UAOTZYV.COM

БПШ отзывы

Адрес Київ, вул. Антоновича, 48А
Метро Олімпійська 0.31км
Телефон +380 (98) 333-33-37
Часы работы 09:30-22:30
Сайт new.borysov.com.ua/bpsh
Рубрики Фастфуд
Оценка 2.4 13 отзывов
БПШ / BPSH
Ближайшие филиалы компании
БПШ / BPSH — вулиця Івана Мазепи, 3
БПШ and Dogz&Burgerz — просп. Валерія Лобановського, 116
БПШ на Подоле — вулиця Нижній Вал, 37/20
БПШ / BPSH на Почайній — просп. Степана Бандери, 6
Похожие компании в категории
KFC — вулиця Січеславська, 1
McDonald’s / МакДональдз — Деміївська площа, 1
Мохнатый Хмель — Велика Васильківська, 126
Макдональдз / McDonald's — вулиця Борщагівська, 2-б

Фастфуд БПШ отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Карина
18 января 2024 в 0:53

Замовили бургер, діпи з беконом, шава боул, пончики та біляши. Булка, котлета та бекон були спалені, геть чорні з присмаком горілого. Боул не куштувала, але чоловік сказав, що це жах. Біляші начебто з хрящами, діпи просто пішли в смітник. Було геть не смачно, нічого не доїли. Розчарувались. Виправляйтесь, раніше дійсно було смачно.

Михаил
13 января 2024 в 9:30

Їжа-смачно!
Подача страви – швидко!
Увага до гостей - супер!
Але! У сенсі не зарядних пристроїв для гостей? - ЦЕ ДНО хлопці!

Борис
07 января 2024 в 11:12

Брав в пятницу шавуху, сильно травонувся. Була колись сама вкусна в місті, нажаль зараз вже ні. Власникам вартує звернути увагу на їжу та гігієну.

Євген
05 января 2024 в 13:20

Шановне керівництво закладу! Коли Ви вже роз'яснете персоналу, що не можна брати гроші і одразу тими самими брудними руками лізти до стаканчика для кави. При чому не брати його зовні, а пхати руки прям у середину. Вже не перший раз це відбувається!

Евгения
31 декабря 2023 в 14:54

Замовляли шаурму Asian Style та картоплі діпи. Шаурма зовсім не сподобалася, найгірша з усіх, що я їла. Креветки не мають смаку та дуже схожі на сиру, гуакамоле просто занадто солодка жижа, лаваш місцями підгорілий. Ця шаурма одна з найдорожчих позицій у меню, а зовсім не вартує своєї ціни.
На касі касир не надто привітний. У приміщенні ресторану час від часу з'являвся неприємний запах, коли робітники відкривали двері у службове приміщення.

Ирина
28 декабря 2023 в 11:28

Зайшла в заклад, оскільки він здався цікавим. Я була в закладі перший раз тому взяла три позиції, назвавши кожну окремо, вже потім я помітила, що такий самий набір позицій можна купити дешевше, якщо брати меню, про що касирка мені не повідомила. Не зважаючи на низьку кількість відвідувачів, я очікувала ≈ 20 хв. Порції виявилися дуже маленькими і відверто низької якості (основну частину шаурми склала маринована капуста, а сирний соус до картоплі-звичайний пакетований "сирний" соус. Єдине, що сподобалося у даному закладі - ціна. У будь якому випадку я б не можу рекомендувати БПШ.

Игорь
23 декабря 2023 в 1:08

Брав шаурму, не сподобалася взагалі. Перше що дуже маленьке як для 99 грн, у переході набагато дешевше і смачніше. Готували при тому, що було пару людей у ​​залі хвилин 25. І дуже не сподобалося що здачу 1 грн не дають, наче й дрібниця, але не приємно

Алёна
29 ноября 2023 в 14:25

В закладі або не працюють, або їх зовсім немає, витяжок. Всі речі зимові «пахнуть» олією та жареним.

Vladyslav
05 октября 2020 в 12:36

Значит, не знал я о них ничего.
Зашёл, интерьер интересный, выбор, как для фаст-фуда, отличный, пробовал шаурму и пончики - рекомендую.
Как-то взял шаурму, но ждал 12 минут её, сообщил об этом официанту, извинились, сделали за 2 минуты шаурму и комплимент от заведения в виде моего напитка, что я пил. Так что, смело идите, обслужат, накормят ещё и спасибо скажут) рекомендую! Шаурма самая вкусная в городе

Виктория
02 октября 2020 в 7:20

Была у вас пол года назад в шаурме была в основном капуста и очень мало соуса. У подруги наоборот многовато соуса. Постарайтесь делать всё чуть более равномерно) А так всё хорошо)

Саша
26 сентября 2020 в 8:28

Хорошее местоположение. Меню простое и быстроготовящееся. По концепции фастфуда открылся настоящий конкурент Макдональдс на вокзале. Заказала Beyond Бургер и яблочный сидр. Бургер по вкусовым качествам не впечатлил, был еле теплым. На мой взгляд, нужно изменить рецептуру булочки в бургере и класть более мягкий лист салата, к примеру бостон. Сидр тоже не примечательный. Очень хороша идея с террасой на втором этаже. Но нужно ещё поработать над меню и выдачей готового блюда.

Andrii
31 августа 2020 в 14:51

Шаурма супермясо по сути = суперкапуста, мяса не больше, чем в обычной.
В прошлый раз по заказу стандартной шаурмы мне выдали шедевр кулинарии абсолютно без мяса, хотя и переделали в итоге после моего негодования, но суть в том, что видимо как минимум у этого конкретного заведения все плохо с соблюдением стандартов.

Дмитрий
05 августа 2020 в 3:26

Первый раз шаурму делал парень - количество мяса было в норме, понравилось. Потом пришел второй раз, попал на девушку - мяса было мало, одна капуста и картошка, при том что я беру XXL за 89 грн, остался не доволен, теперь хожу в другое место. Так что следите за своими работниками, а то так и без клиентов остаться можно.

Добавить отзыв