UAOTZYV.COM

Бутик растительной косметики Yves Rocher

Адрес Київ, вулиця Миколи Лаврухіна, 4
Телефон +380 (44) 371-15-19
Часы работы 10:00-22:00
Сайт www.yves-rocher.ua
Рубрики Магазин косметики и парфюмерии
Оценка 2.7 9 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Бутик растительной косметики Yves Rocher — ТРЦ SkyMall, просп. Романа Шухевича, 2Т
Бутик растительной косметики Yves Rocher (Ив Роше) — Prospekt, Trade & entertainment centre, вулиця Гната Хоткевича, 1В
Yves Rocher — вулиця Євгена Сверстюка, 2Б
Похожие компании в категории
Аптекарь — вулиця Радунська, 5А
Червоний маркет — вул. Оноре де Бальзака, 66
PROSTOR — вул. Оноре де Бальзака, 66

Бутик растительной косметики Yves Rocher отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталья
18 июля 2023 в 23:10

Купила сьогодні спрей для тіла, на касі виявилося, що карток немає, консультанти почали між собою це обговорювати, навіть не звертаючи уваги на те, що я стою поряд і чекаю на хоч якусь притомну відповідь

Аннет
13 марта 2022 в 7:11

Ковид - нельзя открывать баночки, бутылочки, чтобы узнать запах. В связи с этим тестеров тоже нет. Продавец обозлённая, повышает тон. Страдает покупатель! Не может узнать как пахнет продукция на которую он тратит деньги. Так и персонал не предлагает решение или как-то пытается згладить этот момент. ТРЦ РАЙОН!

Александр
17 ноября 2021 в 2:43

Дякую за гарно проведений час у вашому магазині. Для тих хто читає цей відгук буде корисно знати (бо для мене це стало новиною), що продукцію, яка не підходить (купував у подарунок) не замінять (із доплатою або без), навіть якщо є чек і упаковка не порушена, хоч між першим і другим візитом була різниця декілька годин. Як виявилось, є такий закон України, що косметичні засоби не підлягають поверненню і це дуже зручна позиція для магазину. Чому в мене підгоріло? Бо коли перед тим, як купувати, я вагався підійде чи ні, тому спитав, а що якщо не підійде? - отримав відповідь, що підходить усім. В цей момент мені чомусь не нагадали про закон України (що обміняти я не зможу), на який пізніше ссилались. Тож вийшла дуже не приємна ситуація. У будь якому випадку, якщо мій відгук був корисним і ви його дочитали до цього моменту, і щоб у консультантів мережі від зубів відскакувало, що вони нічого не міняють - підтримайте магаз іще однією зірочкою у гуглі) Гарного дня.

користувач
12 ноября 2021 в 22:22

Уточнюю причину. Була в цьому магазині 11.10.21, продавці залишили дуже неприємний осад. Склалося враження, що десь на базарі в епоху 90х знаходжусь, а не в пристойному магазині. Продавчині хочуть продати побільше, подорожче і на цьому все. Більше туди не повернусь, вже краще на сайті замовляти.

Виктория
03 июля 2021 в 21:08

Консультанты безразличные, продукцией пользуюсь не один год, всё устраивает, цены хорошие, есть безсульфатные шампуни, очень вкусные духи.

Саша
04 марта 2020 в 21:34

Згодна зі коментарем нижче про неадекватних консультантів в ТЦ «Район». Невиховані та некомпетентні. Довелось їхати в ТЦ «Скай Молл», а там навпаки чудовий магазин та персонал.

Alona
21 февраля 2020 в 18:14

Вже користуюся давно продукцією компанії. Гарна якість. Обожнюю кавовий гель для душу! Було б чудово, аби було б таке молоко для тіла!

Татьяна
24 октября 2018 в 15:36

Обслуживание не понравилось. Консультанты плохо знают описание продукции. Не вежливые, смотрят так, как будто их покой нарушили, зайдя в бутик. Сама продукция хорошая. Жаль, что убрали Jardin du Mond.

Лера
19 октября 2018 в 18:32

Прошу обратить внимание руководство на консультантов этого магазина. Девушка с русыми, волнистыми волосами абсолютно не заинтересована в продажах. Остались не приятные ощущения (предвзятости) после общения с ней. Это если коротко и корректно. А, косметика как всегда прекрасна)

Добавить отзыв