UAOTZYV.COM

Бюро перекладів Azurit

Адрес Київ, вулиця Богдана Гаврилишина, 7, офіс, 307
Метро Політехнічний інститут 0.37км
Телефон +380 (98) 978-14-88
Часы работы
понедельник09:00-17:00
вторник09:00-17:00
среда09:00-17:00
четверг09:00-17:00
пятница09:00-17:00
Сайт azurit.kiev.ua
Рубрики Переводчик
Оценка 4.9 27 отзывов
Похожие компании в категории
Бюро переводов LANGUAGE SOLUTIONS PRO — Офіс 18-19, вулиця Бульварно-Кудрявська, 33 Б
Бюро переводов AB-Land — SD HOOKAH ZONE, вулиця Рогнідинська, 4
Native Speaker Translation — вулиця Прорізна, 22

Бюро перекладів Azurit отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ольга
23 июля 2020 в 14:45

Декілька разів скористалась послугами бюро перекладів "Азуріт". Все професійно, вчасно і на високому рівні. Дякую.

GlobWorks
19 июля 2020 в 22:37

Периодически заказываем здесь переводы, приятно работать - всегда в срок и качественно. Отдельное спасибо менеджеру Юлии за слаженную и профессиональную работу

Оксана
11 июня 2020 в 23:21

Срочно надо был перевод документов для операции за границей, сама была не в стране. Ходила мама, офис легко найти. Остались очень довольны, маму впечатлили девочки, поэтому и пишу.

З. Ы. Операция прошла успешно.

Lux
29 мая 2020 в 21:33

Безумно довольна и благодарна сотрудникам этого бюро за быструю и качественную работу, ответственность! Отдельное спасибо администратору Юлии за ее оперативность!)

Оксана
08 мая 2020 в 21:14

Наше підприємство шукало професіоналів з досвідом в енергетиці. Радує, що друг порекомендував Азірут. Переклали і використовували нашу термінологію. І схеми зробили. Не довелось шукати окремо верстувальника. Тому ми залишились задоволені.

Людмила
08 марта 2020 в 10:24

Завжди все оперативно, якісно і професійно. Впевнено рекомендую "Азуріт" для співпраці у сфері перекладів. Жодного разу не виникало ніяких непорозумінь і неприємних ситуацій.
Дякую "Азуріт" за співпрацю!

Паша
07 января 2020 в 3:28

Доброго дня! Дякую за співпрацю. Робота виконується якісно та в заплановані строки. Будемо співпрацювати і надалі. Рекомендую.

Ольга
04 августа 2019 в 22:00

Довгий час була у пошуках надійного бюро перекладу і я його знайшла - це Azurit. Якщо Вам потрібен швидкий переклад і Вам встановили короткі строки дед-лайну - Вам сюди. Рекомендую!

Наталья
09 июня 2019 в 15:30

Рекомендую Бюро переводов "Азурит". Выполняют очень качественный перевод материалов экономической направленности, в том числе по финансовым аспектам. Работу выполняют своевременно. Коллектив дружелюбный и воспитанный. В Бюро успешно применяется клиентоориентированный подход в работе с клиентами. Одним словом, работает команда специалистов высокого профессионального уровня. В дальнейшем планируют работать именно с этим Бюро переводов.

Олена
05 июня 2019 в 3:40

Здравствуйте.
Благодарю за сотрудничество бюро переводов «Азурит». Заказывала много переводов всегда все выполнено в оговоренные сроки или даже раньше. Качество на высоте. Всем рекомендую этот сервис и в дальнейшем буду обращаться только к Вам!
Также, отдельно, хочу сказать СПАСИБО отличному менеджеру ЕЛЕНЕ ЦИМАК, заказы всегда обрабатываются очень быстро, а Леночка приветливая и вежливая.
Спасибо большое) Успехов Вам и процветания!)

Vladyslav
23 мая 2019 в 13:52

Замовляли переклад і вичитку тексту медичного спрямування - роботою задоволені. Переклад виконаний якісно, роботу здали вчасно.

Татьяна
01 февраля 2019 в 4:50

Дуже допомогли! Дякую! На руках мала висновок лікаря німецькою мовою рукописний (а ви знаєте який це почерк). А в наших лікарнях затребували засвідчений переклад на українську. Дякую перекладачам цього бюро, не просто переклали, а ще й розібрали. Зрозуміло, що перекладала людина з медичною освітою, бо як то кажуть рибак рибака баче здалеку в розібрали ці закорлючки може тільки лікар) дуже допомогли!

Лида
24 января 2019 в 1:49

Добрый день! Смело могу рекомендовать даное Бюро переводов! Работают оперативно и, по желанию, даже в самые жатые сроки. И что радует, что с каким бы иностранным языком не обратился - всегда работа будет сделана на высшем уровне. Также стоит отметить удобное расположение офиса, что дает дополнительное преимущество Бюро. Спасибо!

Наталия
19 января 2019 в 2:04

Рекомендую переводческое бюро «Азурит»! Мы долго не могли найти компанию, которая могла бы помочь в нашей специфике деятельности, так как у нас работа связана с программами Автокад и Компас, и сплошь и рядом нужны были переводы именно в этих программах большого количества чертежей. Ребята не побоялись взяться за такие объемные работы, сложные и насыщенные. Сделали все оперативно и очень чисто, без ошибок. Верстальщики молодцы, все поправляли, где мы просили и вносили все корректировки. Очень довольны работой. Наши зарубежные партнеры приняли все переводы без проблем. Будем обращаться в дальнейшем!

Валентина
10 января 2019 в 12:12

Хочу із задоволенням висловити щиру подяку колективу агенції за багаторічну співпрацю між нашими фірмами!
Наше підприємство випускає складну сучасну цифрову електронну техніку, що має відношення до медичної галузі і продає ії за межі країни, в тому числі в країни ЄС.
Всім, хто має відношення до міжнародної співпраці, відомо, що поставка продукції на міжнародні ринки супроводжується створенням чималого об’єму документів, які потребують якісного професійного перекладу.
Відносно останнього, нам пощастило. Ми знайшли гідну підтримку з боку бюро перекладів «Азуріт-В». Саме підтримку. Тому що – це завжди дуже оперативно, щодо реакції на запит, дуже уважно, щодо до текстів і відповідально, щодо до терміну виконання.
Якість перекладів на гідному рівні, незважаючи на складність специфічних технічних текстів і термінів.
На якомусь етапі ми робили спробу звертатися до інших агенцій з причини більш зручного розташування, але дуже швидко відмовилися, тому що їм складно було змагатися з Вашим рівнем, а ми його остаточно оцінили.
Бажаю успіхів у вашій професійній справі і сподіваюся на співпрацю в майбутньому.
Завжди рекомендуємо вашу компанію своїм партнерам

Євген
04 января 2019 в 6:56

Медичний переклад з німецької неякісний, слова у реченнях
в перекладі неузгоджені між собою у родах і відмінках, невідредаговані речення, з неприроднім порядком слів для мови перекладу. Текст віддавали назад у агентство на вичитку - результат майже не змінився. Дилетантський підхід. У прошитій версії написано: "перекладено з російської на німецьку" замість "з німецької на російську". Абсолютна непрофесійність.

energer
31 декабря 2018 в 3:42

Якісна робота яка виконується дуже оперативно, що приємно здивувало Якщо потрібно терміново зробити переклад йдуть завжди назустріч Плануємо й надалі співробітничати

Александра
18 декабря 2018 в 21:24

Професіонали своєї справи! Дякую за чудову роботу! У зв'язку зі специфікою роботи, мені деяки час було необхідно перекладати по декілька статтей на день. Просто врятували мою карьеру!

Николай
07 февраля 2018 в 13:23

Столкнулись с проблемами легализации диплома: сначала очереди в учреждении, потом сократился срок требования иностранным вузом нашего документы… Пришлось решать проблему, поскольку ребенок очень хотел реализоваться заграницей. Бюро переводов по Киеву много, но поскольку мы живем недалеко от центра, нашли Азурит. Искать было сложно, но качество действительно порадовало. Несмотря на задержки со стороны министерства, нам сделали даже раньше наш диплом. Отмечу доброжелательность сотрудников и скорость оценки оказываемой услуги.

Марина
24 января 2018 в 14:24

Отличное соотношение качества и цены. Компетентный менеджер, который всегда поможет и сделает все в срок. Профессионалы своего дела! Спасибо Азуриту и личная особая благодарность Анастасии. Рекомендую!

Добавить отзыв