UAOTZYV.COM

bodocard отзывы

Адрес Київ, вулиця Казимира Малевича
Метро Либідська 0.4км
Телефон +380 (800) 21-12-34
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
Сайт bodocard.ua
Рубрики Магазин, Оптовая продажа подарков, Магазин новинок
Оценка 4.6 122 отзыва
Похожие компании в категории
Лінія Світла — Велика Васильківська, 72
ОККО — вулиця Володимира Брожка, 21 Б
Watsons — вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, 5А
Баттерфляй Ультрамарин — вулиця Василя Липківського, 1А

Магазин bodocard отзывы

122
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Maryna
05 июля 2024 в 10:31

Вже багато років користуюсь Бодокард, в основному купую за них техніку, інколи квитки на концерти. Дуже зручно, швидко активуються в мережах які вибереш, лінія підтримки відповідає навіть у вихідні. Гарний сервіс і можна обійтись без пластику, що не шкодить планеті. Це чудовий варіант, якщо не знаєш, що подарувати - отримувач сам вибере де його витратити.

Irina
27 июня 2024 в 19:27

В перше сертифікат від bodocard отримала в подарунок, а потім сама замовляла і дарувала. Дуже зручний сервіс в плані того, що людина сама обирає собі подарунок на зазначену суму в сертифікаті, а не ти даруєш якусь непотрібну фігню. Легко активувати, легко замовляти. Можна замовити на велику суму і активувати в одному місці або розбити цю велику суму на кілька сертифікатів і активувати в різних місцях. Це просто бомба для подарунку!

Alina
14 июня 2024 в 10:05

Bodocard задоволена! Сертифікат подарували на роботі. Можна вибрати мережу, де я хочу використати. Дуже зручно, що можна розділяти сертифікат і використовувати як тобі зручно. Оператори швидко відповідають на інфо лінії та надають повну консультацію. Також легко самостійно на сайті розділити та активувати сертифікат. Якщо хочете зробити подарунок, то Bodocard чудовий варіант!

Marina
07 июня 2024 в 16:28

Менi подарував сертифікат мій банк. Дужє задоволена. Легкій в використанні. Використовувала у мережі Сільпо. Раджу дарувати своїм знайомим та друзям

Yana
31 мая 2024 в 16:44

Крута ідея для подарунку. Приємно і дарувати, і отримувати такий сертифікат. В переліку магазинів, в яких можливо використати сертифікат, обов' язково знайдеться потрібний. Я використовую сертифікати в jysk, активація сертифіката працює просто і швидко.

Елена
30 мая 2024 в 17:22

Біля трьох років користуюсь мультибрендовим сертифікатом bodo.
Орієнтовно знаю в якому магазині і на яку суму я закупаюсь, - тож і замовляю сертифікати на відповідні суми (200,500,800грн) Активую сертифікати через Goggle - дуже зручно, рекомендую.

пользователь
26 мая 2024 в 11:08

Ідея подарункових сертифікатів дуже зручна і приємна. Легко вибрати подарунок або використати просто в магазині. Подарували на роботі. Але я і сама дарувала такий на ДР. Дякую. Гарного дня)

Аліна
24 мая 2024 в 7:50

Дуже крута ідея -мультибрендовий сертифікат! Мені подарувала подруга, за що я надзвичайно вдячна! Легко користуватись, довгий термін використання + можливість ділити суму надають гнучкість і можливість підбирати все, що потрібно. Подобається, що я сама можу обрати на що витратити: паливо, меблі, продукти, косметику! Універсальний подарунок на всі випадки життя! Буду радити і сама дарувати. Дякую!

Катерина
17 мая 2024 в 14:46

Мені дуже сподобалась система мультибрендових сертифікатів. Це зручно. Це приємно. Мені вдалось їх реалізувати перед святом. Тому придбала все по святкових знижках, по суперціні, а доплачувати залишалось копійки (я взяла товару на суму трохи більшу, ніж вказано в сертифікаті). Це було дуже круто. Рекомендую

Раиса
10 мая 2024 в 15:11

Удобно. Выгодно. Хорошее приобретение. Сертификатом можно рассчитаться в необходимой торговой сети. Проблем при расчёте не возникло.

Ганна
26 апреля 2024 в 18:47

Дуже задоволена використанням сертифікату. Отримала в якості подарунку на роботі. Великий вибір магазинів на будь-який смак, де можна скористатися сертифікатом. Легка та швидка активація, а також достатній термін дії сертифікату, що дає час на роздуми для здійснення вибору де та як скористатися сертифікатом.

Оксана
18 апреля 2024 в 17:25

Гарна ідея ;) мотивувати працівників до виконання планів і за це отримувати бонус, мультібрендові сертифікати в улюблені магазини!

Олена
10 апреля 2024 в 10:53

Отримували в подарунок різні сертифікати, на даний момент bodocard в фаворитах, це був корпоративний подарунок з компанії. Гарний вибір магазинів, але є ще над чим попрацювати. Хотілося б більше магазинів дитячих, бо по факту можна щось толкове придбати лише в Епіку, а він не завжди зручно розташований, або додати можливість розрахунку сертифікатом на сайті.
Сертифікати активуються швидко, єдине не дуже зручно в Ашані, що необхідно його обміняти в Адміністрації на картки

Діана Кисель
05 апреля 2024 в 11:10

Наша компанія вже не вперше вітає своїх працівників саме подарунковими сертифікатами від bodo. Це дуже зручно, оскільки перелік напрямків, куди його можна витратити, дуже широкий. До того ж сертифікат можна розділити на декілька частин, щоб використати в різних мережах. При активації сертифікату пишуть, що це може зайняти декілька днів, але всі рази, коли я активувала свій, це займало менше години. Сертифікати мереж також надходять в електронному вигляді, що зручно для користування.

Helen
29 марта 2024 в 13:40

Доброго дня! Ідея з використання різних брендів на покупки в одному подарунковому сертифікаті, мені сподобалась. Вважаю, це краще, коли маєш вибір та можеш купити те, що забажаєш. Активація швидка і, головне, що не потрібно довго чекати, після активації аби використати сертифікат. В моєму випадку, вона була, майже, миттєва. Тому, вдячна за наданий сервіс, процвітання Вам та гарних клієнтів!

Тамара
22 марта 2024 в 12:31

Ідея мультибрендових сертифікатів - це супер. Дуже легко і зручно користуватися сертифікатом. Дякую Alser за чудовий подарунок!

Дар'я
15 марта 2024 в 12:16

Гарна ідея з сертифікатами, є вибір широкий вибір магазинів для покупок. Отримала сертифікат на роботі, сертифікат дає можливість використовувати кошти за власними потребами. Швидко та легко можна обрати магазин для покупок, і одразу активувати та використовувати.

Maria
08 марта 2024 в 12:53

Уже тривалий термін нам надають сертифікати, як бонуси на роботі. Зручно користуватись, оскільки усе в електронному вигляді. Можна знайти підходящу мережу практично у кожному населеному пункті.
Усе швидко, зручно і доступно:)

Оксана
01 марта 2024 в 18:23

А День народження друзі подарували на вибір п’ять вражень. Семе стрільбу з пістолета вибрала бо розуміла, що це враження можливо зробити тільки з професіоналами. І не помилилася: професіонально, комфортно, відповідально, а найголовніше- я кайфонула. Дякую друзям, команді bodo, команді тиру. Раджу спробувати!

Люда
16 февраля 2024 в 16:48

Все дуже сподобалося. Номер був чистий, крутий вид на озеро, територія дуже доглянута, кухня смачна. Додатково забронювали чан, нам дуже сподобалося. Відпочили на славу.

Добавить отзыв