UAOTZYV.COM

BroBots отзывы

Адрес Київ, Кловський узвіз, 8
Метро Кловська 0.6км
Телефон +380 (44) 300-27-35
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
Сайт brobots.org.ua
Рубрики Школа, Школа целевой подготовки, Образовательный центр
Оценка 3.9 14 отзывов
Похожие компании в категории
DEC education — вулиця Князів Острозьких, 8
Київський велотрек — вулиця В'ячеслава Липинського, 15

Школа BroBots отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
15 августа 2023 в 22:45

Син займався вже не перший рік та залишився дуже задоволеним! Класні курси, гарні, професійні викладачі - все круто!
Маємо намір продовжувати навчання і в наступному навчальному році!
Дякуємо за високий рівень навчання!

пользователь
02 августа 2023 в 6:12

Дуже цікавий курс по Phyton. Дитина займалась з великим задоволенням і багато чому навчилась. Головне - викладач зумів привити тягу до кропіткої і важкої роботи з кодом.
Дякую!

YouTube
22 февраля 2022 в 10:03

Прозаймались рік онлайн. А потім про нас просто «забули», хоча я неодноразово нагадувала, писала- годували завтраками і в групу на другий рік навчання сина не взяли. Чи там якийсь організаційний дурдом чи просто таке відношення до всіх, зоча ж на виході обіцяють диплом
на негативний відгук на широкий загал, відразу знайшовся і час і натхнення мені відповісти! Чому ж так не відповідали ваші менеджери?
І на кшталт дипломів, може вони у вас дипломами і не називаються, але по закінченню курсу обіцяли, що сертифікація буде- то вже не суть зараз

Женя
20 февраля 2022 в 3:38

Школа чудова, навчаюся вже другий рік. Багато цікавих тем на уроках які вчителі гарно розкривають і подають так що ти справді починаєш цікавитися

Bogdan
05 февраля 2021 в 4:02

Якби не гурток, а потім школа Броботс, навряд чи мій брат так би зацікавився технологіями і був долучений до купи різних цікавих і практичних проектів, про які в звичайних школах нічого не чути.

гейміфікація, цікаві завдання і навчання, гостьові лекції з відомими людьми, своя майстерня з купою інструменів, мотивація дітей створювати щось своє, круті керівники і вчителі - це лише частина тих переваг, які особисто для мене виділяють цю школу серед всіх інших.

Денис
14 декабря 2018 в 19:55

Очень радует, что в стране есть такие учреждения. Хотелось бы, что бы таких становилось только больше, а то и дальше будут расти одни юристы да экономисты.

Женя
02 декабря 2018 в 7:55

Очередной маразм. Автор мучительно пытается изобразить "стартап нацiю", а на выходе неизменно рагульский коник без ноги зато с дармовым провластным пиаром.

Катерина
29 ноября 2018 в 23:30

Це неймовірне місце. Все, що потрібно для дитини, якій цікава ІТ освіта. Викладачі сучасні, прогресивні люди, які не відстають від потреб часу. Якщо ваша дитина мріє пов'язати свою майбутню професію з ІТ сміливо ведіть її у BroBots

Саша
26 ноября 2018 в 13:54

Неадекватное поведение менеджеров и руководства. Хамство и грубость. Отношение к клиенту как к попрошайке.

Саша
21 ноября 2018 в 9:32

Це найкращий на разі проект такого масштабу в Україні. Те що робить команда-неймовірно. Це надихає дітей та дорослих до іншого погляду на життя. І вселяє віру в те, що 'зубожіння', яке нам нав'язаали '#недорогенькі', є тільки в їх зворій уяві. Так тримати хлопці.

Андрій
07 ноября 2018 в 20:01

Я хожу сюди на курси програмування. Мені дуже подобається. В залі приємна атмосфера, приємно тут навіть перебувати. Є Wi-Fi.

Саша
28 октября 2018 в 21:04

Неймовірна організація що займається загальним розвитком дітей та дорослих. Акцент зроблений на робототехніці та інженерії в цілому, але обіцяють багато інших цікавих курсів. Завдяки статусу громадської організації, та небайдужим спонсорам, вдається утримувати найнижчі ціни на ринку. Успіхів і наснаги у розвитку!

Александр
26 октября 2018 в 22:25

Мой ребенок месяц проходил на программирование для детей по программе Strach. Первая неделя была идеальная - работа в классе с преподавателем, домашние задания. Потом самое интересное - началась канитель, то учитель заболел, то у него свои планы. Но руководитель проекта не отдает отчета себе насколько непрофессионально он выстроил себе все процессы ввереного ему проекта. После первого провала, я дал Вам еще один шанс и потратил время - пришел на Вашу презентацию по машинному обучению. Да преподаватель казалось бы и хороший преподаватель, и представлял какой то именитый вуз КПИ. Но для меня, как для родителя не до конца понятна, что ребенок получит на выходе. Этого мне внятно не объяснил преподаватель Вашего хваленого курса. Не рекомендую курс тем кто ценит время своё, свои финансы и нервы своего ребенка. Отдайте лучше на танцы - хоть удовольствие получите. За подробностями - в личку.

Юлия
22 октября 2018 в 22:44

Отличные занятия для детворы. Организаторы молодцы.

Заботятся о всестороннем развитии. Причём, не только в направлении IT и роботостроении.

Кроме того, деток кормят и "выгуливают" ну в смысле, это не просто целый день в помещении, но и прогулки ;)

Добавить отзыв