UAOTZYV.COM

BeeWorking отзывы

Адрес Київ, вулиця Борисоглібська, 15b
Метро Поштова площа 0.56км
Телефон +380 (44) 337-79-15
Часы работы 00:00-24:00
Сайт coworking.ua
Рубрики Пространство для совместной работы
Оценка 4.8 9 отзывов
Beeworking - компания в сфере коммерческой недвижимости, предоставляет офисы. 4 локации в Киеве с различными зонами для различного количества человек.
Ближайшие филиалы компании
BeeWorking Golosiiv — вулиця Юлії Здановської, 73з
Похожие компании в категории
UNDERHUB — вулиця Мечникова, 3
Укрінформ — вулиця Богдана Хмельницького, 8/16
Хаб 4.0 — Ярославський провулок, 1/3
ЦЕХ / TCEH - office space club (Лукьяновка) — 13, 6a/21, вулиця Миколи Пимоненка

BeeWorking отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Taras
07 июня 2024 в 9:56

Виправляю свій коментар «The best coworking ever», так було 4 роки тому, але наразі ситуація трохи змінилась: (
Адміністрація, яка працює в офісі на Борисоглібській наразі, максимально непрофесійна, Анастасія майже не зʼявляється на робочому місці, Таня ще не освоїла всі процеси: (Для розуміння картини, орендую собі місце в опеспейсі на 2му поверсі, на якому присутній великий мітинг рум. Деякий час назад цей мітинг рум почали представляти в оренду людям, які не є резидентами коворкінгу, що є окей, але часто компанії, які орендують є дуже шумними, настільки шумні, що чує весь поверх. Адміністрація не контролює цей момент, хоча неодноразово були прохання слідкувати за цим і в цілому за шумом в опеспейсі (деякі резиденти проводять досить голосні мітинги на поверсі), можна зробити вивід, що адміністрація не пояснює правила новим резидентам.
Якщо в коворкінгу щось ламається, то допроситись, щоб пофіксили проблему буде дуже проблематично, вже 2й рік не можуть відремонтувати вікно напроти мого робочого місця, відкрити його я не можу, на поверсі влітку дуже душно, а за кондиціонер вічні перепалки між резидентами (хоча можна було б виставити якусь дефолтну температуру на поверсі). Із дуже мінорних моментів, це дуже погана кава, чи то вона найдешевша на ринку, чи то професійно не обслуговуються кави машини.
Із плюсів, дуже зручне розташування, стильна локація, наявність стабільного інтернету і генератора, який моментально запускається супер професійними охоронцями.
В цілому коворкінг топ, якщо б не ці моменти, але не раджу тим, хто хоче сфокусоватись і працювати в тиші.

Дмитрий
01 июня 2024 в 3:23

Відмінне місце для роботи з усіма необхідними умовами та приємною атмосферою! Все, що потрібне, є. Окремо круто – наявність невеликого спортзалу. Це допомагає дуже економити час та розвантажити мізки. Адміністрація коворкінгу дуже лояльна і завжди прагне вирішення всіх питань у найкоротші терміни, що респект!
Можу сміливо рекомендувати)

Сергей
09 ноября 2021 в 6:44

Классное место с хорошим дизайном. Тихо, спокойно, уютно, много закрытых переговорок. Три этажа и всегда есть свободное место. В целом немноголюдно. Приятный бонус - чай/кофе/печеньки.)

Den
10 декабря 2019 в 15:20

Самый продвинутый коворкинг эвер)
Дизайн*Открытый для диалога коллектив*Смарт=успешный коворкинг BeWorking!

Алекс
29 ноября 2019 в 16:59

Очень круто что есть спорт зал, pet friendly place!
Так же круто что продумали отдельную комнату для мам с маленькими детьми!

Алексей
19 октября 2019 в 2:07

Отличное место с невероятным ремонтом и атмосферой, которая способствует максимально продуктивной работе. Внимание создателей к мелочам восхищает.
Я счастлив работать тут.

Женя
02 августа 2019 в 13:04

Очень комфортный, уютный коворкинг с приятной рабочей атмосферой. Комфортные места для работы и зона релакса. Современный чистый WC. Есть кухня с кофе, чаем, печеньками:) и столами с диванами. Хочется тут проводить свое время, рекомендую!

Кристина
09 июля 2019 в 5:43

Очень камерный вышел коворкинг и классно, что ребята именно реставрируют старое здание, а не создают очередной пластиковый домик или БЦ.

Віталій
21 июня 2019 в 14:03

Дуже лояльне керівництво! Я травмував ногу і фактично втратив на місяць можливість відвідувати оплачений мною коворкінг. Я написав прямо до CEO, пояснив ситуацію і запитав, чи можна заморозити мій абонемент. Він пішов на зустріч і погодився, попри те, що в коворкінгах не прийнята така практика і моя травма - це особиста проблема. Ще раз переконався, що зробив правильний вибір, коли переїхав в Beeworking.

Добавить отзыв