн. Это без учета стоимости перевода. За перевод двух коротких документов я заплатила 900 грн. И один из них получился с ошибкой. При этом я получила неприятные эмоции от общения с менеджером, который не принес извинений за допущенную ошибку и не согласился сделать скидку с учетом того, что услуга была оказана некачественно.

Мария
22 октября 2021 в 12:18

Чудовий сервіс. Усе на найвижчому рівні. Робила визнання польського диплома в Україні через цю фірму. Працівники завжди на зв'язку, інколи навіть не в робочий час. У разі затримок, або додаткових проблем - усе пояснюють, завжди в контакті з клієнтом. Однозначно рекомендую, у разі потреби буду звертатися ще.

користувач
08 октября 2021 в 15:58

Дякую за співпрацю раніше, тепер і в майбутньому.
Ці люди і ця компанія ніколи не підводили.
Ті, що кажуть інакше, а ви впевнені що працювали саме з цими людьми? Чи може хтось порадив сказати,
що погано?
_
З повагою, адвокат
Стурчак Денис

Спасибо за работу в прошлом, за работу сейчас и за работу в будущем.
Ребята не разу не подводили.

Те кто думают и говорят иначе, а вы точно с этими людьми работали? Или кто то подсказал?
_
З повагою, адвокат
Стурчак Денис

Женя
15 сентября 2021 в 9:27

Доброго времени суток, хочу порекомендовать компанию "НТ ИДЕЯ".
Тут работают только профессионалы своего дела! Я считаю, что они не имеют никакого права иметь одну звёзду за свой большой труд, потому что они выполняют работу качественно и готовы всегда решить Ваш вопрос! Они лучшие в своей сфере! Спасибо Вашей команде, что помогли!)

користувач
13 сентября 2021 в 6:16

Сотрудничаем много лет с бюро и Никитой и Татьяной персонально. Всегда очень оперативно, клиенто-ориентированно, 24/7 и профессионально.
В любой форс-мажорной ситуации ребята спасали нас в буквальном смысле. И именно благодаря им много сделок, которые были на грани срыва, состоялись.
Очень рекомендую и советую бюро всем контрагентам.

Женя
10 сентября 2021 в 7:09

Очень хороший сервис!

Уже не первый раз пользуюсь его услугами. Тут работают порядочные, вежливые и доброжелательные люди. Делают все чтобы клиенту было максимально удобно. Можно обо всем договориться online, а потом только забрать документы. Цены не завышенные. В других бюро, где я узнавал, за те же самые услуги цена была выше, а иногда и в несколько раз выше.

Очень рекомендую!

Даша
07 сентября 2021 в 21:22

Спасибо большое за качественное и оперативное обслуживание! Сервисом данного бюро пользуюсь и могу его рекомендовать! Очень вежливые и приятные ребята, профессионалы своего дела и работают оперативно и всегда на позитиве!

користувач
25 августа 2021 в 19:58

К сожалению, мы столкнулись с фактом вымогательства денег в обмен на отсутствие в будущем плохих отзывов от посторонних людей. После отказа заплатить мы стали получать подобные негативные оценки. Факты шантажа прилагаем.

Добавить отзыв