UAOTZYV.COM

bodo - Gulliver отзывы

Адрес Київ, Берестейський просп., 24
Метро Політехнічний інститут 0.32км
Телефон +380 (44) 593-33-22
Часы работы 10:00-22:00
Сайт www.bodo.ua/ua
Рубрики Магазин новинок
Оценка 5 64 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Бодо / bodo - ТЦ Globus — ТЦ Глобус, Майдан Незалежності, 1
Магазин подарков Бодо Киев — вулиця Казимира Малевича, 86Н
Магазин bodo — вул. Антоновича 176 ТЦ Ocean Plaza‎, 2й поверх
bodo - ТЦ Dream Town - Подарки — просп. Оболонський 1-Б ТЦ Dream Town 1, 1 поверх
Похожие компании в категории
Камелия — вулиця Дмитрівська, 75
Мистер Воллет — вул. Євгена Чикаленка, Пушкінська, 31А, офіс, 4
Комод.UA — вулиця Братська, 6
Канцтовары / Канцтовари - магазин Графит — вулиця Саксаганського, 60А

bodo - Gulliver на Берестейськом отзывы

64
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вікторія
05 января 2024 в 2:26

Добридень, я отримала масу задоволення, такого релаксу я давно не відчувала, хотілося, щоб це продовжувалося довго, усіх секретів розкривати не буду, але м‘які руки масажиста робили свою справу вправно і професійно, тіло відпочивало і отримувало задоволення, спробуйте, не пожалуєте. Усе завершилося чайною церемонією із смачними смаколиками. Рекомендую!

Катерина
22 декабря 2023 в 7:30

Все сподобалось, дитині подарували сертифікат на атракціони. Він був задоволений атракціонами в Galaxy

Алиса
18 декабря 2023 в 11:37

Повітряна гімнастика на полотнах - незвичайні відчуття в нове розуміння свого тіла. Файна атмосфера, професійний підхід. Враження дуже сподобалося)

Александра
14 декабря 2023 в 3:14

Все дуже сподобалось заклад дуже гарний персонал на вишем рівні майстри чудові Ми з чоловіком були задоволені Романтичний вечір пройшов чудово Дякую велике завітаємо ще до вас

Анна
16 ноября 2023 в 8:34

Мені дуже сподобався майстер-клас. Гончарство - це заняття, яке приземляє, заспокоює і відволікає від стресових факторів. Рекомендую усім, особливо в такий неспокійний час.

Оксана
04 ноября 2023 в 20:08

Все було добре, фотограф професіонал, команда приємна. Великий плюс, що можна макіяж і зачіску замовити перед фотосесією. Все сподобалось

Maksym
28 сентября 2023 в 3:57

Дуже сподобалось, залишилась купа позитивних емоцій! Дегустацію проводив Іван, йому окрема подяка за фахову, цікаву та пізнавальну розповідь. Загалом - дуже приємно та пізнавально, ще й з смакуванням різних вин.

Ольга
20 августа 2023 в 17:57

Дякую, все пройшло відмінно, дитина була в захваті, і це найголовніше) гарний зал, уважний тренер, все чудово, враження незабутні! Дякуємо що ви є, bodo!

Татьяна
09 февраля 2022 в 2:47

Послуга "Ванна Клеопатри" мені сподобалася, дуже релаксуюча, найбільше сподобався розслабляючий масаж в кінці:)

Ирина
01 февраля 2022 в 21:05

Все пройшло чудово! Гарний мейк, атмосфера та особливо дуже-дуже приємна фотограф! Чекаю фото, надіюсь що вони теж будуть професійні!

Руслана
30 января 2022 в 20:44

Подарували враження, Ультразвукова чистка обличчя, Оператори Bodo допомогли з записом на процедуру в потрібний мені час та дату. Професійний та приємний майстер, все пояснила та надала рекомендації по догляду за шкірою. Процедура трошки неприємна, але кінцевим результатом я була задоволена. Рекомендую.

Женя
22 января 2022 в 16:59

Сьогодні була на процедурі аромамасажу від BODO у спа-салоні Voyage, і хочу сказати, що все сподобалось ще з першої хвилини: мене зустріла привітна адміністраторка, все пояснила і провела на процедуру. Крім того, у салоні дуже затишна та приємна атмосфера. Сам масаж теж був виконаний професійно, спеціалістка реагувала на всі прохання та цікавилась фідбеком. Тому загалом рекомендую цей салон

Анастасия
18 января 2022 в 23:30

Ходили на VR квест по сертификату Bodo, открыли для себя что-то новое, классный формат времяпровождения. Собираемся еще раз посетить

Юлия
12 января 2022 в 20:37

Очень понравился массаж! Массажисты показали высокий уровень владения мастерством в расслабляющей и дружественной обстановке!

Женя
12 января 2022 в 19:45

Це було неймовірно! Враження дарувала чоловікові на день народження. Поїхали втрьох з сином 7 років. Купа емоцій у всіх. Траса дуже крута. Багнюка, перешкоди, болото, підйоми, шалені спуски. Бомба! Дуже радимо! Воно того варте! Інструкторам респект! Коли ми виїхали на Дніпро, а точніше виплили, я просто була в шоці. Кайф, кайф, кайф! Дуже дякуємо Бодо та Шерпфан!)

Сергей
12 января 2022 в 1:33

Дякую співробітникам bodo за те, що посприяли використанню купона день у день. Екскурсія була цікава, оскільки екскурсовод дуже цікаво розповідав.
Багато місць, які проходив або проїжджав на машині, не помічав, а там зберігається ціла історія. З'явилося бажання частіше брати участь у групових чи індивідуальних екскурсіях. Адже насправді такі заходи коштують не дорого. Але в нинішній метушні життя не завжди знаходиться вільний час чи бажання. Потрібно змушувати себе знаходити цей час та можливість, вивчати історію свого краю чи будь-якого іншого.

Каріна
29 декабря 2021 в 12:03

Кінодром
Все сподобалося, дякуємо Тільки в наступний раз треба їхати ввечері, коли вже темно. У нас сеанс був на 18: 30 спочатку було не дуже видно фільм, але коли по темніло все ок)

Кристина
27 декабря 2021 в 14:02

Потрясающий опыт управления самолетом. Если вы всегда хотели почувствовать себя пилотом ~вам обязательно сюда. Было ощущение, что мы действительно летим. Взлет и посадка дались не легко, но интересно. Очень рекомендую всем! Спасибо bodo за организацию впечатления

Інеса
24 декабря 2021 в 8:16

Всі знають, що інколи так тяжко обрати подарунки для рідних, зараз в наш час хочется дивувати. Так от якщо ви не знаєте що подарувати тоді вам на Бодо. Той випадок коли не спробуєш не дізнаєшся, як класно інколи присвятити собі час або зробити приємно близьким. І зрозуміти що для організмів треба відпочинок, було дуже класно та професійно. Майстер Олег просто зробив мій вечір

Саша
21 декабря 2021 в 20:29

Враження чудові. Смачнючі сири та вина. Затишна атмосфера та прекрасно проведений час. Офіціант - Артем дуже обізнаний у своїй справі фахівець та надзвичайно приємний хлопець. Раджу всім відчути такі емоції, як ми.

Добавить отзыв