UAOTZYV.COM

Biotexcom отзывы

Адрес Київ, Смотреть на карте, вулиця Отто Шмідта, 2/6
Метро Тараса Шевченка 0.93км
Телефон +380 (95) 423-16-69
Часы работы
понедельник08:00-18:00
вторник08:00-18:00
среда08:00-18:00
четверг08:00-18:00
пятница08:00-18:00
Сайт biotexcom.net.ua
Рубрики Медицинская клиника, Больница
Оценка 3.9 15 отзывов
Похожие компании в категории
Аура — Назаровская, 7Б
Клиника Оксфорд Медикал — вулиця Глибочицька, 40х
Гармония — вулиця Миколи Пимоненка, 8
GRACE — Пластическая Хирургия — вулиця Багговутівська, 14

Медицинская клиника Biotexcom отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Мария
12 июля 2023 в 22:16

Клініка чудова
Брала участь в якості донора три рази
Все чудово відношення лікарів та персоналу чудово
По питанню грошей та компенсації питань нема
Лікар Мозгова Супер
Рекомендую

Sylvie
22 июня 2023 в 6:20

Завдяки Biotexcom я стала щасливою мамою чудової маленької Софії.
Дякую клініці за серйозність і професіоналізм. Численні УЗД протягом всієї вагітності сурогатної матері. Поглиблені скринінги аномалій.
особлива подяка нашому посереднику Марині, яка відповідає за французьких клієнтів. Марина була неординарною, вона якісно і швидко впоралася з усіма адміністративними питаннями, щоб ми залишили Київ на війні. Вона була з нами вночі й дні, навіть у вихідні. Ще раз дякую, Марина, ти чудова людина.
Ми зупинилися в чистій та функціональній квартирі, розташованій у жвавому будинку з дитячими садками, ресторанами, магазинами. Прибирання двічі на тиждень.
Чудові няні в резиденції щодня. Педіатр відвідує раз на тиждень.
Для нас, незважаючи на країну у стані війни та Київ під ракетами, успішний досвід. Ми повернулися до Франції з чарівною дівчинкою.

Людмила
07 июня 2023 в 21:02

Все відповідає дійсності, як вказано так і виплачується, привітний персонал, відповідальні лікарі, компенсації витрат. Мені все влаштовує, дякую!

Юлія
12 января 2022 в 18:58

Вирішила поділитися своїм досвідом. Також була тут сур мамою. Перед цим ула донором і залишилася не аби як задоволена бо отримала за 18 яйцеклітин хорошу винагороду.
Знаю є дівчата що були не довольні бо їм мало на їх думку заплати или вони і мало яйцеклітин здали. Потім через еякий час вирішила я на сур маму піти в цю ж клініку бо вже ж провірене місце. От тут і почалися пригоди. То мені забули адрес скинути куда їхати то перепутали дати коли я мала буть. Ну таке собі відчуття ніби ти відповідаеш та винен за все. Але ти забуваеш про все коли бачиш щасливі усмішки батьків. В мене була пара канадів і вони навіть зі мною познайомилися. Ми спілкували через перекладача клініки і навіть потім показали свою донечку яку я для них народила.
Морально мені не тяжко було. Ну от я знала шо то не моє маля. Гонорар я отримала. Фінальна виплата вже після оформлення отказу у нотаріуса. До речі мені біо батьки навіть милі подаруночки передавали для моєї донечк типу ігращок і цукерок. Так що моя програма хоч і з пригодами але дуже якось згадуется з позитивом, так сказати

Саша
11 января 2022 в 20:08

Я не знаю, чи я особлива, але мені не оплатили дорогу, я коли їхала на бла бла кар, скрін, не підійшов, єлектрони квиток з поїзда не підійшов, я один раз приїхала за два дні і сказала, що можете не виплачувати дорогу, то вони вирішили що мені можно завжди не виплачувати, а рахувати по Києву, гаряча лінія не допомогла, бо так вирішила бухгалтерія, тепер якщо я вирішу їхіти ще, то мені потрібно тільки квитки з каси, а то що до каси 100км в одну сторону це все, по барабану. Чесно хотіла написати добрий відгук, але цими квитками мене здивували і образили. Я сьогодні маю їхати до дому, виплату другий день як не перечислили, а за проїзд дали 56грн. Коли іншим без квитків нарахували. Мабуть я особлива.

Саша
04 января 2022 в 14:25

Клиника не плохая отвечают всегда оперативно, подробно отвечают на вопросы в режиме онлайн. Довелось обращаться к ним и результатом сотрудничества, я осталась довольна. Деньги платит клиника во время, персонал вежливый, вообще я не жалуюсь, все прошло нормально.

Света
29 декабря 2021 в 19:20

Оставлю отзыв ведь клиникой осталась довольна. Была у них донором аж 2 раза. Все честно с договором. Правда требования как по мне то завышенные. Выплаты приходят на карту что очень удобно и не нужно ехать забирать. В последний раз платили до 50000 за донорство. Я получила 34 тыс. Все зависит от скольки яйцеклктов вы сдадите. Процедура под общим наркозом ну минут 20-30, потом вас подержат в клинике чтобы убедится что с вами все впорядке.

Катя
24 декабря 2021 в 14:06

Була в них сурмамою колись. Клініка гарна такий ремонт шикарній. Моя лікарка була Мозгова я так поняла що вона в них там сама сама крута. З батьками я хотіла поспілкуватися але вони не захотіли. Побачила тільки їх вже на виписці. Не молода така пара італійців. Але я свою роботу виконала за що получила деньгі. Було правда декілька моментів таких собі. Дуже не побобалося що до клініки їхати ще автобусом з метро треба хоча говорили що не далеко. Ще момент був з пологовим спочатку казали один а потім оказалось інший. Видно перепутали. А так то все добре. Гарно відносятся та й платят як і у договорі

Инна
21 декабря 2021 в 23:39

Двічі була донором в цьому центрі, це не одиніз небагатьох центрів, що дійсно чесно виплачує зароблені гроші. В мене нічого не вираховували, заплатили за ту кількість яйцеклітин, що було взято під час пункції. Тобто умов договору клінікане порушувала, а це великий плюс бо на них можна покластися. Якщо потрібно швидко заробити кілька десятків тисяч гривень, то біотехком, як раз найкращий із можливих варіантів.

Dasha
29 ноября 2021 в 23:48

Во второй раз уже на программе донора яйцеклеток, очень довольна этим центром. Если бы не встретила когда-то рекламу в интернете этого места то и не знаю, чтобы и делала. На мой взгляд, это один из самых выгодных и безопасных вариантов быстрой подработки если нет других вариантов. Решила пойти на повторное участие из-за того, что сейчас предлагают до 50000 гривен платят, а мне как раз деньги нужны. Вот я и решила не упускать такой замечательный шанс.

Елена
09 сентября 2021 в 8:34

Просто кошмар! Дурят доноров на количество яйцеклеток! Добрые и ласковые до тех пор пока что-то пойдет не так! Моей знакомой даже за дорогу не оплатили за первое посещение в Эшмунд! Девочки бегите оттуда!

Женя
21 августа 2021 в 19:49

Я была донором яйцеклетки в этой клинике совсем не давно и у меня сложилось хорошее мнение о персонале и о клинике, со здоровьеи проблем не было так как придерживалась всех рекомендаций персонала. И вот опять пришла в Биотехком на повторную программу. Рекомендую

Инна
16 апреля 2021 в 7:26

Не раджу нікому цю клініку, а особливо лікаря Котлик! Все добре до одного момента, коли починаються ускладнення. За чотири дні, що мене капали, після ускладнення, мій живіт виріс до неймовірних розмірів. Пупок налився кров’ю, пів живота було жовтого кольору, я уже не могла їсти, пити, нормально ходити, в мене боліли нижні ребра, я не могла уже нормально дихати та спати. Просто рвало живота. На мої прохання викликати лікаря ніхто не звертав уваги. Знеболююче уже не допомагало. І тут мій терпец увірвався. Після сильного скандала зі всім персоналом, погрожуючи поліцією та журналістами мого лікаря викликали та зразу же почали готувати операційну.
І це ще не все, після операції я зіштовхнулася з іншою проблемою, харчування. Як сказала санітарочка - мені не положано, бо в списку мене нема. І я була така не одна. Приходилося сваритися, просити, щоб хоча б раз в день поїсти, бо на вулицю нас не пускали.
За цей час, що я перебувала в цій клініці я спілкувалася з дівчатами які попали в подібну ситуацію. Чесно кажучи аж моторошно ставало після їх розповіді. Нажаль це ще не все, мені здається цього достатньо для того, щоб гарно подумати перед тим як звертатися до цієї клініки.

Даниил
20 октября 2018 в 16:34

Все анализы за свой счет. Деньги возвращают на усмотрение. Сейчас надо аналездатгитероскопиягрн он стоит 3500 грн. Предупредили что деньги не вернут. Это не клиника это чмыри и отношение такое.

Мария
13 октября 2018 в 21:39

В клинике отличный персонал, внимательные медсестры. Но я бы не стала рекомендовать суррогатное материнство для всех, тем более тем, кто морально не готов такому. Я дважды была в программе и не скажу, что это было легко. Хоть в конце я и было странное чувство выполненного долга. Возможно мне повезло, что все прошло относительно неплохо, поскольку я знаю, что для некоторых программа дается куда сложнее. В этом большая заслуга как 1, так и 2 пары. Спасибо им большое за хорошее отношение и моральную поддержку.
Я горжусь что стала суррогатной мамой для прекрасных близнецов и очаровательной девочки.
Не знаю пойду ли я 3 раз, но если да- то вероятно выберу снова Биотех

Добавить отзыв