UAOTZYV.COM

BROCARD отзывы

Адрес Київ, Майдан Незалежності, 1 ТЦ Глобус 1 лінія
Телефон +380 (44) 371-11-09
Часы работы 10:00-21:00
Сайт www.brocard.ua
Рубрики Магазин парфюмерии, Магазин товаров для салонов красоты
Оценка 2.9 25 отзывов
Ближайшие филиалы компании
BROCARD Niche Bar — вулиця Богдана Хмельницького, 52/17
BROCARD — ТЦ Мандарин Плаза, вулиця Басейна, 6
BROCARD — ТРЦ Gulliver, Спортивна площа, 1a
BROCARD — ТЦ Олімпійський, Велика Васильківська, 72
Похожие компании в категории
Єва / EVA — буд.8-Б, Львівська площа
BROCARD — ТЦ Універмаг Україна, площа Перемоги, 3
ЕVА / EVA — вулиця Костянтинівська, 63/12
parfum büro — вулиця Володимирська, 20/1

Магазин парфюмерии BROCARD отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Andrii
11 января 2024 в 15:12

Похід в цей магазин закінчився приниженням мене як військового і моєї дружини. На виході спрацювала сигналізація, від нас охорона потребувала показувати речі. Я був проти, проте адміністрація була категорична, покоперсавшись в наших речах, нам навіть не принесли вибачень.

Я категорично не раджу відвідувати цей магазин парфумів. Адже ця мережа не будує відносин з клієнтом, а заробіток ставить вище моральних принципів!

Наталія
10 января 2024 в 7:09

Була сьогодні у вас, обслуговувуння хамське, понюхати дешеві духи не можна, до покупців привзяте відношення зі сторони охорони, поки я нюхала ті духи для тіла, біля мене стояв охоронець що дуже неприємно. Мабуть думав, що я їх поцуплю. Тестерів там не було, познайомитись з товаром не получилось. При виході я сказала продавцю, що до вас ми більше не прийдемо, на що мені було сказано: "так і не приходьте". Відбили бажання щось у вас купляти. Сервіс просто жах.

Елена
14 сентября 2023 в 18:19

Все сподобалося. Чудовой консультант Тетяна уже не вперше все ідеально підбирає і приємна в спілкуванні. Дякую

Олена
06 сентября 2023 в 12:47

Не професійна робота адміністратора магазину. Мене запросили на процедуру сканування волосся на сьогодні об 12: 45. Я приїхала на 15 хв раніше. Сказали чекати, спеціаліст мовляв на підʼїзді. Потім до мене ніхто не підходив. Я знову звернулася до працівника магазину, мене послали в інший відділ, там почали рекламувати шампуні, і знову ніхто нічого не повідомляв про відміну сканування. Я попросила адміністратора і аж тут мені сказали, що сьогодні нічого не буде. Мало того, що не попередили завчасно, то ще й адекватно і оперативно не прокоментували ситуацію. Я у свій робочий час просто згаяла кілька годин. Сервіс і відношення до клієнтів незадовільні

Анна
10 августа 2023 в 1:33

Ніколи не любила Брокард, а сьогодні ще раз це підтвердилося. Ціни - завищені. Консультанти - "на підбір", ставлення зверхньо, неповажне, зі зневагою.
Була в магазині в ТЦ Глобус. Необхідно було підібрати новий запах. Вирішила почати з Montale, але стійка з тестерами була порожня. Довелося звернутися до консультанта (планувала обійтися без них, хоча до мене ніхто сам і не підійшов спочатку), на що один тицьнув пальцем на іншого. Підійшла дівчина з незадоволеним обличчям і склався діалог такого характеру:
-Что Вам нужно? ! (ні "Добрий день", ні звернення українською у відповідь)
-Хотіла б підібрати парфуми, але немає тестерів.
-Какой? !
-Мне потрібно вибрати, тільки от нема з чого.
-Там их штук 50!
І з обуренням було відкрито нижню полицю, де й стояли потрібні мені пляшечки.
Після цього я подякувала і сказала, що її послуг більше не потребую. Перед відходом, у відповідь мені кинули "там рожеві - це жіночі".

Ранок було зіпсовано. "Спасибі" консультантам магазину Брокард.

Альона
27 января 2023 в 13:21

Забігла сьогодні вранці купить сертифікат на подарунок і приємно була шокована кількістю товару. Аромат, помадка, крем для обличчя. Моя кредитка сказала бувай:) Це неймовірне задоволення купувати в Брокард, почуваєшся на міліон. Всі сроки в нормі, картку пробили, зразків насипали. Просто любов

Аня
16 января 2023 в 18:57

Сьогодні відвідала магазин у Глобусі під час прогулянки з подругою. Тут вже не зустрінеш толпи туристів, атмосфера досить спокійна. Товар розтягнутий на полках, але досить в нормальному асортименті. Ми порилися у червоних цінниках, знайшли собі по помаді. Приємно, що на касі пікають дисконтну картку, у других мережах їх вже повідміняли. В цілому магазин залишив приємні враження.

Наталія
22 декабря 2022 в 18:10

Зараз коли так важко потрапити у магазини через тривоги та відключення світла, магазин у Глобусі в топчику. По перше, він під землею і в центрі, світло тут не вимикають. Всі свої улюблені товари купила саме тут по рекомендаціях продавців, на мою думку дівчата в цьому Брокарді найпрофесійніші, не дивлячись на велику кількість людей. Асортимент широкий, від Бандераса до молекули. З догляду та декору теж все найнеохідніше, таке ж як у дюті фрі.

Наталія
13 декабря 2022 в 17:34

Погоджуюся з текстом нижче, що саме цей магазин у Глобусі один з найкращих. Соромно признатися шо я помню його відкриття, а це пройшло років 20. Тому цей магазин залишаєте в мені теплі спогади. Дівчата завжди радо зустрічають, нашепчуть про майбутні акції чи новинки. Питань про якість товару в мене ніколи не виникало, всім користуюсь лише у задоволення.

Віолетта
21 ноября 2022 в 13:13

По праву вважаю філіал Брокард у Глобусі найкращим у співвідношенні асортимент/персонал. Більшість дівчат явно давно працює, бо я заходжу щомісяця і практично одні й ті самі обличчя. Це для мене показник серйозності магазину. Ніхто не слідує за тобою як особистий детектив але й уразі необхідності у полі зору. З асортименту вся відома косметика, плюс ніша. При вході у магазин раніше розбрискували новинки, від початку війни цього немає, що трохи сумно.

Лайф
11 февраля 2022 в 12:05

Історія про гобліна в Брокарді.
Сьогодні був найгірший похід в мій улюблений магазин. Сервіс на нулі, а охоронець який псує усім настрій на вході, так взагалі відправляє обслуговування, за шкалою оцінювання від 1до5, в мінус 10! Навіть "вдогонку" кричав: "не нужно было его обслуживать! ". А все із за того, що я йому не показав свій сертифікат. Можливо керівництву необхідно звернути увагу на поведінку співробітника який гарчить на людей, має неохайний вигляд, не вміє спілкуватися, не знає що він може вимагати, а що ні. Доречі, на моє запитання чи є в нього сертифікат і чому б його не показати - сказав що є, бо без нього він би не працював. Ну і я йому відповів так само. І взагалі, як зрозуміти що він охоронець, із-за його зросту під два метри чи тому що кидається на людей? Я коли розраховувався, то замітив що йому жінка, яка тільки зайшла, також зробила зауваження щодо його хамовитої поведінки. Думаю наступного разу перш ніж зайти в Брокард, подумаю в який, і чи в Брокард взагалі.

Марина
20 декабря 2021 в 20:59

Место, где консультанты молча высокомерно плавают по торговому залу проходя мимо покупателя который просит помощи. Место, где бюджет 1000 грн на подарок вызывает ухмылку. Место, где вам предложат 2 позиции, и будут ждать когда вы уйдёте. Ведь у вас такой маленький чек.

Юра
04 ноября 2021 в 15:15

Тут оригінальні парфуми, без підробок, я вже купував в інтернет- магазинах ці парфуми від Діор, але був розчарований, в Брокарі це дорожче але справжнє.

Valerie
16 октября 2021 в 20:41

Не знаю, почему так много плохих отзывов про консультантов. Ко мне были приветливы, хотя я не в норковой шубе и выгляжу вполне обычно.
Замечательная девушка предложила помощь, показала, рассказала, выбрали всё в тон, ещё и попали на товары со скидками 50%. Обязательно вернусь ещё раз именно сюда, как для центра – всё на уровне.

Денис
11 сентября 2021 в 23:38

Из-за персонала 1 звезда.
Администрация Brocard, наберите адекватный штат сотрудников, заходишь в ваш магазин и не можешь найти себе места, хвостиком ходит консультант с оценивающим/осуждающим взглядом, а ты не знаешь куда от него деться. Вышел без покупки, так как из-за этого взгляда пропало настроение покупать что-либо.

Алина
11 сентября 2021 в 18:37

Магазин действительно хорош ассортиментом (хоть и очень завышены цены), но персонал оставляет желать лучшего. Со входа вас практически преследуют консультанты на столько, что от этих взглядов и предложений "помочь" хочется выйти. А непосредственно на счёт их консультаций: решила сменить тональный, и подумала, что консультант поможет мне более профессионально разобраться с подбором тона. В итоге, по приходу домой поняла, что тон АБСОЛЮТНО отличается от подходящего мне тона, и деньги (за не дешёвый тон) были выброшены просто на ветер. Осталась очень разочарована!

Мария
05 июля 2021 в 4:38

Персонал в магазині привітний і готовий допомогти.
Особисто мене не влаштувала цінова політика на парфуми, що мене цікавили (певно і на більшість товарів в Брокарді). Ці самі парфуми в Нідерландах, де я проживаю коштують десь на 35 евро дешевше а в дьюті фрі на 40 евро. Тому, на жаль, прийшлося відкласти покупку подарунка собі.

Константин
10 июня 2021 в 23:19

Из минусов - сильно дороже, чем везде. Из плюсов - все красиво сделано и огромный ассортимент на витринах, все можно понюхать.

Катерина
02 марта 2020 в 1:52

Жахливе ставлення та обслуговування персоналу. Консультанти Вам допоможуть тільки в тому випадку, якщо Ви їх знайдете. В іншому випадку терпіння Вам на допомогу. Охорона, то взагалі окрема тема. Якщо Ви прийшли за покупками без сумки Louis Vuitton та забули одягнути норкову шубу, будьте готові, що будуть слідкувати за кожним Вашим кроком і обговорювати, що Ви можете щось винести. Продавці ж на касі обов'язково скажуть свою думку, навіть якщо Ви не запитували. Не рекомендую там взагалі щось купувати, хоч і продукція шикарна. Знайдіть інший магазин Brocard, нерви будуть цілі.

Alyona
26 февраля 2020 в 18:44

Ассортимент хороший.
Некоторые консультанты очень милые и приветливые, некоторые - не очень, смотрят оценивающе.
Есть тестеры, которые стоит заменить, они либо закончились, либо сломаны (например DG Addict).

Добавить отзыв