UAOTZYV.COM

Bien отзывы

Адрес Київ, вулиця Володимира Сікевича, 18А
Метро Політехнічний інститут 3.18км
Телефон +380 (67) 521-84-26
Часы работы 09:00-22:00
Сайт bien.com.ua
Рубрики Интернет-магазин, Поставщик чистящих средств, Магазин туалетных принадлежностей
Оценка 5 36 отзывов
Похожие компании в категории
ScooterShop — вулиця Кар'єрна, 13а
Купить Теплый пол Электрический в Киеве - Leto.net.ua — провулок Юрія Матущака, 3, Офис, 129
Steel-evolution — вулиця Васильківська, 7/7

Интернет-магазин Bien отзывы

36
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталія
17 февраля 2024 в 19:31

Дивно, що відгуки дуже регулярні (майже щодня з певним інтервалом) :) - і навіть під час початку повномасштабної війни:). Що, дійсно, люди в той час були стурбовані чищенням сантехніки? Це добре, що у нас є гарний власний виробник. Але 100% позитив насторожує.

Настя
24 января 2024 в 2:10

Дуже задоволена продукцією цього бренду, довгий час не могла прибрати наліт на унітазі, спробувала купу розрекламованих засобів, нічого не допомагало, тому коли замовляла засіб для чищення ванної кімнати від bien то не дуже вірила в гарний результат, і яке ж було моє здивування коли я просто побризкала, залишала на 15 хвилин і наліт зник, навіть терти не довелось. Теж саме з засобом для чищення духовки. І що дуже важливо, вони не мають не приємного запаху. Я користуюсь ними не в рукавичках, бо в мене алергія на рукавички, і з моїми руками все ок, тому ну дуже рекомендую, це прям 10 з 10

Яна
21 января 2024 в 9:02

Робота мого улюбленого спрея Універсальний
2 роки користуюсь цією маркою і всім задоволена

Елена
20 января 2024 в 9:45

Продукція якісна! Купувала засіб для ванної, дуже задоволена ефективністю! Замовила одразу й інші товари.

Татьяна
14 января 2024 в 16:27

Сказати, що я у шоці це ні сказати нічого! Жалкую тільки, що не сфоткала до …. Тому що результат просто вау! Чим я тільки не мила цю духовку, купувала дорогі бренди, але зовсім нічого не мінялося! А тут просто диво! Ванна теж білесенька…. При чому навіть не напружуючись!
Духовку розігріла, як і сказано на сайті і вуаля, легко протерла і все чисто!
Для ванної теж саме, на бризкали і десь хвилин через 10 все змила… дякую вам!

Luida
22 ноября 2023 в 3:42

Дуже задоволена продукцією. Реальність співпадає з відео, які розміщені на сайті. Замовляла 3 вида продукції: для ванної кімнати, кухні та духовки. Все блищить. Буду купувати ще. Порадила рідним, теж замовили!

Ирина
17 ноября 2023 в 14:27

Чарівний засіб. Відчистила всю іржу за хвилини. Дуже, дуже задоволена. Продукція відмінної якості. Рекомендую всім.

Анна
14 ноября 2023 в 20:18

Я купила цей засіб чисто з цікавості, думала знов якась хрінь з інтернету
Але він працює на всі 10000% все як на відео! Ванну відмило так, як новенька, хоча які я тільки засоби не пробувала (у нас в місті майже все літо і осінь тікала рижа то коричнева вода і відмити той наліт було майже не можливо), а Bien впорався!
Дякую виробникам за якісний продукт замовила ще інші, буду пробувати)

Женя
26 августа 2023 в 15:36

Дуже сподобалась продукція! Кухня вимилась дуже кльово: плитка, оці всі "шви", я дуже задоволена! Ванна блищить! Ще брала засіб для миття посуду, теж дуже гарної якості. Швидка доставка і повага до клієнта, дякую Вам! ️️️ Бажаю процвітання! Миру!

Саша
25 августа 2023 в 4:44

Знайома з брендом з 2021р, побачила відео і подумала, що точно так, як на відео не буде, але можливо трохи відмиє, плюс ціна бюджетна, вирішила замовити засіб для кухні і все. Через кілька днів замовляла для вікон і ванни У мене алергія на побутову хімію, тому для мене це просто знахідка, засоби дієві, видаляють забруднення без проблем, немає сильного запаху, а найголовніше, що це український виробник, який за доступною ціною реалізує справді круту продукцію. Хто ще не пробував рекомендую на всі 100% Великий об'єм, зручний розпилювач, все завжди гарно упаковано, відправка швидка, є оплата при отриманні. Підтримуємо своє

Наталья
19 июля 2023 в 2:17

Как не странно чаще всего покупка в инете заканчивается разочарованием. Но не тут то было, средство реально работает, то что я не могла отмыть Сан-клином я за 5 мин отмыла этим средством. Средство хорошее и идеально отчистило мне ванну. Налет был очень сильный от воды, грязи но за 10 мин его просто не стало. Пробуйте и не пожалеете.

пользователь
13 июля 2023 в 8:45

Замовлення прийшло швидко! У цей день вирішила помити газову плиту і духовку. На диво, все легко відмилося, без жодних зусиль.

Алёна
04 апреля 2022 в 18:26

Я в восторге от этой продукции! Заказала себе средство для духовки, для ванн и для пола, сначала отнеслась скептически, но результат меня впечатлил!

Женя
03 апреля 2022 в 6:29

Брала три різні продукти і всіма задоволена, дуже добре відчищають без зайвих зусиль. Жир і накип від води відмиває дуже гарно.

Вероніка
03 апреля 2022 в 5:26

Супер средства, облегчили уборку дома. Отлично отмыла ванную комнату, духовку, поверхность кухонную мебель и тд.

Тамара
03 апреля 2022 в 1:41

Я впечатлена и шокирована! Застаревшая грязь исчезала на глазах, как в рекламе, не верила своим глазам! Теперь уборка доставляет удовольствие! И да, я выбросила все другие средства, что были в доме, в мусор. Обязательно закажу всю линейку и уже обзвонила подруг, всем рекомендую!

Женя
30 марта 2022 в 21:07

Купила три види продукції (миюче для ванни, для витяжок та духовок, та кухні) була у захваті від усього. Старі вапняні забруднення на плитці та змішувачах відійшли на раз два, без сильного тертя. Запах не їдучий, мила навіть без перчаток -на руках жодних подразнень чи сухості. Так само легко помила витяжку. Буду користуватись надалі тільки цією маркою! Уже порекомендувала всім своїм подругам!

Женя
29 марта 2022 в 18:39

Взяла попробовать. Сработал на ура в ванной комнате и духовка тоже блестит. Не могла нормально отмыть пол в кухне с средством для пола он стал как новый.

Леся
20 марта 2022 в 3:17

Придбала засіб чисто в якості "спортивного інтересу", адже зазвичай засоби з інтернет реклами є мало ефективними, але в цьому випадку була мега позитивно вражена. Цей засіб - справжній помічник для кожної господині. Ванна сяє як нова. Тому однозначно рекомендую Bien. Однозначно хочу спробувати інші засоби цього виробника.

Алла
18 марта 2022 в 1:59

Після замовлення товар прийшов не швидко, а миттєво! Дуже дякую, якістю задоволена. Рекомендую.

Добавить отзыв